έχει κάποιο link από επίσημη Honda ;
έχει κάποιο link από επίσημη Honda ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τα είχε ανεβάσει η πορτογαλική και μετά κατέβηκαν. Ακόμα όχι (αν δεν κάνω λάθος δηλαδή γιατί τα είδα και μετά δεν ασχολήθηκα ξανά με το ζήτημα, εμένα το μηχανάκι μου κάνει)
αντιγραφή από εδώ:
FULL specifications of Honda's new Africa Twin CRF1000L have leaked early, along with this first hi-res picture of the final production bike.
The details appeared briefly on Honda's Portuguese website this morning in an apparent cock-up. They vanished quickly - but not before being copied by sharp-eyed users of the Africa Twin Forum.
Below are the specs copied from that site. See them in full by clicking on our image on the right.
Power: 95hp
Torque: 72lbft
Dry weight: 208kg (212kg with ABS, 222kg with Dual Clutch Transmission)
Wet weight: 228kg (232kg with ABS, 242kg with DCT)
Fuel capacity: 18.8 litres
Length x width x height: 2335 x 875 x 1475 mm (92.7 x 34.4 x 58 in) STD, 2355 x 930 x 1475 mm (92.7 x 36.6 x 58 in) DCT
Wheelbase: 1,575mm
Seat height (Standard/Relaxed): 870/850mm
Ground clearance: 250mm
Front tyre size: 90/90-R21
Rear tyre size: 150/70 R18
σε πρώτη ανάγνωση εξαιρετικά ενδιαφέρον θα έλεγα, ίσως λίγο πιο αδυνατούλι να ήταν...
για κατανάλωση δεν είδα κάτι, αν παίζει πάντως κοντά στα 11 χιλιάρικα...![]()
Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 21/08/2015 στις 20:02.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Η θεωρητική μαντεψιά για το μοτέρ είναι ότι θα είναι στημένο σαν το NC700/750 και για αυτό έχει και τόσο μικρό ντεπόζιτο. Επί προσωπικού το περιμένω κάπου ανάμεσα σε F800/αερόψυκτο 1200GS σαν κατανάλωση, δηλαδή αναπτήρα. Αν βγει ΚΤΜ και θέλεις στάση κάθε 150 χιλιόμετρα θα είναι τεράστιο fail.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ούτε και εγώ, αλλά άσε να ζούμε με την ελπίδα τώρα που μας ψόφησε η άλλη
αυτά που γράφεις είναι σπορ μηχανάκια, δε νομίζω ότι κινείτα προς το κυνήγι των επιδόσεων η αφρικάνα
εξάλλου τώρα που έχει φτάσει το βαρέλι 40 δολαριάκια, θα το καταπιούμε και το 1 λίτρο στα εκατό παραπάνω![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μωρέ και χάρισμα να γίνει το πετρέλαιο, το βλέπεις ότι στην αντλία ίδια τιμή φτάνει...
πράγματι, μεγάλο θέμα και αυτό....
για την πληρότητα, εδώ έχει μια ενδεικτική (Ευρωπαική) τιμή
κοντά στα 12 για το entry μοντέλο, το οποίο όμως δε ξέρουμε καν αν θα έρθει - λόγω έλλειψης ABS
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Eλα ρε Σεϊχη.. Εντυπωσιακο! Σε τι δρομο;; Επαρχιακο με στροφες;;
Το 1190 εχεις;;
MADE IN JAPAN 日本製
καλα Βαγγελακο το 5,1 δεν λεει πολλα πραγματα...οχι οτι το αμφισβητω αλλα μπορει να το εγραψε με 1002 παραγοντες...
και εγω αμα σπρωξω το gsxr σε μια κατηφορα με νεκρα και μηδενισω το trip computer (που δεν εχει) 2,2 θα μου εβγαζε...οσο καιει στο ρελαντι...
επισης σας εχω πει μην τα κοιτατε αυτα τα διαολια...ολα κλεβουν...μονο με το βενζιναδικο θα κανετε τις συγκρισεις και τα χλμ του οδομετρου...μετα μια απλη μεθοδο των τριων να σας βγαλει λιτρα στα 100χλμ....
μεθοδος απλη: γεμιζεις τιγκα, μηδενιζεις οδομετρο, πας βολτα και μετα οταν ξαναγεμισεις τιγκα κοιτας τα λιτρα που εγραψε η αντλια και το οδομοτερο σου...
Σίγουρα δεν είναι αξιόπιστη μέτρηση μιάς και τα κοντέρ είναι πολύ αισιόδοξα.......
Σημειώθηκε πάντως στην διαδρομή Μάνη - Καλαμάτα - Πύργος με αρκετές στάσεις για φώτο, με κίνηση και μποτιλιάρισμα
στην Καλαμάτα,με στροφές και ανηφοροκατηφόρες και με 200 σε κάποιες ευθείες.....
Καλώς - κακώς αυτό έδειξε κάπου κοντά στην γέφυρα του Αλφειού.........
Αν έχω όρεξη, θα σας γράψω και για την ''ζέστη'' του κινητήρα, καθώς και για τις παπάτζες
που γράφει ο καθένας για κάποιο όχημα, χωρίς να έχει οδηγήσει το αντίστοιχο μηχανάκι.....
Πάντως ποτέ μου σε κανένα όχημα δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με την κατανάλωση
σε σχέση με το χρήμα.... Η αυτονομία μ' ένοιαζε μιάς κι' έχω κάνει εντουράδες
κουβαλώντας τετράκιλα μπιτονάκια........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"