Σελίδα 42 από 79 ΠρώτοΠρώτο ... 32373839404142434445464752 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1184

Θέμα: Σε είδα...... vol ΙΙΙ

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα μωρή που έπεσες πάνω στον μπροστινό σου ενώ ήσασταν κολλημένοι στην κίνηση..... με σχεδόν 5 χλμ.

σε είδα βλήμα με το παπί να κάνεις αναστροφή στη Χαμοστέρνας... και ενώ με είχες δει ότι έρχομαι και ανοίχτηκα ....αντί να μείνεις τέρμα αριστερά όπως μπορούσες μπήκες μπροστά μου.

σας βλέπως επί καθημερινής βάσης ρε κουλάδια με τα smart που έχετε πάρει τον κουβά και νομίζετε πως οδηγάτε κάνα πύραυλο. που βάζετε ζαντολάστιχα, εξατμίσεις, φιμέ τζάμια... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΤΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    σε είδα μωρή που έπεσες πάνω στον μπροστινό σου ενώ ήσασταν κολλημένοι στην κίνηση..... με σχεδόν 5 χλμ.

σε είδα βλήμα με το παπί να κάνεις αναστροφή στη Χαμοστέρνας... και ενώ με είχες δει ότι έρχομαι και ανοίχτηκα ....αντί να μείνεις τέρμα αριστερά όπως μπορούσες μπήκες μπροστά μου.

σας βλέπως επί καθημερινής βάσης ρε κουλάδια με τα smart που έχετε πάρει τον κουβά και νομίζετε πως οδηγάτε κάνα πύραυλο. που βάζετε ζαντολάστιχα, εξατμίσεις, φιμέ τζάμια... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΘΕΛΕΤΕ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
    Ρε συ Λιακο...

Το δρόμο τον κοιτας καθόλου;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε συ Λιακο...

Το δρόμο τον κοιτας καθόλου;
    μόνο όταν έχω 2ο άτομο πάνω

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ήμουν με το κουτί στην Λ. Αθηνών και σε είδα φιλαράκι με το Varadero που ερχόσουν "μαλλιά" από πίσω και δεν άλλαξα λωρίδα, το ‘πιασες όμως και χαιρέτισες, καλούς δρόμους να έχεις!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα μπατσουλη να σουζαρεις μπαινοντας στο στενο απο χαμοστερνας αριστερα προς καλλιθεα.

ειδα και σενα τυπε με το σιμπιαρ 1000 ρρ ακρανωτος να φευγεις απο το φαναρι γραφωντας αλλα πηγαινοντας για ρουφ κατω απο τη γεφυρα απο τη χαμοστερνας σε εκεινη την ωραια στροφη ουτε που καταλαβες τι σε περασε απο εξωτερικη.το παπι που κοιτουσες υποτιμητικα στο φαναρι με τον πληρη εξοπλισμο ητανε ''τουμπανε''.σε ξαναειδα στο φαναρι κατω απο τη γεφυρα του ενα και ενα που ηθελες ρεβανς.αλλα ξεκινωντας απο κει για να βγουμε πετρου ραλλη ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ!!!
    μετα δε σε ξαναειδα ουτε στο καθρεφτη μου.θα μπηκε σκουπιδακι στο ματι σου μαλλον...κριμα γιατι σου ειχα και μια εκπληξη στη γεφυρα στα βιλατζ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    σε ειδα μπατσουλη να σουζαρεις μπαινοντας στο στενο απο χαμοστερνας αριστερα προς καλλιθεα.

ειδα και σενα τυπε με το σιμπιαρ 1000 ρρ ακρανωτος να φευγεις απο το φαναρι γραφωντας αλλα πηγαινοντας για ρουφ κατω απο τη γεφυρα απο τη χαμοστερνας σε εκεινη την ωραια στροφη ουτε που καταλαβες τι σε περασε απο εξωτερικη.το παπι που κοιτουσες υποτιμητικα στο φαναρι με τον πληρη εξοπλισμο ητανε ''τουμπανε''.σε ξαναειδα στο φαναρι κατω απο τη γεφυρα του ενα και ενα που ηθελες ρεβανς.αλλα ξεκινωντας απο κει για να βγουμε πετρου ραλλη ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ!!!
    μετα δε σε ξαναειδα ουτε στο καθρεφτη μου.θα μπηκε σκουπιδακι στο ματι σου μαλλον...κριμα γιατι σου ειχα και μια εκπληξη στη γεφυρα στα βιλατζ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator

Αλήτη μηχανόβιε, τσαντάκια...
    ΓΑΜΩΤΟ ΠΑΛΙ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΧΕ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

The Punisher !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    The Punisher !!!
    not at all!!!

εγω ετσι θα πηγαινα ουτως η αλλως.το παπι δεν εχει ενδιαμεση διαδρομη στη γκαζιερα.ειναι on-off.απλα ετσι οπως πηγαινα κοιταξα διπλα μου και...ΩΧ ΕΝΑ CBR !!!

Συμμορίτης Το avatar του/της Ferro
    ωραίος ο Trooper

Σε είδα dimzab χθες το βράδυ στο Wild Thing
    Bandit rulezzzzzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω παλι , ή που δεν βλεπω πολλα ή που εχω μαθει να συγχωρω και να κατανοω διαφορα ευτραπελα.

Μιλαμε για μια ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ χωρα που το 90% εχουν παρει διπλωμα μηχανης περνώντας αναμεσα απο 10 κωνους και διπλωμα αυτοκινητου με 4 μαθηματα και 2 τενεκεδες λαδι.
    Δλδ τι διαφορετικο να περιμενω ?

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Εγω παλι , ή που δεν βλεπω πολλα ή που εχω μαθει να συγχωρω και να κατανοω διαφορα ευτραπελα.
    σωστός! αλλά κάπου πρέπει να εκτονωθούμε βρε παιδί μου....

Μιλαμε για μια ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ χωρα που το 90% εχουν παρει διπλωμα μηχανης περνώντας αναμεσα απο 10 κωνους και διπλωμα αυτοκινητου με 4 μαθηματα και 2 τενεκεδες λαδι.
    Δλδ τι διαφορετικο να περιμενω ?
    χαχαχα όσο θυμάμαι όταν έδινα για το δίπλωμα του κουτιού... όπου πρέπει να ήμουν και ο μοναδικός εκείνη τη μέρα που δεν λάδωσε.. και μου έλεγε ο δάσκαλος "άμα σε ρωτήσουν αν λαδώνεις πες ναι εσύ"... φαντάσου σε τι χώρα ζούμε....:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Σας είδα με την μαυρο-κόκκινη Bonnie, Κηφισσίας και Αλεξάνδρας. Είδα το σήμα στο τεπόζιτο ανάμεσα στα αυτοκίνητα και νόμιζα ότι ήταν καινούργιο.

Μετά το άκουσα και το είδα ολόκληρο

"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    σωστός! αλλά κάπου πρέπει να εκτονωθούμε βρε παιδί μου....
    οπως το δει κανεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Σε ειδα μ@λ@κ@ σκουτερακια στην 3ης Σεπτεμβριου

Ελπιζω να μαθεις καποτε ποσο κοστιζει το να μιλας στο κινητο ξεκρανωτος περνοντας με κοκκινο το φαναρι.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ