Σελίδα 42 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Σε είδα στην παραλιακή ... και τώρα πιά μπορώ άφοβα να πώ ότι έχω δει τα πάντα σαν οδηγός !!!
    Καλά ρε χριστιανέ μου, πετάγεσαι ανάμεσα από 2 νταλίκες χωρίς να κοιτάξεις ... με κλείνεις πολύ άσχημα ... αλλά στο θεό που πιστεύεις ... προσπέραση σε νταλίκα με αυτοκινούμενη ΣΚΑΛΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ;;; :a24::a24::a31::a31:
    Δε λέω έβγαλες όμως φλας !!!
    Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Σας είδα, και σας χαιρέτησα "συνάδελφοι" στο δρόμο για Δαμάστα. Κανείς σας όμως δε μπήκε στον κόπο να ανταποδώσει... Κι αν από τους 2 BMWδάκηδες ήταν ίσως αναμενόμενο, το ίδιο ακριβώς έκαναν και οι άλλοι 2 με το transalp και το (fazer?). Μην έχετε τόσο ψηλά τη μύτη γιατί κινδυνεύετε να καρφωθείτε σε κάνα βράχο...
    Σε είδα κι εσένα βελόνα του στροφόμετρου να μην πέφτεις κάτω από τις 6 με τίποτα. Το ξέρω πως κάποια στιγμή θα μ' εκδικηθείς Brosάκι μου, αλλά τι να κάνω; Τα αλογάκια σου είναι απελπιστικά λίγα για το βουνό...

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    σε ειδα ασημι bandit στην ζωωδοχο πηγη στο βερμιο με γαλαζιο μπουφαν.χαιρετηθηκαμε....καλα χλμ
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

σε είδα....

προσοχή ρε παιδιά γαμώτο... κυκλοφορούν κουλοί....

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Σε ειδα σημερα στο Σχιστο απο Κερατσινι προς Σκαραμαγκα να πηγαινεις μαλια με το (στρωμα ) ηρεμα φιλε μου υπαρχουν και τα κουτια τα οποια καποια στιγμη σε εκλισαν και τα χρειαστηκες !!!!!!!!
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα φίλε μου Παναγιωτη για τελευταία φορά...

Εφυγες χθες πάνω στη μηχανή σου....

Καλό σου ταξίδι....

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Σε είδα φίλε μου Παναγιωτη για τελευταία φορά...

Εφυγες χθες πάνω στη μηχανή σου....

Καλό σου ταξίδι....

συλλυπητηρια...

σε ειδα χτες με το μεγκα σκουτερ σου,αρκετα παλιο,να σπρωχνεις με την κλασικη μεθοδο :ποδι-> πατητηρι...αλλα αντι για το πατητηρι,ηταν το πισω μερος ενος σμαρτ.πρωτη φερω βλεπω μηχανακι να σπρωχνει αυτοκινητο!!!!(εστω και μισο)
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σας πέτυχα στο Γύθειο παιδιά του οδοιπορικού από το Λεωνίδιο,Άστρος κλπ που κάνατε στάση για σάντουιτς.
    Εγώ ερχόμουν από το γύρο του Ταινάρου (Καλαμάτα-Αρεόπολη-Γερολιμένα-Πόρτο Κάγιο-Κότρωνα-Γύθειο) και σεις ετοιμαζόσασταν για το αντίστροφο.
    Τα είπαμε λίγο,φωτογραφίες,ραντεβού στο 36ωρο με μερικούς και χωρίσαμε.Καλό ταξίδι μάγκες!

ΥΓ Λιάκο, από Αγ.Ανδρέα Άστρους με το μαύρο Dero (και καθρέφτες από Ζ750),χάρηκα για τη γνωριμία.

ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ..ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΙΤΙΛΟ....(.ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΩΝ..) ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΓΙΑ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Σας πέτυχα στο Γύθειο παιδιά του οδοιπορικού από το Λεωνίδιο,Άστρος κλπ που κάνατε στάση για σάντουιτς.
    Εγώ ερχόμουν από το γύρο του Ταινάρου (Καλαμάτα-Αρεόπολη-Γερολιμένα-Πόρτο Κάγιο-Κότρωνα-Γύθειο) και σεις ετοιμαζόσασταν για το αντίστροφο.
    Τα είπαμε λίγο,φωτογραφίες,ραντεβού στο 36ωρο με μερικούς και χωρίσαμε.Καλό ταξίδι μάγκες!

ΥΓ Λιάκο, από Αγ.Ανδρέα Άστρους με το μαύρο Dero (και καθρέφτες από Ζ750),χάρηκα για τη γνωριμία.

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas
    Σας ειδα παρεακι με 5-6 μεγα scooter, v-strom και africa να περνατε απο το γεφυρακι της πλακας στο δρομο Αρτας-Φραστων...και σας ειδα που εισασταν οργανωμενο group μετα τα γρεβενα με κατευθυνση προς Γιαννενα... σας ζηλεψα (ημουν με αμαξι)... Καλους Δρομους να 'χετε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Σε είδα κοπέλα μου με το ποδήλατό σου, να έχεις πιάσει ΌΛΗ τη δεξιά λωρίδα και να πηγαίνεις με το πάσο σου....ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, στο ύψος της εξόδου για Πειραιά. Καλά βρε κοπέλα μου, τόσο ηλίθια είσαι; Τόσες αυτοκτονικές τάσεις έχεις; Με το ποδήλατο πάνω στην Εθνική; Πας καλά κοπέλα μου; Καλή η οικολογική συνείδηση, αλλά αυτό είναι κάλος στον εγκέφαλο.

Εγώ είμαι υπερβολικός ή αυτή είναι ηλίθια;;;
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Σε είδα παλίκαρε 2μετρέ να ξαπλώνεις από μπροστινό με το Multistrada 1200 στην αριστερή λωρίδα της παρατεταμένης στροφής στο ρεύμα πρός Γλυφάδα (απέναντι από Metropolitan) και ευτυχώς ο πίσω σου πρόλαβε όχι μόνο να φρενάρει αλλά και να κλείσει και την λωρίδα βάζοντας το αμάξι λοξά όσο μπορόυσε για να σε προστατεύσει μήν σε πάρουν παραμάζωμα.

Ευτυχώς δεν έσκασες στα κάγκελα,πόναγες πολύ στα πλευρά και στο πόδι.Έκατσα μαζί σου μέχρι να έρθει ο φίλος σου,είχαν σταματήσει και αλλα παιδιά αλλά έφυγαν μόλις κάναμε στην άκρη την μηχανή.Περαστικά να είναι και ποτέ ξανά!
    Keep spamming!!!:a13:

Σας είδα με τα τουμπανιασμένα track bikes SS (ducati & zx10r) φορτωμένα στο τρέιλερ στην Λ.Αθηνών και Εθνική, προφανώς επιστρέφατε από Track day στα Μέγαρα. Ήμουν με το κουτί και σας ζήλεψα, καλά γυρολόγια!
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα δολοφονε ταριφα να περνας με ολα το κατακοκκινο της κονωνος για να πας για σκυλιτση ενω εγω με πρασινο πηγαινα απο εθ.αντιστασεως προς αθηνων.ευτυχως φρεναρα στο παρα τσακ και δε με εστειλες απο το λιμανι του πειραια στη ταρατσα του σ.ε.φ.!!!!

ειδα και σενα πιτσιρικα με το ινοβα που ενω με ειδες να εχομαι στην 25ης μαρτιου πηγες για αναστροφη.

εχω δει επισης 2-3 που πηγαιναν το σκυλο τους βολτα αγκαλια,ξεκρανωτους μπατσους με τα ιδιωτικα τους μοτοσακα ολο καμαρι και τσαμπουκα,εκαβιτη πανω σε παπι με προστασιες 0,ποδηλατες να πηγαινουν απο τερμα αριστερα τερμα δεξια χωρις λογο και αιτια,αυτοκινητα να κινουνται στη μεση του πουθενα και να στριβουν επισης στη μεση του πουθενα

προσοχη πολυ!!!!μπηκε η ανοιξη για τα καλα!!!

ειδα και σενα γιαννη (o_gayros) και χαρηκα που ειπαμε 2 κουβεντες. καλο καφεδακι με το φιλαρακι σου
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    se eida aderfe stin argyropolews to sabbato ksaplwmenos mazi me ti kopela.
    ekana o,ti mporousa, eutyxws boh8ise kai to palikari pou eixe mazi trigwno st'amaksi.

elpizw na gineis kala
    One with everything

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ