Άστονα ρε συ, έχει τραβήγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εκείνος ο dodok δεν φάνηκε καθόλου...![]()
![]()
Άστονα ρε συ, έχει τραβήγματαΑρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Εκείνος ο dodok δεν φάνηκε καθόλου...![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Όπου και να κάτσουνΕ, θα ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ να ανέβεις Λουτροπηγή !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προκειται να κατσετε στην Μακρακωμη για καφε-τσιπουρο κτλ οπως σε αλλο χωματινο, η απλα ανεφοδιασμος και δρομο;
(αλλιώς θα κατέβω εγώ Πλατύστομο - και δεν σε συμφέρει...!!!)![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
αν δεν βρέχει για καμιά βδομάδα συνεχόμενα,μπορεί να έρθω με το κρουαζιερόπλοιο![]()
![]()
![]()
Μη χέσω.....![]()
Ωραίος ο ΚΤΜαςπάντος εαν ειναι ασχημος ο καιρός και δε βολέψει το στρώμα με
χωμάτινα η βάρκα είναι έτοιμη, να σημειωθεί από τον old man οτι το τρέιλερ θα φορά χωμάτινα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μην τΟΝ κολλάς πολύ γιατί είναι "πολλά βαρύς" άντρας ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Oδυσσέας
Ωραίος ο ΚΤΜας![]()
![]()
Άν είναι άσχημος ο καιρός θα είναι για όλους ...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Oδυσσέας
εαν ειναι ασχημος ο καιρός
(άσχημος καιρός τέλος Ιούνη ????)
ρε καντε ενα ρεζουμε
εχω μεινει πισω (χοντα σου λεει ο αλλος μετα)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Δεν βαζω Αμερικανομαλ@κιες στο μηχανακι μου(παντως να λεμε και του στραβου το δικιο,μονο οι Γιανκηδες τραβιουνται απιστευτα με καθε ειδους μετατροπες σε μηχανακια!)Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Γιάννη τι λές γι αυτή τη ζελατίνα ωσπου κα ξεκινήσει ο χωματόδρομος. :wacko:
Υγ Με το cd τι γίνεται. Μου φαίνεται το έχετε ρίξει στο μινάρισμα![]()
Δουλευουμε ολη μερα κυριος!Δεν εχω περασει ακομα απο τον ΑΟΔΠ.Ευελπιστω εντος της εβδομαδας!
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καποιος που να μπορει να μου στειλει με πληρωμη ενα γα@@ενο Continental TKC 80 για πισω??
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Karoo σιγουρα υπαρχει στον λαστιχα μου(150-70/17 ε?)Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Καποιος που να μπορει να μου στειλει με πληρωμη ενα γα@@ενο Continental TKC 80 για πισω??
Continental ολιγον δυσκολο
Το Karoo δεν σε κανει?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Μην αγχώνεσαι ρε Γιάννη άλλωστε δεν πρέπει να έχουν κάνει τίποτα ακόμα αλλιώς θα το ξέραμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δουλευουμε ολη μερα κυριος!Δεν εχω περασει ακομα απο τον ΑΟΔΠ.Ευελπιστω εντος της εβδομαδας!
Οσο για την ζελατίνα (μπορεί να είναι λίγο μαλακιζέ) αλλα αφού σου σου αρέσει να κάνεις μεγάλες αποστάσεις δεν θα σε χάλαγε λίγη προστασία απο τα μποφόρ :wacko: .
πού το κατάλαβες οτι είναι Αμερικλάνικα?![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Φοραω μπροστα Continental και δνε θελω να τα μπερδεψω...αλλα με βλεπω να πηγαινω για σετ γιατι δεν βρισκω πουθενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Karoo σιγουρα υπαρχει στον λαστιχα μου(150-70/17 ε?)
Continental ολιγον δυσκολο
Το Karoo δεν σε κανει?![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Φίλε rsp στο χώμα σεν είναι απαραίτητο να έχεις τα ελαστικά σετ. Μερικές φορές αν κάνεις τις κατάλληλες επιλογές δουλευουν καλύτερα τα ανακατεμέναΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Φοραω μπροστα Continental και δνε θελω να τα μπερδεψω.![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Και γιατι δεν τα μπερδευεις?Δοκιμασε κι ενα Κaroo πισω,δεν ειναι και τρομερα διαφορετικα λαστιχα,ιδια κοψια εχουν.Παντως τα Κarooδακια εχουν τρελλο κρατημα(και ελεεινη διαρκεια ζωης,αμα τα ξεφτιλισεις με τα γκαζια του ΚΤΜ στην ασφαλτο),σου μενουν και 150? για τσίπουραΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Φοραω μπροστα Continental και δνε θελω να τα μπερδεψω...αλλα με βλεπω να πηγαινω για σετ γιατι δεν βρισκω πουθενα...![]()
![]()
Το ξερω αλλα προτιμω το σετ γιατι γνωριζοντας πως παω μεχρι να φτασω στο χωμα...Καλο θα ηταν να ειναι σετ!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Φίλε rsp στο χώμα σεν είναι απαραίτητο να έχεις τα ελαστικά σετ. Μερικές φορές αν κάνεις τις κατάλληλες επιλογές δουλευουν καλύτερα τα ανακατεμένα![]()
![]()