σε ειδα σημερα στο ποταμι προς πειραια γυρω στις 2!μπορντω cbf με leo vince τελικα...τα ανοιξαμε λιγο,χαιρετηθηκαμε και βγηκαμε στην Καβαλας!
Καλους δρομους και παντα ορθιοι...το μπλε Bandit!
σε ειδα σημερα στο ποταμι προς πειραια γυρω στις 2!μπορντω cbf με leo vince τελικα...τα ανοιξαμε λιγο,χαιρετηθηκαμε και βγηκαμε στην Καβαλας!
Καλους δρομους και παντα ορθιοι...το μπλε Bandit!
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Σε είδα στους καθρέφτες του βαν μου στην παραλιακή της Καλαμάτας να είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και να προσπερνάς το μποτιλιάρισμα της Ναυαρίνου αέρα πατέρα ακράνωτος με το μεγκα σκούτερ σου,αδιαφορώντας για πεζούς,γκαρσόνια κλπ.Είχα ανάψει αριστερό φλας και ετοιμαζόμουν να στρίψω και να ξεφορτώσω και ευτυχώς που κάτι τέτοια τα μυρίζομαι πανίβλακα και κράτησα το τιμόνι αλλοιώς τώρα θα ήσουν αλοιφή στην πλαινή πόρτα.
ΥΓ Είχες σηκώσει και το γιακά του λακόστ για να φαίνεσαι κοσμοπόλιταν, παλιοπίτουρα!
Σιχτίρ..
σε ειδα σημερα το απογευμα στο ναυπλιο με το λευκο adventure σου εσυ και η κοπελα σου πισω και αν δεν κανω λαθος με πορτοκαλι κρανος και την γκρι μπαγκαζιερα
καλους δρομους![]()
Σας είδα πυροβολημένους κινέζους τουρίστες στο Μοναστηράκι, σας είδα να σφάζετε το κόκκινο πεζοφάναρο και να περνάτε αέρα πατέρα το διπλό δρόμο!! Με είδα και μένα να σταματάω χιλιοστά πριν τη ζημιά και εσείς συνεχίζετε ατάραχοι!!!!
Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα σταματήσω....![]()
2 stroke Sport Touring
exoume pollous apo daftousΑρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Σας είδα πυροβολημένους κινέζους τουρίστες στο Μοναστηράκι, σας είδα να σφάζετε το κόκκινο πεζοφάναρο και να περνάτε αέρα πατέρα το διπλό δρόμο!! Με είδα και μένα να σταματάω χιλιοστά πριν τη ζημιά και εσείς συνεχίζετε ατάραχοι!!!!
Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα σταματήσω....![]()
![]()
![]()
Σε ειδα στους καθρεφτες μου με το μπλε bandit να ανεβαινουμε κηφισο και να χωριζουμε στα διοδια της αττικης οδου.
Ημουν με το ασημι bandit 1250
Καλους δρομους![]()
Suzuki GSF Bandit 1250cc
Suzuki GSF Bandit 400cc
Honda Bros 400cc
Kawasaki Kazer
ζουγκλα φιλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σε είδα στους καθρέφτες του βαν μου στην παραλιακή της Καλαμάτας να είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και να προσπερνάς το μποτιλιάρισμα της Ναυαρίνου αέρα πατέρα ακράνωτος με το μεγκα σκούτερ σου,αδιαφορώντας για πεζούς,γκαρσόνια κλπ.Είχα ανάψει αριστερό φλας και ετοιμαζόμουν να στρίψω και να ξεφορτώσω και ευτυχώς που κάτι τέτοια τα μυρίζομαι πανίβλακα και κράτησα το τιμόνι αλλοιώς τώρα θα ήσουν αλοιφή στην πλαινή πόρτα.
ΥΓ Είχες σηκώσει και το γιακά του λακόστ για να φαίνεσαι κοσμοπόλιταν, παλιοπίτουρα!
Σιχτίρ..
μεσα σε τοσο κοσμο και περνανε ΤΕΡΜΑ.
ειδικα κατι ζ 750 ( κλασσικο μηχανακι καγκουρα ) που πανε και ερχονται με παντες.
ενας σερβιτορος να πεταχτει..
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Σε είδα ρε καραγκιόζη να πηγαίνεις στη Λ.Ε.Α. της Αττικής Οδού με 30 χ.α.ώ. πάνω σε ένα άσπρο δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν γιατί εγώ πήγαινα με normal ταχύτητα αυτοκινητόδρομου...
Απόρησες με το φάσκελο που έφαγες ρε γελοίε, οπότε να σ' το σπάσω σε centsια...
Δεν ήταν ρε βλαμένε επειδή δε φόραγες κράνος, στα @@ μου κι αν φοράς...
Επειδή ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ρε μαλάκα την έφαγες τη μούντζα...
ΑΝΑΠΟΔΑ σε κλειστό αυτοκινητόδρομο you know...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ΜΗΝ πεταχτεί κανείς να πει "μπορεί να του έπεσε κάτι και να γύρισε σιγά σιγά πίσω να το βρει" θα γίνουμε μπίλιες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Σιχτίρ..
![]()
+1
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Είδα λευκό Tenere 660 στην αριστοτέλους με βαλίιτσες ασορτί στο μοτίβο της μηχανής (άσπρες με κόκκινα τετράγωνα) και λάστιχο καβάτζα δεμένο από πίσω.![]()
Χιλιομετροφάγος?![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Κανενός φίλου θα ήταν και θα πήγαινε για σαμπρέλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Είδα λευκό Tenere 660 στην αριστοτέλους με βαλίιτσες ασορτί στο μοτίβο της μηχανής (άσπρες με κόκκινα τετράγωνα) και λάστιχο καβάτζα δεμένο από πίσω.![]()
Χιλιομετροφάγος?![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Λες ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Κανενός φίλου θα ήταν και θα πήγαινε για σαμπρέλα....![]()
Μάλλον ψάρωσα από το πολεμικό look με τις βαλίτσες και τα χρώματα
Οι αλουμινένιες βαλίτσες πολύ ωραίες έτσι ασορτί πάντως.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Σε είδα ρε καραγκιόζη να πηγαίνεις στη Λ.Ε.Α. της Αττικής Οδού με 30 χ.α.ώ. πάνω σε ένα άσπρο δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν γιατί εγώ πήγαινα με normal ταχύτητα αυτοκινητόδρομου...
Απόρησες με το φάσκελο που έφαγες ρε γελοίε, οπότε να σ' το σπάσω σε centsια...
Δεν ήταν ρε βλαμένε επειδή δε φόραγες κράνος, στα @@ μου κι αν φοράς...
Επειδή ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ρε μαλάκα την έφαγες τη μούντζα...
ΑΝΑΠΟΔΑ σε κλειστό αυτοκινητόδρομο you know...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και ΜΗΝ πεταχτεί κανείς να πει "μπορεί να του έπεσε κάτι και να γύρισε σιγά σιγά πίσω να το βρει" θα γίνουμε μπίλιες...
μπορει να του επεσε κατι και γυρισε σιγα σιγα να το βρει,χαχαχαχαχαχα![]()