Σελίδα 42 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445464752 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Wanted Dead Or Alive Το avatar του/της Egle
    Ειδα το Σαββατο το μεσημερι στην εθνικη καθως ανεβαινα , στο ρευμα καθοδου στον Λαινοπουλο Fiat stilo κιτρινο οριζοντια στην δεξια λωριδα και καμια 25 μετρα μποστα του ενα bros? αν δε κανω λαθος, κομματια...Ελπιζω να εισαι καλα και να μην εχουμε αλλα..
    Let it roll baby R O L L . . . ! ! !

Η απάντηση του Τζε

Σε είδα να παραβιάζεις το στοπ και να συνεχίζεις να έρχεσαι χαμογελαστός κατά πάνω μου...

Και αφού σε απέφυγα σου είπα <<δεν βλέπεις το στοπ:>>
    Και μου απάντησες με γυφτομαγκιά: << ΟΥ ΌΌΌΧΧι >>,

Επικίνδυνε, Χωριάτη, Άξεστε, Μαυριδερέ Γιαννιώτη με το αγροτικό και με το χέρι να κρέμεται έξω από το παράθυρο...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εσένα είδα, γνωστό μέλος του φόρουμ, στην σελίδα 27 του e-bike Ιουλίου ή κάνω λάθος?
    Sent from me using a computer.

σε ειδα με cbr1000 να φευγεις βραδακι απο το μικρολιμανο ακρανος με σαγιοναρα και να πηγαινεις χωρις αυριο,να σηκωνεις στην παραλιακη προς φαληρο σουζες με 120+:hypnotize την παλευεις φιλαρακο???

Παλαιό μέλος
    σας είδα...

1 . Kawasaki z750 του 09 και μετά ήταν σίγουρα , με Monster αυτοκολλητα, να πηγαινουμε μαζι "σχεδον" σε ολη την εγνατια στην εκθεση κοντα.
    2. Σε είδα και εσένα μετά την έκθεση με το GSX-R ,να στρίβεις απο τα πανεπιστημια αντιθετα,με κοκκινο να κατεβαινεις προς παραλια χωρις κρανος χωρις τιποτα πανω σου ... αναρωτιεμαι τι την πηρες εαν ειναι να κανεις τετοια ?! 600 κιβ . η όσα είναι αυτό που έχεις...
    3. Σε είδα και εσένα με το Transalp με Mivv εξάτμιση carbon στο καυτατζογλειο ...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
    cbr1000... να σηκωνεις στην παραλιακη προς φαληρο σουζες με 120+:hypnotize την παλευεις φιλαρακο???
    Μπορείς να κάνεις σούζα με τέτοιο μηχανάκι με μικρότερη ταχύτητα εσύ? :P
    Life begins at 45°.

Σε εβλεπα για 3 διασταυρωσεις,ημουν πισω σου και δοκιμασα να περασω 2-3 φορες αλλα δε με αφησες.
    Στην 3η διασταυρωση αποφασισες να στριψεις,χωρις φλας και ξεχνωντας οτι ειμαι εκει γυρω.
    Παλι καλα που την ειχα μυριστει και φρεναρα,αλλα μαλλον ο μαστορας μου εχει κανει πατεντα και τελευταια μαζι με το φρενο πατιεται και η κορνα και ταυτοχρονα αρχιζω να βριζω.
    εδιτ : γυναικα με τζιπ φυσικα.

Και επιτελους,βγαλτε φλας πριν στριψετε,το να το βγαζετε την ωρα που στριβετε το τιμονι δεν εχει κανενα νοημα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Σε ειδα μπορντω vfr800, με τελικα leo vince στη διασταυρωση ιερα οδος-κων/πολεως κατα τις 9μμ. Γαματη η μηχανη σου Οδηγος με colori μπουφαν και κρανος shoei (?)

Απο δω εισαι?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Ευτυχώς σε είδα βλαμμένο μ@υνάκι (δυνατό μωρό ) με το ποδήλατο σου και στον κόσμο σου με τα ακουστικά σου,να αψηφείς φανάρι καρακόκκινο και παρολίγο να σε περάσω σουβλάκι πρωινιάτικΟ ξεκινώντας από το δικό μου καραπράσινο φανάρι μιάς και περιμένω λίγο πρίν ξεκινήσω....

Αυτό το πράγμα με τα ποδήλατα (δεν είμαι ρατσιστής και γώ κάνω ποδήλατο αλλά σέβομαι πρώτα απ'όλα εμένα και μετά τους γύρω μου) πραγματικά δεν το καταλαβαίνω....εχεί γίνει συχνό φαινόμενο να μην βλέπουν (?) τα φανάρια και να περνάνε σαν να έχουν τάσεις αυτοκτονίας.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Ευτυχώς σε είδα βλαμμένο μ@υνάκι (δυνατό μωρό ) με το ποδήλατο σου και στον κόσμο σου με τα ακουστικά σου,να αψηφείς φανάρι καρακόκκινο και παρολίγο να σε περάσω σουβλάκι πρωινιάτικΟ ξεκινώντας από το δικό μου καραπράσινο φανάρι μιάς και περιμένω λίγο πρίν ξεκινήσω....

Αυτό το πράγμα με τα ποδήλατα (δεν είμαι ρατσιστής και γώ κάνω ποδήλατο αλλά σέβομαι πρώτα απ'όλα εμένα και μετά τους γύρω μου) πραγματικά δεν το καταλαβαίνω....εχεί γίνει συχνό φαινόμενο να μην βλέπουν (?) τα φανάρια και να περνάνε σαν να έχουν τάσεις αυτοκτονίας.
    Off Topic: Μόνο τα φανάρια? Εδώ κυκλοφορούν ανάποδα σε μονόδρομο μες στη μέση και όταν βλέπουν αμάξι να πλησιάζει (αν το βλέπουν δεν ξέρω) μένουν ατάραχοι και πάνε κατα πάνω του!!! Επίσης, στη γειτονιά μου έχουν κατασημαδέψει παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές....! Και κατά τα άλλα να σεβόμαστε τον ποδηλάτη....
    2 stroke Sport Touring

Μέλος, σκέτο
    Σε είδα, με το μαύρο υπερσκούτερ σου, να παραβιάζεις χαλαρά το κόκκινο κι ας είχαμε ήδη ξεκινήσει, μηχανές και αυτοκίνητα. Σου έκανα την γνωστή χειρονομία πως μάλλον αυνανίζεσαι παραπάνω απ' όσο θα 'πρεπε και ήρθες δίπλα μου να ζητήσεις το λόγο. Γύρισα από την άλλη και τράβηξα το δρόμο μου — εύχομαι στην επόμενη διασταύρωση κάποιο SUV να περάσει με κόκκινο, να βρεθεί ξαφνικά μπροστά σου και να χεστείς επάνω σου!

σας βλεπω αλανια που ταξιδευετε φορτωμενοι στην εθνικη ενα λευκο φορτηγο ψυγειο που σας χαιρετα ειναι συναδελφος καλο δρομο σε ολους οσους ταξιδευουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Σε ειδα ???

EVI ???

Μαυρο Z1000 , σημερα το πρωι , ανοδο Κηφισσου ?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    ΚΤΜ 990 Adv Σφακιά την προηγούμενη βδομάδα ? ξαπλώστρα μπροστά μας Φραγκοκάστελο? μαζί με την κοπελιά σου κάτι μου θύμιζες!?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    ΚΤΜ 990 Adv Σφακιά την προηγούμενη βδομάδα ? ξαπλώστρα μπροστά μας Φραγκοκάστελο? μαζί με την κοπελιά σου κάτι μου θύμιζες!?

Μαγιω φοραγαν?
    Απο μπρος τον είδες και σου θυμιζε ή απο πισω?

:wacko:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF