πηρα και τα μπροστα τα φλας.τι τα ηθελα? τελικα οτι ειναι ιμιτασιον ειναι μουφα.εκανα ποση ωρα να τα ταιριαξω.καταρχην μεσα η κουτα δεν ειχε βιδες να τα στηριξω.
οι τρυπες που εχουν πανω δεν ταιριαζανε πανω στο σκελετο
μου ηρθε να τα πεταξω..στο τελος βρηκα λυση .τα εβαλα αλλα σκοπος μου ειναι καποια στιγμη να τα αλλαξω
![]()
κουκλα γινεται αρχοντα![]()
με τα ιμιτασιον τα ιδια προβληματα ειχα και γω στο GLX.τα πεταξα εβαλα τα γνησια και ησυχασα![]()
Κοντευεις να το τελειωσεις ρε θηριο.Αστερι γινεται![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
ρε γαμωτο τα αντιγραφουν που τα αντιγραφουν δεν τα φτιαχνουν και σωστα οι μα@@@@κες!!!!!
καποτε καπου ειχα διαβασει ποσα εκατομυρια δραχμες κοστιζει η σχεδιομελετη και κατασκευη ενος καλουπιου για καρτερ απο παπι χοντα. η φτηνια δεν ειναι μονο στα υλικα οπως καταλαβενετε κυριοι... που να βλεπατε το πισω φαναρι του CBR μου.. αν το αφηνα ετσι θα γινοταν ενα ομορφο φιμε ενυδρειο......
μεταχειρισμενα και γνησια σε καλη κατασταση πιστευω ειναι η χρυση τομη ποιοτητας και τιμης.
ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από macgyver2180
ρε γαμωτο τα αντιγραφουν που τα αντιγραφουν δεν τα φτιαχνουν και σωστα οι μα@@@@κες!!!!!![]()
ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΑ .
vag 70.ντου απο παντου...
συγχαριτιρια και απο μενα macgyver η δουλεια ειναι εκλπηκτηκη χαρα στο κουραγιο σου πολυ τριψιμο ομως η δουλεια.....
αμα καποια στιγμη αποφασισεις να το πουλισεις δηλωνω ενδιαφερον απο τωρα αξιζει πολλα λεφτα ειναι πραγματικα ενα αρηστουργημα
keep going περιμενουμε να δουμε τις τελικες φωτο
συγχαριτιρια και παλι![]()
Ταχύτητα για ζωή