Σελίδα 43 από 68 ΠρώτοΠρώτο ... 33383940414243444546474853 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1017

Θέμα: Σε είδα Vol VI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    σε ειδα σημερα στο ποταμι προς πειραια γυρω στις 2!μπορντω cbf με leo vince τελικα...τα ανοιξαμε λιγο,χαιρετηθηκαμε και βγηκαμε στην Καβαλας!
    Καλους δρομους και παντα ορθιοι...το μπλε Bandit!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα στους καθρέφτες του βαν μου στην παραλιακή της Καλαμάτας να είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και να προσπερνάς το μποτιλιάρισμα της Ναυαρίνου αέρα πατέρα ακράνωτος με το μεγκα σκούτερ σου,αδιαφορώντας για πεζούς,γκαρσόνια κλπ.Είχα ανάψει αριστερό φλας και ετοιμαζόμουν να στρίψω και να ξεφορτώσω και ευτυχώς που κάτι τέτοια τα μυρίζομαι πανίβλακα και κράτησα το τιμόνι αλλοιώς τώρα θα ήσουν αλοιφή στην πλαινή πόρτα.
    ΥΓ Είχες σηκώσει και το γιακά του λακόστ για να φαίνεσαι κοσμοπόλιταν, παλιοπίτουρα!
    Σιχτίρ..

σε ειδα σημερα το απογευμα στο ναυπλιο με το λευκο adventure σου εσυ και η κοπελα σου πισω και αν δεν κανω λαθος με πορτοκαλι κρανος και την γκρι μπαγκαζιερα
    καλους δρομους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Σας είδα πυροβολημένους κινέζους τουρίστες στο Μοναστηράκι, σας είδα να σφάζετε το κόκκινο πεζοφάναρο και να περνάτε αέρα πατέρα το διπλό δρόμο!! Με είδα και μένα να σταματάω χιλιοστά πριν τη ζημιά και εσείς συνεχίζετε ατάραχοι!!!!

Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα σταματήσω....
    2 stroke Sport Touring

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
    Σας είδα πυροβολημένους κινέζους τουρίστες στο Μοναστηράκι, σας είδα να σφάζετε το κόκκινο πεζοφάναρο και να περνάτε αέρα πατέρα το διπλό δρόμο!! Με είδα και μένα να σταματάω χιλιοστά πριν τη ζημιά και εσείς συνεχίζετε ατάραχοι!!!!

Την επόμενη φορά δεν ξέρω αν θα σταματήσω....
    exoume pollous apo daftous

Σε ειδα στους καθρεφτες μου με το μπλε bandit να ανεβαινουμε κηφισο και να χωριζουμε στα διοδια της αττικης οδου.

Ημουν με το ασημι bandit 1250

Καλους δρομους
    Suzuki GSF Bandit 1250cc
    Suzuki GSF Bandit 400cc
    Honda Bros 400cc
    Kawasaki Kazer

Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
    Σε είδα στους καθρέφτες του βαν μου στην παραλιακή της Καλαμάτας να είσαι τέρμα αριστερή λωρίδα και να προσπερνάς το μποτιλιάρισμα της Ναυαρίνου αέρα πατέρα ακράνωτος με το μεγκα σκούτερ σου,αδιαφορώντας για πεζούς,γκαρσόνια κλπ.Είχα ανάψει αριστερό φλας και ετοιμαζόμουν να στρίψω και να ξεφορτώσω και ευτυχώς που κάτι τέτοια τα μυρίζομαι πανίβλακα και κράτησα το τιμόνι αλλοιώς τώρα θα ήσουν αλοιφή στην πλαινή πόρτα.
    ΥΓ Είχες σηκώσει και το γιακά του λακόστ για να φαίνεσαι κοσμοπόλιταν, παλιοπίτουρα!
    Σιχτίρ..
    ζουγκλα φιλε.
    μεσα σε τοσο κοσμο και περνανε ΤΕΡΜΑ.
    ειδικα κατι ζ 750 ( κλασσικο μηχανακι καγκουρα ) που πανε και ερχονται με παντες.
    ενας σερβιτορος να πεταχτει..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Σε βλέπω ... Τόση ώρα στην απαφτώνω, αλλά εσύ χαμπάρι

Υ.Γ. Πλύντο και λίγο το κουκλί βρε
    Υ.Γ.2 Πολύ πιτσιλάει η αλυσίδα σου. Είδα στην αρχή το κεντρικό stand και νόμιζα ότι είναι λάδια. Μετά θυμήθηκα ότι είναι Honda, και έψαξα να βρω τη ρίζα του κακού
    Υ.Γ.2 Μου αρέσει η θέση του σήματος κυκλοφορίας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc_0130.jpg 
Προβολές:	342 
Μέγεθος:	89,9 KB 
ID:	232419

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σε είδα ρε καραγκιόζη να πηγαίνεις στη Λ.Ε.Α. της Αττικής Οδού με 30 χ.α.ώ. πάνω σε ένα άσπρο δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν γιατί εγώ πήγαινα με normal ταχύτητα αυτοκινητόδρομου...

Απόρησες με το φάσκελο που έφαγες ρε γελοίε, οπότε να σ' το σπάσω σε centsια...
    Δεν ήταν ρε βλαμένε επειδή δε φόραγες κράνος, στα @@ μου κι αν φοράς...
    Επειδή ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ρε μαλάκα την έφαγες τη μούντζα...
    ΑΝΑΠΟΔΑ σε κλειστό αυτοκινητόδρομο you know...

Και ΜΗΝ πεταχτεί κανείς να πει "μπορεί να του έπεσε κάτι και να γύρισε σιγά σιγά πίσω να το βρει" θα γίνουμε μπίλιες...

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
    Σιχτίρ..

+1
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
    ....
    Υ.Γ.2 Μου αρέσει η θέση του σήματος κυκλοφορίας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smurfs_picture_scaredy_smurf.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	12,9 KB 
ID:	232420
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Είδα λευκό Tenere 660 στην αριστοτέλους με βαλίιτσες ασορτί στο μοτίβο της μηχανής (άσπρες με κόκκινα τετράγωνα) και λάστιχο καβάτζα δεμένο από πίσω.

Χιλιομετροφάγος?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Είδα λευκό Tenere 660 στην αριστοτέλους με βαλίιτσες ασορτί στο μοτίβο της μηχανής (άσπρες με κόκκινα τετράγωνα) και λάστιχο καβάτζα δεμένο από πίσω.

Χιλιομετροφάγος?
    Κανενός φίλου θα ήταν και θα πήγαινε για σαμπρέλα....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Κανενός φίλου θα ήταν και θα πήγαινε για σαμπρέλα....
    Λες ε?
    Μάλλον ψάρωσα από το πολεμικό look με τις βαλίτσες και τα χρώματα
    Οι αλουμινένιες βαλίτσες πολύ ωραίες έτσι ασορτί πάντως.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Σε είδα ρε καραγκιόζη να πηγαίνεις στη Λ.Ε.Α. της Αττικής Οδού με 30 χ.α.ώ. πάνω σε ένα άσπρο δεν ξέρω κι εγώ τι ήταν γιατί εγώ πήγαινα με normal ταχύτητα αυτοκινητόδρομου...

Απόρησες με το φάσκελο που έφαγες ρε γελοίε, οπότε να σ' το σπάσω σε centsια...
    Δεν ήταν ρε βλαμένε επειδή δε φόραγες κράνος, στα @@ μου κι αν φοράς...
    Επειδή ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ρε μαλάκα την έφαγες τη μούντζα...
    ΑΝΑΠΟΔΑ σε κλειστό αυτοκινητόδρομο you know...

Και ΜΗΝ πεταχτεί κανείς να πει "μπορεί να του έπεσε κάτι και να γύρισε σιγά σιγά πίσω να το βρει" θα γίνουμε μπίλιες...

μπορει να του επεσε κατι και γυρισε σιγα σιγα να το βρει,χαχαχαχαχαχα

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF