Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Οχι, αλλα εχει καποια δοκιμασμενα...
κριμα ρπμ.. λειτουργησαν αυτα...![]()
δεν χρειαζεσαι μπρατσακια... το μηχανακι μου εκτος απο καταρτι κ αγκυρα, εχει κ σωσιβια διασωσης... ειμαστε κομπλε σου λεω!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Οχι, αλλα εχει καποια δοκιμασμενα...
κριμα ρπμ.. λειτουργησαν αυτα...![]()
δεν χρειαζεσαι μπρατσακια... το μηχανακι μου εκτος απο καταρτι κ αγκυρα, εχει κ σωσιβια διασωσης... ειμαστε κομπλε σου λεω!![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
ξεχειλησε τεστοστερονη το θρεντ.... παραξενο και γω νομιζα οτι μονο οι γυναικες εχουν ορμονες οπως μας πληροφορησε ο επιστημονας απο πανω... και αναρωτιεστε γιατι βγαινουν φεμινιστριες ακομα και διεκδικουν το αυτονοητο δικαιωμα να συμπεριφερονται οπως θελουν χωρις να εχουν τον πατερα/ αδερφο/ γκομενο που θα τις κραξει με καθε τι μη θηλυκο που θα κανουν...
απλα συγχαρητηρια σε οσες γυναικες δεν αυτοπεριοριζονται και κανουν οτι θελουν και οχι οτι θελουν να δουν/ ακουσουν οι (εν δυναμει ) γκομενοι τους...
.η κοινωνικη κατασκευη του φυλου μαλλον αποτελει ψιλα γραμματα για αυτο το θρεντ αφου οι επιστημονες μας εχουν καταληξει στο οτι
1) οι ορμονες επηρεαζουν τη συμπεριφορα μονο των γυναικων
2) η επιτυχια και η δυναμικοτητα ειναι χαρακτηριστικα μονο των αντρων αρα οποια γυναικα τα κανει αυτα "αντρευει".
3) η πραγματικη αξια της γυναικας (ακομα και της "σκκληρης" ) αποκαλυπτεται οταν θα βρει εναν στιβαρο ανδρα διπλα της. δηλαδη οι λεσβιες
ειναι λειψες να υποθεσω...
4) και φυσικα οποιος εναντιωνεται στα κυριαρχα προτυπα σεξουαλικης συμπεριφορας χαρακτηριζεται αγαμητος και δεν συμμαζευεται... η ιστορια βεβαια αποδεικνυει οτι τα μεγαλυτερα απωθημενα σεξουαλικα (εγκληματικα πολλες φορες ) που τα κρατανε και κρυφα κιολας τα χουν οι πρωτοστατες ειτε της σεμνοτυφιας (παπαδες) ειτε του ανδρισμου και της επιδειξης δυναμεως (στρατιωτικοι, μπατσοι, πολιτικοι).
5) η ευφυια των γυναικων ειναι χαμηλοτερη η απλα "δεν την αξιοποιουν ολοκληρη". χμ, ναι απλα δεν μας ειπατε αν ειναι χαμηλοτερη και απ αυτη των μαυρων;; να υποθεσω δηλαδη οτι μια μαυρη γυναικα ειναι στον πατο της βαθμιδας του iq;; καλα για μαυρη λεσβια δεν το συζηταμε δεν θα πρεπε να γεννηθει καν.. :rotflmao: :rotflmao:
you have issues...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
5) η ευφυια των γυναικων ειναι χαμηλοτερη η απλα "δεν την αξιοποιουν ολοκληρη". χμ, ναι απλα δεν μας ειπατε αν ειναι χαμηλοτερη και απ αυτη των μαυρων;; να υποθεσω δηλαδη οτι μια μαυρη γυναικα ειναι στον πατο της βαθμιδας του iq;; καλα για μαυρη λεσβια δεν το συζηταμε δεν θα πρεπε να γεννηθει καν.. :rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
πες μου οτι δεν καταλαβες την ειρωνια τωρα...
η ακομα καλυτερα γυρισε τα μου τωρα αυτα που ειπες περι ευφυιας γυναικων και πες οτι εκανες πλακα...
ηταν ειρωνια στην ειρωνια...αλλα μαλλον το πηρες ως διπλη καταφαση και μπερδευτηκες...Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
πες μου οτι δεν καταλαβες την ειρωνια τωρα...
η ακομα το καλυτερο γυρισε τα μου τωρα αυτα που ειπες περι ευφυιας γυναικων και πες οτι εκανες πλακα...
το σκεπτικο ειχε να κανει με την επιλεκτικοτητα σου και περιορισμο αναφορικα με την δηλωση μου περι ορμονων...
αναρωτιεμαι οι παραπανω "αποψεις" ποσες διαφορετικες ερμηνειες μπορει να εχουν και ποσο λαθος και μεμονωμενα μπορει να τις εχω ερμηνευσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
σαφεστατα και αποδεδειγμενα δεν μπορειτε να κανετε τα παντα το ιδιο καλα...οι λογοι απλοι...δεν εχετε την μυικη δυναμη κι επισης ειστε ερμαια των ορμονων σας...
οπερ μαθερμηνευομενον...ακομη κι αν εχετε τον ιδιο βαθμο ευφυιας δεν ειναι χρησιμοποιησιμη στον ιδιο βαθμο με την αντιστοιχη ενος αντρα...μην μου πεις για τις υφισταμενες εξαιρεσεις,μια και οπως ολοι ξερουμε,απλως λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...
οχι καλο μου...δεν υπαρχουν ανθρωποι που μιλουν ασχημα και ανθρωποι που μιλουν ομορφα...υπαρχουν ανθρωποι που μοιαζουν με τριχωτους πιθηκους,ειναι μυωδεις,εχουν βαρια φωνη και ανθρωποι που ειναι ομορφοι,μοιαζουν με λουλουδια κι εχουν χαρη...![]()
![]()
μην αναρωτιεσαι...ειναι απλα τα πραγματα...ερμαιο ορμονης ειπα,απουσια ορμονων στον αντρα καταλαβες...η καταλαβες ακριβως τι εννοουσα αλλα εγραψες οτι εγραψες για να χαιδεψεις τα αυτακια του εταιρου φυλλου...συ ξερς...Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
αναρωτιεμαι οι παραπανω "αποψεις" ποσες διαφορετικες ερμηνειες μπορει να εχουν και ποσο λαθος και μεμονωμενα μπορει να τις εχω ερμηνευσει....![]()
![]()
στο θεμα χρησιμοποιουμενης φαιας ουσιας ημουν απολυτως σαφης και φυσικα εμμενω οπως κανω παντα σε οτι λεω-γραφω...
Καλά τώρα ας μη περάσουμε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ε ναι...τι πιο φυσικο? εγω αν καθομουν πισω σου κι ετρεμα δεν θα με ηρεμουσες?![]()
![]()
:rotflmao:
Dura lex, sed lex.
προσβαλλεις την ευαισθητη μου φυση και οφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσει καθολου αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Καλά τώρα ας μη μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας....![]()
:rotflmao:
![]()
ναι αλλα οταν γραφεις ερμαια των ορμονων οι γυναικες σημαινει οτι το αντιπαραβαλεις με κατι που δεν ειναι ερμαιο...και αυτοι οι αλλοι ειναι αρκετα εξυπνοι (σε αντιθεση με τις γυναικες ) ωστε να μην αφηνουν τις οποιες ορμονες να τους ρυθμιζουν τη συμπεριφορα σε ... χμ αραγε ποιους να εννοεις.......
ενταξει αφου εμμενεις παλι καλα προς στιγμην νομιζα οτι πηγαινες να με βγαλεις τρελο
οχι...αλλα με το τελευταιο κανεις οτι μπορεις για να με πεισεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
ναι αλλα οταν γραφεις ερμαια των ορμονων οι γυναικες σημαινει οτι το αντιπαραβαλεις με κατι που δεν ειναι ερμαιο...και αυτοι οι αλλοι ειναι αρκετα εξυπνοι (σε αντιθεση με τις γυναικες ) ωστε να μην αφηνουν τις οποιες ορμονες να τους ρυθμιζουν τη συμπεριφορα σε ... χμ αραγε ποιους να εννοεις.......
ενταξει αφου εμμενεις παλι καλα προς στιγμην νομιζα οτι πηγαινες να με βγαλεις τρελο
Το ξέρω ότι είσαι ευαίσθητος γλυκέ μου, αλλά, να, πρέπει να καταλάβεις ότι κι εγώ είμαι έρμαιο των ορμονών μου ώρες ώρες και απλά δεν αντέχω τους άντρες που τρέμουν...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
προσβαλλεις την ευαισθητη μου φυση και οφειλω να ομολογησω οτι δεν μου αρεσει καθολου αυτο...![]()
Dura lex, sed lex.
Άσε δε αυτούς που δεν έχουν χιούμορ....Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
Dura lex, sed lex.