Αυτά είναι...
Γιώργη βλέπω το κατέχουμε το άθλημα, ΕΥΓΕ!
Μέχρι και RJ45 βλέπω..!
Θα ζηλεύουν οι παλιότεροι της πρώτης παραγγελίας
ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗ και στέλνω επιβεβαίωση με πμ καθώς και διεύθυνση κλπ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
![]()
όντως ζηλεύουμε αλλά έτσι είναι, εμείς πήραμε το golf I και εσείς παίρνεται το golf V!
Γιώργο μπράβο
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Εγω που εχω την δευτερη εκδοση οταν πηγα να το συνδεσω δεν μου εδειχνε τιποτα οταν εδινα ρευμα, αντε σε καποιες περιπτωσεις εδειχνε μια παυλα κατω αριστερα.
Δοκιμασα να παρω ρευμα και απο μπαταρια και απο ψειρες και απο λαμπα αλλα τιποτα.
Οταν το δοκιμασα σπιτι και του εδωσα καποια στιγμη 4,5volt δουλεψε εκανε αυτο το εφε στην αρχη και μετα εδειχνε 0 το display.
Ξερετε τι παιζει?
V-Strom 650cc
Γιωργο πριν λιγο σου κατεθεσα τα χρηματα και εγω για μενα και τον V_kostas.
V-STROM 650
Κι εγώ έκανα την κατάθεση το πρωί, σου έχω στείλει και π.μ. με στοιχεία αποστολής
![]()
Μπορώ κι εγώ να πάρω παιδιά; αν ναι τι πρέπει να κάνω;
Την εγκατάσταση την αναλαμβάνει κάποιος;
αν μπορώ και είναι και Αθήνα πείτε μου!
μπορεις iceman. σου εχω στείλει πμ.
1. kalafan
2. massai............................................................OK
3.Moonchild79(Corleone sto vstrom.gr)
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp..............................................................OK
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου )
10.suzukimaniac.................................................OK
11.djangel79......................................................OK
12.tezas.............................................................OK
13.necromayhem(2 τεμ.)......................................OK
14. spiros v strom (1 tem ) χωρις το pic..................OK
15.V_kostas.......................................................OK
16.TH3_B3ST......................................................OK
17. hristos13gr (2 τεμ.)
18. fataoulas
19. Iceman21
τα ok σημαινει οτι ελαβα την πληρωμή και τα εστειλα σημερα 6/3/09
προς houla:
Αυτο γινεται οταν το καλωδιο του αισθητηρα ειναι στον αερα. Μαλλον δεν ακουμπαει καλα το καλωδιο που παει στον αισθητηρα. Αμα δωσεις 4,5v στην εντολή λογικα θα επρεπε να σου δειξει 6 και οχι 0 εκτος αν το τροφοδοτησες με 4,5v αντι 12v.
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgek
προς houla:
Αυτο γινεται οταν το καλωδιο του αισθητηρα ειναι στον αερα. Μαλλον δεν ακουμπαει καλα το καλωδιο που παει στον αισθητηρα. Αμα δωσεις 4,5v στην εντολή λογικα θα επρεπε να σου δειξει 6 και οχι 0 εκτος αν το τροφοδοτησες με 4,5v αντι 12v.
Φιλε Γιωργο το καλωδιο του αισθητηρα δεν το συνδεσα πουθενα, απλα εδωσα ρευμα και εγινε αυτο που εγραψα πριν. ελπιζω μονο να μην συνεδεσα λαθος τα καλωδια... κοκκινο-θετικο, μαυρο-γειωση και το αλλο αισθητηρας.
Οταν συνδεσα απλως το κοκκινο και το μαυρο στην μηχανη (με το αλλο καλωδιο στον αερα) απλως δεν γινοταν τιποτα η οθονη εμενε σβηστη και καποιες φορες εδειχνε στιγμιαια μια παυλα, οταν το συνδεσα σπιτι και τυχαια εδωσα 4,5v τοτε αναψε η οθονη και μετα το εφεδακι εδειχνε σταθερα 0(παλι το καλωδιο του αισθητηρα στον αερα).
Υπεθεσα απλως οτι κατι εχει η κατασκευη και δεν δουλευει στα 12v.![]()
Sorry αν σε κουρασα![]()
V-Strom 650cc
αμα του δώσεις τα 12v τάση που χρειάζεται και συνδεσεις τον αισθητηρα θα δουλεψει κανονικα.
Φιλε georgek και στη δικη σου κατασκευη θα ακολουθησουμε τις οδηγιες τοποθετησης των προηγουμενων κατασκευων, ή θα μας δωσεις καποιες οδηγιες εσυ?![]()
V-STROM 650
Εχει οδηγειες μεσα μαζι με την κατασκευή. Ναι είναι ιδια συνδεσμολογια όπως πριν.