Σελίδα 43 από 128 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1920

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα π@ύστη βενζινά στο Γύθειο να μου φουλάρεις το μηχανάκι με ένα πράμα 10% βενζίνη-10% πετρέλαιο και 120% νερό και το ΧΤΧ μετά να πηγαίνει σαν 250 βήχοντας και τρέμοντας.
    Μα τη ΜΠαναγία άμα ξαναπεράσω από τα μέρη θα σου ρίξω μολότωφ να σε κάψω με τη βενζίνη σου (που αμφιβάλλω αν θα πάρει)

starship crew member
    σας ειδα κουλομαριες, ειχατε απλωθει φαρδυα πλατυα, σε ολο το μηκος και φαρδος του δρομου στη κατευθηνση ελευθερουπολης-σερρες με τα ελεφαντοειδη σας και σερνοσασταν με 80 ισως και 60 χλμ/ωρα. φυσικα δεν ελεγχατε τους καθρεπτες σας και για να περασω επρεπε να μεινω στο αντιθετο ρευμα για μηκος 3-4 επικαθιμενων !
    designed by a genius
    built by a craftsman
    ridden by a twat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Σας είδα ρε τρελαμένοι Ιταλιάνοι με τα άφρικα τούμπανο φορτωμένα,να με προσπερνάτε στην πλακωτή θεσπρωτίας,πάνω στα στροφιλίκια.εγώ φορτωμένος καλαμπόκια και αργά,έβγαλα τα χέρια μήπως και γραπωθώ σε κανέναν!
    Σίγουρα βγήκατε απο το πλοίο και σίγουρα φεύγατε για μακριά!

Να πώ ότι δεν ζήλεψα,θα είναι ψέμματα.....
    καλά ταξίδια ρε....

αμήχανο μέλος Το avatar του/της koufou
    σε ειδα φιλε μου με το στρογγυλοφαναρο σου ωραιο λαμπερο κοκκινο περιποιημενο προσεγμενο που τραβουσε ολα τα βλεμματα των περαστικων...και εσυ ωραιος με το κρανακι σου θα ησουν σαν κι εμενα 17...μπορει και 16...να ηξερες ποσο πολυ σε ζηλεψα οταν σε ειδα να το καβαλας να τραβας την μανιβελα να βαζεις πρωτη....να εισαι καλα φιλε μου και προσοχη εκει εξω...
    Ταχύτητα για ζωή

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    1.
    - Σε είδα φίλε με το παπί, να σκας πίσω μου γιατί φρέναρα αποτόμα όταν με έκλεισε το μπροστινό αμάξι κατα την διήθηση μας στο ρεύμα προς Πειραιά του Κηφισσού.. Ευτυχώς για τους δυό μας, έπεσες πάνω στα κάγκελα των βαλιτσών( καλό για μένα) με το μπροστινό φτερό του παπιού σου ( καλό για σένα) και δεν έπαθες μεγάλη ζημιά...Μου είπες:

- Σορρυ φίλε, δεν έπιασαν τα φρένα μου..
    - Γιατί δεν κρατάς απόσταση τότε κατα τη διήθηση? Εαν ήταν αμάξι που σε έκλεινε, τί θα έκανες?
    - .....

2.
    Σε είδα και εσένα με το παπί σταματημένο λίγο πριν την ανισόπεδη της Συγγρού στο ρεύμα προς Γλυφάδα, να το κοιτάς με απορία...
    Σταμάτησα λίγο πιο μπροστά, σε ρώτησα εαν θες βοήθεια και μου είπες: "Όπως πήγαινα, έσβησε και δεν παίρνει μπροστά πάλι". Ρεύμα είχες, η μανιβέλα γύρναγε, βενζίνη είχες, ίσως κανα σκουπιδάκι στο κύκλωμα..

Δεν είχες κάρτα στο κινητό και σου έδωσα το δικό μου να πάρεις σπίτι:

- Έλα μάνα, έμεινα με το μηχανάκι, πες στον πατέρα να έρθει να με πάρει
    - .....
    - Καλά,πες του να με πάρει γιατί μιλάω απο ξένο κινητό.

.....Ντριν....
    - Ελα πατέρα, έμεινα στην παραλιακή, πάρε το R1 και έλα να με πάρεις!!!!!!!!
    - .......
    - Ε καλά, πιες τον καφέ σου τότε και έλα μετά!!!

Σε ρώτησα εαν θες κάτι αλλό, μου είπες ολα οκ, και σε άφησα...μέχρι να πιει τον κάφε του ο πατέρας σου!!!

Υ.Γ. Εαν είσαι απο εδώ, απλά το αναφέρω χιουμοριστικά χωρίς καμία υπόννοια ειρωνείας, οκ?

Σε ειδα δικαβαλε τσοπερα με το πρασινο νεον φως κατω απο την μηχαναρα σου να αντανακλα στην Β.Σοφιας πριν το Χιλτον.....και σε προσπερασα με το σκουτερ...

Απροσάρμοστος Το avatar του/της railDG
    Σας είδα τέσσερις πάνω σε διαφορετικές μηχανές στο φανάρι δίπλα στο village του Ρέντη.Μπροστά μπροστά σταματημένοι κάτι ετοιμάζατε...Γνωστές φάτσες.
    Ξύπνα...φτάσαμε...!

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Σε ειδα σε παραλληλο στενο της Αγ. Νικολαου (Ιλιον) με το TDM να εχεις 2 παιδακια πισω :a31: και δεν εφτανε αυτο ... να σφαζεις το STOP :hypnotize και να μου κοβεις την ανασα ...

Σας βλεπω συχνα εξυπνοελληνες χωρις πινακιδες στα κουτια σας (υποθετω οτι οι περισσοτεροι τις εχετε καταθεσει) και παρακαλαω να πεσετε σε μπλοκο να σας κοψουν τον κ#λ* ... βγηκε η επιθυμια μου προ ημερων με εσενα με το golf και πανω που χαρηκα , φτανωντας στο μπλοκο τους παιζεις τα φωτα και τα "παιδια" σε χαιρετησαν ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ειδα και τα δυο αυτοκινητα το ενα να εχει [παρει αγγαλια το ντουβαρι δεξια και το αλλο τη μπαριερα αριστερα και κατω λαδια στην χαμοστερνας με κατευθυνση προς πειραιως λιγο πριν το φαναρι των ανω πετραλωνων χτες βραδυ κατα τις 9.30.
    ειδα και σενα με το β-στρομ να θελεις να με κοψεις αλλα προλαβα να σε περασω γιατι το ειχα δει και ηθελα να σε κοψω κι εγω για να μην εχουμε ασχημες εξελιξεις.περασαμε πανω απο τα λαδια.σου το ειπα για να χεις το νου σου.μου ειπες οτι το ξερεις και ο καθενας πηρε τον δρομο του.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Σέ είδα παλίκαρε "σταυρωμένο" πάνω στο honda τύπου chopper στήν Βρυούλων κατά τις 5:15-20 και συνεχίσαμε μέχρι τήν Πατριάρχου Κων/νου μαζί.(σκούτερ Runner με λευκό-μαυρό κράνος)

Ρε φίλε πώς την παλεύεις με τόσο ψηλό τιμόνι?
    Δέν λέω το καλοκαίρι γ@μάει αερίζονται οι μασχάλες.... :rotflmao: :rotflmao:
    Σε ξαναείδα παλίκαρε σήμερα το πρωί να βγαίνεις από το στενό του OPA στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου.Γειτονάκια είμαστε τελικά.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΣΕ ΕΙΔΑ...που εχω σταματησει σε φαναρι με το RR και αριστερα μου εχετε αραξει 2 ΔΙΕΣ και πινετε φραπεδουμπα!
    Μου εκανες λοιπον ο ενας νοημα "φωτα, δεν εχεις φωτα! γιατι δεν εχεις φωτα?"
    Κοιταω εγω μπροστα, ολα κανονικα...
    σε ρωταω να επιβεβαιωσω μπας και δεν ακουσα καλα "τι ειπες?"
    - "Φωτα ρε! Γιατι δεν εχεις φωτα?"
    (ξανακοιταω) - "Καλα ρε, στραβομαρα εχεις? Απλα στο RR δουλευει μονο το δεξι στη μεσαια σκαλα!" :a28:
    ...ρουφηξε μια τζουρα απ τον καφε του με στυλ και γυρισε να χαζεψει το Versys του...

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Σας είδα ΔΙΑΣ να έχετε παρκάρει δίπλα στον Τίγρη μου και να σταματάτε και να γράφετε όποιον περνάει χωρίς κράνος....με κοιτούσατε με απορία όταν με είδατε να βάζω στην μικρή κράνος, buff και εμένα με δερμάτινο και κράνος και την κόρη μου να φωνάζει "Μπαμπά, περνάει ένας χαζούλης χωρίς κράνος....θα σπάσει το κεφάλι του!" όταν είδε παπόβιο ακράνοβιτς

Γιατί το αυτονόητο έχει γίνει το περίεργο?

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Σε είδα ακράνοβιτς σερίφη της ΔΙΑΣ με το κουμπούρι εκτεθιμένο πάνω στο λευκό Τίγρη στα Πατήσια ! Νόμιζες οτι σε ψαρώνω και πλακώθηκες στα μπαντιλίκια ! Για καμιά σουζίτσα ούτε κατά διάννοια .......

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    Σε ειδα γιαγια με το accent στην διασταυρωση μεταμορφοσεος-ηλεκτρας να γραφεις στα @@@@ σου το STOP και να μου κλεινεις τον δρομο αναγκαζοντας με να κοκαλωσω και να πεσω.Στην αρχη μου ελεγες συγγνωμη και εχω και εγω παιδι που καβαλαει και το ενα και το αλλο αλλα οταν ειδες οτι δεν χτυπησα αρχησες να λες οτι εγω τρομαξα ενω εσυ ειχες σταματησει στο στοπ και μπορουσα να περασω.Τεσπα για να δουμε τωρα θα μου την πληρωσει την μασκα στο cbr που εγινε κωλος?Παιδες προσοχη!!!!!!!!

ΣΕ ΕΙΔΑ.... χαζέ κουτάκια που πέταξες το τσιγάρο σου έξω απο το παραθυρό σου,χωρις να κοιτάξεις εάν είναι κανένας δίπλα σου......Δεν καταλαβαίνω γιατί με κοίταξες με απορία όταν σου το πέταξα ξανά μέσα στο αυτοκίνητο....

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF