Μινχαουζεν mode activated ( Νταξει μωρε και εγω εχω οδηγησει διαστημικο λεοφωρειο ) Μινχαουζεν mode deactivated
Μινχαουζεν mode activated ( Νταξει μωρε και εγω εχω οδηγησει διαστημικο λεοφωρειο ) Μινχαουζεν mode deactivated
675 ειναι βασιλη
τωρα μην συγκρινεται το υπερμηχανημα cr 500 με το zx-10..δεν λεω παντοδυναμο το νιντζα αλλο το cr ειναι διαολος....
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ασε που μπαινει και πιο γληγορα στις στροφουλες λογω βαρους...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το ρς εχει τη βεφα για πλακα!![]()
για 657 κυβικα θα κολλησουμε τωρα(επιστημονας ΡΠΜ)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το ρς εχει τη βεφα για πλακα!![]()
για 657 κυβικα θα κολλησουμε τωρα(επιστημονας ΡΠΜ)
Μπορει με ευνοικο τυφωνα και αν αποσυνδεσω τους 3 κιλυνδρους και αν και αν .......
'Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
yamaha z με tzr 250 (απο τον ξεναριο)
ρε βρολα συγκρινεις Cr 500 με zx-10? ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΑΙ
γιατι?που ν το παραξενο?![]()
λεπτομερειες....:oΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Μπορει με ευνοικο τυφωνα και αν αποσυνδεσω τους 3 κιλυνδρους και αν και αν .......
οχι αληθεια λεω,αλλα αμα δεν με πιστεβεις δεν πειραζει,δεν σου κραταω κακια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
![]()
![]()
![]()
![]()
Δικιο εχεις καλυτερα αστο μην γινουμε ρεντικολο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
λεπτομερειες....:o
διαολος μεχρυ τα 140Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
675 ειναι βασιλη
τωρα μην συγκρινεται το υπερμηχανημα cr 500 με το zx-10..δεν λεω παντοδυναμο το νιντζα αλλο το cr ειναι διαολος....![]()
ωρε 657........657 λεγω ειναι τα κυβικα του ρς αφαιρουμενα απ της βεφας...782-125..παω για 20 στα μαθηματικα!!:a44:Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
675 ειναι βασιλη
τωρα μην συγκρινεται το υπερμηχανημα cr 500 με το zx-10..δεν λεω παντοδυναμο το νιντζα αλλο το cr ειναι διαολος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Δικιο εχεις καλυτερα αστο μην γινουμε ρεντικολο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θελω τωρα να σε ταπεινωσω ειναι κριμα...:rotflmao:
Και που λες εκει που σκοτωνα τον 15 μετρο λευκο καρχαρια με γυμνα χερια σκαει ενα μαμουθ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οκ thanks σου χρωσταω manΑρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
δε θελω τωρα να σε ταπεινωσω ειναι κριμα...:rotflmao:
θα τα πουμε στας σερρας...Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Δικιο εχεις καλυτερα αστο μην γινουμε ρεντικολο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Και που λες εκει που σκοτωνα τον 15 μετρο λευκο καρχαρια με γυμνα χερια σκαει ενα μαμουθ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωπα ρε..........![]()
γμτ....μ@λακια σου χαλασε το dvd national geographic....![]()