Ωωωω και το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό για ένα tv box, καθώς ο media center που έχω σε μια προ-smart tv πλέον σέρνεται, για πείτε, για πείτε...
Ωωωω και το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό για ένα tv box, καθώς ο media center που έχω σε μια προ-smart tv πλέον σέρνεται, για πείτε, για πείτε...
Θα συμφωνήσω. Έχω 2 της προηγούμενης σειράς (χωρίς το S) και για Netflix/Amazon/YouTube/Online κανάλια είναι τέλειο.
Το Kodi επίσης παίζει τέλεια για αναπαραγωγή από δικτυακό δίσκο ή USB, αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται αν αρχίσεις να βάζεις πρόσθετα στο Kodi για streaming.
Επίσης δεν ενδείκνυται για σερφάρισμα στο internet τουλάχιστον χωρίς πληκτρολόγιο/ποντίκι και προσθήκη με πλάγιο τρόπο κάποιου browser καθώς έχει Android TV και ο μοναδικός browser που έχει στο playstore δεν είναι και ότι καλύτερο
Το mi box s είναι η επιτομή του plug and play, με μεγάλο αρνητικό τα 8 GB αποθηκευτικό χώρο (5,3 περισσεύουν).
Πςραν των εφαρμογών που αναφέρετε, να προσθέσω και το built-in chromecast και το pure Android tv λογισμικό.
Με ενα sideload λυνονται τα θεματα των εφαρμογων αλλα λογω χωρητικοτητας δεν ειναι για παρα πολλα.
Τα βασικα τα κανει τελεια ομως.
Το usb hub λυνει τα θεματα της μιας θυρας μονο που σε περιοριζει.
Αλλα με 14ε το λυνεις κ αυτο κ προχωρας.
Ride(s) the wind of change...
Ευχαριστώ Κύριοι, το παράγγειλα ,χρήση του κατά 99% θα είναι νετφλιξ![]()
when life gets complicated... i ride.
Λιώσατε ρε με το Netflix,τραβάτε καμμιά βόλτα με το μηχανάκι![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
happy wife = happy life
εγώ κοπροσκύλιαζα 2ήμερο στην Αθήνα,ένα φτηνό δωράκι δικαιούται![]()
![]()
[mode: λέω τον πόνο μου]
είχε το Media Markt προσφορά το Mi Box (όχι το S) 30€ τη μέρα που έψαχνα για αντικατάσταση για ένα κινέζικο που τα έφτυσε. Το παράγγειλα αλλά έχουν περάσει κοντά 14 μέρες και με έχουν ακόμα στο "περιμένουμε από τον προμηθευτή" ενώ δεν το έχουν καν στον κατάλογο σαν εξαντλημένο. Θέλω να δω μέχρι πότε θα το τραβήξουν.
[/mode]
![]()
Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 03/09/2020 στις 08:58.
γνωριζει καποιος καμια εφαρμογη για backup για κινητο που να κανει backup τα παντα και να μπορω να τα ανεβασω οπου θελω εγω,ας ειναι και με πληρωμη,γιατι τα παιξε το κινητο μου κι εχασα τα παντα.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
'Εφτασε και σε μένα χτες,όλα καλά.
Εκτός από την λειτουργία chromecast μπορείς να κάνεις και κανονικό mirror αν έχεις την εφαρμογή google home στο κινητό/τάμπλετ.
προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό
https://play.google.com/store/apps/d...SMBSync2&hl=el
Κάθε μέρα συγκεκριμένη ώρα, αν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο wifi του σπιτιού μου αδειάζει το κινητό σε ένα συγκεκριμένο φάκελο.
Έχω βέβαια έναν σερβερ που δουλεύει 24χ7.
Μπορείς να το βάλεις τις ώρες που τον έχεις συνήθως ανοιχτό και όποτε το πετύχει.
Δεν είναι ανάγκη να δουλεύει κάθε μέρα
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το κατέβασα,ασχολήθηκα αλλά δεν έβγαλα άκρη,δεν κατάλαβα πως δουλεύει.
Θέλω να κάνω backup κάθε τόσο και να το ανεβάζω σ ένα cloud που έχω συνδρομή ούτως ώστε αν ξανακρασαρει το τηλεφωνο μου όπου είμαι ν αγοράσω μια συσκευή και να κατεβάσω τα πάντα.
ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ