Σελίδα 43 από 76 ΠρώτοΠρώτο ... 33383940414243444546474853 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1132

Θέμα: Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    Του το έγραψα κι εγώ μερικές σελίδες πίσω.
    Να κρατήσει το τρανσαλπ κ να πάρει ένα μηχανάκι Καύλας. Είτε το εικονιζόμενο,είτε το tuono V4 gt που του πρότεινα.
    Έχει και αυτό τη βάση του γιατί ένα ακριβό όχημα πές στην Αθήνα βρίσκεις να το παρκάρεις αν κάνεις σταθερά δρομολόγια. Αν φύγεις κάποιο ταξιδάκι με τη γυναίκα θα είναι ένα έξτρα άγχος μήν την κλέψουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αυτό που με πονάει ας πούμε παραπάνω, είναι το να φθαρεί σύντομα και ιδιαίτερα πολύ μια καλή μηχανή στην καθημερινή χρήση.
    Είναι το βασικό που με κρατάει στην αγορά αυτή.
    Και όπως λέει ο Νεοσσός, στην πραγματικότητα, οι μεγαλύτερες ευκαιρίες μου να οδηγώ είναι καθημερινά, κέντρο και πέριξ αττικής για δουλειές/ραντεβού κλπ.
    Καταλαβαίνω πως πρέπει είτε να μείνω σε μεσαία κυβικά και βαρετά On/off (λόγω όγκου/κυλίνδρων/βάρους) είτε σε κάποιο Fun to Ride Naked και να αφήσω Budget για πιο καθαρό Touring μηχανάκι στο κοντινό μέλλον.
    Αντικειμενικά αυτό θα κάλυπτε απόλυτα τις ανάγκες μου και βάζω στην άκρη προτιμήσεις και πάθος για την Multi, που αντικειμενικά θεωρώ ότι ειναι από τα καλύτερα στο είδος της μηχανάκια.
    Απλά τώρα θέλω να το αυγατέψω και με κουβέντες εδώ και με κουβέντες πιο κει για να πάρω την απόφαση.
    Καταλήγω είτε στο παίρνω την Multi Μάρτη 23
    είτε πουλάω TA700 και παίρνω μεταχειρισμένο ένα Naked και κρατάω τα φράγκα μου για αγορά πιο Touring μοτο,που εκεί ανεβαίνω και κυβικά και κυλίνδρους και το παίζω μπάλα μόνο για ταξίδια αλλά σε μεταχειρισμένο 5ετιας.
    Σίγουρα θα έχει γίνει κουβέντα, αλλά έχεις δει καθόλου προς προπέλα μεριά ;

Το F850GS (αλλά και το F900XR) πρέπει να σου ταιριάζουν ταμάμ...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Σίγουρα θα έχει γίνει κουβέντα, αλλά έχεις δει καθόλου προς προπέλα μεριά ;

Το F850GS (αλλά και το F900XR) πρέπει να σου ταιριάζουν ταμάμ...
    Το XR κοίταζα περισσότερο, λόγω πιο Street στησίματος.
    Δεν υπάρχει να κάνω Test Drive και στο συγκεκριμένο με ανησυχεί αρκετά η άνεση για δικάβαλο, μου φαίνεται μικρό.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 22/11/2022 στις 08:58.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lospsi Προβολή μηνύματος
    Εδώ είσαι
    Συνημμένο 439541

(Σπαμάρω, το ξέρω αλλά είπα να ευλογήσω λίγο τα γένια μου)
    Θα πρεπει να παιρνει ρεπο τις Τριτες ομως

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    CorpseAlive ,νομίζω μέσα σου ξέρεις ακριβώς τι θες να κάνεις και πως.εσύ γνωρίζεις ακριβώς τα οικονομικά σου,τη σχέση σου με την συμβία σου και το τι θες να κάνεις με το μηχανάκι σου και τι θες να βλέπεις κάθε πρωί.εμείς τσάμπα σε μπερδεύουμε νομίζω! έτσι λειτουργώ εγώ τουλάχιστον...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    CorpseAlive ,νομίζω μέσα σου ξέρεις ακριβώς τι θες να κάνεις και πως.εσύ γνωρίζεις ακριβώς τα οικονομικά σου,τη σχέση σου με την συμβία σου και το τι θες να κάνεις με το μηχανάκι σου και τι θες να βλέπεις κάθε πρωί.εμείς τσάμπα σε μπερδεύουμε νομίζω! έτσι λειτουργώ εγώ τουλάχιστον...
    Εγώ με το χέρι στην καρδιά είμαι αρκετά μπερδεμένος σε αυτή την φάση.
    Το μόνο που ξέρω πλέον σίγουρα είναι ότι θέλω κάτι πιο δυνατό, τιμονάτο και στριφτερό και το θέλω άμεσα.
    Έκανα την μαλακία να πάω από παλ. εθνική , Αθηνών-Χαλκίδας, με λάστιχο περασμένο 500 χλμ και μου πέταγε πισινό στις στροφές με 70χλμ, κοφτές στροφές μεν αλλά όχι και πέταλο.
    Νομίζω ότι το έχω φτάσει όρια το μηχανάκι μου.
    Νομίζω , ή μπορεί απλά να είμαι κουλομαρία.
    Τελευταία τροποποίηση από CorpseAlive; 22/11/2022 στις 12:43.
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Έκανα την μαλακία να πάω από παλ. εθνική , Αθηνών-Χαλκίδας, με λάστιχο περασμένο 500 χλμ και μου πέταγε πισινό στις στροφές με 70χλμ, κοφτές στροφές μεν αλλά όχι και πέταλο.
    Βαλε το δεύτερο να είσαι μέσα, έτσι είμασταν όλοι

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Το μόνο που ξέρω πλέον σίγουρα είναι ότι θέλω κάτι πιο δυνατό, τιμονάτο και στριφτερό και το θέλω άμεσα.
    Ελάχιστοι από όσους γράφουν εδώ μέσα έχουν φτάσει στα όρια τα μηχανάκια τους

Και αυτοί που το έχουν επιτύχει, κάνα GLX θα καβαλάνε

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέχρι να δεις κάποιον χερα να το καβαλάει κ να σιγουρευτείς...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    ΟΚ, δεκτό και ίσως έχεις δίκιο γιατί πράγματι και ο CA μπορεί αυτό να θέλει. Από την άλλη και αυτό είναι ένα θέμα του πως το βλέπει κανείς. Εγώ τη μεταφορά στο χώρο εργασίας μου την βλέπω ως μια ρουτίνα. μια καθημερινή διεκπεραίωση που θα την κάλυπτα και με ένα σκούτερ. Από τότε που άρχισα να καβαλάω μοτοσυκλέτα μόνο για χόμπι την απολαμβάνω 100 φορές περισσότερο. Χρόνο δεν έχω, αρκεί να πω πως εργάζομαι καθημερινά πρωί και απόγευμα και τα ΣΚ μου είναι ανά δεύτερο διαθέσιμα, οπότε... ο διαθέσιμος χρόνος πάνω στη μοτοσυκλέτα μου γίνεται πολύτιμος και οφείλει να είναι ευχάριστος.... πολύ ευχάριστος και να πιάνει τόπο. Προσωπικές προτιμήσεις λέγεται και νομίζω λίγο πολύ αυτές τις ιδέες ανταλλάζουμε.
    Επειδή ακριβώς ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγος και επιπλέον υπάρχει η ανάγκη της καθημερινής μετακίνησης, αν μπορέσει κάποιος να ομορφύνει την καθημερινότητα, έχει πετύχει διάνα. Δεν ισχύει μόνο για τα μοτοσυκλέτα, αλλά και για άλλες περιπτώσεις, ακόμα και για τη δουλειά. Πρέπει να προσπαθούμε να ομορφαίνουμε τη δουλειά μας, δεν μπορούμε να ζούμε στη ρουτίνα και να περιμένουμε να ξεδώσουμε δύο φορές το μήνα. Καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει πάντα η πολυτέλεια της επιλογής, αλλά πολλές φορές, με αρκετό ψάξιμο, τα καταφέρνουμε. Υπό αυτό το πρίσμα αγόρασα τη μοτοσυκλέτα μου πριν χρόνια και κατάφερα να ομορφαίνω τις καθημερινές. Μία ανιαρή και στρεσογόνα μετακίνηση με το αμάξι, έγινε απόλαυση με τη μοτοσυκλέτα. Το αμάξι κολλάει στην κίνηση, ενώ η μοτοσυκλέτα κινείται σχετικά άνετα και βρίσκεις ευκαιρίες για ανοίγματα και χαμόγελα. Δεν είναι ορεινό στροφυλίκι, ούτε παραθαλάσσιο αγνάντεμα βόλτας, αλλά έχει έχει τη χάρη της και η αστική μετακίνηση με μοτοσυκλέτα που σου αρέσει και δεν δυσανασχετεί στην πόλη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Εμένα μου αρέσει να είμαι συνέχεια στη ροπή και απολαμβάνω την δύναμη καθημερινά.
    Από την στιγμή που δεν επιβαρύνω τους γύρω μου, ενα 500ε πάνω στα έξοδα του χρόνου το βλέπω έξοδα χόμπι για ευεξία και καλή διάθεση.
    Μην τρελαθούμε, δεν πετάμε αλλού αυτό το ποσό όταν έχουμε την δυνατότητα;.
    Α γεια σου. Καλός ο εξορθολογισμός των εξόδων, αλλά χρειάζονται και οι υπερβάσεις, αν βέβαια δεν στερούμε απαραίτητα χρήματα από την οικογένειά μας. Η μοτοσυκλέτα πολλές φορές δεν συμφέρει οικονομικά, αλλά βοηθάει στην ψυχική ισορροπία. Ασκείς το χόμπι σου τις καθημερινές.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Φίλε όταν το φτάνεις στα όριά του, δεν πετάει πισινό... όταν πετάει χάνεις χρόνο, άρα τα πέρασες τα όριά του... Εκτός αν ήσουν σε χώμα βέβαια που εκεί αλλάζει...

Ίσως τα πράγματα δεν είναι τελείως ξεκάθαρα στο μυαλό σου, γιατι δεν έχεις την εμπειρία να καταλάβεις ο τί ακριβώς θές.

Υπάρχουν διάφορες συμπεριφορές μοτέρ.
    Αυτά που έχουν ροπάρα απο ρελαντί και όσο ανεβαίνουν οι στροφές κρεμάνε,
    Αυτά που έχουν το pick της ροπής τους στις μεσαίες και κρεμάνε ή στις χαμηλές ή στις υψηλές και αντίστροφα έχουν μέτρια ροπή στις αντίθετες στροφές,
    Αυτά που δεν έχουν καθόλου ροπή στις χαμηλές και τις μεσαίες, αλλα στις ψηλές νομιζεις οτι είσαι σε πύραυλο. και τέλος,
    Αυτά που δεν έχουν ροπή πουθενά, όπως το ΤΑ σου :P
    (έχω απλοποιήσει τις κατηγορίες)

Όλα αυτά τα μοτέρ, έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους, ανάλογα με τη χρήση που θές να κάνεις.

Για χαλαρά, ξεκούραστα ταξίδια πχ, χρειάζεσαι ένα μοτέρ που να είναι ελαστικό παντού. Να μην χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις ταχύτητες όλη την ώρα, αλλα να κουμπώνεις μία 4άρτη πχ και να πηγαίνεις συνέχεια με αυτή. Όμως, αν σου αρέσει να πηγαίνεις τάπα, αυτά τα μοτέρ είναι βαρετά, γιατι δεν έχουν ξέσπασμα πουθενά.
    Για καταδρομικές και πίστα, προφανώς το μοτέρ που έχει ροπές ψηλά, είναι το ιδανικό. Μέσα στη πόλη όμως είναι βάσανο. Στα ταξίδια αν δεν πηγαίνεις κομμάτια, πάλι είναι βάσανο.
    Για μέσα στη πόλη, προσωπικά μου αρέσει να έχω ροπή στις χαμηλές, γιατι μπορώ να πηγαίνω χαλαρά και μόλις χρειαστώ γκάζι, το έχω άμεσα. Σε ταξίδι, αν δεν πηγαίνεις χαλαρά, αυτό το μοτέρ φαίνεται λίγο (εκτός βέβαια αν είναι 5000cc...) για πίστα δεν προσφέρει καμία συγκίνηση.

Κατ αντιστοιχία, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες εκτός του μοτέρ που κατηγοριοποιούν τη μοτοσυκλέτα σε "πόλης", "ταξιδιού" και "πίστας"
    πχ, το βάρος, το ύψος, ο όγκος, το πόσο γρήγορα στρίβει, το πόσο κόβει το τιμόνι, η κατανάλωση, το κόστος του service και άλλα.

Εσύ λοιπόν τι θές?
    Τι θα θυσιάσεις για να έχεις το αυτό που θές? Γιατι με ένα μηχανάκι, δεν γίνεται να είναι όλα ικανοποιημένα.

Προσωπικά, SS θέλω κατα βάθος. Όμως επειδή μέχρι που γεννήθηκε η κόρη μου, πήγαινα παντού με την μοτοσυκλέτα (δουλειά, διακοπές, βόλτες) και δεν είχα την δυνατότητα να συντηρώ 2 μεγάλες, επέλεξα sport touring μοτοσυκλέτες, με έμφαση στο sport (τις παλιές τις ορθόδοξες... όχι αυτές τις on-off με λάστιχα δρόμου που λένε τώρα ST). Είναι βαριά, είναι ογκώδης, δεν κλείνουν οι καθρέπτες καν, καίει το κώλο της μέσα στη πόλη, αλλα όταν την καβαλάω σε ταξίδι ή βόλτα, είναι η καλύτερη μηχανή του κόσμου.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος
    Φίλε όταν το φτάνεις στα όριά του, δεν πετάει πισινό... όταν πετάει χάνεις χρόνο, άρα τα πέρασες τα όριά του... Εκτός αν ήσουν σε χώμα βέβαια που εκεί αλλάζει...

Ίσως τα πράγματα δεν είναι τελείως ξεκάθαρα στο μυαλό σου, γιατι δεν έχεις την εμπειρία να καταλάβεις ο τί ακριβώς θές.

Υπάρχουν διάφορες συμπεριφορές μοτέρ.
    Αυτά που έχουν ροπάρα απο ρελαντί και όσο ανεβαίνουν οι στροφές κρεμάνε,
    Αυτά που έχουν το pick της ροπής τους στις μεσαίες και κρεμάνε ή στις χαμηλές ή στις υψηλές και αντίστροφα έχουν μέτρια ροπή στις αντίθετες στροφές,
    Αυτά που δεν έχουν καθόλου ροπή στις χαμηλές και τις μεσαίες, αλλα στις ψηλές νομιζεις οτι είσαι σε πύραυλο. και τέλος,
    Αυτά που δεν έχουν ροπή πουθενά, όπως το ΤΑ σου :P
    (έχω απλοποιήσει τις κατηγορίες)

Όλα αυτά τα μοτέρ, έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους, ανάλογα με τη χρήση που θές να κάνεις.

Για χαλαρά, ξεκούραστα ταξίδια πχ, χρειάζεσαι ένα μοτέρ που να είναι ελαστικό παντού. Να μην χρειάζεται να ανεβοκατεβάζεις ταχύτητες όλη την ώρα, αλλα να κουμπώνεις μία 4άρτη πχ και να πηγαίνεις συνέχεια με αυτή. Όμως, αν σου αρέσει να πηγαίνεις τάπα, αυτά τα μοτέρ είναι βαρετά, γιατι δεν έχουν ξέσπασμα πουθενά.
    Για καταδρομικές και πίστα, προφανώς το μοτέρ που έχει ροπές ψηλά, είναι το ιδανικό. Μέσα στη πόλη όμως είναι βάσανο. Στα ταξίδια αν δεν πηγαίνεις κομμάτια, πάλι είναι βάσανο.
    Για μέσα στη πόλη, προσωπικά μου αρέσει να έχω ροπή στις χαμηλές, γιατι μπορώ να πηγαίνω χαλαρά και μόλις χρειαστώ γκάζι, το έχω άμεσα. Σε ταξίδι, αν δεν πηγαίνεις χαλαρά, αυτό το μοτέρ φαίνεται λίγο (εκτός βέβαια αν είναι 5000cc...) για πίστα δεν προσφέρει καμία συγκίνηση.

Κατ αντιστοιχία, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες εκτός του μοτέρ που κατηγοριοποιούν τη μοτοσυκλέτα σε "πόλης", "ταξιδιού" και "πίστας"
    πχ, το βάρος, το ύψος, ο όγκος, το πόσο γρήγορα στρίβει, το πόσο κόβει το τιμόνι, η κατανάλωση, το κόστος του service και άλλα.

Εσύ λοιπόν τι θές?
    Τι θα θυσιάσεις για να έχεις το αυτό που θές? Γιατι με ένα μηχανάκι, δεν γίνεται να είναι όλα ικανοποιημένα.

Προσωπικά, SS θέλω κατα βάθος. Όμως επειδή μέχρι που γεννήθηκε η κόρη μου, πήγαινα παντού με την μοτοσυκλέτα (δουλειά, διακοπές, βόλτες) και δεν είχα την δυνατότητα να συντηρώ 2 μεγάλες, επέλεξα sport touring μοτοσυκλέτες, με έμφαση στο sport (τις παλιές τις ορθόδοξες... όχι αυτές τις on-off με λάστιχα δρόμου που λένε τώρα ST). Είναι βαριά, είναι ογκώδης, δεν κλείνουν οι καθρέπτες καν, καίει το κώλο της μέσα στη πόλη, αλλα όταν την καβαλάω σε ταξίδι ή βόλτα, είναι η καλύτερη μηχανή του κόσμου.
    Πράγματι , δεν ξέρω τι θέλω γιατί έχω οδηγήσει συνολικά 2 μηχανάκια και έχω ανέβει για βόλτα σε άλλα 3 .
    και τα 5 είναι On/offδικα .
    Για αυτό και θέλω να τεστάρω αρκετά πριν την απόφαση. Γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω.
    Απλά δεν βοηθά η κατάσταση με τις εισαγωγές για να το κάνω.
    The Dirty Harry

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Φίλε μου, και να οδηγήσεις 10 μηχανάκια για μισή ώρα, δεν θα καταλάβεις τι θες.

Καταλαβαίνεις τι θες με τη συμβίωση.
    Με 2 χρόνια εμπειρίας, και με το ΤΑ σαν μέτρο σύγκρισης, ότι και να οδηγήσεις θα σου φανεί πύραυλος και άνετο με κρατηματαρες...

Παρε αυτό που σου κάνει περισσότερο κλικ.
    Δεν θα το μετανιώσεις, γιατί αυτό ήθελες να πάρεις και δεν θα ξέρεις αν κάποιο άλλο ήταν καλύτερο.

Προσωπικά, στη θέση σου θα είχα πάρει το v2s εχθές.
    Πέρα του ότι κατ εμέ είναι καλύτερη επιλογή από τις υπόλοιπες επιλογές σου, (πχ bmw δεν ξαναπαίρνω ούτε να μου τη χαρίζουν), είναι και η καύλα στη μέση. Είναι σημαντικότερος παράγοντας από όσο νομίζεις.

Παρε αυτό που θα γουστάρεις να βλέπεις και να καβαλάς. Θα προσαρμοστείς στις ιδιεταιροτητες του (στο τι κάνει καλά και τι οχι) αλλά δεν θα σε ενοχλεί, γιατί θα είναι η καύλα στη μέση...
    Αν μετά από χρόνια νοιώσεις ότι δεν σου κάνει, παίρνεις άλλο.

Ειδικά στην αγορά μοτοσυκλετας είμαι τις άποψης ότι πρέπει να αγοράζει κανείς περισσότερο με τη καρδιά και λιγότερο με τη λογική.
    Όταν αρχίζεις να αγοράζεις με τη λογική, είσαι κατασταλαγμενος και ξέρεις τι θες ακριβώς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος

Ειδικά στην αγορά μοτοσυκλετας είμαι τις άποψης ότι πρέπει να αγοράζει κανείς περισσότερο με τη καρδιά και λιγότερο με τη λογική.
    Όταν αρχίζεις να αγοράζεις με τη λογική, είσαι κατασταλαγμενος και ξέρεις τι θες ακριβώς.
    Σωστος!

Αλλωστε γι' αυτο που θες η λογικη επιλογη ειναι σκουτερ και οχι μοτοσυκλετα. Χωροι, αυτοματο, προστασια απο τα νερα του δρομου, οικονομια, γι' αυτο φτιαχτηκαν και το κανουν καλα.

Η μοτοσυκλετα στην καθημερινοτητα ειναι συναισθημα οχι λογικη. Με βαση αυτην λοιπον παρε αυτο που γουσταρεις περισσοτερο, αυτη που σε κραταει ξυπνιο τα βραδια, κι ας ειναι λιγοτερο ανετη ή σπορ ή οικονομικη ή ελαφρια απο αλλες. Οταν θα την καβαλας ολα της τα μειονεκτηματα θα σβηνουν και θα βλεπεις τα προτερηματα της

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παρε ΤΩΡΑ οτι γουσταρεις πραγματικα.Τα λαθη -εαν γινουν-καλυτερα να γινονται οταν εισαι νεος ,και δεν εχεις υποχρεωσεις,γιατι ειναι πιο ανωδυνα.Μετα οταν αποκτησεις υποχρεωσεις ,και μεγαλωσεις ,πονανε περισσοτερο.ΝΟΜΟΣ.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2019, 23:44
  2. Για να ετοιμαζομαστε για Ιουλιο σιγα-σιγα!
    από Vstrommer71 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 17:05
  3. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2006, 22:14
  5. Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2005, 17:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε