Σελίδα 42 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 323738394041424344454647 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 780

Θέμα: moto XRV750 VS LC8-GS-VARA.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Ρε παλιοαφρικανικες κοτες και τρελοι εντουραδες που καβαλατε γιαπωνεζικες μπουρουχες με θρυλικα ονοματα... οταν εβαλε ο gus950 την φωτο με το δικο του αλμα κανατε τουμπεκι ψιλοκομμενο...Τωρα παλι βγαζετε γλωσσα και μιλατε σχολιαζοντας φωτο αγνωστων σας απο στο διαδικτυο με ζημιες που δεν λενε απολυτως τιποτα απο στατιστικη αποψη (για οσους κατεχουν το αντικειμενο...). Μπορουμε να βρουμε τα παντα* στο youtube αλλα αυτο δεν λεει τιποτα...Γιατι να ασχοληθω με την φωτο ενος αγνωστου, ενω ημουν ο ιδιος κατοχος για 6 χρονια ενος 640 και τωρα εχω ενα 990... ΙΣΩΣ ξερω κατι αλλα φυσικα τι σας λεω τωρα εσας...εσεις τα ξερετε καλυτερα...τα εχετε δει στο youtube...
    Mυθοι και πραγματικοτητα κυριοι... η συνωμοσιολογια και η ξερολιαση μας εχει φαει στην Ελλαδα. Δεν διαφωνει κανεις οτι αλλο το Kινεζικο αλλο το Γιαπωνεζικο και αλλο το Ευρωπαικο μηχανακι, αλλα εσεις εχετε φερει την καταστροφη και τον ολεθρο στην Ευρωπη α) για να δικαιογησετε τα φραγκα που σκασατε για γιαπωνεζικη πατατα που δεν παει βημα ή ταξιδευει σαν πλεουμενο... , β) για να μην νοιωθετε ασχημα που σας πουλανε τα γιαπωνεζακια μηχανακια παρωχημενης τεχνολογιας σε φτηνιαρικο περιφεριακο..εεε σορρυ περιτυλιγμα ηθελα να πω...
    Δεν πειραζει, εσεις ας λετε οτι μας χαλανε και εμεις ας ξερουμε οτι σας πατανε...

Εκανα και ρημα το θηριο...μαζεψτε με ρεεε τον ποιητη...

Για τελευταια φορα υπενθυμιζω στον φιλο Λαρισαιο, που κανει οτι δεν καταλαβαινει, οτι τα οικονομικα μεγεθοι που αναφερει ειναι ΑΚΥΡΑ...(μου θυμιζεις πολιτικαντη ρε προσεχε... )
    Για την αλυσιδα φυσικα και δεν θα πω, ουτε θα ελεγα, τιποτα... γιατι θα γινομουν σαν και εσας... φωτο ολο ταζεις... αλλα... (καταλαβες γιατι σε λεω πολιτικαντη? )

* τα παντα ειναι αρκουδακια στην ΚΙΝΑ (Λαρισαιε με πιανεις...? )
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    http://www.youtube.com/watch?v=XuztvewxH3E

:a13: :a13: :a13: :a13: :a5: :a5: :a5: :a5:

Εστο κ με sebrig τραβα αν μπορεις να το φτασεις με το πατινι που εχεις.

Με ευνοικο ανεμο σε κατιφορο κατι μπορει να γινει.
    ΑΕΛΑΡΑ ΚΑΡΓΑ Κ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΛΠΑΖΕΙ

http://www.youtube.com/watch?v=SHoDKldosXk

Re: ειναι ειναι.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    πολυ καλα στο πεσιμο...εδω βεντουζαρησε η επηφανεια και δεν ξεκολουσε!

Τι λε ρε σοβαρα?

Σκεψου τι βεντουζαρισμα θα εκανε η δικια σου η ντουλαπα εκει περα.

ΜΠΑΜΠΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ......
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...........ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΑΣ.....ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΤΜ.ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΑΜΑΗΑ ΤΗUNDERACE 1000 TOY 99,--ΔΗΛΩΝΩ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ--ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΩ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ?? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΟΤΟ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..... ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΕΥΩ......ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ......ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ, ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.SORRY ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από stelios thunder
    ....ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ.SORRY ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    δεν παρεξηγήσε απλά εδώ είναι αντιπαραθέσεις και τους την σπάς με politically correct απαντήσεις ... κοινώς τα χώνουμε ...

να πάρε παράδειγμα από κάτω ....

το ζήτημα δεν είναι το αν ο κατιμάς είναι πιο σύγχρονος ....

το ζήτημα είναι ένα ..... οι Αφρικάνοι είναι παντελονάτοι χεράδες και γαμώ τα τιμόνια και πάνε γαμιώντας παντού ....

οι κατεμάδες από την άλλη επειδή ο αργαλειός που καβαλάνε έχει παραπάνω άλογα νομίζουν πως έγιναν παγκόσμιοι ....

μπορείτε να συνεχίσετε νομίζω ...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

2ο αμα ητανε το αφρικα και το ktm εκει θα εβλεπες μια διαφορα .............. απο την μια 14 000 πεσμενα και απο την αλλη 4000. και πες μου απο πια μερια θα ηθελες να εισαι.?

apo ta 14.000 fysika...

αμα ειναι να κλαις, καλυτερα να κλαις σε λιμουζινα παρα σε yugo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
    Εστο κ με sebrig τραβα αν μπορεις να το φτασεις με το πατινι που εχεις.

Με ευνοικο ανεμο σε κατιφορο κατι μπορει να γινει.
    Ο καθεις με τα προβληματα του, ο ενας θελει να πηγαινει γρηγορα αλλα καποιοι θελουν να πηγαινουν σιγουρα.
    Το προβλημα ομως σε μια καπως μεγαλη διαδρομη θα το εχει ο γρηγορος που θα ψαχνει συνεργειο και ανταλλακτικα για να φτιαξει την κουρουτα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο καθεις με τα προβληματα του, ο ενας θελει να πηγαινει γρηγορα αλλα καποιοι θελουν να πηγαινουν σιγουρα.
    Το προβλημα ομως σε μια καπως μεγαλη διαδρομη θα το εχει ο γρηγορος που θα ψαχνει συνεργειο και ανταλλακτικα για να φτιαξει την κουρουτα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και ποσο μεγαλη διαδρομη θα κανεις με το τενερε? χμμμμ μπορει και 300 κμ ΑΝΕΤΑ
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Τοσα ξερεις τοσα λες δεν καβαλησες ποτε ΚΤΜ κ δεν ξερεις αν εχουν προβληματα η οχι.

Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης ελα να μας πεις μετα ποιο περπαταει με σιγουρια

Αρχικά δημιουργήθηκε από johndoe
    και ποσο μεγαλη διαδρομη θα κανεις με το τενερε? χμμμμ μπορει και 300 κμ ΑΝΕΤΑ
    Αν εννοεις αυτονομια εχει πανω απο 400 χλμ, αν εννοεις αξιοπιστια κοντα στο νου και η γνωση...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Φαιδων ΚΤΜ
    Τοσα ξερεις τοσα λες δεν καβαλησες ποτε ΚΤΜ κ δεν ξερεις αν εχουν προβληματα η οχι.

Οταν ξεμπουρδελεψεις αποτο μπουρδελακι που καβαλας κ ανεβεις σε κανενα εργαλειο τις προκοπης ελα να μας πεις μετα ποιο περπαταει με σιγουρια
    Εδω η ιδια η εταιρεια σας στα προκαθορισμενα σερβις λεει στα 30.000 χλμ αλλαγη πιστονιου.

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

το ζήτημα είναι ένα ..... οι Αφρικάνοι είναι παντελονάτοι χεράδες και γαμώ τα τιμόνια και πάνε γαμιώντας παντού ....

οι κατεμάδες από την άλλη επειδή ο αργαλειός που καβαλάνε έχει παραπάνω άλογα νομίζουν πως έγιναν παγκόσμιοι ....

Τι να κανουμε δεν φτεμαι εμεις η ΚΤΜ φταει που βγαζει μηχανακια που στριβουν μονα τους. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το ξαναλεω ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ

Αν εννοεις αυτονομια εχει πανω απο 400 χλμ, αν εννοεις αξιοπιστια κοντα στο νου και η γνωση...

Σωστά… δεν διατύπωσα καλά την πρότασή μου…… σε ευθεία ή σε κατηφόρα καλά θα πας…. Τώρα αν ανεβείς πουθενά που έχει κλίση ο δρόμος πάνω από 5%...... θα κάνεις μπράτσα από το πάλεμα που θα ρίξεις… 50 άλογα έχει ρε φίλε και τα 2 είναι και ψόφια….
    Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?

Και για να σας καληνυχτησω γιατι νυσταξα για απαντηστε μου...
    Αν οι επιλογες σας ηταν να αγορασετε ενα μεταχειρο ΚΤΜ με 150.000 χλμ η ενα αφρικα με τα ιδια χιλιομετρα για να το κρατησετε 5-6 χρονακια για μεικτη χρηση, εστω και με τα ιδια λεφτα αποκτησης ποιο θα διαλεγατε για να σας βγαλει ασπροπροσωπο σε ολα????

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Παρόμοια θέματα

1. Transalp VS F650 (gs/funduro)
    από trumpet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2014, 11:05
  2. Ktm 990 Vs 1200 Gs?
    από electronics στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2009, 15:07
  3. MOTO 1996 vs MOTO 2008!!!!
    από castor στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2009, 23:52
  4. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure
    από Spike στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 11:55
  5. Africa Vs Bmw Gs Dakar
    από antonislol στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2005, 13:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF