Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Πάντως έχω πραγματικά εκπλαγεί από την κατανάλωση του ΜΤ. Οδήγηση στο νησί, όπου η 5η μπαίνει σπάνια και η 6ή σχεδόν ποτέ, ανοίγματα και σκισηματα όλη την ώρα και η κατανάλωση σταθερά λίγο πάνω από τα 5 λίτρα.
Blitz περιμένουμε φωτο και εντυπώσεις.
Πάνω από 4.6 (μέση) δεν έχω δει, ακόμα και τώρα που δεν είμαι ιδιαίτερα συντηρητικός. Δεν του πίνω το αίμα σε μόνιμη βάση, βέβαια, αλλά δε συγκρατούμαι κιόλας. Φαντάζομαι, μετά τις μόντες, θα καίει αρκετά παραπάνω. Στην εισαγωγή μου, πλέον, χωράνε και τα 2 μου χέρια.
Μπήκαν όλα και περιμένω να σχολάσω για να το δω στην πράξη. Ο ήχος είναι αλλού. Λογικά, θα βρίσκομαι στο κρατητήριο μέρα παρά μέρα. Θα δοκιμάσω και με τον σιγαστήρα κάποια στιγμή. Θα επανέλθω.
Life begins at 45°.
Στο δυναμομετρο εγινε η ρυθμιση ή επεσε "κονσερβα" προγραμμα?
Απο ηχο φυσικα και ειναι αλλου (αυτοφορο), απο τραβηγμα, ανεβασμα στροφων,
τι λεει, λεγε...
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
@Blitzer, Carbon ειναι η ακραπα ? ;P
As wolves among sheep we have wandered.
Τελικά έβαλα ξανά τον σιγαστήρα, επειδή αυτό.
Το παραπάνω, πολλαπλασιάστε το x3, γιατί το μικρόφωνο του κινητού δεν είναι για ηχογράφηση.
Έκανα μια πολύ μικρή βόλτα. Το μηχανάκι είναι σίγουρα δυνατότερο χαμηλά και η απόκριση του γκαζιού έχει γίνει πολύ ομαλή. Στα μεσαία δεν παρατήρησα διαφορά, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου, επειδή ακούς αυτό το πράγμα και περιμένεις να απογειωθεί πύραυλος τουλάχιστον. Δεν το πίεσα παραπάνω. Πρέπει να μπει και δυναμόμετρο, ειδικά εφόσον θα κρατήσω τον σιγαστήρα πάνω...
Life begins at 45°.
απο έλλάδα η ακράπα? την εχουν λιγο τσιμπημενη σε τιμη...
Απ'έξω, σε λίγο καλύτερη τιμή. Αλλά και τα ~700€ δεν τα θεωρώ πολλά, για ολόσωμη ακράπα. Για το 690 μου, είχε 1.5 χιλιάρικο.![]()
Life begins at 45°.
μήπως ειχε μπολικο τιτανιο? οι λαιμοι εδω τι ειναι?
Ανοξείδωτο ατσάλι, λογικά. Μόνο το τελικό είναι carbon ή τιτάνιο, ανάλογα το μοντέλο (η 2η είναι λίγο ακριβότερη, αλλά road legal).
Life begins at 45°.
Νεα χρωματα... αναμενουμε το φαναρι...
http://www.morebikes.co.uk/2017-yama...pictures-here/
As wolves among sheep we have wandered.
Να πάνε να γαμηθούν που ξανακυκλοφορούν λευκό, ενώ εγώ αναγκάστηκα να ψάξω παλαιότερο μοντέλο για να το έχω...
Έχει βρει κανείς σπορ/μαζεμένες χούφτες, που δε θυμίζουν κομμάτι συλλογής της τούρατεκ και λοιπών τουριστικών αξεσουάρ;
Life begins at 45°.