είπαμε ρε θα γίνει κι αυτό... θα μπει κι η Κρήτη (ξανα) στο πλάνοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& το τάνκερ που οδηγάς είναι και αυτό αερόπλανο?![]()
![]()
![]()
* προσέχουμε το τόνο στα bold![]()
![]()
είπαμε ρε θα γίνει κι αυτό... θα μπει κι η Κρήτη (ξανα) στο πλάνοΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& το τάνκερ που οδηγάς είναι και αυτό αερόπλανο?![]()
![]()
![]()
* προσέχουμε το τόνο στα bold![]()
![]()
Έλα πάμε ξανά για εντουράδα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
είπαμε ρε θα γίνει κι αυτό... θα μπει κι η Κρήτη (ξανα) στο πλάνο![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
έλα να μαζευόμαστε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ξαναμανα... για τους απρόσεκτους...
Και το σημερινό ΔΣ θα λάβει χώρα στα Ανω Πετράλωνα, Κυδαντιδών & Τρωων 36 δίπλα στον κινηματογράφο Ζεφυρο!
Απο τις 5 και μετά, θα βρισκόμαστε εκεί...!!!
Οδηγίες (ξανά):
Απο πειραιώς μετά το γκάζι στρίβουμε αριστερά στο φανάρι προς θησείο και δεξιά μετά το πρώτο φανάρι προς την οδο Τριών Ιεραρχων. Μετά από 7-8 στενά, βρίσκουμε κάθετα την οδο Κυδαντιδών στα αριστερά μας. Ο δευτερος κάθετος είναι η Τρώων, στη γωνία είναι το καφενείο.
όποιος το πετσάκι του το κάνει σφεντόνα στο SPAM να το εμφανίσει κάποια στιγμή αργότερα ...![]()
(μπαίνω για μίτινγκ και επανέρχομαι Δημήτριοςςςς )![]()
εισαι μ@λακακος...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
όποιος το πετσάκι του το κάνει σφεντόνα στο SPAM να το εμφανίσει κάποια στιγμή αργότερα ...![]()
(μπαίνω για μίτινγκ και επανέρχομαι Δημήτριοςςςς )![]()
εγω σε ρωταγα πως θα ερθω απο χαμοστερνας.
τεσπα,θα την βρω την ακρη...
εφυγα τα λεμε κατω...
![]()
Ραντεβου στην Καλλιρόης στο πολύγωνο για το κρανος....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εισαι μ@λακακος...
εγω σε ρωταγα πως θα ερθω απο χαμοστερνας.
τεσπα,θα την βρω την ακρη...
εφυγα τα λεμε κατω...
![]()
κ μετά σου ρίχνω και μια ψιλή![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εντός ολίγου αναχωρεί και η έτερη ομάδα από Καισαριανή και πέριξ.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!
Αντε να δω ομως πως θα παω στη δουλεια το βραδυ...
:hypnotize
Ερχομαι ρεμαλια!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά να περάσετε, πιείτε μιακαι για μένα.
Εγω ειμαι ακόμα στη δουλειά, θα αργήσω, και μετα παω να ετοιμάσω το R75 γιατι αυριο ξεκιναει αδεια και για αρχή θα παμε μια βδομάδα Πελοπόνησο με την γυναίκα μου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αντε τωρα, μετα τη μαλακια που εχετε καθιερωσεινα κανεις μπανιο και να πας για δουλεια... εστω και αργοπορημενος!
Ε, και? Τι? λετε να με απολυσουν?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίο το ΔΣ ρε παίδες...
αλλά βαρέθηκα να ακούω για 747 και να βλέπω να αδειάζουν κουτάκια λεμονάδα με καταιγιστικό ρυθμό.
Γιαδε με το λέγατε? έχω μια γειτόνισσα που κάνει πολύ καλή σπιτική λεμονάδα, εκτός αν προσπαθείτε να σώσετε την ΕΨΑ.
Ευτυχώς που ήταν και ο δόκτορας και είχα με κάποιον να τσιγκρίσω.
Τελικά ο στέλιος κέρασε ρε?
ή σιγοσφύριζε αδιάφορος?
(δεν μπορούσα να του μιλήσω γιατί έτρωγε με τόση μανία που είχε σηκώσει σκόνη γύρω του..)![]()
Πίνουμε αντρίκια πιοτά κύριος τι περίμενες δηλαδή ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ωραίο το ΔΣ ρε παίδες...
αλλά βαρέθηκα να ακούω για 747 και να βλέπω να αδειάζουν κουτάκια λεμονάδα με καταιγιστικό ρυθμό.
Γιαδε με το λέγατε? έχω μια γειτόνισσα που κάνει πολύ καλή σπιτική λεμονάδα, εκτός αν προσπαθείτε να σώσετε την ΕΨΑ.
Ευτυχώς που ήταν και ο δόκτορας και είχα με κάποιον να τσιγκρίσω.
Τελικά ο στέλιος κέρασε ρε?
ή σιγοσφύριζε αδιάφορος?
(δεν μπορούσα να του μιλήσω γιατί έτρωγε με τόση μανία που είχε σηκώσει σκόνη γύρω του..)![]()
(ήσουν σε λάθος πλευρά τραπεζιού ρε Τάσο ... εκεί κάθονται τα γλυκά αγόρια , τα Καφασάκια και τα Εγγλέζικα .... )
Ο Στέλιος όχι μόνο δεν ήθελε να κεράσει , αλλά αφού έφαγε 3 ποικιλίες , 2 λουκάνικα , τέσσερις πατάτες, μια ζελατίνα από το sv του κρούκη, το ντεπόζιτο από το Gs της Ντίας και ένα ιμάντα από το δεσμοδρομικό .... ήθελε να τα πληρώσουμε κιόλας ....
Πάντως το Βεσπάκι ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ήσουν σε λάθος πλευρά τραπεζιού ρε Τάσο ... εκεί κάθονται τα γλυκά αγόρια , τα Καφασάκια και τα Εγγλέζικα ....
:rotflmao:
και τι να πιούμε δηλαδή?![]()
καφέδες που δεν χρειαζόμαστε? ή αλκόολ που δεν επιθυμούμε?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
παίδες ωραία τα ΔΣ, αλλά να μη μπούμε στη συζήτηση περί αλκοόλ και οδήγησης γιατί θα χαλάσουμε τις καρδίες μας![]()
+1100 για ρωτα κι εμένα και τον catmaster πως μας φανηκαν οι μπανανες που πήγαμε να δούμε μετα στο ζεφυρο... :ZZZ: :ZZZ:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Πίνουμε αντρίκια πιοτά κύριος τι περίμενες δηλαδή ...
(ήσουν σε λάθος πλευρά τραπεζιού ρε Τάσο ... εκεί κάθονται τα γλυκά αγόρια , τα Καφασάκια και τα Εγγλέζικα .... )
Πάντως το Βεσπάκι ...![]()
![]()
ευτυχώς που το είχαμε ξαναδει![]()
![]()
![]()