Ούτε κι εγώ ξέρω ρε γαμώτο....ξαδέρφια με την Ελεκτροπούτερε πρέπει νά'ναι.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Elfsborg ??
Προελευσης ????![]()
![]()
Ούτε κι εγώ ξέρω ρε γαμώτο....ξαδέρφια με την Ελεκτροπούτερε πρέπει νά'ναι.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Elfsborg ??
Προελευσης ????![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
γεννημα θρεμα αθηνα ειμαι..................................
αλλα πιστευω οτι οι βοριοι εχουν καθε λογο να τα εχουν με το ΠΟΚ!!!!
1.με τη σαβουρα της αθηνας που μαζευτηκε ολα αυτα τα χρονια στην Α εθνικη, ειναι αναγκασμενοι να παιζουν καθε χρονο, σχεδον ολα τα εκτος εδρας ....................στην αθηνα!
ευτηχως τα 2 τελευταια χρονια, κατι παει να γινει!!!
2.η πιτα του παρασκηνιου μοιραζεται στην αθηνα............. το μεγαλυτερο κοματι το παιρνει ο οσφπ, ακολουθουν ο παο και η αεκ............με αιγαλεο, ακρατητο, ατρομητο και ιωνικο να εχουν παρει αρκετα μεγαλα κομματια!(ο ποιο αδικημενος ανεκαθεν, ηταν ο ηρα).
με ολα αυτα.........κανεις ΣΟΒΑΡΟΣ επιχειρηματιας δεν ειχε τη διαθεση να επενδυσει σε ομαδα της βοριας ελλαδας..................................
-παρολο που ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!!
-παρολο που η δυναμικη του κοσμου ειναι τεραστια!!!
φυσικα ΜΑΛΑΚΕΣ υπαρχουν παντου..........οπως και στη θεσσαλονικη!!!!
για παραδειγμα οι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ που σπαγαν αμαξια και χτυπαγαν κοσμο με αθηναικες πινακιδες, μετα τον τελικο της euroleague που κατεκτησε ο Παναθηναικος!
ειναι λανθασμενη η διαμαχη μεταξυ φιλων της ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γιατι εχουν πολλα να τους ενωσουν και λιγα να τους χωρισουν..............αλλα οταν καποιος(?) πυρωδοτει την ατμοσφαιρα με παπαριες.............λογικο ειναι να υπαρχει διαμαχη ακομα και εκει που δεν χρειαζεται!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Έλα ρε Βαγγέλη και συ τώρα... σοβαρός άνθρωπος
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν,δεν μπορώ να ξέρω(και κανείς άλλος φαντάζομαι)αν ο Σέζαρ είχε πάρει απόφαση να βουτήξει πριν ακόμα κάνει την ντρίπλα.
Επειδή παρόμοιες κινήσεις έχω κάνει κι εγώ,θα σού πω ότι όταν προσποιείσαι να φύγεις από μέσα και αλλάζεις ξαφνικά κατεύθυνση,(έχοντας τον αμυντικό τόσο κοντά)ενστικτωδώς πηδάς για να αποφύγεις το πόδι τού αντιπάλου,πού έχει φάει την ντρίπλα και που ξέρεις ότι θα το βρείς μπροστά σου.
Επαναλαμβάνω,αυτές οι αντιδράσεις είναι άμεσες,χωρίς σκέψη....ενστικτώδικες ρε παιδί μου.
Τώρα αν ο Ιούλιος Καίσαρας(ματαιοδοξία αυτοί οι βραζιλιάνοι ρε παιδί μου![]()
)είχε προγραμματισμένη τη "βούτα",σκατά στα μούτρα του.Δεν μπορούμε να το ξέρουμε όμως.
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν,δεν μπορώ να ξέρω(και κανείς άλλος φαντάζομαι)αν ο Σέζαρ είχε πάρει απόφαση να βουτήξει πριν ακόμα κάνει την ντρίπλα.
Επειδή παρόμοιες κινήσεις έχω κάνει κι εγώ,θα σού πω ότι όταν προσποιείσαι να φύγεις από μέσα και αλλάζεις ξαφνικά κατεύθυνση,(έχοντας τον αμυντικό τόσο κοντά)ενστικτωδώς πηδάς για να αποφύγεις το πόδι τού αντιπάλου,πού έχει φάει την ντρίπλα και που ξέρεις ότι θα το βρείς μπροστά σου.
Επαναλαμβάνω,αυτές οι αντιδράσεις είναι άμεσες,χωρίς σκέψη....ενστικτώδικες ρε παιδί μου.
Τώρα αν ο Ιούλιος Καίσαρας(ματαιοδοξία αυτοί οι βραζιλιάνοι ρε παιδί μου![]()
)είχε προγραμματισμένη τη "βούτα",σκατά στα μούτρα του.Δεν μπορούμε να το ξέρουμε όμως.
![]()
![]()
Σωστά ομιλείς φίλε Βάγγο μου αλλά... θεωρητικώς μόνο.
Για να μην τα ξαναλέμε δες και εσύ το βιντεάκι με την επίμαχη φάση δέστο προσεκτικά... και θα καταλάβεις. Μεγαλοπρεπής βουτιά μιλάμε!![]()
George Lougkanis De Seazar ένα πράγμα.![]()
Greg...........Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
George Lougkanis De Seazar ένα πράγμα.
![]()
Το είδα ρε Στέλιο,το είδα.Αρκετές φορές και μού φαίνεται πέναλτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σωστά ομιλείς φίλε Βάγγο μου αλλά... θεωρητικώς μόνο.
Για να μην τα ξαναλέμε δες και εσύ το βιντεάκι με την επίμαχη φάση δέστο προσεκτικά... και θα καταλάβεις. Μεγαλοπρεπής βουτιά μιλάμε!![]()
George Lougkanis De Seazar ένα πράγμα.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ποιόν απ όλους μας εννοείς;Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
..............αλλα οταν καποιος(?) πυρωδοτει την ατμοσφαιρα με παπαριες.............λογικο ειναι να υπαρχει διαμαχη ακομα και εκει που δεν χρειαζεται!![]()
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Γκρεγκ...........
![]()
Σόρι σωστό. Γλυκό αγόρι που ήταν ο άτιμος...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το είδα ρε Στέλιο,το είδα.Αρκετές φορές και μού φαίνεται πέναλτι.![]()
![]()
Βγάλε... τις κίτρινες παρωπίδες...![]()
τον idi που ισωπεδωνει τους παντες με το περασμα του!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ποιόν απ όλους μας εννοείς;
οδοστρωτηρας σκετος!
αεκ ......και μετα το χαος!
![]()
Τελικα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
idi... παρατήρησες οτι 20/10-11/11 θα δίνουμε αγώνες ανά 3 μέρες;;;;
Είναι αδύνατον η ΑΕΚ , παρόλο που έχει παίκτες πλέον , να αντέξει σε τέτοιους ρυθμούς, εκτός και αν αρχίσουν και ρέουν "Σεβιλιανοί χυμοί" όπως λέει και ο Iriniaa.
Α... και iriniaa... είχες δίκιο φίλε και το παραδέχομαι... πολύ σφαλιάρα μετά τον θάνατο, η Σεβίλη. Κόπηκαν μαχαίρι τα "ζουμιά" και δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους πλέον.
Gandalf
Η μονη ομαδα που πρεπει να επαιρνε ζουμια σε αυτον τον πλανητη τοσα χρονια
Ειναι η Σεβιλη......![]()
![]()
Ολες οι αλλες ομαδες ( σε διαφορα σπορ ατομικα - ομαδικα ) απλα... Την τελεια φυσικη κατασταση.....![]()
Και μιλαω για πολλα χρονια πριν.....![]()
Ελεος ρε παιδια......![]()
Αστε το να παει......![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σόρι σωστό. Γλυκό αγόρι που ήταν ο άτιμος...![]()
![]()
χαριτωμενος ε???
αυτες τις πισω................χμμμμμ, πισωπλατες βουτιες, μα πως τις εκανε ο ατιμος!!!
:a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τελικα ....
Η μονη ομαδα που πρεπει να επαιρνε ζουμια σε αυτον τον πλανητη τοσα χρονια
Ειναι η Σεβιλη......![]()
![]()
Ολες οι αλλες ομαδες ( σε διαφορα σπορ ατομικα - ομαδικα ) απλα... Την τελεια φυσικη κατασταση.....![]()
Και μιλαω για πολλα χρονια πριν.....![]()
Ελεος ρε παιδια......![]()
Αστε το να παει......![]()
![]()
![]()
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.............
Κάθε μέρα σέ όλες τίς όμάδες ...........ΠΕΘΑΙΝΕΙ..........καί άπό ένας
22χρονος.............ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..........όπως είπαν οί γιατροί..
Σύνηθες τό φαινόμενο έεεεεεε.....????
Άπό τό 2000 είναι ό δεύτερος μακαρίτης τής Σεβίλλης......!!!!!!!
Καθημερινότητα έτσι....????
ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ...........!!!!!!!!!!
Κάνανε 6 άγώνες νά στεριώσουν βαθμό ..........ΜΕΣΑ........ΕΞΩ..........φίλε....!!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
χαριτωμενος ε???
αυτες τις πισω................χμμμμμ, πισωπλατες βουτιες, μα πως τις εκανε ο ατιμος!!!
:a5:
Δεν... θέλω να ξέρω...![]()
Οχι ρε φιλε.......Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ.............
Κάθε μέρα σέ όλες τίς όμάδες ...........ΠΕΘΑΙΝΕΙ..........καί άπό ένας
22χρονος.............ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..........όπως είπαν οί γιατροί..
Σύνηθες τό φαινόμενο έεεεεεε.....????
Άπό τό 2000 είναι ό δεύτερος μακαρίτης τής Σεβίλλης......!!!!!!!
Καθημερινότητα έτσι....????
ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ...........!!!!!!!!!!
Κάνανε 6 άγώνες νά στεριώσουν βαθμό ..........ΜΕΣΑ........ΕΞΩ..........φίλε....!!!!
![]()
Μονο αυτοι παιρνουν ζωμους..........
Ολοι οι αλλοι ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ( και δεν μιλαω μονο για πρωταθλητισμο ) ...καθαροι......
Τελος ......
Συνεχιστε.....
![]()