Σελίδα 43 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε ειδα ομπρελα θαλλασης που ειπες να μου κανεις εκπληξη και να πεταχτεις μπροστα μου, στο δρομο πανω απο την παραλια της Κορωνησιας...

Σε ειδα και εσενα ιδιοκτητη της να τρεχεις να τη μαζεψεις πριν πεσω πανω της και με κλαινε οι ρεγγες...μου εγνεψες συγγνωμη και σηκωσα τον αντιχειρα
    Ciao Super Sic...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα από το μπαλκόνι καινούριο μου SHOEI XR-1100 να έρχεσαι με κούριερ.... και έτρεξα με λαχτάρα να κατέβω να σε παραλάβω!!!!

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Σε είδα από το μπαλκόνι καινούριο μου SHOEI XR-1100 να έρχεσαι με κούριερ.... και έτρεξα με λαχτάρα να κατέβω να σε παραλάβω!!!!

Αυτο ειναι οντως ενα απο τα δυνατα συναισθηματα
    Η αναμονη και η παραλαβη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Δεν σε είδα σκ@τι@ρη που πέταξες το φαγωμένο μήλο σου στην αυλή μου εκεί που είχα βάλει το ασταρωμένο υποπλαίσιο και μου το ξεσκέπασες....

Αν σε δω άλλη φορά όμως... ποιος είδε το θεό και δεν τον εφοβήθηκε...

Κάθομαι εγώ τρίβω, ασταρώνω, βάφω για να το κάνω κούκλα και να το χαλάσει κάποιος π@π@ρ@ς...

Άντε, μόνο ικανοί για καταστροφή είστε και καθόλου για δημιουργία... δεν σας γέννησε άνθρωπος εσάς ρε! Σας έχεσε ρινόκερος!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σε ειδα με το tdm kai tis remus και γυρισαμε μαζι μεχρι την εθνικη...σου γυαλισε το ducati και μου πες να το προσεχω...να σε καλα φιλε...

κριμα που δε φοραγες μπλουζα ομως, κρανος και στα ποδια ειχες την παντοφλα διχαλα

ελπιζω να μη χτυπησεις ποτε...

αλλαξομηχανακιας....

κλωτσομπουνιδια!!!

πριν απο μια ωρα Πρωτοπαπαδακη και Βενιζελου στο Γαλατσι...βλεπω τυπο με κρανος να ριχνει πολλα μα πολλα μπουνιδια σε ενα 50αρη με γυαλια...κατεβαινω απο το σκουτερ και τρεχω με αλλους να τους χωρισουμε...αφου τους ξεχωριζουμε βλεπω ενα μπεβερλυ πεσμενο κατω και ενα ταξι διπλα του....(ο τυπος με το κρανος ηταν ο μπεβερλυς)
    ο ταριφας ειχε το προσωπο γεματο αιματα,ειχε φαει πολυ ξυλο.
    εκει που λεμε οτι τελειωσαν παει ο ταριφας και κλωτσαει το πεσμενο μπεβερλυ...και ξανα ορμαει ο αλλος για ξυλο!!!!
    τους ξαναχωριζουμε και τοτε ο ταριφας ανοιγει πορτ παγκαζ και βγαζει τον σταυρο απ την ρεζερβα (το κλειδι για τις βιδες) και προσπαθει να χτυπησει τον αλλον....παλι τους χωριζουμε!!!!
    και μετα χωρις να τον παρουν χαμπαρι ο μπεβερλυς σηκωσε το μηχανακι του και την εκανε.....καπνος εγινε για να γλυτωσει το αυτοφωρο.....,

με λιγα λογια..... ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ειμαι απο χωριο......

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Πέτρου Ράλλη με ΚΤΜ σημερα στις 10.00 και να πηγαίνεις σουζα εντο!!!

Κωλόδρομος.

Kangooring rulezzz ομως! σε εκανα πολυ κεφι!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Βλεπω το λευκο R1 στο παρκινγκ στην Ηλιουπολη οπου αραζω και το δικο μου μοτο και το χαιρομαι ετσι που το βλεπω, το σταντ της valter moto σπερνει επισης

Παλι ηλιουπολη στο εμπορικο κεντρο απ'εξω 1 gsxr μαυρο με πολυεστερικα ματ και τσαλακωμενη yoshimura :S αν θυμαμαι καλα καποιος απο εδω ειναι
    Triumph Tiger 800!

Σας βλέπω κάθε μέρα ωραία μου Supersport! Ένα Suzuki Lucky Strike replica και ένα Aprilia RSV4 κίτρινο δίπλα δίπλα στο parking που βάζω το δικό μου! Βγάζετε - βάζετε πινακίδες, μονόσελα και καθρέφτες.. Κουκλιά είστε όπως και να έχει. Καλά χιλιόμετρα στις πίστες!

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

μεγια! εγω το λατρεψα!
    στριβω, αρα υπαρχω..

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    σε ειδα περιεργε τυπε χθες το απογευμα στην καβαλας, πεζος στα δεξια να κανεις νοημα σε καποιον και ευτυχως μετα ειδα και σενα βλακεντιε με το αμαξι που "περασες" τον φιλο σου καταλαθος και εβαλες οπισθεν στην δεξια λουριδα και το πατησες κιολας για να φθασεις γρηγορα στην αγκαλια του φιλου σου. Ούτε το αμαξι δεν μπορουσες να κρατησεις στην ευθεια με την οπισθεν και σου κουναγε δεξια αριστερα, ουτε σε μενα και στην κορνα μου εδωσες σημασια, και συνεχισες κανονικα την οπισθεν, μεχρι να φθασεις εκει που ηθελες...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: κλωτσομπουνιδια!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
    πριν απο μια ωρα Πρωτοπαπαδακη και Βενιζελου

Ποιος εφταιγε ξερουμε? Τι εγινε δλδ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Πέτρου Ράλλη με ΚΤΜ σημερα στις 10.00 και να πηγαίνεις σουζα εντο!!!

Κωλόδρομος.

Kangooring rulezzz ομως! σε εκανα πολυ κεφι!

Ενα LC4...or something like that?

Toν εχω πετυχει κι εγω! Ειναι "ωραιος"!

αλλαξομηχανακιας....

Re: Re: κλωτσομπουνιδια!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    [B]Ποιος εφταιγε ξερουμε? Τι εγινε δλδ!

κανενας δεν ηξερε...αλλα απο το τροπο που επιτιθονταν ο μπεβερλυς μαλλον ειχε δικιο...το μηχανακι του ειχε αρκετες ζημιες....και ο ταριφας τιποτα....α ταριφας εφαγε πολυ ξυλο,μεχρι και τα γυαλια του εσπασε ο αλλος και στο τελος του τα πεταξε πανω του!
    ειμαι απο χωριο......

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αν ήταν κανένας κουμπουροφόρος ο ταρίφας όμως..
    Ειδικά στο σημείο εκείνο είναι επικίνδυνα τα πράματα. Αυτοί που κατεβαίνουν από Πρωτοπαπαδάκη αν έχει κίνηση μπλοκάρουν το σταυροδρόμι και δεν υπάρχει ορατότητα. Ειδικά όταν είσαι Ελ Βενιζέλου και θες να βγεις στην Πρωτοπαπαδάκη πρέπει να το κάνεις πολύ γρήγορα γιατί ξεκινάνε ταυτόχρονα οι απέναντι. Όποιος μένει εκεί ξέρει τι εννοώ. Επίσης κατεβαίνοντας την Πρωτοπαπαδάκη δεν είναι και ότι ποιο εύκολο σε συνθήκες χοντρής κίνησης.
    Τι ώρα το είδες αυτό το σκηνικό περίπου φίλε;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

αλλαξομηχανακιας....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Αν ήταν κανένας κουμπουροφόρος ο ταρίφας όμως..
    Ειδικά στο σημείο εκείνο είναι επικίνδυνα τα πράματα. Αυτοί που κατεβαίνουν από Πρωτοπαπαδάκη αν έχει κίνηση μπλοκάρουν το σταυροδρόμι και δεν υπάρχει ορατότητα. Ειδικά όταν είσαι Ελ Βενιζέλου και θες να βγεις στην Πρωτοπαπαδάκη πρέπει να το κάνεις πολύ γρήγορα γιατί ξεκινάνε ταυτόχρονα οι απέναντι. Όποιος μένει εκεί ξέρει τι εννοώ. Επίσης κατεβαίνοντας την Πρωτοπαπαδάκη δεν είναι και ότι ποιο εύκολο σε συνθήκες χοντρής κίνησης.
    Τι ώρα το είδες αυτό το σκηνικό περίπου φίλε;
    γυρω στις 2 εγινε.....
    στην αρχη της Βενιζελου εξω απο το Shell...
    εκει που αριστερα στην βενιζελου υπαρχει ενα μικρο δρομακι και καταληγει σε αυτην...μενω κοντα και εχω δει πολλα αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα!
    εχω να πω οτι ο αγωνας ηταν ανισος....
    μπεβερλυς με ανοιχτο κρανος 35-40 χρονων κανα 100αρια κιλα....
    ταριφας 50αρης 60 κιλα....
    αδικια!!!!
    εχουμε χαζεψει εντελως,αν αυτο γινοταν αλλη ωρα και ηταν μονοι τους καποιος απ τους 2 θα ειχε σκοτωθει!
    ειμαι απο χωριο......

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF