Γιατι ρε SVX να τελειωσει αυτη η συζητηση, ασχημα περναμε εδω μεσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
Γιατι ρε SVX να τελειωσει αυτη η συζητηση, ασχημα περναμε εδω μεσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
Δε πατε να καβαλησετε κανα μηχανακι και να αφησετε τις θεωριες...αντε παλικαρια μου..the road and the TRACK is out there...απαντανε μερικοι και ουτε εχουν διαβασει 3 σελιδες πριν...μερικοι εδω εχουν και χαζοσκουτερ αλλα και μοτοσυκλετες...αλλα δεν αισθανονται ανωτεροι ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε...απλα προσπαθουν να μετακινηθουν και ενιοτε να διασκεδασουν σε αυτη τη γαμωζουγκλα οπως ολοι που καβαλανε απλα 2 ροδες...
και που σαι ψαρεα..οι μηχανες αποφευγουν τη στραβη με το γκαζι και οχι με τα φρενα...κατι εμαθες λαθος...
![]()
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Εγω δεν ειδα κανεναν να εχει κομπλεξ ανωτεροτητας εδω μεσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Δε πατε να καβαλησετε κανα μηχανακι και να αφησετε τις θεωριες...αντε παλικαρια μου..the road and the TRACK is out there...απαντανε μερικοι και ουτε εχουν διαβασει 3 σελιδες πριν...μερικοι εδω εχουν και χαζοσκουτερ αλλα και μοτοσυκλετες...αλλα δεν αισθανονται ανωτεροι ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε...απλα προσπαθουν να μετακινηθουν και ενιοτε να διασκεδασουν σε αυτη τη γαμωζουγκλα οπως ολοι που καβαλανε απλα 2 ροδες...
και που σαι ψαρεα..οι μηχανες αποφευγουν τη στραβη με το γκαζι και οχι με τα φρενα...κατι εμαθες λαθος...
![]()
Μηπως εσυ εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας?
Καθρέπτη κοίταξες?Κοίτα, βγάλε φλας και πάρτο δεξιά..γτ θα βρεις πάλιΑρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Εγω δεν ειδα κανεναν να εχει κομπλεξ ανωτεροτητας εδω μεσα.
Μηπως εσυ εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας?![]()
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Εσυ αν οδηγουσες beverly gsxr και ktm θα ενοιωθες σκουτερακιας?![]()
![]()
![]()
![]()
I love you tooΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Καθρέπτη κοίταξες?Κοίτα, βγάλε φλας και πάρτο δεξιά..γτ θα βρεις πάλι![]()
![]()
I love you too![]()
![]()
I love you too
Μοτοσυκλετιστικό πνεύμα αθάνατο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
![]()
![]()
![]()
Είναι εμπαθής λίγο με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν scooter..αλλά θα τον στρώσω :P
Πέρα από διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει τίποτ'άλλο να χωρίσετε παιδιά, μια μέρα μπορεί ο ένας να χρειαστεί τη βοήθεια του άλλου και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αρνηθεί κανείς από εσάς, ότι κι αν καβαλάει εκείνη τη στιγμή (ποτέ να μη χρειαστεί δηλαδή απλώς ποτέ δεν ξέρεις). Ίσως να έχετε ανταλλάξει χαιρετισμό μέσα απ'το κράνος, ίσως και να το κάνετε στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας, απλώς προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο περισσότερο και την άποψη του άλλου..Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Είναι εμπαθής λίγο με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν scooter..αλλά θα τον στρώσω :P
Ανταλλάξτε και καμμιά μπύρα, πολλές φορές μας κάνει να ακούμε λίγο πιο καλοπροαίρετα τον άλλο ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν πουθενά.
ΧαΛαρά που λένε κι οι καρντάσιδες![]()
![]()
![]()
Ναι ρε συ εννοείται..είπαμε απο εδώ χαβαλές να γίνεται..στο δρόμο πιστεύω αλλάζουμε όλοι..(και προς το χειρότερο μερικοί), αλλά η αλληλεγγύη παραμένει αν τη χρειαστούμε :-)
Φανταζεσαι να μου κολησει το 675 στην Εγνατια και να με περιμαζεψει κανα t-max?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πέρα από διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει τίποτ'άλλο να χωρίσετε παιδιά, μια μέρα μπορεί ο ένας να χρειαστεί τη βοήθεια του άλλου και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αρνηθεί κανείς από εσάς, ότι κι αν καβαλάει εκείνη τη στιγμή (ποτέ να μη χρειαστεί δηλαδή απλώς ποτέ δεν ξέρεις). Ίσως να έχετε ανταλλάξει χαιρετισμό μέσα απ'το κράνος, ίσως και να το κάνετε στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας, απλώς προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο περισσότερο και την άποψη του άλλου..
Ανταλλάξτε και καμμιά μπύρα, πολλές φορές μας κάνει να ακούμε λίγο πιο καλοπροαίρετα τον άλλο ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν πουθενά.
ΧαΛαρά που λένε κι οι καρντάσιδες![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσα ίσα που θα σου κάνει άνετα "πατάκι"Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Φανταζεσαι να μου κολησει το 675 στην Εγνατια και να με περιμαζεψει κανα t-max?![]()
![]()
Αν το λαδακι δεν ειναι στη πανω μερια του δεικτη και δεν το ελεγχεις τακτικα, υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο...Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Φανταζεσαι να μου κολησει το 675 στην Εγνατια και να με περιμαζεψει κανα t-max?![]()
![]()
Ο δήμιος των εγωπαθών...
...παίρνει κεφάλια!
Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...
Εσύ άμα δεις καμιά νταλίκα να σου βγαίνει από καμιά διασταύρωση χώσε γκάζι λοιπόν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
![]()
![]()
![]()
Ότι να 'ναι εντελώς δλδ!![]()
![]()