Σελίδα 42 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αν είναι η συμπεριφορά των σερβιτόρων που σας ενοχλεί και η άθλια εξυπηρέτηση ,γιατί δεν κάνετε μια κουβέντα , οι πιο ψύχραιμοι , με τον Ιδιοκτήτη να λυθούν τα προβλήματα ήσυχα και ωραία….;;;;

Προσωπικά προτιμώ να αλλάξω σερβιτόρο, από το να αλλάξω μαγαζί !!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Αν είναι η συμπεριφορά των σερβιτόρων που σας ενοχλεί και η άθλια εξυπηρέτηση ,γιατί δεν κάνετε μια κουβέντα , οι πιο ψύχραιμοι , με τον Ιδιοκτήτη να λυθούν τα προβλήματα ήσυχα και ωραία….;;;;

Προσωπικά προτιμώ να αλλάξω σερβιτόρο, από το να αλλάξω μαγαζί !!
    το μαγαζι δε στεκετε ορθιο απο το μοτο εχει και αλλους πελατες τι σε κανει να νομιζεις οτι τους ενδοιαφερει??? μονο σε μια καφετερια που το γκρουπ ταργκετ της ειναι οι μοτοσυκλετιστες θα ακουγε παραπονα

λεω τωρα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    το μαγαζι δε στεκετε ορθιο απο το μοτο εχει και αλλους πελατες τι σε κανει να νομιζεις οτι τους ενδοιαφερει??? μονο σε μια καφετερια που το γκρουπ ταργκετ της ειναι οι μοτοσυκλετιστες θα ακουγε παραπονα

λεω τωρα

Προφανώς δεν στηρίζεται στις συγκεντρώσεις της Δευτέρας το μαγαζί . Αλλά κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να χάσει πελάτες- χρήματα από την κακή συμπεριφορά των εργαζομένων του ! Σε γενικές γραμμές δεν διώχνεις πελάτες από το μαγαζί σου, εκτός και αν δεν σε συμφέρει να τους έχεις !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Να τολμησω να ρωτησω ΠΟΥ θα βρεθουμε την Δευτερα?

ή ειναι πρωϊνοΔευτεριατικο θεμα συζητησης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Προφανώς δεν στηρίζεται στις συγκεντρώσεις της Δευτέρας το μαγαζί . Αλλά κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να χάσει πελάτες- χρήματα από την κακή συμπεριφορά των εργαζομένων του ! Σε γενικές γραμμές δεν διώχνεις πελάτες από το μαγαζί σου, εκτός και αν δεν σε συμφέρει να τους έχεις !!!

ή να εχεις προβληματα που τους εχεις....
    ή
    ή
    ή

anyway ενα μαγαζι με 60αρηδεςκ οικογενειες
    ποτε δεν θα το ελεγε καποιος καλο για το μοτο
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

οι μεν στο δελεαρ
    κ οι δε στο ενηλιον

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

γιορτές δεν έχετε εσείς ρε; η μισή Ελλάδα γιορτάζει

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    γιορτές δεν έχετε εσείς ρε; η μισή Ελλάδα γιορτάζει

Τοσο το καλυτερο...

Θα φαμε και γλυκα...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Τοσο το καλυτερο...

Θα φαμε και γλυκα...
    ναι μη φας το μεσημέρι, θα 'χει γλαρόσουπα στο Δέλεαρ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στο σπίτι τους γιορτάζουν οι άνθρωποι απ' ότι ξέρω Χρήστε

ξύπνησα στις 12 έφτιαξα καφέ, ήπια τον καφέ, μαγείρεψα, έφαγα και τώρα στη χώνεψη τέλειωσα το διάβασμα :rotflmao:

τι να σας πω τώρα δεν ξέρω ... μεγάλα παιδιά είστε οι περισσότεροι (οι άλλοι είστε κωλόγεροι απλά )
    ειδοποιήστε με μόνο πού θα είστε για να ξέρω που δε θα πηγαίνω τις Δευτέρες μου (εκτός αν εμφανιστεί κανείς Μάκης...)

ΥΓ TROOPER αγόρι μου δεν ήταν ένας ο κρητίκαρος εκείνη τη βραδιά, πολλοί είμαστε απλά έχουμε καταφέρει να μιλάμε και να μας καταλαβαίνει και η υπόλοιπη Ελλάδα και ξεχνάτε την καταγωγή μας μερικοί

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    ΥΓ TROOPER αγόρι μου δεν ήταν ένας ο κρητίκαρος εκείνη τη βραδιά, πολλοί είμαστε απλά έχουμε καταφέρει να μιλάμε και να μας καταλαβαίνει και η υπόλοιπη Ελλάδα και ξεχνάτε την καταγωγή μας μερικοί
    ψιτ λεωνιδα...εγω μιλαω για ΤΟΝ κρητικαρο :winka

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Παιδες ειστε ελευθεροι να πατε οπου θελετε δεν το συζηταω και ευχομαι να περασετε τελεια.σε ποιους απευθυνεσαι ρε ζωρζ?
    Το μονο κολλημα μου στην φαση του Δελεαρ ειναι ο τροπος με τον οποιο ισως και αθελα καποιων πλασαριστηκε λες και το μοναδικο προβλημα των τελευταιων συναντησεων ηταν το κακο σερβις και
    η κακη ατμοσφαιρα του μαγαζιου.σιγουρα ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ δεν ειναι το μοναδικο προβλημα το σερβις του καταστηματος ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ !!!

Προσπαθησα να επιμεινω στο τι διαμορφωνει την ατμοσφαιρα μιας ιδιομορφης παρεας οπως η δικη μας που ξερουμε πραγματα ο ενας για τον αλλο που δεν ξερουν ουτε οι πιο στενοι μας φιλοι και ομως δεν θυμομαστε καμια φορα ουτε το ονομα του φιλου που εχουμε απεναντι μας.ναι ρε παλικαρε αλλα εισαι off topic.εδω αλλο πραμα συζηταμε.

Περιμενα να αντιμετωπιστει το θεμα με καποια ειλικρινεια και ενιωσα οτι κανεις δεν θελησε να εστιασει στις πραγματικες κατα την γνωμη μου ριζες του προβληματος τα παρατησα. ...
    Ακομα και αν ολα αυτα που νιωθω σχετικα με το θεμα ειναι αποκυηματα της φαντασιας μου στην τελικη διατηρω το δικαιωμα να συνεχιζω να αισθανομαι ετσι και εσεις διατηρειτε το δικαιωμα να κανετε οτι χρειαζεται ωστε να περνατε παντα καλα.+1000 αν και ομολογω οτι στεναχωριεμαι οταν ανθρωποι που τους νοιωθω δικους μου αισθανται ετσι
    Δεν θελω να ειμαι σε καμια περιπτωση αυτος που θα φρεναρει την πλειοψηφια η οποια εχει αποφασισει οτι νιωθει διαφορετικα για ενα ζητημα ενδεχομενως οχι πιο πολυπλοκο απο την απλη εξευρεση μιας καφετεριας για τις εβδομαδιαιες συγκεντρωσειςπερι αυτου προκειται !!! ,και ουτε θα προσπαθησω να κανω πολυπλοκο η να υπεραπλουστευσω οποιοδηποτε θεμα προκυπτει, ειδικα απο την στιγμη που ολοι πιστευετε οτι ειστε ειλικρινεις ως προς τα θελω σας.ειμαι και το ξερεις !!!!

Αλλα παραυτα...

Ασχετως με το τι θα αποφασισετε αυτη την στιγμη κανενα μερος για καφε και καμια συναντηση δεν μπορει να μου δωσει εμενα προσωπικα αυτο που θα ηθελα διοτι το αυθορμητο εγινε προσχεδιασμενο,οι ωραιες συζητησεις εγιναν κουβεντες που σκοπο εχουν να πληγωσουν,και οι καλοι φιλοι ειναι απασχολημενοι με το να αναρωτιουνται αν ειμαστε καλοι φιλοι ακομα η αν μαλακιζομαστε ετσι απλα για να περναει η ωρα.δευτερα 7 ιανουαριου.μετα το σ/κ που μας περασε επιμενεις στην αποψη σου???

Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση κανενας μα κανενας να νιωσει οτι αφηνει καποιον πισω διοτι παντα θα υπαρχουν ανθρωποι ανικανοποιητοι για τον οποιοδηποτε λογο και δεν θα πρεπει ουτε αυτοι να προσπαθουν να επιβαλλουν την αποψη τους,και απο την αλλη ουτε η πλειοψηφια θα πρεπει να νιωσει οτι θα πρεπει να τους ικανοποιησει ολους διοτι ετσι εις βαρος των λιγων ζημιωνονται τελικα οι πολλοι.ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ εχεις δικιο
    Και στο κατω κατω αν καποια πραγματα αποδειχτουν οτι εγιναν με λαθος σκεπτικο καλυτερα να μεινει στην ακρη ο ενας να κανει τα κουμαντα του με τον εαυτο του, παρα να χαντακωθουν οι πολλοι
    και να αρχισουν να επιρριπτουν ευθυνες μεταξυ τους.με τη διαφορα οτι δεν μιλαμε για τον πασα εναν.μιλαμε για εναν απο μας.
    Θα τα ξαναπουμε εκει που πραγματικα μετραει. λογια λογια λογια
    Παλιοκουλατζες....
    επισης!

(οτι ειναι με bold συμπληρωθηκε εκ των υστερων)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    τελικά τι ώρα και πού ?
    Ενήλιον:
    Δέλεαρ:

αυτο λεει αλλο θρεντ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε χρηστακη ποια αντιπαραθεση?
    πες μου που την ειδες
    μπηκε ρωτησε πεσανε να τη φανε κ τελειωσε

αλλα οπως κ να το κανεις ηταν πολυ ωραιο θρεντακι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    τελικά τι ώρα και πού ?
    Ενήλιον:
    Δέλεαρ:

καλα δεν εισαι νεος κ κανεις τετοιες ερωτησεις ?
    σα δε ντρεπεσαι

!
    διαβασε προσεκτικα τα λογια των παλιων cpt haddock, gcrook, maira
    για να μαθαινεις

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04