V-Strom 800 θελει κ δεν το ξερει ακομα...![]()
Ride(s) the wind of change...
Δεν εξαίρεσε τις Αγκούστες.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
κτμ θα κοιταγα μονο αν εβγαζε επιτελους το 890smt. βεβαια εχουν ενα καρο ζημιες. βγαζουν και ξαναβγαζουν. τα 1290 παραδοξως ειναι πιο αξιοπιστα. οπως και η ducati -πλεον- θεωρειτε πιο αξιοπιστη. οπως αναφερθηκε πιο πανω, εισαι σε μια φαση που σιγα σιγα θα εχεις αλλες προτεραιοτητες, παρε ενα καλο μηχανακι να το χαρεις τωρα που εισαι και ανετος οικονομικα. ισως να εισαι και στο μελλον, δεν ξερω ποσο βαθια ειναι η τσεπη σου αλλα εγω τωρα θα το χτυπαγα το S.
οσο περμενεις ακριβαινουν. αυτο σημαινει οτι το παιρνεις ΤΩΡΑ και δεν χανεις λεφτα στο μελλον. δες αυτους που πηραν tracer, τα πουλανε σχεδον οσο τα πηραν. το ίδιο και πολλα ακομα μοντελα. κυριως yamaha και honda.
Με την προοπτική της σύστασης νέας οικογένειας, σύντομα το On/Off θα πάει άπατο.... ας είναι και Ducati.... για commuting θα καταλήξει και θα ψάχνει να το δώσει.
H προοπτική του να κρατήσεις το TA και παράλληλα να έχεις και μια 2η που θα είναι fan to ride για τα ΣΚ σου είναι αυτό που θα σου ταιριάξει (μάλλον, ως γνωστόν δεν υπάρχουν κανόνες ίδιοι για όλους).
Υ.Γ.1: Μην αναβάλλεται το θέμα απόκτησης παιδιών, δεν έρχονται κατά παραγγελία.... Από τη στιγμή που αποφασίσατε γάμο πρέπει να αποδεχθείτε ότι άλλαξε η ρότα της ζωής προς το "οικογένεια".
Υ.Γ.2: Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου πούλησα το Tenere 660 και πήρα ένα WR250R και άρχισα τις χωμάτινες εξορμήσεις (τα ταξίδια τέλος). Θα μπορούσε να εξυπηρετεί και το commutong.
Υ.Γ.3: Πέρυσι που ο γιος μου έγινε 5 χρονών πήρα ΚΑΙ ένα NUDA900R γιατί το είχα απωθημένο από το 2013 που το πρωτοείδα (τα ταξίδια πράγματι είχαν τελειώσει). Καβαλάω 34 χρόνια και έχω αλλάξει δεκάδες μοτοσυκλέτες, το Nuda κατάφερε όμως να με ξαναβγάλει στους δρόμους νύχτα και να πετάω τα 5εύρα σε βενζίνες αντί σε μπύρες.
Υ.Γ.4: Του χρόνου (2023) ξεκινάω τα ταξίδια (εκτός οποιουδήποτε σημαντικού απροόπτου). Θα δούμε πως θα το χειριστώ αυτό, έχω στο μυαλό μου διάφορα σενάρια, κάποια από αυτά θα φάνταζαν αδύνατα πριν από λίγα χρόνια αλλά η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις... αρνητικές όπως και θετικές.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 22/11/2022 στις 08:55.
Νομίζω ότι ο CA ανέφερε πως δουλεύει πολλές ώρες τη μέρα και θέλει να ομορφύνει τις εργάσιμες ημέρες του. Να ξεκινάει όμορφα η μέρα με διαδρομή με μοτοσυκλέτα που του αρέσει πολύ και να τελειώνει έτσι. Όχι να έχει ένα βαρετό πηγαινέλισμα και να περιμένει πότε θα κάνει καλό καιρό την Κυριακή και θα έχει χρόνο, ώστε να βγάλει τη μοτοσυκλέτα που βρίσκεται σταθμευμένη στο σπίτι.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αυτό που με πονάει ας πούμε παραπάνω, είναι το να φθαρεί σύντομα και ιδιαίτερα πολύ μια καλή μηχανή στην καθημερινή χρήση.
Είναι το βασικό που με κρατάει στην αγορά αυτή.
Και όπως λέει ο Νεοσσός, στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτερες ευκαιρίες μου να οδηγώ είναι καθημερινά, κέντρο και πέριξ αττικής για δουλειές/ραντεβού κλπ.
Καταλαβαίνω πως πρέπει είτε να μείνω σε μεσαία κυβικά και βαρετά On/off (λόγω όγκου/κυλίνδρων/βάρους) είτε σε κάποιο Fun to Ride Naked και να αφήσω Budget για πιο καθαρό Touring μηχανάκι στο κοντινό μέλλον.
Αντικειμενικά αυτό θα κάλυπτε απόλυτα τις ανάγκες μου και βάζω στην άκρη προτιμήσεις και πάθος για την Multi, που αντικειμενικά θεωρώ ότι ειναι από τα καλύτερα στο είδος της μηχανάκια.
Απλά τώρα θέλω να το αυγατέψω και με κουβέντες εδώ και με κουβέντες πιο κει για να πάρω την απόφαση.
Καταλήγω είτε στο παίρνω την Multi Μάρτη 23
είτε πουλάω TA700 και παίρνω μεταχειρισμένο ένα Naked και κρατάω τα φράγκα μου για αγορά πιο Touring μοτο,που εκεί ανεβαίνω και κυβικά και κυλίνδρους και το παίζω μπάλα μόνο για ταξίδια αλλά σε μεταχειρισμένο 5ετιας.
The Dirty Harry
ΟΚ, δεκτό και ίσως έχεις δίκιο γιατί πράγματι και ο CA μπορεί αυτό να θέλει. Από την άλλη και αυτό είναι ένα θέμα του πως το βλέπει κανείς. Εγώ τη μεταφορά στο χώρο εργασίας μου την βλέπω ως μια ρουτίνα. μια καθημερινή διεκπεραίωση που θα την κάλυπτα και με ένα σκούτερ. Από τότε που άρχισα να καβαλάω μοτοσυκλέτα μόνο για χόμπι την απολαμβάνω 100 φορές περισσότερο. Χρόνο δεν έχω, αρκεί να πω πως εργάζομαι καθημερινά πρωί και απόγευμα και τα ΣΚ μου είναι ανά δεύτερο διαθέσιμα, οπότε... ο διαθέσιμος χρόνος πάνω στη μοτοσυκλέτα μου γίνεται πολύτιμος και οφείλει να είναι ευχάριστος.... πολύ ευχάριστος και να πιάνει τόπο. Προσωπικές προτιμήσεις λέγεται και νομίζω λίγο πολύ αυτές τις ιδέες ανταλλάζουμε.
Τελευταία τροποποίηση από STF; 21/11/2022 στις 22:53.
Εντάξει, δεν ξεχειλώνουν κιόλας.
Η μπαταρία θα αντέξει τα 4/5 του χρόνου της και ένα ποσοστό παραπάνω φθοράς τα αναλώσιμα
όπως ισχύει σε κάθε μοτό.
Εμένα μου αρέσει να είμαι συνέχεια στη ροπή και απολαμβάνω την δύναμη καθημερινά.
Από την στιγμή που δεν επιβαρύνω τους γύρω μου, ενα 500ε πάνω στα έξοδα του χρόνου το βλέπω έξοδα χόμπι για ευεξία και καλή διάθεση.
Μην τρελαθούμε, δεν πετάμε αλλού αυτό το ποσό όταν έχουμε την δυνατότητα;
Αν την στίβω σε στροφιλίκια 3-4 φορές το μήνα θα χαλάσει λιγότερο; Νομίζω ξεχνάμε σιγα σιγα τι θα πει μεγάλη μοτό.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Κρήτη είμαι και πήρα το 950s για καθημερινό. Απο 10+10χλμ/μέρα συν 1-2 φορές το μήνα 30+30 και όποτε βρίσκεται χρόνος πιο μακρινά.
Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.
Την πήρα όμως μεταχειρισμένη και ξέρω ότι αύριο την πουλάω αν όχι ακριβότερα έστω με ελάχιστη χασούρα και σχετικά γρήγορα για την κατηγορίας της.
Δεν με νοιάζει αν φθαρεί. Εγώ τη χαίρομαι καθημερινά.
Ναί θα βόλευε ένα σκούτερ για καθημερινό αλλά αν βάλεις το κόστος συντήρησης των δύο οχημάτων πρέπει να βγαίνει το ίδιο.
Βέβαια είμαι Κρήτη και την παρκάρω σχετικά όπου βρώ (οκ , αποφεύγω όπου μπορεί να την χτυπήσουν εύκολα) αλλά δε φοβάμαι να την κλέψουν.
Επειδή έχω περάσει απο εκεί, δούλεψε το λίγο γιατί σε λίγο καιρό δεν θα είναι η μηχανή αλλά η γυναίκα ή το μωρό που δεν θα είναι "τέλειο" και κάποια πράγματα θα πρέπει να τα δεχτείς έτσι όπως είναι και να μήν σε στεναχωρούν.