το μηχανακι σου λογικα εχει εγγυηση....
αν κρατωντας πατημενο κατω τον λεβιε ταχυτητων ηρεμει τοτε θελουν σφιξιμο οι βασεις του μοτερ (με ροποκλειδο εννοειται)
το μηχανακι σου λογικα εχει εγγυηση....
αν κρατωντας πατημενο κατω τον λεβιε ταχυτητων ηρεμει τοτε θελουν σφιξιμο οι βασεις του μοτερ (με ροποκλειδο εννοειται)
Γενικά έχει κραδασμούς αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Απλά έχουν αυξηθεί μετά το service των 24. Και σκέφτομαι ότι μάλλον δεν έχουν μπει καλά τα κάγκελα θα τα λύσω να δω αν είναι από εκεί. Από αλλά που έχω οδηγήσει έχει περισσότερους κραδασμους κύριος μετά τις 5000 που εκεί έχει υψησυχνους κραδασμούς γενικά σαν μοντέλο
Πετα τα καγκελα να δεις τι γινεται.
Επισης γιατι αλλαξες καδενα στα 24?![]()
Ride(s) the wind of change...
Έχω φτάσει στο σημείο να ξενερώσω σε σημείο που σκέφτομαι την αλλαγή με nc.
Πραγματικά και εμένα μου κάνουν εντύπωση όλες αυτές οι παρατηρήσεις.
Τα κάγκελα είναι γνήσια ή givi; (αν και δεν πιστεύω να έχει τόση σημασία)
Εμένα κοντεύουν (αλυσίδα - γρανάζια) 20.000km (με μικτή χρήση, πόλη, Εθνική και Αττική Οδό) και είναι σαν καινούρια.
Γάντια φοράς; Στις 5.000 στροφές ένα τόσο σχετικά μικρό μηχανάκι δεν είναι περίεργο να έχει κάποιους κραδασμούς - έστω και 2κύλινδρο.
Θα πρότεινα επίσκεψη σε άλλο εξουσιοδοτημένο, να τους πεις τους προβληματισμούς σου και να πάρεις μια δεύτερη γνώμη (αν και υποψιάζομαι ότι ψυρίζεις αρκετά τη μαϊμού).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Έβγαλα τα κάγκελα και το μηχανάκι πολύ πιο ήρεμο δεν έχω κανένα να το συγκρίνω γιατί έκανα 40 χιλιόμετρα μόνο