Σελίδα 42 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292142 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Να παραθέσω και τη δική μου ταπεινή άποψη.Η μοτ απο τις φωτογραφίες είναι αίσχος σε άσπρο και απο κοντά σώζεται η κατάσταση αλλά σε μαύρο όμως λες και είναι άλλο μηχανάκι.Φαίνεται ποιοτικό με πολύ καλύτερο ψαλίδι από ενα XT και με τα 22 λίτρα ρεζερβουάρ οτι πρέπει για ταξίδια
    As soon you touch this limit something happens and somebody can go a little bit further.With your mind power your determination your instict and the experience as well you can fly very high

AYRTON SENNA

Παλαιό μέλος
    ....Αλλο αφρώδες εννοω΄οτι θα βάλω...
    Πήγα σε ένα μαγαζί επι της Πανόρμου αλλά ανοίγει μετά τις 28 Αυγούστου. Οποτε αναγκαστικά θα περιμένω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Ρε παιδια... απο ζεστη πως πατε;;;
    Ο συνεπιβατης δεν σας εχει παραπονεθει;;;

Για τη σελα εχετε δικιο!!! Ειναι αρκετα μαλακη και κουραζει!!!

Αν βαλει κανεις χουφτες Aftermarket ας βαλει καμια φωτο να δουμε!!!

ΑΑΑ, τωρα που το θυμηθηκα... ηταν κανενας απο σας με το μοτορι διακοπες στη Θασο;;;

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από varaderokav11
    Ρε παιδια... απο ζεστη πως πατε;;;
    Ο συνεπιβατης δεν σας εχει παραπονεθει;;;

Για τη σελα εχετε δικιο!!! Ειναι αρκετα μαλακη και κουραζει!!!

Αν βαλει κανεις χουφτες Aftermarket ας βαλει καμια φωτο να δουμε!!!

ΑΑΑ, τωρα που το θυμηθηκα... ηταν κανενας απο σας με το μοτορι διακοπες στη Θασο;;;
    Έχω παραγγείλει τις touring χουφτες της acerbis και τα κάγκελα της ΥAMAHA.Για tankbag θα δω κάτι σε Τουρκία μεριά...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Κι εγω ειμαι αλλα εχεις ακουσει αυτο που λεει μαλλι βαμβακι ψ@λη φαρμακι???
    Πέστα ρε Στράτο ....μη μαμήσω κάνα παιδικό ποπουδάκι.....
    Μάγκες επέστρεψα ...........
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν το μηχανάκι το είδα σήμερα από κοντά σε λευκό και μαύρο και το ερωτεύτηκα.

Εμένα μου έκανε κλικ το λευκό. Ωραίο και στις φωτογραφίες αλλά από κοντά είναι κούκλα.
    Καιρό είχα να νιώσω καρδιοχτύπι για μηχανάκι. Το καβάλησα κι΄ολας αλλά δεν με άφησαν να το κάνω βόλτα. Ωραία η θέση οδήγησης αρχοντική, το φεριγκάκι δεν ενοχλεί οπτικά, ποιοτικά καπάκια + βαφή + βερνίκι, αρκετά καλό φινίρισμα σε πλαίσιο και υποπλαίσιο το οποίο δυστυχώς δεν είναι αφαιρούμενο.

Εμένα πάντως μου έκανε κλικ. Και θα το παλέψω να το πάρω.

Άσε που το έχω στη καρδιά μου από το 91. Είχα μεγάλο έρωτα με το μαύρο - μωβ αλλά φοιτητής τότε και φράγκα γιοκ. (βασικά ούτε τώρα έχω αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες...

Καλορίζικο και καλοτάξιδο σε όλους όσους το πήραν και γράφουν εδώ. Καλά ασφάλτινα και χωμάτινα χιλιόμετρα να έχετε... και είμαι σίγουρος ότι καλά θα είναι.

Ψυχή θέλει και αυτό το μηχανάκι δεν θα πει πουθενά όχι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Πέστα ρε Στράτο ....μη μαμήσω κάνα παιδικό ποπουδάκι.....
    Μάγκες επέστρεψα ...........
    Καλώς τον.Ώρα να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις που έχω κάνει κατα καιρούς, όπως ποια εξάτμηση, ποιό tankbag,τί λάμπα να βάλω (xenon?) για καλύτερα φώτα, τί να κάνω με την κόρνα από Τ50 που έχει( ), εκκεντροφόρους απο raptor αξίζει να βάλει κανείς ή όχι κλπ?
    Αλήθεια.Πώς τα πέρασες με το μηχανάκι?Οδηγικές εμπειρίες?Η σέλα θέλει αλλάγη στο αφρώδες μέρος ή μου φαίνεται?

Κοίταξε…..
    Έχω την αίσθηση ότι ρωτάς λάθος άνθρωπο …και εξηγούμαι..

Μέχρι στιγμής ότι έρευνα αγοράς έκανα , ήταν για αξεσουάρ , που εγώ θεωρώ απαραίτητα για την ασφάλεια και ευκολία στην χρήση της μηχανής ( κάγκελα, ποδιά, χούφτες, προστατευτικό προβολέα, κεντρικό σταντ)

Τα υπόλοιπα που ρωτάς έχουν να κάνουν με την αύξηση της ισχύος του κινητήρα , πράγμα το οποίο δεν με απασχολεί, τουλάχιστον για την ώρα , οπότε δεν το έχω ψάξει.

Γνωρίζω ότι δύο τουλάχιστον εταιρίες έχουν έτοιμα συστήματα εξαγωγής για το Tenere και τουλάχιστον άλλες δύο ετοιμάζουν.
    Πιθανότατα σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν ολοκληρωμένα πακέτα με εξάτμιση-PC-φίλτρα.
    Τώρα στην ερώτηση για εκκεντροφόρο από raptor είναι τόσο νωρίς που ούτε η ίδια η Yamaha δεν θα μπορεί να απαντήσει.

Για Ξένον δεν γνωρίζω γιατί τα θεωρώ επικίνδυνα.

Γενικά για aftermarket αξεσουάρ πήγαινε εδώ , και κάνε την έρευνα σου.

Η σέλα εμένα προσωπικά μου αρέσει , και ακόμη και μετά από 3.5 ώρες σερί οδήγηση δεν με κούρασε πολύ.

Την μηχανή στο σύνολο της δεν την γνωρίζω ακόμη , γιατί δεν την έστρωσα ακόμη, ώστε να έχω άποψη για τα όρια της , και τα όρια μου.
    Μέχρι τούδε , αξίζει και το τελευταίο σεντ που έδωσα και είμαι ευχαριστημένος.
    Αλλά αυτά είναι και υποκειμενικά πράγματα , να μην το ξεχνάμε
    ......

Κοίταξε…..
    Έχω την αίσθηση ότι ρωτάς λάθος άνθρωπο …και εξηγούμαι..

Μέχρι στιγμής ότι έρευνα αγοράς έκανα , ήταν για αξεσουάρ , που εγώ θεωρώ απαραίτητα για την ασφάλεια και ευκολία στην χρήση της μηχανής ( κάγκελα, ποδιά, χούφτες, προστατευτικό προβολέα, κεντρικό σταντ)

Τα υπόλοιπα που ρωτάς έχουν να κάνουν με την αύξηση της ισχύος του κινητήρα , πράγμα το οποίο δεν με απασχολεί, τουλάχιστον για την ώρα , οπότε δεν το έχω ψάξει.

Γνωρίζω ότι δύο τουλάχιστον εταιρίες έχουν έτοιμα συστήματα εξαγωγής για το Tenere και τουλάχιστον άλλες δύο ετοιμάζουν.
    Πιθανότατα σε λίγο θα αρχίσουν να βγαίνουν ολοκληρωμένα πακέτα με εξάτμιση-PC-φίλτρα.
    Τώρα στην ερώτηση για εκκεντροφόρο από raptor είναι τόσο νωρίς που ούτε η ίδια η Yamaha δεν θα μπορεί να απαντήσει.

Για Ξένον δεν γνωρίζω γιατί τα θεωρώ επικίνδυνα.

Γενικά για aftermarket αξεσουάρ πήγαινε εδώ , και κάνε την έρευνα σου.

Η σέλα εμένα προσωπικά μου αρέσει , και ακόμη και μετά από 3.5 ώρες σερί οδήγηση δεν με κούρασε πολύ.

Την μηχανή στο σύνολο της δεν την γνωρίζω ακόμη , γιατί δεν την έστρωσα ακόμη, ώστε να έχω άποψη για τα όρια της , και τα όρια μου.
    Μέχρι τούδε , αξίζει και το τελευταίο σεντ που έδωσα και είμαι ευχαριστημένος.
    Αλλά αυτά είναι και υποκειμενικά πράγματα , να μην το ξεχνάμε
    Χαίρομαι που βρήκα έναν άνθρωπο που έχει ψάξει τα αξεσουάρ.Τί προστατευτικό προβολαία έβαλες?Εγώ παρήγγείλα τα κάγκελα της ΥΑΜΑΗΑ και τις touring χουφτες της acerbis για αρχή.Θα ήθελα καλύτερο φωτισμό το βράδυ...Βρήκες κάτι???Διάβασα κάπου για μια λάμπα της osram που κάνει πολύ καλή δουλειά.Ποδιά γιατί έβαλες?

Α!Γιατί δεν είσαι Χίο να πάμε για καφέ σε κάτι απομακρισμένα χωριουδάκια να τα πούμε...?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xarths xioy changed.jpg 
Προβολές:	360 
Μέγεθος:	96,4 KB 
ID:	139186

Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Χαίρομαι που βρήκα έναν άνθρωπο που έχει ψάξει τα αξεσουάρ.Τί προστατευτικό προβολαία έβαλες?Εγώ παρήγγείλα τα κάγκελα της ΥΑΜΑΗΑ και τις touring χουφτες της acerbis για αρχή.Θα ήθελα καλύτερο φωτισμό το βράδυ...Βρήκες κάτι???Διάβασα κάπου για μια λάμπα της osram που κάνει πολύ καλή δουλειά.Ποδιά γιατί έβαλες?

Α!Γιατί δεν είσαι Χίο να πάμε για καφέ σε κάτι απομακρισμένα χωριουδάκια να τα πούμε...?
    Βάζω και ουζάκι ντόπιο με ότι θελήσεις (φαγώσιμο θαλασσινό εννοώ)...

Αν παρήγγειλες acerbis ....τότε καλά θα ήταν να γνωρίζεις ότι....

Acerbis Multiplo 'T'. Fitted well apart from having to drill down the bars as the plugs were longer than the hole. The drill size required is 13.5mm dia. A battery (deWalt) drill was enough for the job.
    Vibes have increased but no more than what i am used to have a fleet of singles, and a R12GSA...... oh, and a LR Defender

Τί δεν κατάλαβες...?

Anty12 έχεις βγάλει τα αντίβαρα του τιμονιού...! Δεν έχεις πρόβλημα?
    Εγώ την παραγγελία για τις χουφτες την έκανα με την προϋπόθεη ότι δεν θα βγάλω τα αντίβαρα...Και το τόνισα μάλιστα.Η απάντηση ήταν λύση υπάρχει...Και ξέρεις.Άμαν δεν υπάρχει λύση δεν υπάρχει και μαρούλιι

Τί δεν κατάλαβες...?
    Δεν καλοκατάλαβα τί εννοούσε αλλά έβαλα το systran και απέξω απέξω κάτι έπιασα...Αλλά και πάλι δεν καταλαβα πλήρως...

Ωραίος!Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Το βάρος που θα χαθεί δεν αντισταθμίζεται με το βάρος της χούφτας?Οι χούφτες δεν θα μπουν χωρίς να υπάρχουν αντίβαρα στο τιμόνι...Πώς μπορώ να βρω σε περίπτωση που το θελήσω ( αν υποθέσουμε ότι αλλάζω αντίβαρα) τα αντίβαρα που πρέπει να βάλω στο τιμόνι?
    Σ΄ αυτά καλύτερα να απαντήσει το μαγαζί από όπου την αγόρασες , που θα έχει και την ευθύνη , σε περίπτωση που κάτι αλλάξει στην συμπεριφορά της μηχανής.

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή