Σελίδα 43 από 100 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1491

Θέμα: Adventure-R 1190 147ps 230 kg

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Και αφού έχουμε πλέον μπει σε κουβέντα υψηλού επιπέδου κ αντιπαραθέσεις πολλών δυφορουμενων απόψεων, θα συμμετέχω κ εγω, καταθέτοντας σύντομα την προσωπική μου άποψη για το 1190, έτσι για να ρίξω κ αλλα πολλα lt.....λαδιού στην φωτιά!!!!!!
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από crfouras Προβολή μηνύματος
    Και αφού έχουμε πλέον μπει σε κουβέντα υψηλού επιπέδου κ αντιπαραθέσεις πολλών δυφορουμενων απόψεων, θα συμμετέχω κ εγω, καταθέτοντας σύντομα την προσωπική μου άποψη για το 1190, έτσι για να ρίξω κ αλλα πολλα lt.....λαδιού στην φωτιά!!!!!!
    δωσε πονο....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    έτσι για να ρίξω κ αλλα πολλα lt.....λαδιού στην φωτιά!!!!!!
    αρκεί να μην τρέχουν από το καρτερ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    αρκεί να μην τρέχουν από το καρτερ..
    Ναι ρε γαμω το, άσχημη εμπειρία, κάπου είχα διαβάσει μια τέτοια ιστορία απο κάποιο forum, με ενα ΒΜW..... 1200 αν ενθυμούμαι καλώς.....

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Στο τελος θα το βγαλετε καλυτερο και απο βστρωμ, ελεος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Eεεε , όχι γίνεσαι υπερβολικός τώρα .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Εντάξει, είπαμε, είμαστε καβ....κατεμάδες, αλλα μη γίνουμε κ ψεύτες!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Εντάξει, είπαμε, είμαστε καβ....κατεμάδες, αλλα μη γίνουμε κ ψεύτες!!!

να δουμε κι εσυ τι θα πεις

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ναι ρε γαμω το, άσχημη εμπειρία, κάπου είχα διαβάσει μια τέτοια ιστορία απο κάποιο forum, με ενα ΒΜW..... 1200 αν ενθυμούμαι καλώς.....

Σε ποια απ' όλες αναφέρεσαι?
    Sent from me using a computer.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ..............

Όπως ό Γερμανός..??
    Γιατί έγώ στή Γερμανία πέρσυ ένα μήνα άλλο είδα......
    ΟΛΑ BMW........σέρβις,άνταλλακτικά,ύποστήριξη,σωβινισμός..!!
    Ό Έλληνας άνέδειξε τό vstrom-650, στή Γερμανία δέ θυμάμαι νά είδα κανένα...!!
    Όσο γιά τή λέξη ΜΕΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ,όσο άστείο καί νά σού φαίνεται ύπάρχει καί παραυπάρχει.....
    Γνώμη μου,άλλιώς δέν θά πέρναγε σέ πωλήσεις τά παπιά τό Βεστρόμ τά τελευταία 5 χρόνια.
    Το πως αγοράζει, αγόραζε, ή θα αγοράζει ο Έλληνας, ο Γερμανός, ή ο κάθε Ευρωπαίος καλύτερα να μην το πιάσουμε εδώ να το αναλύσουμε, δεν μας φτάνουν ούτε τα προικιά σε κλινοσκεπάσματα της συχωρεμένης της Φρειδερίκης για να το καλύψουμε και πάλι θα διαφωνήσουμε μιας και μάλλον δεν θα έχουμε σοβαρά στοιχεία στα χέρια μας παρά μόνο την προσωπική μας εμπειρία και άποψη που ίσως διαφέρει. Δεν το αποφεύγω το θεματάκι απλά δεν έχω αυτή την ώρα χρόνο και όρεξη να γράψω αναλυτικά όσα σκέφτομαι. Ίσως μια κουβεντούλα εκ του σύνεγγυς με καφέ ή μπυρίτσα να ήταν ιδανική, αλλά και αυτό προς το παρόν δυσκολάκι είναι...

Για τον "μέσο οδηγό" τώρα...και φυσικά υπάρχει σαν λέξη αλλά σαν έννοια είναι πολύ αφηρημένη και υποκειμενική για τον καθένα, πράγμα που κατά την γνώμη μου κάνει ουσιαστικά άχρηστη την χρήση της. Αν τώρα εσύ την αγορά και χρήση ενός V-strom650 την θεωρείς χαρακτηριστικό του μέσου αναβάτη (Έλληνα μόνο...) εγώ αυτό το θεωρώ αστείο και χωρίς ουσία επιχείρημα μιας και μια μηχανή 650 κ.εκ που διακοσαρίζει (τι λέωωω... δεν βρίσκετε στο "μέσο". Επίσης αν ρωτήσεις και τους κατόχους στρομάτων δεν νομίζω να συμφωνήσουν με τον χαρακτηρισμό που τους δίνεις.
    Γνώμη μου είναι ότι η αγορά μηχανής (και όχι μόνο)καθορίζετε κυρίως από την οικονομική επιφάνεια του αγοραστή, μετά από τις επιταγές την μόδας και λιγότερο από τις πραγματικές του ανάγκες και οδηγικές ικανότητες...Αν υπήρχε πράγματι μέσος οδηγός, στην Ελλάδα θα έπρεπε να κυκλοφορεί με 250 μάξιμουν 400 κυβικά και όχι στρωματα και τδμ. Ενιγουέι ξέρω ότι δεν θα σε πείσω σε κάτι με όσα λέω μιας και έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε κάποια πράγματα αλλά για να μην καταστρέφουμε και το θρεντ που είναι για άλλο θέμα μπορεί να ανοιχθεί άλλο νήμα με θέμα το "μέσος οδηγός, μύθος ή πραγματικότητα" καθώς και "αγοραστικές κουλτούρες Ευρωπαίων και μη γύρω από την μοτοσυκλέτα" ...

Προς όλους και όχι μόνο προς Τερενς...
    Είναι κρίμα να βλέπεις κόσμο να φανατίζετε και να αρνείτε να δει την πραγματικότητα όταν αυτή διαφέρει από αυτό που με φανατισμό υποστηρίζει και μάλιστα χωρίς κανένα σοβαρό λόγο, όφελος ή συμφέρον...μην ποδοσφαιροποιήτε τον μοτοσυκλετισμό...όπως λέει και η λαική σοφία τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα δουλεύουν σωστά όταν είναι ανοιχτά...Επίσης αν και όταν "βάλετε τα δάχτυλα στις πληγές" αναφωνήστε και ένα "σόρρυ, έσφαλα ο άπιστος..." μπορεί και να συγχωρεθείτε...
    Άντε και καλή τύχη μάγκες.
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Το πως αγοράζει, αγόραζε, ή θα αγοράζει ο Έλληνας, ο Γερμανός, ή ο κάθε Ευρωπαίος καλύτερα να μην το πιάσουμε εδώ να το αναλύσουμε, δεν μας φτάνουν ούτε τα προικιά σε κλινοσκεπάσματα της συχωρεμένης της Φρειδερίκης για να το καλύψουμε και πάλι θα διαφωνήσουμε μιας και μάλλον δεν θα έχουμε σοβαρά στοιχεία στα χέρια μας παρά μόνο την προσωπική μας εμπειρία και άποψη που ίσως διαφέρει. Δεν το αποφεύγω το θεματάκι απλά δεν έχω αυτή την ώρα χρόνο και όρεξη να γράψω αναλυτικά όσα σκέφτομαι. Ίσως μια κουβεντούλα εκ του σύνεγγυς με καφέ ή μπυρίτσα να ήταν ιδανική, αλλά και αυτό προς το παρόν δυσκολάκι είναι...

Για τον "μέσο οδηγό" τώρα...και φυσικά υπάρχει σαν λέξη αλλά σαν έννοια είναι πολύ αφηρημένη και υποκειμενική για τον καθένα, πράγμα που κατά την γνώμη μου κάνει ουσιαστικά άχρηστη την χρήση της. Αν τώρα εσύ την αγορά και χρήση ενός V-strom650 την θεωρείς χαρακτηριστικό του μέσου αναβάτη (Έλληνα μόνο...) εγώ αυτό το θεωρώ αστείο και χωρίς ουσία επιχείρημα μιας και μια μηχανή 650 κ.εκ που διακοσαρίζει (τι λέωωω... δεν βρίσκετε στο "μέσο". Επίσης αν ρωτήσεις και τους κατόχους στρομάτων δεν νομίζω να συμφωνήσουν με τον χαρακτηρισμό που τους δίνεις.
    Γνώμη μου είναι ότι η αγορά μηχανής (και όχι μόνο)καθορίζετε κυρίως από την οικονομική επιφάνεια του αγοραστή, μετά από τις επιταγές την μόδας και λιγότερο από τις πραγματικές του ανάγκες και οδηγικές ικανότητες...Αν υπήρχε πράγματι μέσος οδηγός, στην Ελλάδα θα έπρεπε να κυκλοφορεί με 250 μάξιμουν 400 κυβικά και όχι στρωματα και τδμ. Ενιγουέι ξέρω ότι δεν θα σε πείσω σε κάτι με όσα λέω μιας και έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις σε κάποια πράγματα αλλά για να μην καταστρέφουμε και το θρεντ που είναι για άλλο θέμα μπορεί να ανοιχθεί άλλο νήμα με θέμα το "μέσος οδηγός, μύθος ή πραγματικότητα" καθώς και "αγοραστικές κουλτούρες Ευρωπαίων και μη γύρω από την μοτοσυκλέτα" ...

Προς όλους και όχι μόνο προς Τερενς...
    Είναι κρίμα να βλέπεις κόσμο να φανατίζετε και να αρνείτε να δει την πραγματικότητα όταν αυτή διαφέρει από αυτό που με φανατισμό υποστηρίζει και μάλιστα χωρίς κανένα σοβαρό λόγο, όφελος ή συμφέρον...μην ποδοσφαιροποιήτε τον μοτοσυκλετισμό...όπως λέει και η λαική σοφία τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα δουλεύουν σωστά όταν είναι ανοιχτά...Επίσης αν και όταν "βάλετε τα δάχτυλα στις πληγές" αναφωνήστε και ένα "σόρρυ, έσφαλα ο άπιστος..." μπορεί και να συγχωρεθείτε...
    Άντε και καλή τύχη μάγκες.
    Εισαι ωραίος ,μερικοί έχουν μεγάλη αγνοία και υπάρχει περιπτωση οι εμμονες που τούς βασάνιζουν , να πηγάζουν απο τράυματα μεγάλα , κρίνει ο κάθενασ βγάζει συμπεράσματα , χαντακωνει η εξυμνη , χωρίς τις πιό πολλές φορές να μην το έχει δεί απο κοντά το κάθε μηχάνημα , φίλτατοι οι μηχανές είναι αυτές που είναι .Οταν ο κάθε ειδικός που η προκατάληψη και η ασχετοσυνη του είναι μεγάλες , παθαίνει γάγγρενα όταν καβαλάει κάτι που κράζει και διαψευδεται .
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Στο θέμα μας ...

Σίγουρα το μεγάλο ΚΤΜ δεν προορίζεται για κανέναν μέσο οδηγό σε καμία χώρα (άσχετα αν το παίρνουν).

Μιά εμπορική κίνηση στα πλαίσια των σημείων του καιρού και απευθήνεται :

Σε μοτοσυκλετιστές που έχουν καταρχάς (το βασικότερο όλων) την οικονομική άνεση να το αποκτήσουν .
    Σε ήδη κατοχους ΚΤΜ (γιατί ως γνωστόν όποιος παίρνει ΚΤΜ , ξαναπαίρνει) .
    Σε άτομα που θέλουν κάτι για να κλήσουν (σαν τον Τέρενς ένα πράμα) .
    Σε πρώην κάτοχους ss που μεγάλωσαν πια (έχω μωρέ και έναν πόνο στη μέση κτλ κτλ ) .
    Σε αυτούς που ψάχνουν κάτι μεγάλο , καινούριο και να κάνει μπούγιο (είπαμε , αυτούς περιμένουμε να τα βαρεθούν και να τα πουλήσουνε όταν εμας θα μας πιάσει η μέση που λέγαμε)

...Και σε όποιον άλλο τέλος πάντων .

Όποιος μπορεί να το πάρει ας το πάρει . Όλοι οι υπόλοιποι θα το βλέπουμε στο δρόμο και θα αναρωτιόμαστε ... Γιατί πήγε και το πήρε ? Μα πάμε καλά ?

Ας σταματήσουμε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του και ας βάζουμε φωτό , βίντεο , πληροφορίες και απόψεις για ότι αφορά το μοντέλο γιατί βλέπω στα νέα μηνήματα ειδοποίηση για το παρών και πολλές φορές δεν μπαίνω ...

Ας λέμε για το μοντέλο (του τίτλου ) .

Φιλικά (όπως πάντα άλλωστε)

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Αυτο ακριβως. Μπαινω να δω και διαβαζω αοριστιες για μεσους αναβατες κλπ. Θα το καβαλησει κανεις η θα φιλοσοφουμε μονο?

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.............

Έπίσης δέν ξέρω γιατί σέ ένοχλεί τόσο ή λέξη μέσος.
    Κάποτε ναί ό μέσος κυκλοφορούσε μέ τετρακοσάρι Ίαπωνίας καί είχε γεμίσει
    τή χώρα.
    Τώρα είναι πιά μέ vstrom,έκανε άλμα.
    Τό ότι τό μηχανάκι καλύπτει πολύ περισσότερες άνάγκες δέν άποκλείει αύτό τό μέσος.
    Δέν θεωρώ μέσο όδηγό αύτόν μέ τό σκουτεροειδές.
    Αύτός γιά μένα δέν είναι μοτοσυκλεττιστής σέ τίποτε.
    Κάνει τή δουλειά του,διευκολύνεται ,μέχρι έκεί.
    Μέσο όδηγό έννοώ αύτόν πού γουστάρει τή μηχανή,πού τρώει καί καμμιά βροχή,
    πού κάνει καί κανένα ταξιδάκι άλλά πού δέν άκουμπάει μαρσπιέδες σέ κάθε του έξοδο
    γιά τό γαμώτο.
    Όλοι οί άσχετοι πήγαν καί άγόρασαν ένα vstrom τόν καιρό τής παχιάς άγελάδας,έτσι γιά νά βρίσκεται.
    Μαζί μέ αύτούς όμως τό πήραν καί όλοι αύτοί πού τούς κάλυπτε βασικές άνάγκες κατά τό δοκούν.
    Όταν ένα μηχανάκι πουλάει όπως τά παπιά δέν χρειάζεται έπιστημονική μελέτη ούτε στατιστικά
    γιά νά τό χαρακτηρίσεις σάν μέσο μηχανάκι γιά τόν μέσο όδηγό ή όπως άλλιώς θές πές το,άφού
    σέ ένοχλεί αύτό τό μέσο.
    Όταν βλέπεις στό δρόμο ένα μηχανάκι καί ένα vstrom πώς άλλιώς νά τό πείς αύτό...??
    Τρανσάλπ καί βεστρόμ ΝΑΙ είναι τά μηχανάκια τού μέσου όδηγού ή όπως άλλιώς θές πές τον...!!
    Τό tdm είναι άλλη ίστορία,2 στούς 3 πού τά έχουν........καγκουρίζουν...!!!
    Τώρα άν αύτοί οί μέσοι πού γέμισαν τούς δρόμους τό πήραν νομίζοντας ότι είναι ένα μέσο μηχανάκι
    καί έμείς βλέπουμε καί άλλα προσόντα αύτό είναι άλλη ιστορία.....
    Γιά μένα π.χ. πού άλλαξα ότι κυκλοφοράει πάνω άπό χίλια ούτε κάν μέσο δέν είναι.....άλλά τό ζητούμενο
    κρίνεται διαφορετικά.
    Έγώ μίλησα βάσει τών πωλήσεων καί τό τί βλέπουμε στό δρόμο.
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κανέναν άπό τούς 34 πού πήραν τό ΚΤΜ τό πρώτο έξάμηνο τού 2013.
    Κάθε μέρα όμως βλέπω άπειρα τρανσάλπ καί βεστρόμ...!!
    Τί νά κάνω τώρα πώς νά τούς χαρακτηρίσω,στατιστική ύπηρεσία δέν είμαι νά παραθέσω άριθμούς.
    Άν δηλαδή έδώ μέσα μαζευτήκατε σέ αύτόν τόν χώρο όσα ΚΤΜ έχει όλη ή χώρα καί πιάσαμε κουβέντα
    τί νά κάνω έγώ..??
    Νά πώ ότι τό κέντρο τής γής είναι τό καινούργιο ΚΤΜ...??
    Άντε νά δώσουν 16000 καί άλλοι 34, έ καί..??
    Τουλάχιστον τό BMW πουλάει,αύτοί νά μιλάνε ναί.......άγοράζουν καί μετά τρέχουν,μπές στό GS forum καί διάβασε
    τό Έλληνικό ,νά δείς γιά το νέο καμάρι τους.
    Έντάξει περί όρέξεως,άλλά νά άναρωτιέστε γιατί μιλάμε γιά άξιοπιστία όταν έχει γίνει σλόγκαν τό γνωστό κάθε Τρίτη.........??
    Οϋτε φανατισμός ύπάρχει,ούτε πρεμούρα γιά τίποτε,ούτε συμφέρον όπως πολλές φορές έχω δεί μέσα στά φόρουμ.
    Καί ούτε φυσικά έγωϊσμός γιά τίποτε................άλλά γιά νά χτίσει ή ΚΤΜ όνομα όπως οί Τζάπς
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ................άλλο τί λέτε έσείς οί fun...!!!
    Ναί είναι μεγάλο θέμα,τό άφήνω.......
    Τά συμπεράσματα μου περί άξιοπιστίας δέν είναι αύθαίρετα.
    Πήγα νά δώ γιά τό ΚΤΜ,ρώτησα,έμαθα......
    Ένας λέει είναι μέσα στήν πόλη,αύτόν θά έμπιστεύεσαι σά νά ψάχνεις τόν Γιακούμπ ένα πράμμα.
    Άμα μαλώσω ρέ παιδί μου τί κάνω...??
    Άν θές καλύτερον τράβα στόν τάδε στήν Άθήνα..!!
    Έ δέ γίνονται αύτά ρέ παιδιά,έντάξει καλώς γουστάρεις αύτό πού έχεις γιατί θεωρείς ότι αύτά πού σού προσφέρει
    είναι περισσότερα άπό αύτά μέ τά όποία σέ βασανίζει...!!
    Δέν είμαστε όμως όλοι ίδιοι,ούτε καί έχουμε φαντασιώσεις περί άξιοπιστίας.
    Καί ρωτάω τώρα έγώ............
    Αύτό τό μοτέρ προέρχεται άπό ένα μηχανάκι πού έβγαλε στήν πρώτη του φουρνιά θέματα...??
    Έπειδή αύτοί τό σετάρισαν καί το πήγαν στά 150 άλογα τελειώσαμε,γίναμε τέρας άξιοπιστίας.
    Τί νά τά κάνω δεύτερον τά 150 άλογα μέ τέτοιο στήσιμο.
    Είδαμε κανέναν μέ τέτοια μοτό νά νοιώθει άσφαλής μέ 250 χλμ. καί νά κινείται μέ τόσα..??
    Ή Ντουκάτι μέ τά ντεμέκ 150 άλογα καί τά 20000 εύρώ ΠΗΓΕ ΑΠΑΤΗ.....
    Νά έχει γενικά τέτοια νοοτροπία..??
    Όλοι αύτοί μέ τέτοια μοτόρια,χαλαροί 120-140 πάνε πάντα...!!!
    Καί γιαυτό άγοράζουν καί τέτοια μηχανάκια γιά νά άπολαμβάνουν βόλτα μέ αύτόν τόν τρόπο.
    Άλλιώς έχει καί Χαγιαμπούζα καί ZZR.
    Ξέρω δέν πάνε χώμα αύτά,ένώ άν πάς χώμα μέ ένα τέτοιο πού κάνει 16 χιλ. καί άκουμπήσεις πουθενά
    θά κλαίς μετά τό χιλιάρικο γιά πλάκα.
    Τέλος πάντων έφόσον μού έπιτρέπεις νά έχω άλλη γνώμη κρατάω τήν πρόταση γιά καφεδάκι,πές μου πού βρίσκεσαι
    νά πάρω ένα Σουκού το άεροπλάνο νά πεταχτώ νά τά πούμε άπό κοντά........

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ
    Όταν μιλάμε γιά ένα μοτόρι πού θέλουμε νά άγοράσουμε δέ γράφουμε μόνο ξερά τίς έπιδόσεις του.
    Γιαυτό είναι τά φόρουμ,προβληματισμοί,έμπειρίες κ.λ.π...άλλιώς πάμε στήν ΚΤΜ νά μάθουμε πόσα πιάνει τελική.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    .........
    παραδόξως δε διαφωνώ μαζί σου

και όπως είδες και στα προηγούμενα πόστ δεν είσαι ο μόνος που κατηγορεί τα οξύμωρα με τα Αυστριακά

αυτο που με πειράζει είναι οτι με 7 σεντόνια να 5 λεπτά προσπαθείς να πείσεις και τους υπόλοιπους να μη λαχταράνε κάτι. αν έχεις βρει τον δρόμο της αλήθειας κράτα τον. δε χρειάζεται να πεισεις τους άλλους. ας κάνουν και αυτοί το λάθος. δωστους τους την ευκαιρία.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF