Τέρας αξιοπιστίας, μια αποτυχημένη προσπάθεια να λειτουργήσει η εταιρεία αλλά τελικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αυτό το τέρας το Morbidelli V8 δεν είναι;;
Τέρας αξιοπιστίας, μια αποτυχημένη προσπάθεια να λειτουργήσει η εταιρεία αλλά τελικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αυτό το τέρας το Morbidelli V8 δεν είναι;;
You BETA believe...
You BETA believe...
Δεν το έχω ξεχάσει, αλλά δεν μπορώ να βρώ τίποτα σχετικό.Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Nαι εχει κατι το ιδιαιτερο (δυο στοιχεια βασικα) αλλα δεν εχει κανει ντορο απο οσο ξερω.
Ετσι όπως το βλέπω μόνο να μαντέψω μπορώ, τι ιδιαίτερο έχει.
Μπορεί τα καλάμια να είναι φτιαγμένα από κάποιο εξωτικό υλικό (μαγνήσιο ή κεραμικό κράμα) και το ότι έχει τις βαλβίδες ξεχωριστά.
Αν και το τελευταίο δεν είναι και τίποτα καινούργιο. Πολλά Ohlins πχ, έχουν το ίδιο σύστημα.
Eχει τις βαλβιδες ξεχωριστα, εχει rebound μονο σε ενα απο τα δυο καλαμια, κατασκευαστηκε το 1992 και εχει μονο αερα μεσα ουτε ελατηριο. Επισης ζυγιζει μαζι με τις τιμονοπλακες 8,2 κιλα.
Αυτο με τις βαλβιδες εφαγα κολλημα. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.
Μάιστα....Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Eχει τις βαλβιδες ξεχωριστα, εχει rebound μονο σε ενα απο τα δυο καλαμια, κατασκευαστηκε το 1992 και εχει μονο αερα μεσα ουτε ελατηριο. Επισης ζυγιζει μαζι με τις τιμονοπλακες 8,2 κιλα.
Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω. Μάλλον δεν έφερε την επανάσταση που σχεδιάστηκε. Κάποιοι παρόμοιοι πειραματισμοί με λάδι στη μία μπουκάλα, και ελατήριο στην άλλη έχουν τοποθετηθεί και σε μηχανάκια παραγωγής (RS 250 μέχρι το 97 πχ) αλλά μόνο με αέρα δεν έχω υπ΄όψη μου.Και δεν πρόκειται να μάθεις. Αυτός ο κακιασμένος που το έβαλε, για να δώσει βοήθεια πρέπει να του σπάσεις τα δάχτυλα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Αυτο με τις βαλβιδες εφαγα κολλημα. Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εννοω οτι δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει. Βλεπω κανονικα βαλβιδες αλλα δεν βλεπω εκκεντροφορους. Απο οσο μπορω να καταλαβω μαλλον δεν μιλαμε για ηλεκτρομαγνητικη κινηση. Αυτες οι δυο εισοδοι και το μπλε κοκκινο κατι σε υδραυλικο μου κανει... ανοιγεις το θερμοσιφωνα ζεσταινει το νερο ανοιγει η βαλβιδα... κανεις μπανιο κρυωνει το νερο κλεινει η βαλβιδα.
Πρόκειται για πνευματικό σύστημα οδήγησης βαλβίδων αν το εχω πιάσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτι από μένα για να σας 'μπει' με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο καινούργιος χρόνος....
![]()
![]()
![]()
Θα το ψάξω, αλλά είμαι σε διακοπές τώρα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ορθή προσέγγισηΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πρόκειται για πνευματικό σύστημα οδήγησης βαλβίδων αν το εχω πιάσει.
(αλλά όχι μόνο
)
όπως όλοι μαςΘα το ψάξω, αλλά είμαι σε διακοπές τώρα.![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Πνευματικη οδηγηση????Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πρόκειται για πνευματικό σύστημα οδήγησης βαλβίδων αν το εχω πιάσει...
Οχι...υδραυλικη ναι.
Πνευματικη επαναφορα βαλβιδας, ισως.
Εχουν ασχοληθει πολλοι, κ η χοντα θαρρω..
You BETA believe...
Ελα ρε πως φαίνεται οτι είχαμε και γυναίκες μαζί...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ποιό ακριβώς απ'τα 2?
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα μου ντε...α το βρήκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ελα ρε πως φαίνεται οτι είχαμε και γυναίκες μαζί...
Ο δικός σου καθρέπτης είναι ξερύθμιστος ενώ ο δικός μου λείπει
τελικά αποφάσισαν ότι πιο εύκολα διορθώνεις το μεικ απ στην σκια πίνοντας φραπεδάκι...:rotflmao:
You BETA believe...