Σελίδα 43 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    .βεβαια δεν προλαβε να παει η βοηθεια αμεσα και ο Τρυφωνος (νομιζω) εφαγε ξυλο στο καπακι με την επιστροφη του στην Κερκυρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ πρόλαβε να στείλει βοήθεια??? μα αυτά αν γίνουν είναι κανονισμένα εξ'αρχης...τι δεν πρόλαβε...
    αφου το ήξεραν γιατι δεν είδοποίησαν και τον Τρύφωνος...δεν στέκει

έλα ρε τώρα... στον διάλογο είναι εμφανέστατο ότι ο Μαρινάκης ότι δεν καταλαβαίνει για τι πράγμα του μιλάει ο άλλος....
    αν δεις του διαλόγους Πατέρα-Ψωμιάδη και Μπεου-με άλλους έχουν συγκεκριμένα θέματα και ονόματα που μιλανε...μιλανε καθαρά "θα πας σε αυτόν", "θα βάλεις αυτόν" κλπ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ τον αγώνα...δεν σχολιάζουν μετα τι έκανε η διαιτησία
    δεν γενικόλογουν περι τύχης,"αφου έγινε δεν πειράζει...για τον φίλο μας έγινε"... αυτά δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έκατσε ετσι...

τα ως τώρα περα του Μπέου-Ψωμιάδη-Πατέρα κάποιοι διάλογοι που είναι πεντάκάθαροι τι ζητάνε όλα τα άλλα είναι ΦΟΥΣΚΑ...

κατα τ'αλλα ΟΤΑΝ και ΑΝ αποφασίσουν να βγάλουν θέμα και στοιχεία ουσιαστικά θα έχουμε να πούμε... προφανως η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου καιει αυτήν την περίοδο και δημιουργούν εντυπώσεις για να τραβήξουν τα ΜΜΕ τον κόσμο

υ.γ προφανως και ΟΛΟΙ είναι μπλεγμένοι...και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ... αλλά αν δωσουν τα του Πατέρα που γίναν γνωστά ο βάζελος δεν γλιτώνει... το ίδιο και αν έχουν αντίστοιχα σοβαρα του ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κλπ... βγηκε πιστεύω το πιο "αθώο" που δεν μπορεί να στηρίξει κατηγορία για ντόρο
    γιατι και αν το 0-4 τις ΑΕΚ ήταν στημένο το ίδιο σημαίνει με τα αντίστοιχα των ΟΣΦΠ-ΠΑΟ... δεν έχει σημασία αν στηνετε υπερ σου ή κατά σου...
    οπότε βγάλαν μια μαλακία και μισή απο τις μεγάλες και θα δώσουν για "αίμα" στον λαό 2~3 ομάδες μικρές και αυτο θα είναι όλο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Στις 8/4 μιλούν και πάλι μεταξύ τους:

Νίκος: Ελα πρόεδρε
    Μάκης: Ελα τι έγινε ρε Νίκο; Καλημέρα αγάπη μου. Τα έστειλες;
    Νίκος: Όχι δεν στα έστειλα ακόμα, θα σου στείλω όμως 5 σήμερα
    Μάκης: Στείλε 5, στείλτα τώρα όμως
    Νίκος: Τη Δευτέρα τα υπόλοιπα.
    Μάκης: Ναι στείλε, τώρα όμως έτσι;
    Νίκος: Σε φιλώ, στα στέλνω

π.χ ακόμα τέτοιο διάλογο ΑΚΟΜΑ δεν εχουμε δει απο πλευράς Θρύλου....
    ούτε του Ξανθη-ΠΑΟ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Lavilla μεχρι να καταλαβετε ποσο εχετε μπλεξει σαν ομαδα και σαν προεδρος θα ειναι αργα γιατι σας απασχολει μονο αν θα τιμωρηθει ο Πατερας μαζι σας και οχι τα χαλια σας.
    Καταρχην αν προσεξες κατηγορουνται ολες οι ομαδες που ειναι φιλα προσκειμενες στον γαυρο.
    Βλεπε Κερκυρα, Αστερας, γαυρος Βολου κλπ.

Ο Πατερας σας εδωσε στεγνα ολους και σιγουρα πετυχε καμμια συμφωνια καλης μεταχειρισης.
    Γιαυτο οπου σταθει ο Μαρινακης τον Πατερα κατηγορει.

Ολοι παραδεχομαστε και εγω φυσικα οτι και ο βαζελος ειναι μπλεγμενος. Ανεκαθεν ηταν αλλα ρε παιδακι μου εσεις ειστε αχορταγοι.

Παντου στηνονται παιχνιδια.
    Παντου ομως.
    Αγγλια και Σκωτια.
    Ιταλια και Γερμανια
    Ισπανια.

Παντου. Αλλα εχουν ενα μετρο. Δεν εχουν Μπεο εκει.
    Μοιραζουν το παντεσπανι παντου.

Κατσε στα αυγα σου τωρα και απολαυσε την ξεφτιλα σας!!!

http://www.sportdog.gr/article/38846...ateras-kougias

για του λογου του αληθες...................
    Συμφωνα με τα λεγομενα του Μπεου...............σας εβγαλες στη σεντρα το κοτερο!!!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ξερεις να διαβαζεις???
    Την 19-2-2011, διεξήχθη ........

και ο αγώνας «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός», με αποτέλεσμα 2-1. Ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ, συνομιλεί αρχικά με τον Λουκά Σ.......Ο για το αποτέλεσμα του ντέρμπι και αμφότεροι κάνουν λόγο για ξεκάθαρη «αλλοίωση του αποτελέσματος», καθώς το γκολ του Τσιμπούρ ήταν οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη ήταν καθαρό και ο Τοροσίδης έκανε πέναλτι, ο δε Λουκάς αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «αυτά τα πράγματα δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη», αναφερόμενος στον Θωμά ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ενώ αργότερα ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ (Α) συνομιλεί για τον συγκεκριμένο αγώνα με τον Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ (Θ) και αναφέρουν τα εξής: «Α: Τι γίνεται, που είσαι;
    Θ: Στο γήπεδο.
    Α: Ακόμη εκεί είσαι;
    Θ: Να φύγουν ο κόσμος να φύγουμε.
    Α: Τι λέει ο Βαγγέλης, χαρούμενος ο Βαγγέλης;
    Θ: Τον έπιασε η καρδιά του, λιποθύμησε απ' αυτό εδώ πέρα. Το γκολ ήταν κανονικό, να το ξέρεις αυτό, ε.
    Α: Ε;
    Θ: Το ματς το είδες;
    Α: Το γκολ του Τσιμπούρη οφσάιντ, το γκολ του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι καθαρό. Αλλοίωση αποτελέσματος είναι.
    Θ: Για ξαναπέστο.
    Α: Το γκολ που έβαλε ο Τσιμπούρης είναι οφσάιντ.
    Θ: Του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ;
    Α: Ναι. Του Κατσουράνη είναι καθαρό και το πέναλτι του Τοροσίδη είναι χέρι καθαρό και δεν το δίνει. Μη του το λες μωρέ γ... τα, άκου τι σου λέω.
    Θ: Κοίταξε στα δυο πρώτα συμφωνώ, στο γκολ του Τσιμπούρη γιατί ήταν οφσάιντ; Αφού ήτανε ίο παίκτες.
    Α: Πιο μπροστά απ' τη μπάλα είναι, παίρνει την κεφαλιά και είναι μόνος του μπροστά είναι σε θέση οφσάιντ.
    Θ: Το γκολ του Κατσουράνη ο παίκτης ήταν στο δοκάρι μέσα, πώς και το ακύρωσε αυτός ο από κει, ο επόπτης ήτανε... ήτανε γ...τα.
    Α: Υπάρχει πρόβλημα έχε υπόψη σου.
    Θ: Ναι.
    Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο να του πω.
    Θ: Τι πρόβλημα όταν λες;.
    Α: Θα του την πέσουνε αδερφάκι μου, πρέπει να τους προφυλάξει τώρα μη τους δείρουνε δε καταλαβαίνετε; Κοιμάστε όρθιοι, πες του να με πάρει.
    Θ: Τους τρεις λες, έτσι;
    A: Ναι.
    Θ: Ναι πολύ, το ξέρω τώρα.
    Α: Πες του να με πάρει τηλέφωνο, ήδη εγώ το 'μαθα.
    Θ: Έχει πάει στα αποδυτήρια κάτω.
    Α: Εντάξει μετά θα τον πάρω γω.
    Θ: Θα του πω να σε πάρει. Να σου πω, τι ώρα παίζουμε 17:00 η ώρα παίζουμε εμάς αύριο;
    Α: 15:00.
    Θ: 15·:00, το δείχνει η τηλεόραση, το δείχνει, ε;
    Α: Το δείχνει ναι.
    Θ: Να σου πω, πώς το βλέπεις τώρα εσύ με το... που... κάτω η Τρίπολη ο γ... που... λέγαμε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε προχθές, λέγαμε αν μπορέσει και μπει κάποιος διαιτητής που να "ναι, να μην το κυνηγήσει. Πως το βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης τώρα, πέφτει τώρα;
    Α: Ακόμη είναι νωρίς, αλλά τώρα είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν θα το δώσει το παιχνίδι κι ο Πανσερραϊκός τώρα, έχει πρόβλημα γ... τον.
    Θ: Όχι ο Πανσερραϊκος να μην το δώσουν με τίποτα να τους πεις, πρέπει να φύγει ο Μποροβίλος από τη μέση το 'χουμε πει αυτό.
    Α: Εντάξει θα τα πούμε».
    «Τα γα...σα στο 92»
    Μετά από λίγα λεπτά δε ο Βαγγέλης ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (Β) τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ (Α) από το κινητό τηλέφωνο του Θανάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ:
    «Α: Έλα συγχαρητήρια.
    Β: Έτσι, τέτοιο γ... θέλανε τα μ..., στο 92.
    Α: Άκου να σου πω όμως.
    Β: Ήτανε μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός.
    Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Ακου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα τα ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις καμιά βδομάδα 10 μέρες.
    Β: Έτσι, έτσι.
    Α: Μ ακούς;
    Β: Εντάξει.
    Α: Οπωσδήποτε είναι αυτό.
    Β: Τι εννοείς, ποιους απ'όλους;
    Α: Τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, [ενν. τον Δημήτρη ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ, διαιτητή και τον Σπύρο ΤΡΥΦΩΝΑ, Β' βοηθό διαιτητή-παρατηρητή του αγώνα].
    Β: Εντάξει.
    Α: Μ ακούς; Σου μιλάει ο φίλος σου, υπάρχει πρόβλημα, με πήραν τηλέφωνο.
    Β: Εντάξει. Τελείωσε, τελείωσε».
    «Προστάτεψε τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα»
    Περί ώρα 22:46, ο Αχιλλέας ΜΠΕΟΣ τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον συμβουλεύει να προστατεύσει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αναδράσεις, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει [ενν. τον Καλόπουλο] έστω και τέταρτο..., μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό», ενώ περί ώρα 23:07, ο Θανάσης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ τηλεφωνεί στον Αχιλλέα ΜΠΕΟ και αναφέρουν τα εξής:
    «Α: Αυτό που έγινε σήμερα έχεις υπόψη σου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Αλλοίωση αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει εμείς καλώς έγινε, με το φίλο μας έγινε, αλλά από κει και πέρα πρέπει να πάρει τα μέτρα του. Τώρα δηλαδή πρέπει να τους προστατέψει και τους δυο. Να στείλει δυο παιδιά στη Θεσσαλονίκη και δυο παιδιά στην Κέρκυρα για τις επόμενες 10-15 μέρες να ξεχαστεί. Θα τους κοπανήσουν να ξέρεις, άμα δεν το κάνει αυτό.
    Θ: Ναι. Αυτός που ακύρωσε το γκολ ο επόπτης ήτανε του συνδέσμου Κερκύρας;
    Α: Κερκύρας ναι. Ναι, Τρύφωνας. Θ: Να σου πω, έχουνε σχέση με το Μπανάνα; Α: Με ποιον;
    Θ: Με το Μπανάνα έχει σχέση αυτό;
    Α: Δεν το ξέρω δε νομίζω, μπορεί κιόλας να 'χει. Μπορεί και να έχει. Μπορεί και να έχει αλλά δε μιλάει κιόλας. Ο Ολυμπιακός έχε υπόψη σου πολύ τραγικός στο 2ο ημίχρονο ειδικά γ... τα.
    Θ: Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Στο 1ο ήταν ο Ολυμπιακός, στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός...
    Α: Ναι. Και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσεις τον τέτοιον να μην τιμωρήσουνε τον Καλόπουλο, τον Πιλάβιο. Την Κυριακή, δηλαδή, πρέπει να παίξει ο Καλόπουλος έστω 4ος·
    Θ: Παίζει... είναι ο Τομπάζης, ο οποίος τον έχει αναλάβει ο πρώην φίλος μας και πρόεδρος, αλλά οι πληροφορίες λένε οι δημοσιογράφοι ότι λένε ότι και να γίνει δε μπορεί να κάνει τίποτα, θα τον βάλει 6: 00/6: 30 οπότε περνάει πειθαρχική.
    Α: Άμα γίνει αυτό γ... το. Αν γίνει αυτό γ... το, γιατί δεν μπορείς κύριε να παίρνεις κάποιον να σε βοηθήσει, και μετά να τον στέλνεις... δε θα σε βοηθήσει κανένας μετά ξανά. Κατάλαβες; Η δύναμη δηλαδή είναι ότι... Θ: Εμένα έτσι μου είπε ένας δημοσιογράφος που έβγαινα έξω, ο (ακατάληπτο) ότι και να κάνει ο Ταμπόζης οι πληροφορίες μου λένε ότι δε μπορεί να τα (ακατάληπτο). Γιατί είναι τρία τα αυτά, είναι και το πέναλτι του Τοροσίδη που λένε όλοι...
    Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αιγ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες;
    Θ: Ε βέβαια.
    Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ.... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελο, πάει τώρα.

ωραιααααααααα...τωρα που το διαβασες...ο Κανελλοπουλος ειναι μαζι με τον Μαρινακη...του τηλεφωναει ο Μπεος...λενε για τις 2 μαλακιες του Τρυφωνος και του Καλοπουλου...το γκολ του Τζιμπουρ ακομα πιστευει ο Κανελλοπουλος οτι ειναι σωστο...αφου ειδανε μαζι με τον Μαρινακη τον αγωνα και ο Μαρινακης εχει την ιδια αποψη...ο Κανελλοπουλος λεει οτι ξερει για το προβλημα με τους 3...τον ειδοποιησανε...απλα το πιο χοντρο ηταν το ακυρωμενο γκολ του Κατσουρανη....οκ μεχρι εδω...γυριζει ο Μαρινακης απο τα αποδυτηρια και του λεει ο Κανελλοπουλος για το τηλεφωνημα του Μπεου...αυτο δεν το ξερουμε αποδεδηγμενα αλλα αφου τηλεφωνησε ο Μαρινακης απο το τηλεφωνο του Κανελλοπουλου...η κοινη λογικη αυτο λεει...τεσπα...στο τελευταιο τηλεφωνημα (Μπεου-Κανελλοπουλου) διαβαζουμε για την τραγικη εικονα του γαυρου στο δευτερο ημιχρονο...ο Κανελλοπουλος το ηξερε...και απο την στιγμη που καθοταν διπλα διπλα με τον Μαρινακη (παλι η κοινη λογικη) ειναι να το συζηταγανε Live (αμεσα you know)....αρα εκει κολλαει η ατακα του Μαρινακη για τυχη...και τωρα στο ζουμι....

αφου ο Μαρινακης δεν ηξερε δεν καταλαβε....γιατι συμφωνουσε???και γιατι ζηταγε ποιον απο ολους επρεπε να προστατεψει???γιατι στο δευτερο τηλεφωνημα εκτος απο την σωματικη ακαιρεοτητα των διαιτητων επρεπε παση θυσια να τους προστατεψει και στα ποδοσφαιρικα οργανα???ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ (ΧΡΙΣΤΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΕ???

γενικα ''κακες'' διαιτησιες γινοντουσαν συχνα....αλλα αυτο του Τρυφωνος ηταν απιστευτο....οπως ακουστηκε χειροτερη διαιτησια και απο εποχης Παραγκας Κοκκαλη(αρη)...αρα για να επεσε συρμα σημαινει οτι δεν περιμεναν να κανουν κατι τοσο χοντρο ωστε να χρειαστει καλυψη...ο Καλοπουλος την μαλακια του με το χερι του Τοροσιδη ειπε οτι ειχε σφυριξει επιθετικο φαουλ (ασχετα αν ο 4ος ειπε δεν ακουσε σφυριγμα)....πως να δικαιολοτγησεις ομως ενα offside οπου ο Κατσουρανης καλυπτετε απο 4 παιχτες???καταλαβες γιατι η απροσδοκιτη αναγκη προστασιας???

υ.γ προφανως και ΟΛΟΙ είναι μπλεγμένοι...και όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ... αλλά αν δωσουν τα του Πατέρα που γίναν γνωστά ο βάζελος δεν γλιτώνει... το ίδιο και αν έχουν αντίστοιχα σοβαρα του ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κλπ... βγηκε πιστεύω το πιο "αθώο" που δεν μπορεί να στηρίξει κατηγορία για ντόρο
    γιατι και αν το 0-4 τις ΑΕΚ ήταν στημένο το ίδιο σημαίνει με τα αντίστοιχα των ΟΣΦΠ-ΠΑΟ... δεν έχει σημασία αν στηνετε υπερ σου ή κατά σου...
    οπότε βγάλαν μια μαλακία και μισή απο τις μεγάλες και θα δώσουν για "αίμα" στον λαό 2~3 ομάδες μικρές και αυτο θα είναι όλο
    τελειωνοντας...υπαρχουν στημενα και στημενα...τι σημαινει αυτο???αλλο να στηνει παραγοντας/ιδιοκτητης/κλπ με βοηθεια διατησιας και παιχτων και αλλο να στηνουν καποιοι παιχτες μονοι τους...αυτο που εκανε ο Μπεος ηταν να στηνει με ''βοηθεια'' διατησιας...υποβιβασμος ομαδας φυλακη κλπ κλπ...αν σε μια ομαδα 1-2-3 παιχτες αποφασισουν να στησουν ενα παιχνιδι εις βαρος της ομαδας τους δεν την πληρωνει η ομαδα...πχ ο Ριμος με τον Γιαννακη Δημητρακοπουλο (γονος γνωστος)στηνουν το Μελαχρινη-Ερχομαι για ασσο...ο Ριμος κανει 3 πεναλντυ...η Μελαχρινη κερδιζει...ο Μασιφ και ο ΔΓ βγαζουν λεφτα...αν τους παρουν χαμπαρι δεν την πληρωνει η ομαδα αλλα αυτοι οι 2...δεν υποβιβαζεται η ομαδα...δεν πιστευω να καταλαβες την διαφορα αλλα ειχα ορεξη να γραψω σημερα...

"Την άποψη πως δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εκτός αν βγουν στο φως καινούργια στοιχεία για θέματα δωροδοκίας που να ενοχοποιούν τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας."

προφανώς εσύ ξέρεις να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα αυτά που διαβάζεις και από εμένα και απο τον Κούγια (λαμόγιο ξελαμόγιο)....

οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι αλλο απο τα παραπάνω....

όταν αποφασίσεις να διαβάσεις με ψυχραιμία και χωρίς οπαδιλίκι ΤΙ διαλόγους έχουν δώσει ως τώρα και αν και τι βγαίνει....τα λέμε...

μέχρι τότε δώσε όποια ερμηνεία σε βολεύει καλύτερα.....

υ.γ δεν είναι το κόλλημα μου αν και γιατι δεν τιμωρείται ο Πατέρας που όσα έχουν βγει ως δώρο δείχνουν δωροδοκία (άρα και πρόβλημα χοντρο για ΠΑΟ)....
    ούτε πρόκειται να δώσουν κάτι... πιστεύω βγάλαν τους light διαλόγους επιλεκτικά 1ον για να δημιουργήσουν όσο πιο πολύ ντόρο μπορούν (το κράτος, και αυτό το κάνει μόνο ο Ολυμπιακός...γιατι ασχολείται όλη η Ελλάδα) και 2ον να μην κινδυνεύσει επι της ουσίας κανείς τους....
    ως τωρα βαση όσων είδαμε ΑΝ βγάζανε του Πατερα θα ήταν δύσκολο να το μαζέψουν μετά και βγάλανε έναν του Μαρινάκη που δεν αποδεικνύει τίποτα...
    έχουμε και τα θυματα για τον λαο... Βόλο, Καβαλα, παίκτες, ντόπες και το παραμυθι έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να απορροφήσει το μεσοπρόθεσμο

"Την άποψη πως δεν πρόκειται να έχει πρόβλημα ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εκτός αν βγουν στο φως καινούργια στοιχεία για θέματα δωροδοκίας που να ενοχοποιούν τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας."

προφανώς εσύ ξέρεις να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα αυτά που διαβάζεις και από εμένα και απο τον Κούγια (λαμόγιο ξελαμόγιο)....

οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι αλλο απο τα παραπάνω....

όταν αποφασίσεις να διαβάσεις με ψυχραιμία και χωρίς οπαδιλίκι ΤΙ διαλόγους έχουν δώσει ως τώρα και αν και τι βγαίνει....τα λέμε...

μέχρι τότε δώσε όποια ερμηνεία σε βολεύει καλύτερα.....

υ.γ δεν είναι το κόλλημα μου αν και γιατι δεν τιμωρείται ο Πατέρας που όσα έχουν βγει ως δώρο δείχνουν δωροδοκία (άρα και πρόβλημα χοντρο για ΠΑΟ)....
    ούτε πρόκειται να δώσουν κάτι... πιστεύω βγάλαν τους light διαλόγους επιλεκτικά 1ον για να δημιουργήσουν όσο πιο πολύ ντόρο μπορούν (το κράτος, και αυτό το κάνει μόνο ο Ολυμπιακός...γιατι ασχολείται όλη η Ελλάδα) και 2ον να μην κινδυνεύσει επι της ουσίας κανείς τους....
    ως τωρα βαση όσων είδαμε ΑΝ βγάζανε του Πατερα θα ήταν δύσκολο να το μαζέψουν μετά και βγάλανε έναν του Μαρινάκη που δεν αποδεικνύει τίποτα...
    έχουμε και τα θυματα για τον λαο... Βόλο, Καβαλα, παίκτες, ντόπες και το παραμυθι έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να απορροφήσει το μεσοπρόθεσμο
    εγω διαβαζω με οπαδικα γυαλια...εσυ θα μου σχολιασεις τους διαλογους???και αν δεν ειχε καμμια σχεση γιατι συμφωνησε ο Μαρινακης 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ για προστασια στους διατητες???και γιατι συζητανε για ματς αλλης ομαδας????και για τον διορισμο διαιτητη σε εκεινη την ομαδα????

ναι ξερω ξερω...κουβεντουλα μεταξυ φιλων....

και δηλαδη μεχρι τωρα εσυ εχεις ακουσει σε καμμια συζητηση να μειλανε για ποσα δωροδοκιας???μονο για ποσα που πρεπει να παιξουνε στο στοιχημα εχει ακουστει...μην βιαζεσε λεμε...ερχονται 1000 εμβασματα με αρκετα στοιχεια....συνεργασια ΕΥΠ ΣΔΟΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ...εδω ακουστηκε οτι καποιος στην ΕΥΠ ηταν συγγενης ενος απο τους εμπλεκομενους και τον ειχαν στην απεξω να μην χαλασει την επιχηρηση...και ο Κανελλοπουλος ειναι ο αδερφος του γνωστου ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ Κανελλοπουλου...λεμε θα γινει τις πουτανας...και ενα αλλο (κοκκινο)παραμυθακι ειναι οτι το εβγαλαν τωρα για να κοιταξει αλλου η κοινη γνωμη...ημαρτον λεμε...δηλαδη το κρατος ειπε στον Μαρινακη να ειναι κολληταρι με τον Μπεο κλπ κλπ...

και εν παση περιπτωση δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω εσυ η ο Κουγιας...αλλα οι δικαστικες αρχες....αλλα προβλεπω ΞΑΝΑ να κατεβαινει ολο το λιμανι στους δρομους...

υ.γ. και ο λαος της Καβαλας Πανσεραικου και Πιερικου ειναι περηφανος...πριν γινουν ολα αυτα ΔΕΝ γουσταραν τους προεδρους τους....και τωρα αν διαβασεις τι λενε (καποιοι εστω) θα δεις οτι φορανε παντελονια...''αν φταιμε να πεσουμε...αλλα αφηστε μας να χαρουμε ξανα τις κυριακες μας''...

καμιά φορά θέλοντας να υπερασπίσουμε την ομάδα μας γιατί την αγαπάμε κάνουμε μέγιστο λάθος και υποστηρίζουμε τους παράγοντες που κρύβονται πίσω από την ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός θα υπάρχει και χωρίς τον Μαρινάκη, και γω θα τον αγαπάω όπου και αν παίζει.

Θέλω να πω ότι σε αυτό το βούρκο όλοι πρέπει να είμαστε μαζί (να έχουμε ίδια γνώμη εννοώ), όσοι βγαίνουν στη φόρα να καταδικαστούν όπως αρμόζει από τον νόμο και το ίδιο και οι ομάδες που εκπροσωπούν.

Όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω ότι επίτηδες δεν έχουν βγει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον βάζελο γιατί ένας που εμπλέκεται μέσα είναι ο Πατερούλης και έχει εξασφαλίσει τον κώλο του αλλά αυτό με ενδιαφέρει ελάχιστα.

2 πράγματα θα ήθελα, ξέρω ότι είναι σχεδόν ανέφικτο γιατί είναι ουτοπικό αλλά αυτά θα ήθελα.

1ον Να τιμωρηθούν όλοι που έχουν βγει βρώμικοι και οι ομάδες τους (Ναι εννοώ και τον Ολυμπιακό)

2ον Να σταματήσει επιτέλους η κοινή γνώμη να αποπροσανατολίζεται με το ποδόσφαιρο, είναι φως φανάρι ότι όλο αυτό βγήκε στη φόρα, ΤΩΡΑ για να περαστεί το Μεσοπρόθεσμο άνετα και τα ΜΜΕ να το κάνουν γαργάρα παίζοντας ηλίθιους διαλόγους που ναι μεν μας ενδιαφέρουν αλλά πολύ λιγότερο από αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα.

επιτέλους δεν είμαστε ηλίθιοι και το ποδόσφαιρο, ο Μπέος, ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρουν πολύ λιγότερο από ότι η ίδια μου η ζωή, νομίζω και εσάς οπότε δεν είναι σοφό να τσακώνεστε για τα λαμόγια, ας τους κρίνει η δικαιοσύνη, μην τους υπερασπίζεστε. Και la_villa είτε βγαίνει ενοχοποιητικός ο διάλογος στα δικαστήρια για τον Μαρινάκη είτε όχι, στα δικά σου μάτια θα έπρεπε να βγαίνει ένοχος έτσι και αλλιώς, όπως βγαίνει και στα δικά μου και είμαι 100% Ολυμπιακός και θα συνεχίσω να πηγαίνω γήπεδο στον Ολυμπιακό ΜΟΥ (ακόμα και στην Β' Εθνική αν χρειαστεί) είτε πρόεδρος είναι αυτός είτε οποιοσδήποτε άλλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    καμιά φορά θέλοντας να υπερασπίσουμε την ομάδα μας γιατί την αγαπάμε κάνουμε μέγιστο λάθος και υποστηρίζουμε τους παράγοντες που κρύβονται πίσω από την ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός θα υπάρχει και χωρίς τον Μαρινάκη, και γω θα τον αγαπάω όπου και αν παίζει.

Θέλω να πω ότι σε αυτό το βούρκο όλοι πρέπει να είμαστε μαζί (να έχουμε ίδια γνώμη εννοώ), όσοι βγαίνουν στη φόρα να καταδικαστούν όπως αρμόζει από τον νόμο και το ίδιο και οι ομάδες που εκπροσωπούν.

Όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω ότι επίτηδες δεν έχουν βγει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον βάζελο γιατί ένας που εμπλέκεται μέσα είναι ο Πατερούλης και έχει εξασφαλίσει τον κώλο του αλλά αυτό με ενδιαφέρει ελάχιστα.

2 πράγματα θα ήθελα, ξέρω ότι είναι σχεδόν ανέφικτο γιατί είναι ουτοπικό αλλά αυτά θα ήθελα.

1ον Να τιμωρηθούν όλοι που έχουν βγει βρώμικοι και οι ομάδες τους (Ναι εννοώ και τον Ολυμπιακό)

2ον Να σταματήσει επιτέλους η κοινή γνώμη να αποπροσανατολίζεται με το ποδόσφαιρο, είναι φως φανάρι ότι όλο αυτό βγήκε στη φόρα, ΤΩΡΑ για να περαστεί το Μεσοπρόθεσμο άνετα και τα ΜΜΕ να το κάνουν γαργάρα παίζοντας ηλίθιους διαλόγους που ναι μεν μας ενδιαφέρουν αλλά πολύ λιγότερο από αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα.

επιτέλους δεν είμαστε ηλίθιοι και το ποδόσφαιρο, ο Μπέος, ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός με ενδιαφέρουν πολύ λιγότερο από ότι η ίδια μου η ζωή, νομίζω και εσάς οπότε δεν είναι σοφό να τσακώνεστε για τα λαμόγια, ας τους κρίνει η δικαιοσύνη, μην τους υπερασπίζεστε. Και la_villa είτε βγαίνει ενοχοποιητικός ο διάλογος στα δικαστήρια για τον Μαρινάκη είτε όχι, στα δικά σου μάτια θα έπρεπε να βγαίνει ένοχος έτσι και αλλιώς, όπως βγαίνει και στα δικά μου και είμαι 100% Ολυμπιακός και θα συνεχίσω να πηγαίνω γήπεδο στον Ολυμπιακό ΜΟΥ είτε πρόεδρος είναι αυτός είτε οποιοσδήποτε άλλος.
    θα ελεγα οτι συμφωνω σε ολα εκτος απο το να πηγαινω να δινω τα λεφτα μου σε καποιον που ειναι λαμογιο...ποσο μαλλον μετα απο 1-2-3 φορες που εχω καταλαβει οτι δεν κερδιζω με την αξια μου αλλα επειδη επρεπε να κερδισω...ποσο μαλλον να κοκορευομαι στους υπολοιπους με ατακες εγω 38 εσεις 37...μονος μου και ολοι σας...κλπ κλπ...δεν με ικανοποιει αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    θα ελεγα οτι συμφωνω σε ολα εκτος απο το να πηγαινω να δινω τα λεφτα μου σε καποιον που ειναι λαμογιο...ποσο μαλλον μετα απο 1-2-3 φορες που εχω καταλαβει οτι δεν κερδιζω με την αξια μου αλλα επειδη επρεπε να κερδισω...δεν με ικανοποιει αυτο...

ξέρω την άποψη σου και διαφωνώ και στο έχω ξαναπεί απλά βλέπω λάθος τον τρόπο αντίδρασης σου αλλά ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Εγω το βλέπω ως εξής πολύ χοντρικά και δεν θέλω να το αναλύσω παραπάνω γιατί βαριέμαι να γράφω. Ο Ολυμπιακός είναι των φιλάθλων ουσιαστικά, και δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν να χάσω το γήπεδο για πάρτη του ακόμα και αν δεν γουστάρω να με εκπροσωπεί στη διοίκηση. Οι πρόεδροι και οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται εγώ θα είμαι για πάντα εκεί και κανένας δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Ουσιαστικά εσύ έχεις άλλο τρόπο αντίληψης των πραγμάτων και το δέχομαι απλά διαφωνώ.

Υ.Γ. Για την εξάρα δεν έχει βγει καμιά κασσέτα έτσι???? Μπορώ να συνεχίσω να σε δουλεύω

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    ξ
    Υ.Γ. Για την εξάρα δεν έχει βγει καμιά κασσέτα έτσι???? Μπορώ να συνεχίσω να σε δουλεύω
    μην βιαζεσε...γιατι καποιους παιχτες τους βλεπω κρεμασμενους στην ΝΦ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Oσο προχωρανε τα πραγματα, τοσο περισσοτερο σχηματιζω την εντυπωση οτι ο Πατερας του εχει παγιδευσει ολους. Ναι, βουτηγμενος στα σκατα μεχρι τα μουσια και αυτος, ναι, δεν νομιζω οτι δεν το εχουμε παραδεχτει οι περισσοτεροι Παναθηναϊκοι οτι το πρωταθλημα που πηραμε ηταν σε μεγαλο ποσοστο απορροια της εμπλοκης του Πατερα με το παρασκηνιο...και οταν λεω σε μεγαλο ποσοστο, σημειωστε εξ ολοκληρου, αφου ακομη και αν παρεις σφυριγματα σε 5-6 αγωνες, καθοριζεται ο τιτλος.

Το να κατσω να ασχοληθω αν οι μεχρι τωρα καταγεγραμμενες και δημοσιευμενες συνομιλιες ενοχοποιουν η οχι τον Πατερα ειναι αστειο και γελοιο... προφανεστατα και "καλημερα" να ελεγες με αυτους τους ανθρωπους ενοχοποιητικο ειναι, ποσο μαλλον να συνδιαλεγεσαι μαζι τους για το παρασκηνιο... αρα μεσα στα σκατα ντιπ για ντιπ και φυσικα δεν γνωριζουμε τι αλλο θα σκασει ακομη... υπομονη και αν θελετε μια συμβουλη, κρατατε μια πισινη ολοι σας, ακομη και οσοι διαρρυγνυετε τα ιματια σας και αρχιζετε τα γνωστα τροπαρια περι "ασπιλων" και "αμολυντων" ομαδων και παραγοντων...

Πιστευω να εγινε αντιληπτη η θεση μου για "τα δικα μας"...αλλωστε και χρονικα να το παρει κανεις, δεν ειναι τυχαιο το η ξαφνικη αποφαση του Πατερα να αποσυρθει (με ανταλλαγμα την εξαιρεση του ενδεχομενως; ), συμπεφτει με την απαρχη διερευνησης του κυκλωματος, ουτε και το οτι ο Βγενοπουλος την εκανε με ελαφρα, καθοτι ως επιχειρηματιας (τρομαρα του) η εμπλοκη του σε ενα τετοιο σκανδαλο θα τον ζημιωνε σε πολυ μεγαλο βαθμο... οι εφοπλισταδες στα @@δια τους, σιγα μην πεσουν τα καραβια εξω...

Απο εκει και επειτα, φρασεις οπως "αυτα δεν γινοντουσαν ουτε επι Κοκκαλη" εχουν πολυ μεγαλο ενδιαφερον, γιατι αποτελλουν ενδειξεις για πολλα πραγματα τα οποια ολοι λιγο πολλοι υποπτευομασταν.

Βεβαια, απο ανθρωπους που θεωροουσαν εδω και καιρο το "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν..." ως εντελως αθωο και αμεμπτο, απο ανθρωπους που και καλα δεν πονηρευοντουσαν οταν οι Μπαλωκας και Τσιρωνης προσλαμβανοντουσαν ως πολυ καλα αμοιβομενοι υπαλληλοι στον ολυμπιακο, δεν περιμενα να παραδεχτουν ποτε -ακομη και τωρα- οτι τρεχει κατι... ακομη και οταν δινεται εντολη στον Γιουβραλακη να προστατεψει τους διαιτητες μιας αναμετρησης στην οποια σημειωθηκαν σημεια και τερατα, ακομη και οταν -πολυ λογικα- εξηγειται, οτι αν τους κρεμασουν και τους αφησουν απροστατευτους, μετα δεν θα εχουν κανενα να τους βοηθαει....

Εκτος αυτου, μου κανει εντυπωση το οτι ο Παναθηναϊκος κερδισε ενα τιτλο, σφηνα στη "δυναστεια του μεγαλου θρηνου" , ΜΟΝΟ οταν η διοικηση του αποφασισε να ασχοληθει και να εμπλακει με το παρασκηνιο... τελικα φαινεται οτι ΜΟΝΟ ετσι μπορεις να διακριθεις στο ελληνικο ποδοσφαιρο... εκτος και αν εξακολουθειτε να πιστευτε οτι ο πυρινος κοσμος, οι "παικταρδες" και το μεταλλο της ομαδας αρκουσαν...

Τεσπα... keep walking....πως το λετε αυτο; 37 μονοι μας 36 ολοι εσεις; Δηλαδη ποσο "μονοι σας";

Θελω τις Κυριακες των τελευταιων 15 χρονων πισω....

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε