Σελίδα 42 από 90 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445464752 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1336

Θέμα: Ta Scooter ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Γιατι ρε SVX να τελειωσει αυτη η συζητηση, ασχημα περναμε εδω μεσα?

να λυγανε τα σκελετα...
    Δε πατε να καβαλησετε κανα μηχανακι και να αφησετε τις θεωριες...αντε παλικαρια μου..the road and the TRACK is out there...απαντανε μερικοι και ουτε εχουν διαβασει 3 σελιδες πριν...μερικοι εδω εχουν και χαζοσκουτερ αλλα και μοτοσυκλετες...αλλα δεν αισθανονται ανωτεροι ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε...απλα προσπαθουν να μετακινηθουν και ενιοτε να διασκεδασουν σε αυτη τη γαμωζουγκλα οπως ολοι που καβαλανε απλα 2 ροδες...

και που σαι ψαρεα..οι μηχανες αποφευγουν τη στραβη με το γκαζι και οχι με τα φρενα...κατι εμαθες λαθος...

Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
    Δε πατε να καβαλησετε κανα μηχανακι και να αφησετε τις θεωριες...αντε παλικαρια μου..the road and the TRACK is out there...απαντανε μερικοι και ουτε εχουν διαβασει 3 σελιδες πριν...μερικοι εδω εχουν και χαζοσκουτερ αλλα και μοτοσυκλετες...αλλα δεν αισθανονται ανωτεροι ουτε απο τους μεν ουτε απο τους δε...απλα προσπαθουν να μετακινηθουν και ενιοτε να διασκεδασουν σε αυτη τη γαμωζουγκλα οπως ολοι που καβαλανε απλα 2 ροδες...

και που σαι ψαρεα..οι μηχανες αποφευγουν τη στραβη με το γκαζι και οχι με τα φρενα...κατι εμαθες λαθος...

Εγω δεν ειδα κανεναν να εχει κομπλεξ ανωτεροτητας εδω μεσα.
    Μηπως εσυ εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Εγω δεν ειδα κανεναν να εχει κομπλεξ ανωτεροτητας εδω μεσα.
    Μηπως εσυ εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας?
    Καθρέπτη κοίταξες?Κοίτα, βγάλε φλας και πάρτο δεξιά..γτ θα βρεις πάλι
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

starship crew member
    Εσυ αν οδηγουσες beverly gsxr και ktm θα ενοιωθες σκουτερακιας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    Καθρέπτη κοίταξες?Κοίτα, βγάλε φλας και πάρτο δεξιά..γτ θα βρεις πάλι
    I love you too

Παλαιό μέλος
    I love you too

I love you too
    Μοτοσυκλετιστικό πνεύμα αθάνατο...

Παλαιό μέλος
    Είναι εμπαθής λίγο με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν scooter..αλλά θα τον στρώσω :P

Είναι εμπαθής λίγο με τους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν scooter..αλλά θα τον στρώσω :P
    Πέρα από διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει τίποτ'άλλο να χωρίσετε παιδιά, μια μέρα μπορεί ο ένας να χρειαστεί τη βοήθεια του άλλου και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αρνηθεί κανείς από εσάς, ότι κι αν καβαλάει εκείνη τη στιγμή (ποτέ να μη χρειαστεί δηλαδή απλώς ποτέ δεν ξέρεις). Ίσως να έχετε ανταλλάξει χαιρετισμό μέσα απ'το κράνος, ίσως και να το κάνετε στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας, απλώς προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο περισσότερο και την άποψη του άλλου..

Ανταλλάξτε και καμμιά μπύρα, πολλές φορές μας κάνει να ακούμε λίγο πιο καλοπροαίρετα τον άλλο ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν πουθενά.

ΧαΛαρά που λένε κι οι καρντάσιδες

Παλαιό μέλος
    Ναι ρε συ εννοείται..είπαμε απο εδώ χαβαλές να γίνεται..στο δρόμο πιστεύω αλλάζουμε όλοι..(και προς το χειρότερο μερικοί), αλλά η αλληλεγγύη παραμένει αν τη χρειαστούμε :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Πέρα από διαφορετικές απόψεις στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει τίποτ'άλλο να χωρίσετε παιδιά, μια μέρα μπορεί ο ένας να χρειαστεί τη βοήθεια του άλλου και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα την αρνηθεί κανείς από εσάς, ότι κι αν καβαλάει εκείνη τη στιγμή (ποτέ να μη χρειαστεί δηλαδή απλώς ποτέ δεν ξέρεις). Ίσως να έχετε ανταλλάξει χαιρετισμό μέσα απ'το κράνος, ίσως και να το κάνετε στο μέλλον, κανείς δεν ξέρει. Υποστηρίξτε τις απόψεις σας, απλώς προσπαθήστε να σεβαστείτε λίγο περισσότερο και την άποψη του άλλου..

Ανταλλάξτε και καμμιά μπύρα, πολλές φορές μας κάνει να ακούμε λίγο πιο καλοπροαίρετα τον άλλο ακόμα κι αν οι απόψεις μας δεν συμβαδίζουν πουθενά.

ΧαΛαρά που λένε κι οι καρντάσιδες
    Φανταζεσαι να μου κολησει το 675 στην Εγνατια και να με περιμαζεψει κανα t-max?

Ίσα ίσα που θα σου κάνει άνετα "πατάκι"

να λυγανε τα σκελετα...
    Αν το λαδακι δεν ειναι στη πανω μερια του δεικτη και δεν το ελεγχεις τακτικα, υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο...
    Ο δήμιος των εγωπαθών...

...παίρνει κεφάλια!

Να λυγανε τα σκελετα,να αρπαζουν οι στροφαλοι, να σκανε τα ψυγεια και να κλαινε τα γυναικοπαιδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος

Εσύ άμα δεις καμιά νταλίκα να σου βγαίνει από καμιά διασταύρωση χώσε γκάζι λοιπόν!!

Ότι να 'ναι εντελώς δλδ!

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2006, 06:46
  3. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 22:15
  4. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15