θελω να τις αλλαξω γιατι η μια πλευρα της δαγκανας πιεζει πιο πολυ το τακακι της στη μερια της και εχει σαν αποτελεσμα να φρεναρει ο τροχος...εχω δικιο με τα λαστιχακια ...τι μπορει να συμβαινει...?
θελω να τις αλλαξω γιατι η μια πλευρα της δαγκανας πιεζει πιο πολυ το τακακι της στη μερια της και εχει σαν αποτελεσμα να φρεναρει ο τροχος...εχω δικιο με τα λαστιχακια ...τι μπορει να συμβαινει...?
στην skf στην φρατζη στο νέο κόσμο έχει τσιμουχες 2ε η μια.![]()
Μπορουν τα λαστιχακια να παιξουν ρολο σε αυτο που αναφερω πιο πανω??
Σε συνδυασμό με βρώμικα πιστόνια της δαγκάνας ναι. Τα μεν έχουν μεγαλύτερη αντίσταση στο να σπρωχθούν οπότε βγαίνουν περισσότερο τα άλλα που είναι πιο χαλαρά. Άρα πιέζεται περισσότερο το ένα τακάκι από το άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από nitso
Μπορουν τα λαστιχακια να παιξουν ρολο σε αυτο που αναφερω πιο πανω??
@blest: οι τσιμούχες που λες δεν είναι αυτές των φρένων αλλά από προηγουμένως για τα καλάμια. Έχουν και τις dust seal εκτός από την κανονική;
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
ευχαριστω πολυ georgio για την απαντηση..θα δοκιμασω καθαρισμο και θα επανελθω
Α, επίσης αν έχεις το μοντέλο του '88 (J) -αριθμός πλαισίου NC25 100... - τότε τα πιστόνια στη δαγκάνα θα έχουν από πάνω ένα καπακάκι. Αλλιώς τα επόμενα ήταν σκέτα, σα σφηνοπότηρα.
Μιχάλης Δερτούζος
Εχω το Κ που ειναι σκετα,και παλι ευχαριστω πολυ πραγματικα και ελπιζω καποια στιγμη να μαζευτουμε και να μοιραστουμε απο κοντα τις 'ανησυχιες' μας...
Εγω μενω Νεα Ιωνια ,αν εισαι κοντα κερναω καφεδακι
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Σε συνδυασμό με βρώμικα πιστόνια της δαγκάνας ναι. Τα μεν έχουν μεγαλύτερη αντίσταση στο να σπρωχθούν οπότε βγαίνουν περισσότερο τα άλλα που είναι πιο χαλαρά. Άρα πιέζεται περισσότερο το ένα τακάκι από το άλλο.
@blest: οι τσιμούχες που λες δεν είναι αυτές των φρένων αλλά από προηγουμένως για τα καλάμια. Έχουν και τις dust seal εκτός από την κανονική;
Ναι για τα καλαμια μιλαω.δεν νομιζω να εχουν...θα περασω τωρα αυτην την εβδιμαδα γιατι παιζει λυσιμο μπροστα....αν καποιος θελει να αλλαξει τις τσιμουχες του και θελει να το κανει μονος του ας ερθει απο τον χωρο μου να παρακολουθησει την διαδικασια και γιατι οχι να δουλευει παραληλα στο δικο του!σεμιναριο μιλαμε κανονικο!!χαχα
Σημειωση.αν τα σκατωσει και βαλω χερι εγω τοτε πρεπει να παιξει κερασμα σουβλακι-μπυρα!!![]()
![]()
Ελπιζω να εχουμε και μαζι τον καθηγητη συμβατικων μπροστινων georgio (γιατι εγω ως τωρα σκαμπαζω μονο απο ¨αντισυμβατικα¨![]()
geia sas wre paidia!!!!!
αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα
εχω ενα τρεμουλο στην μανετα του εμπρος φρενου στης χαμηλες ταχύτητες,δλδ εκει που εισαι με 20-30 χλμ κ πας να σταματησεις πιάνει αφήνει πιανει αφηνει
αλλάχτηκε΄΄ δισκος κ μπηκε καινουργιος(κ τωρα εχω 2 καλους καβατζα,το λεω μην τυχών χρειάζονται )
τακακια
τρομπα φρενου
σωληνάκια
ζαντα + ρουλεμαν τροχου
ρουλεμαν τιμονιου δεν τα βλεπω να εχουν τζογο κ δεν τα άλλαξα παρα τα έσφιξα λιγο ακόμα
εκει που πας χωρις φρενο ακους ενα τακ τακ τακ δλδ τα τακακια καπου ακουμπαν κ παρασύρονται κ ξανα επιστρέφουν
το μονο που μενει ειναι τα τσιμουχακια στα εμβολα νομιζω,κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτώ
εσεις????τι λετε????
αυτά γιατρέ μου
![]()
![]()
![]()
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Τα έχεις αλλάξει σχεδόν όλα! Οπότε κάτι συμβαίνει στη δαγκάνα μάλλον, είτε τα τσιμουχάκια στα έμβολα ή κάποια άλλη φθορά![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Τι μλκς! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
[...]
Ελπιζω να εχουμε και μαζι τον καθηγητη συμβατικων μπροστινων georgio (γιατι εγω ως τωρα σκαμπαζω μονο απο ¨αντισυμβατικα¨![]()
:rotflmao:
Άιντε κατέβηκες;
Μιχάλης Δερτούζος
Σημερα αλλαξα ρουλεμαν μπροστινου τροχου....σμπαραλια ηταν και τα δυο!!!
Ναι ρε!!κατω ειμαι!!ελα κοσμε να κανονισουμε μια συναντηση!!Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Τι μλκς! :rotflmao::rotflmao:
Άιντε κατέβηκες;
Παιδιά κανονίστε μια συνάντηση να γουστάρουμε όλοι.
Τώρα που έφτιαξε και ο καιρός και χαλαρώνουν και οι δουλειές.![]()
![]()
![]()
προτείνω για αυτό το σάββατο.ποιοι δεν μπορούν?