Σελίδα 43 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 33383940414243444546474853 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1242

Θέμα: action camera

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Με γεια!

@7tolis περίμενα να δω καμία σούζα, για τον ουρανό που έγραψες, αλλά.....lol

Γράφει πολύ καλά....

Ρε παίδες όσοι έχετε ψωνίσει μη-gopro καμερούλες δεν βάζετε και δείγμα απο τις φωτογραφιες που τραβάνε για όσους δεν μας ενδιαφέρει το βίνδεο?

Μερσί μποκού ιν αντβάνς, που λένε και στο χωριό
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γιατί να αγοράσεις άξιον κάμερα για φωτογραφίες;

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν,τρώει κάρτα για πλάκα.3,5 λεπτά θέλει ένα γίγα στη ρύθμιση 1080p p το παπί με 60fps.Καίει μερικές φορές τα χρώματα όπως πχ το γαλάζιο του ουρανού το εμφανίζει ως λευκό αλλά διορθώνει γρήγορα.Ανέβασα ενα απόσπασμα το οποίο επειδή ήταν μεγάλο,το έκοψα με video editing software και άφησα τις ρυθμίσεις όσο γίνεται μαμά στο rendering.Προσωπικά πιστευω καλά πάει για τα φράγκα της,δε περίμενα κάτι περισσότερο.Μεγάλη ευκολία το χειριστήριο χειρός οπου μπορείς να δώσεις εντολή rec,pic,shut down.Eιναι σαν ρολόι ένα πράμα,φαίνεται στη φωτό στο πιο πάνω πόστ.
    Στον σωλήνα δε φαινεται τόσο καλά όσο φαίνεται στο pc μου πάντως.Bitrate εως 34mbps.
    https://www.youtube.com/watch?v=p6TD...ature=youtu.be
    Καθαρη εικονα, Ντουκάτι ακούω?

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Tdm είναι το μηχανάκι. Δοκίμασα και 720p σήμερα αλλά δεν είναι της προκοπής. Έχει αρκετό θόρυβο και blur. Επιστροφή στο 1080p οπότε.

Mariner θα ανεβάσω αύριο φώτο αλλά δε νομίζω πως θα σου αρέσουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γιατί να αγοράσεις άξιον κάμερα για φωτογραφίες;
    Μεγάλο FoV, μικρό μέγεθος. Φυσικά δεν μιλάμε για καταστάσεις σαν φωτογραφική γενικής χρήσης αλλά "ειδική χρήσης" (πχ timelapse), άσε που βαριέμαι να μοντάρω βίντεο ;D

Mariner θα ανεβάσω αύριο φώτο αλλά δε νομίζω πως θα σου αρέσουν.
    Thanks ρε σύ
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

@Mariner
    Φωτό απο τη Gitup2 στα 16 μέγκα πίξελ,4:3 κάδρο ευρυγώνια και σποτ στο κέντρο.Δεν ήταν δυνατό να ανέβουν εδώ λόγω όγκου οπότε τις έβαλα με link.
    https://postimg.org/image/8cgp6xwpt/
    https://postimg.org/image/jbv23zskh/
    Εδω είχε αέρα και κουνιόντουσαν τα άνθη γιαυτό είναι λίγο blur
    https://postimg.org/image/slx2csis1/
    https://postimg.org/image/wvrxfvl29/
    Φίου φίου φι φι φίου

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αν βαριέσαι να μποντάρεις βίντεο, δεν είναι πιο δύσκολο να φτιάξεις time lapse από φωτό;
    Time lapse video και είσαι έτοιμος.

@Mariner
    Φωτό απο τη Gitup2 στα 16 μέγκα πίξελ,4:3 κάδρο ευρυγώνια και σποτ στο κέντρο.
    Ευχαριστώ πολύ ρε Τόλη.. Στα highlights ζορίζεται έντονα, αρκετά σοφτ στα άκρα του κάδρο (ειδικά αριστερά) και το chromatic aberration στο θεό.. Πάντως για τα λεφτά της νομίζω είναι αποδεκτό κ αναμενόμενο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Αν βαριέσαι να μποντάρεις βίντεο, δεν είναι πιο δύσκολο να φτιάξεις time lapse από φωτό;
    Time lapse video και είσαι έτοιμος.
    Να το θέσω διαφορετικά, γενικα το βίντεο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και βαριέμαι να μαθαίνω πράγματα που δεν με ενθουσιάζουν ;D Επίσης το timelapse τα ανέφερα απλά σαν μία πιθανή χρήση

Ναι όντως για φώτο δε λέει πολλά αλλά όπως είπες, για τα λεφτά της, αναμενόμενο. Το θέμα είναι όσο τη δουλεύω τόσο περισσότερο γουστάρω και με βλέπω να μπαίνω στο τριπάκι για αξεσουάρ κτλ.

Πλάκα πλάκα αυτή εδώ παίζει να είναι όλα τα λεφτά αλλά και ακριβή βεβαιως βεβαίως.Η εικόνα της ειναι εξαιρετική πάντως
    Garmin-Virb-XE

Επίσης,πως σας φαίνεται αυτή η γωνία λήψης; https://www.youtube.com/watch?v=cd1C...ature=youtu.be
    Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 11/07/2016 στις 07:57.
    Φίου φίου φι φι φίου

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Πλάκα πλάκα αυτή εδώ παίζει να είναι όλα τα λεφτά αλλά και ακριβή βεβαιως βεβαίως.Η εικόνα της ειναι εξαιρετική πάντως
    Garmin-Virb-XE

Επίσης,πως σας φαίνεται αυτή η γωνία λήψης; https://www.youtube.com/watch?v=cd1C...ature=youtu.be
    Αυτήν έχω εγώ και την πήρα γιατί έχει και GPS.

Η γωνία λήψης, ωραία!

Κατά την άποψη μου η Git2 PRO είναι ίσως η καλύτερη Value for Money action cam αυτή την στιγμή όντως.. Για την ακρίβεια, δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να δώσει κάποιος 400-500 ευρώ για GoPRO4.

Έχω τεστάρει πααααααρα πολύ την Git2 λόγο των Motovlogs που κάνω και δεν έχει κάνει κιχ μέχρι στιγμής. Την μόνη μεγάλη διαφορά που είδα ανάμεσα σε Git2 και GoPRO4 είναι η βραδινή λήψη.

Ενώ στην GoPRO4 απλά έχεις κανονικό καθαρό νυχτερινό βίντεο με ο,τι συνεπάγεται αυτό, στην Git2 παίζουν "χιόνια" και "θόρυβος" που κάνει καραμπαμ στο βίντεο.

ΥΓ #1. Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά, ας κάνει λίγο υπομονή. Ακούγεται κάτι για Git3 με ΠΟΛΥ δυνατά χαρακτηριστικά όπως επίσης και τιμή.
    MinusFormality on the road!

Street Triple Motovlogs @ Το κανάλι μου στο Youtube!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris K. Προβολή μηνύματος
    Κατά την άποψη μου η Git2 PRO είναι ίσως η καλύτερη Value for Money action cam αυτή την στιγμή όντως.. Για την ακρίβεια, δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο να δώσει κάποιος 400-500 ευρώ για GoPRO4.

Έχω τεστάρει πααααααρα πολύ την Git2 λόγο των Motovlogs που κάνω και δεν έχει κάνει κιχ μέχρι στιγμής. Την μόνη μεγάλη διαφορά που είδα ανάμεσα σε Git2 και GoPRO4 είναι η βραδινή λήψη.

Ενώ στην GoPRO4 απλά έχεις κανονικό καθαρό νυχτερινό βίντεο με ο,τι συνεπάγεται αυτό, στην Git2 παίζουν "χιόνια" και "θόρυβος" που κάνει καραμπαμ στο βίντεο.

ΥΓ #1. Για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά, ας κάνει λίγο υπομονή. Ακούγεται κάτι για Git3 με ΠΟΛΥ δυνατά χαρακτηριστικά όπως επίσης και τιμή.
    Μιας και έχουμε την ίδια κάμερα.Εχεις βρεί πως ακριβώς παίζει το timelapse γιατί μια δοκιμή που έκανα,δε κράτησε η μπαταρία.

Timelapse απο λιντλ φάση ---->> https://www.youtube.com/watch?v=Tmai...ature=youtu.be
    Φίου φίου φι φι φίου

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF