Σελίδα 42 από 89 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445464752 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1325

Θέμα: Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Μάγκες ξεκολάτε ρε με τα πανηγύρια...
    αφού το ΑΕΚ...έχει καλύτερη ομάδα και θα μας πάρει το πρωτάθλημα...

Σήμερα γράφτηκε ιστορία η οποία αφήνετε σαν κληρονομια.
    χαλαρωσε ρε γαυρε..... η ιστορια θα γραψει 4-2..... ειπαμε καλος καλος αλλα το μαμησατε και ψωφησε παλι......

το πρωταθλημα δε θα σας το παρουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

καλος ο Ολυμπιακος, χάλια από την άλλη η Ρεαλ

Και γω ήθελα να κερδισει ο Ολυμπιακος γιατι τα παιδια το προσπαθουσαν πραγματικα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81

Και γω ήθελα να κερδισει ο Ολυμπιακος γιατι τα παιδια το προσπαθουσαν πραγματικα!
    κατα ενα περιεργο τροπο και εγω!

πρεπει να το κοιταξω αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

ajax - ΠΑΟ 0 - 1 ....το σημαντικοτερο διπλο που εχει επιτευχθει ποτε απο Ελληνικη ομαδα

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ
    με 90 λεπτά πίσω απο την σέντρα???με αντιποδόσφαιρο???με μια φάση???
    συμφωνώ μόνο και μόνο γιατι για σας αυτό ειναι το ποδόσφαιρο

αλλά διαφωνώ γιατι για μας άλλο είναι το ποδόσφαιρο...αυτό που παίξαμε φέτος στα 2 εκτός έδρας
    το σημαντικότερο διπλό ήταν στην Βρέμη...και απο εμφάνιση και απο σκορ...
    ΔΕΝ το ΚΛΕΨΑΜΕ το σκορ...ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

- Έχει διαιτητή που έπαιξε έδρα κάργα ..... αλλά στα μικρά σφυρίγματα ... οχι στο καραμπινάτο πέναλτυ και κόκκινη κάρτα. Εκεί ήταν σωστός.
    Αρκούσε να τον δείτε στην αλλαγή του Λούα-Λούα... πως τον συντρόφευε για να βγεί έξω και να μην καθυστερεί!

Gandalf
    ακριβώς αυτό μάγε...
    δεν δίνει έμμεσο...δεν δίνει καν φάουλ σε αντεπίθεση του τζόλε απο αριστερα...που του πέφτει πάνω ο αντίπλαος ενω τον έχει περάσει

βασικά σε μια φάση για 5~6 λεπτά δεν σταμάταγε με τίποτα το παιχνίδι...είπα θέλει να μας σκάσει στο τρέξιμο...
    τι άλλο να κάνει?άλλες δύσκολες φάσεις δεν υπήρχαν...αν υπήρχαν θα βλέπαμε κι αλλα.
    ότι μπορούσε έκανε

υ.γ επιτέλους πιάσαμε κι ένα στοίχημα...όχι ΘΡΎΛΟ ΔΕΝ ΈΠΑΙΞΑ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ
    με 90 λεπτά πίσω απο την σέντρα???με αντιποδόσφαιρο???με μια φάση???
    συμφωνώ μόνο και μόνο γιατι για σας αυτό ειναι το ποδόσφαιρο

αλλά διαφωνώ γιατι για μας άλλο είναι το ποδόσφαιρο...αυτό που παίξαμε φέτος στα 2 εκτός έδρας
    το σημαντικότερο διπλό ήταν στην Βρέμη...και απο εμφάνιση και απο σκορ...
    ΔΕΝ το ΚΛΕΨΑΜΕ το σκορ...ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ
    ναι για εμας αυτο ειναι ποδοσφαιρο....

ξεχνας οτι για εσας ειναι πιπ@ κ*λο εμπλοκη στην Ευρωπη....εσεις η επιθετικη ομαδα που εχετε μαζεψει ενα καρο παστελια...

ελεος και απο την μερια μου....

ο θρύλος έπαιξε το καλύτερο του φετινό παιχνιδι και ήταν απλα συγκλονιστικός χθες, τετοιες ήτες μόνο καλό προσφέρουν στην ομάδα που κοίταξε στα ίσα τη ρεαλ και το διαιτητή με 10 παίχτες, ειμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παιχτες της ομάδας μου που τα έδωσαν όλα χθες στο γήπεδο και ας έκαναν μερικα λαθάκια. στεναχωρήθηκα χθες πολύ γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο και ειμασταν ατυχοι στο τέλος αλλα ειμαι πολύ ευτυχισμένος που εχει αποβάλει το κόμπλεξ η ομάδα μου και παιζει στα ίσα με όποιον αντίπαλο και αν παίζει (και ας χανει) και δεν συμβαινει αυτο που συνεβαινε τα τελευταια χρόνια. χιλια μπραβο σε όλη την ομαδα, ένας ευτυχισμενος γαύρος.

θέλω να πω χωρίς να μειώσω καθόλου τις επιτυχίες του παο και της αεκ που έχουν φέρει καλυτερα αποτελέσματα (αγιαξ νίκη και ρεαλ ισοπαλία αντίστοιχα) οτι τέτοιο ποδόσφαιρο δεν εχουν παίξει, μαγκιά τους το τσουκου τσουκου football ο παο και το ισορροπιμενο παιχνίδι η αεκ, αλλα τη νοοτροπία και το ποδόσφαιρο που έπαιξε χθες ο θρύλος στο μπερναμπεου με 10 παίχτες (δικαια) και με κοντρα διαιτησία δεν την εχω ξαναδει, ελπίζω να παιζει παντα έτσι χωρις κομπλεξ κατωτερότητας με οποιαδήπωτε ομαδα και ας χάνει!!! το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ΧΩΡΙΣ αυτό να μειωνει τις επιτυχίες του παο και της αεκ αντιστοιχα!!!

ευχομαι τέλος να πάνε ολες οι ομάδες καλά σήμερα και να πάρουμε πολλούς βαθμούς!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ.....

πέρα από την πλάκα στάθηκε αξιοπρεπώς....για πρώτη φορά φαινόταν να πιστεύει στο θαύμα εκτός έδρας....
    την τρομερή μπάλα δεν καταλάβαίνω που την ειδαν οι φίλοι γαύροι???
    απλώς έπαιξε πολύ καλά την κόντρα επίθεση και έβγαλε 2 ευκαιρίες απο συνδυασμούς με μια ομάδα που οι μπακ παίζανε εξτρέμ και δεν είχε αμυντικό χαφ που να τρέχει και να μαρκάρει , παγκόσμια πρωτοτυπία, αυτή η Ρεάλ....

3 ευκαιρίες σε όλον τον αγώνα και οι δύο απο ήταν στο 87-93....
    για να μην μιλήσουμε για τη φάση που οι παίχτες της Ρεάλ σταματάνε για το fair play σε τραυματισμό αμυντικού του Ολυμπιακού και οι παίχτες του Ολυμπιακού τρέχουν και βγάζουν φάση μόνοι τους (και ενώ κερδίζανε κιολας)....για τέτοιο ευρωπαικό επίπεδο μιλάμε....
    αντίθετα οι παίχτες της Ρεάλ ενω χάνανε παίζουν το fair play σε θέατρο του Τζωρτζεβιτς.....

επίσης, μια απο τις χειρότερες Ρεάλ που έχω δει , με πολλές απουσίες έκανε 15 ευκαιρίες και έχασε και πέναλντι....
    παράλληλα ο Ολυμπιακός έχει μια κόκκινη και όλους τους παίχτες κιτρινισμένους...ενδεικτικό για τον τρόπου που αμυνόντουσαν και τους κινδύνους που απέφυγαν με φάουλ....

Εχουμε δει τον Ολυμπιακό να αμύνεται και να παίζει κόντρα.....ας δουμε και στην έδρα του που πρέπει να επιτεθεί...
    γιατί με τη Λάτσιο που έπρεπε να παίξει έτσι ήταν τυχερός που πήρε την ισοπαλία....
    εγώ βλέπω μια ομάδα που μπορεί να παίξει σωστα αμυντικά και μια μονόπλευρη επιθετική ανάπτυξη που βασικά βασίζεται σε ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ......

ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
    Αυτά για αρχή να αναίβουν λίγο οι τόνοι και τα ξαναλέμε....

Υ.Γ. ο διαιτητής άριστος ...και φαίνεται απο τη φάση που βγάζει κιτρινη στον Ρομπίνιο για θέατρο.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ο θρύλος έπαιξε το καλύτερο του φετινό παιχνιδι και ήταν απλα συγκλονιστικός χθες, τετοιες ήτες μόνο καλό προσφέρουν στην ομάδα που κοίταξε στα ίσα τη ρεαλ και το διαιτητή με 10 παίχτες, ειμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παιχτες της ομάδας μου που τα έδωσαν όλα χθες στο γήπεδο και ας έκαναν μερικα λαθάκια. στεναχωρήθηκα χθες πολύ γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο και ειμασταν ατυχοι στο τέλος αλλα ειμαι πολύ ευτυχισμένος που εχει αποβάλει το κόμπλεξ η ομάδα μου και παιζει στα ίσα με όποιον αντίπαλο και αν παίζει (και ας χανει) και δεν συμβαινει αυτο που συνεβαινε τα τελευταια χρόνια. χιλια μπραβο σε όλη την ομαδα, ένας ευτυχισμενος γαύρος.

θέλω να πω χωρίς να μειώσω καθόλου τις επιτυχίες του παο και της αεκ που έχουν φέρει καλυτερα αποτελέσματα (αγιαξ νίκη και ρεαλ ισοπαλία αντίστοιχα) οτι τέτοιο ποδόσφαιρο δεν εχουν παίξει, μαγκιά τους το τσουκου τσουκου football ο παο και το ισορροπιμενο παιχνίδι η αεκ, αλλα τη νοοτροπία και το ποδόσφαιρο που έπαιξε χθες ο θρύλος στο μπερναμπεου με 10 παίχτες (δικαια) και με κοντρα διαιτησία δεν την εχω ξαναδει, ελπίζω να παιζει παντα έτσι χωρις κομπλεξ κατωτερότητας με οποιαδήπωτε ομαδα και ας χάνει!!! το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ΧΩΡΙΣ αυτό να μειωνει τις επιτυχίες του παο και της αεκ αντιστοιχα!!!

ευχομαι τέλος να πάνε ολες οι ομάδες καλά σήμερα και να πάρουμε πολλούς βαθμούς!!!

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ σας λέω... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!
    Με 10 παίκτες ο γαύρος από το 13 μέσα στο Μπερναμπέου με την ΡΕΑΛ όχι με κανά σούργελο να βρίσκεται πίσω στο σκορ να το γυρίζει και να κάνει και φάση στις καθυστερήσεις... τι άλλο να πω;
    Μπράβο και πάλι μπράβο! Αυτό ναι ήταν ποδόσφαιρο και ομάδα! Μπράβο σας γαύροι!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    χαλαρωσε ρε γαυρε..... η ιστορια θα γραψει 4-2..... ειπαμε καλος καλος αλλα το μαμησατε και ψωφησε παλι......

το πρωταθλημα δε θα σας το παρουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
    το γαμήσαμε?
    και ψόφησε κιόλας?
    χμμμ...
    μάλλον εθελοτυφλείς επικίνδυνα φίλος.

Εκτός της δυνατότητας να παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός,ακόμα και με ένα παίκτη λιγότερο, μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ,παρατήρησες μήπως τίποτα άλλο?

δεν σου λέω τις φανφάρες του στυλ ομαδαρα,μπήξε δείξε και ξέρω γω.
    απλά σε ρωτάω αν παρατήρησες ότι πλέον ΚΑΙ απο φυσική κατάσταση ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι ψηλότερα.

Ειλικρινά απορώ πως βγαίνεις και γράφεις τέτοια φύκια περί πρωταθλήματος.να φοβάσαι θα έπρεπε (μην επαναληφθεί καμιά 6αρα πάλι,κι ας μην έχει Λιάκο τέρμα) όχι να προκαλείς.

Κανείς δεν αρνείται ότι το ΑΕΚ δυνάμωσε απο πέρσι.μόνο κια μόνο λόγο Ριμπο,ανεβήκατε επίπεδο.
    αλλά απο αυτό μέχρι το θα σε περάσω Ολυμπιακέ...γάμησε τα και αφησε τα.
    τέσπα για να μη το κουράζω άλλο,σας περιμένει τσούνα στο Καραϊσκάκη.αναμείνατε και πάρτε μπόλικη ΚΥ :rotflmao:

Κατα τα άλλα,καλή επιτυχία σε όλους σήμερα.
    Και πιο πολύ θα ήθελα να δω την Λαρισα να παίρνει αποτέλεσμα απέναντι στην Έβερτον!!!θα είναι άθλος.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Εκτός της δυνατότητας να παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός,ακόμα και με ένα παίκτη λιγότερο, μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ,παρατήρησες μήπως τίποτα άλλο?
    Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο...

Ότι ΕΧΑΣΕ ο Ολυμπιακός

Το πως και το γιατί στ΄@@ μου, αυτο που μετραει σε τέτοια θέματα είναι και κερδίζεις και να τσιμπάς το 3πλό (και σαν ομάδα και σαν χώρα)

Απο εκεί και πέρα, όλοι οι σημερινοί τίτλοι του οπαδικού τύπου ειναι για κλαματα, αν δε διαβάσεις το σκορ νομίζεις οτι έφαγε 5αρα η Ρεάλ :rotflmao:

Η πραγματικότητα όμως ειναι οτι πήρε τον άσσο. Τα ηρωικά κλπ με αφήνουν αδιάφορο...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

BTW σημερα παιζει η ΑΕΚ με την Ελσφμπορο(-rg) ζωντανο απο ANT1 στις 21:00

ο τρελος προφεσορ θα παραταξει την ομαδα στο πλαστικο ταπητα που θα παιξουμε, χωρις Ριβάλντο, Ζήκο (που δεν πηγαν καν πανω) και με Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ράμος (ισως και Μαχο) στο παγκο

δηλ θα παιξουν σιγουρα Παπασταθοπουλος, Τοζερ, Ενσαλίβα, Μπουρμπος, Κονε (ή Μανου), Μπλανκο, Σεζαρ, Μαντουκα, Ζεραλντο και μπορει και ο Μορετο για να παρει ενα ακομα παιχνιδι αφου στη Ξανθη θα ξεκινησει 100% λογο τιμωριας του Μαχο

μερικοι ΑΕΚτζιδες εχουν δεδομενο οτι βαζει νεους παιχτες στα ευρωπαικα παιχνιδια σαν "βιτρινα" για πιθανες πωλησεις ... δεν κακο.... ο παπους ειναι 100 χρονια μπροστα σε αυτα τα θεματα.... το ποδοσφαιρο ειναι μια βιομηχανια και εμεις εχουμε βλεψεις για πολυ ψηλα, πιθανες πωλησεις σε μεγαλες ομαδες, οπως ακουγεται, προκαλουν ενδοιαφερων και σε αλλους νεους να ερθουν στην ΑΕΚ ισως δουμε μεγαλα ταλεντα να ερχονται στο αμεσο μελλον (κατι ακουγεται για Ντος Σαντος...)

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο...

Ότι ΕΧΑΣΕ ο Ολυμπιακός

Το πως και το γιατί στ΄@@ μου, αυτο που μετραει σε τέτοια θέματα είναι και κερδίζεις και να τσιμπάς το 3πλό (και σαν ομάδα και σαν χώρα)

Απο εκεί και πέρα, όλοι οι σημερινοί τίτλοι του οπαδικού τύπου ειναι για κλαματα, αν δε διαβάσεις το σκορ νομίζεις οτι έφαγε 5αρα η Ρεάλ :rotflmao:

Η πραγματικότητα όμως ειναι οτι πήρε τον άσσο. Τα ηρωικά κλπ με αφήνουν αδιάφορο...
    α ναι,δεν αντιλέγω.
    Εχασε ο Ολυμπιακός.στο υψηλό όμως επίπεδο ποδοσφαίρου που παίχτηκε εχθές,η απόσταση απο την αποτυχία με την επιτυχία ήταν πάρα πολύ μικρή.και κάποια στιγμή (έτσι όπως πάμε) η απόσταση αυτή θα έρθει προς το μέρος μας.

δεν ξέρω το βαθμό ενασχόλησης σου με το ποδόσφαιρο,αλλά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο μια Ελληνική ομάδα να αναστατώνει έτσι μια Ρεαλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου (να παίζει για 80 λεπτά με παίκτη μείον,να χάνει τόσες καλές ευκαιρίες,να ανατρέπει και να προηγείται στο σκορ,κλπ) και στο 93ο λεπτό 70000 Ισπανοί να φωνάζουν Ικερ Ικερ Ικερ .

Αφησε μας λοιπόν να χαιρόμαστε που βλέπουμε υγεία στην ομάδα μας και μάλιστα με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε (και όχι αυτό που κατηγορούμε τους άλλους...).

Ο Τύπος ούτε εμένα με ενδιαφέρει.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ξεχνας ομως οτι επαιζες με 10 παιχτες γιατι ο παιχτης που βγηκε σε γλυτωσε απο σιγουρο 2ο γκολ.... αυτες οι μικρες λεπτομεριες κανουν τη δοαφορα you know....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2012, 12:28
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2008, 16:50
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2006, 09:23
  4. Στην Κορυφη της Ευρωπης (Nordkapp)
    από crs-k στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2005, 07:33
  5. Σάββατο πρωί στην πίστα της Πεντέλης..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2005, 19:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF