Σελίδα 42 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292142 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Σ'άρεσε κουφάλα ε?

Καπως ετσι ημουνα και εγω οταν ειχα ενα gilera 16χρονων και ολο αργουσα στο σχολειο παραλιγο να μεινω απο απουσιες.Ευτιχως ητανε ελαφρυ και δεν κουραζομουνα τοσο πολυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    Εγω ειχα σοβαροτερο προβλημα οταν ειχα τι ντι εμ...

Κατεβαινα κεντρο για μια δουλεια, το αφηνα πανω στο πεζοδρομιο εκει που παρκαραν ολα τα μηχανακια και μετα εψαχνα καμια ωρα μεχρι να βρω ποιο απο ολα τα τι ντι εμ ηταν το δικο μου...

Ποσες φορες καβαλησα ξενο μηχανακι και πηγα να φυγω...εχασα το μετρημα...αλλα δε βαριεσαι, ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...)
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Κατεβαινα κεντρο για μια δουλεια, το αφηνα πανω στο πεζοδρομιο εκει που παρκαραν ολα τα μηχανακια και μετα εψαχνα καμια ωρα μεχρι να βρω ποιο απο ολα τα τι ντι εμ ηταν το δικο μου...

Ποσες φορες καβαλησα ξενο μηχανακι και πηγα να φυγω...εχασα το μετρημα...αλλα δε βαριεσαι, ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...)

Πινακιδα δε φορουσες?

Ελεγα να κατσω να γραψω το προγραμμα της ημερας ως απαντηση στα παραπανω, αλλα βαριεμαι...

Ενα μονο θα σΕ πω: πρεπει να σε εχουν κερασει πολλα τσαγια ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια...
    Τα "τσάγια" φιλε μου δεν τα κερναν τα μηχανάκια...τα κερνάν τα χέρια που τα καβαλάνε....
    Δεν πα να εχεις την Ducati του MotoGP....αμα εισαι "κουλός" (γενικά μιλάω) θα φας "τσάι" απο Super Tenere του 92 που το οδηγάει "χεράς"....

Το θέμα ομως ΔΕΝ ειναι πιο ειναι πιο "γλήγορο" ....ΞΑΝΑΛΕΩ οτι υπάρχουν ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ μηχανακια....
    Το θέμα ειναι οτι οι κάτοχοι τους στην Ελλάδα ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ να ακολουθουν το πρόγραμμα που πολύ ωραια περιγραφει ο φίλος Titan :rotflmao:

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Δε μου λές για πές μου το καθημερινό πρόγραμμά σου δεν είναι κάπως έτσι?

07,00-07,15 Ξυπναώ
    07,15-07,30 Ντύνομαι
    07,31-07,32 Κατεβαίνω στο γκαράζ
    07,32-07,35 κάνω το Σταυρό μου να με πάει στη δουλειά
    07,35-09,30 Φτάνω στη δουλειά, πάλι άργησα (Αφου δε πάει βήμα)
    09,30-15,30 Δουλεύω (Κάποιος πρέπει να πληρώσει και το μάστορα)
    15,30-17,30 Πάω στο μάστορα (να μου τα φάει) γιατί ακούω έναν ήχο!
    17,30-17,35 Γυρνάω προς το σπίτι
    17,35-17,40 Ξαναγυρναώ στο μάστορα γιατί ακούω ξάνα τον ίδιο θόρυβο που δεν ξέρει να φτιάξει...
    17,40-19,00 Τα ψέλνω στο μάστορα ενώ αυτός μου λέει οτι αυτά τα μηχανάκια το βγάζουν αυτό το πρόβλημα συχνά!
    19,00-19,20 Γυρνώ προς το σπίτι
    19,20-19,21 Με άφησε η Π@π@ριά!
    19,21-19,50 Το σπρώχνω προς το σπίτι
    19,50-20,45 Κουράστηκα να σπρώνχω και περιμένω οδική η οποία κλασσικά αργεί
    20,45-21,15 Φτάνω σπίτι
    21,15-21,20 Τη σπρώχνω στο γκαράζ
    21,20-21,40 Της μιλάω και τη ρωτάω γιατί μου το έκανε αυτό αφού τη προσέχω τόσο(και περιμένω και να απαντήσει)
    21,40-21,50 Καταριέμαι την ώρα και τη στιγμη που πήρα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (βλ. κυρίως Ιταλικό)
    21,50-22,00 Αποφασίζω να τη πουλήσω αύριο αφού πρώτα τη φτάξω! (Να χαλάσει πάλι στον επόμενο
    22,00-22,10 Πέρνω τηλέφωνο στη δουλειά να τους πώ οτι θα λείψω άυριο!
    22,10-22,30 Παίρνω ξανα την οδική για να κλείσω ραντεβού το πρωί να το πάμε στο μάστορα
    22,30-22,40 Παίρνω το κολλητό να μου δανείσει γιατί μου τα έχει φάει όλα το Ευρωπαϊκό!
    22,40-08,00 Δεν έχω κλείσει μάτι απο τη στεναχώρια μου

ε? έπεσα μέσα?

Δεν με έχει αφήσει ΠΟΤΕ η μοτο μου στα 5 χρόνια που την έχω. Αυτό είναι κομμάτι των συζητήσεων που κάνεται μεταξύ σας λόγω της άγνοιας ή ημιμάθειας που έχεται...

Όσο για το τεχνικό θέμα, δεν πρέπει να τελιώσεις μηχανικός για να πάρεις Ευρωπαικό, απλά δεν πρέπει να το πάς σε μάστορα που φτιάχνει παπάκια και πριν μήνες έβοσκε πρόβατα. Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν.

Για το τέλος, είμαι σίγουρός οτι άν βρεθείς πλάϊ - πλάϊ στα φαναρια με το ασχημότερο Ευρωπαικό, θα ζηλέψεις τουλάχιστο τον οδηγό του που είναι χαμογελαστός κάτω απο το full face του και άν μπείς στη διαδικασία να το προχωρήσεις και δείς πόσο καλύτερα στημένη είναι η διπλανή σου, θα πάρεις παπί.

Σταματήστε τον μύθο τα ευρωπαϊκά χαλάνε. Ανήκει σε άλλη εποχη, αυτή η εποχή πέρασε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
    Δεν με έχει αφήσει ΠΟΤΕ η μοτο μου στα 5 χρόνια που την έχω. Αυτό είναι κομμάτι των συζητήσεων που κάνεται μεταξύ σας λόγω της άγνοιας ή ημιμάθειας που έχεται...

...............

Σταματήστε τον μύθο τα ευρωπαϊκά χαλάνε. Ανήκει σε άλλη εποχη, αυτή η εποχή πέρασε....

Δεν καταλαβαινουν τα παιδια, ειναι απασχολημενα, ψαχνουν να βρουν ελατηρια για το πηρουνι και σωληνακια για τα φρενα, μπας και βρουν λιγο αισθηση...

Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eλα ρε τωρα !!!ΥΠΕΡΒΑΛΕΙΣ!!!!!!!
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

Δεν καταλαβαινουν τα παιδια, ειναι απασχολημενα, ψαχνουν να βρουν ελατηρια για το πηρουνι και σωληνακια για τα φρενα, μπας και βρουν λιγο αισθηση...

Δλδ ενα ss 1000ari? δε στριβει δεν εχει φρενα δεν εχει καλη αισθησι αυτο θελεις να μας πεις?

......

.....
    ειναι γιαπωνεζικο, δεν σπαει-δεν χαλαει (δεν παει, δεν στριβει κλπ...)
    Ώπα αυτό πάει για τα Ευρωπαϊκά!
    Πάλι μπερδέυτηκες!
    :smilea:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Το θέμα ειναι οτι οι κάτοχοι τους στην Ελλάδα ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ να ακολουθουν το πρόγραμμα που πολύ ωραια περιγραφει ο φίλος Titan :rotflmao:
    Thanks for understanding!!!

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Θα επερνα το Mv312 θα το πουλουσα και θα επερνα ενα EVO ολοκαινουριο

Και θα κρατουσα το κ7 που εχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλι ακυρο παραδειγμα εφερες φιλε....
    .......

Μάλλον και πάλι δεν κατάλαβες....

Αν σου χαρίζαν ένα απο τα 3 και δεν ήταν να το πουλήσεις και πήγαινες βάση κριτηρίων εξοπλισμου-επιδώσεων και οποιουδήποτε παράγοντα, πλήν του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

Τι θα διάλεγες;; Αυτή είναι η ερώτησή μου.

Eμένα και πολλούς άλλους που ξέρω μας είχαν αφήσει απο τουλάχιστον 5-6 φορές!
    Άσε που γίναμε και ρόμπες στις γκόμενες που είχαμε επάνω...

Και μή μου πείς οτι φταίω εγώ που είμαι κάφτης γιατί είμαι αλλά όσο και να προσπαθώ να χαλάσω Ιαπωνικό... δε τα καταφέρνω...

Όσο για το τεχνικό θέμα, δεν πρέπει να τελιώσεις μηχανικός για να πάρεις Ευρωπαικό, απλά δεν πρέπει να το πάς σε μάστορα που φτιάχνει παπάκια και πριν μήνες έβοσκε πρόβατα. Αθήνα και Θεσσαλονίκη υπάρχουν.
    Ά τώρα θα ψάχνουμε ψίλους στ'αχυρα!

Ξερω και εγώ 2 αλλά είναι οι μόνοι! Γι'αυτό και εκτός του ότι κοπανάνε στις τιμές και στα ανταλλακτικά θέλεις και 5 μέρες πρίν να κλείσεις ραντεβού! Και πόσες θα το κρατήσει μέσα!
    Α! Και με τη συχνότητα που χαλάνε θα έχει 5 μέρες το μήνα μηχανάκι και άν! Υπολογισμένα!

Για το τέλος, είμαι σίγουρός οτι άν βρεθείς πλάϊ - πλάϊ στα φαναρια με το ασχημότερο Ευρωπαικό, θα ζηλέψεις τουλάχιστο τον οδηγό του που είναι χαμογελαστός κάτω απο το full face του και άν μπείς στη διαδικασία να το προχωρήσεις και δείς πόσο καλύτερα στημένη είναι η διπλανή σου, θα πάρεις παπί.
    Χαμογελαστός που μετά απο 1 μήνα το πήρε στο συνεργείο!
    Στημένη είναι καλύτερα μόνο στο στάντ και στα λόγια γιατί στη στροφή θα είναι σπασμένη μάλλον παρά στημένη...

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται!

Καλα σπρώχτε τώρα εσείς τα μηχανάκια σας μέχρι το συνεργείο και θα σας περιμένουμε εκεί βάζοντας τα καινούρια ελάτήρια...

Πού την είχα βάλει την αίσθηση και την έψαχνα.....

Α! Νά τη κάτω απο το μονόσελο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Δλδ ενα ss 1000ari? δε στριβει δεν εχει φρενα δεν εχει καλη αισθησι αυτο θελεις να μας πεις?
    Ακριβως αυτο!

Εαν συγκρινεις ιδιας κατηγοριας (εγραψα στην αρχη "ομοια πραγματα" φτου πιπερι :rotflmao: ), πχ ρ1 με 1098, τι ντι εμ με μουλτι κλπ...

ή μηπως οχι?
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Μάλλον και πάλι δεν κατάλαβες....

Αν σου χαρίζαν ένα απο τα 3 και δεν ήταν να το πουλήσεις και πήγαινες βάση κριτηρίων εξοπλισμου-επιδώσεων και οποιουδήποτε παράγοντα, πλήν του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ.

Τι θα διάλεγες;; Αυτή είναι η ερώτησή μου.

Να ξαναπώ προσγειώσου στη πραγματικότητα ή να το αφήσω!

Άσε τις υποθέσεις...

Γιατί αν είναι έτσι

πές του Ποιό θα διάλεγες αν σου έλεγα οτι το Ιταλικό δε θα χάλαγε θα είχε πιο πολύ γκαζι θα έστριβε καλύτερα και θα είχε και ανταλλακτικά και σέρβις... Μήπως το διαλέξει!

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων