γεμισε την μπανιερα με μπυρα και πνιξ'τον!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τον "βουντωνω" τωρα ΑΜΕΣΩΣ!![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γεμισε την μπανιερα με μπυρα και πνιξ'τον!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τον "βουντωνω" τωρα ΑΜΕΣΩΣ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μην μιλάς για σένα και τι θα ήθελες να σου κάνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γεμισε την μπανιερα με μπυρα και πνιξ'τον!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
εχεις δικιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ρε μην μιλάς για σένα και τι θα ήθελες να σου κάνουν![]()
![]()
crs, εχω καλυτερη ιδεα: ασε τις μπυρες για εμενα, και παρε κανενα FUCKom εργαλειο και καν΄του οτι τραβαει η ψυχη σου!!!
Πσςςςτ καραφλε Αφρικανε....Δεν αφηνεις τις συμβουλες λεω εγω...!!! Ασε με τις μπυρεσ και τα βουντου καλα ηταν!!![]()
![]()
![]()
Τι νουμερο να παρω τα παπουτσια δεν ξερω...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
προσεχε γιατι εκει στην Απω Ανατολη εχουν μικρα πελματα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τι νουμερο να παρω τα παπουτσια δεν ξερω...![]()
και προς Θεου, ΜΗΝ εκφρασεις την απορια σου στον Καπετανιο... σε βλεπω με τακουνια ασορτι με το ΚΤΜ!!!
Μπα το εν Ελλαδι Κινεζικο ποδοσφαιρο ειναι που με ενδιαφερει....! Ασε το Καπταιν γιατι ειναι περιεργα τα γουστα του και δεν φοραω κοκκινα παπουτσια...![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Σου πηγαίνουν όμωςΑρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μπα το εν Ελλαδι Κινεζικο ποδοσφαιρο ειναι που με ενδιαφερει....! Ασε το Καπταιν γιατι ειναι περιεργα τα γουστα του και δεν φοραω κοκκινα παπουτσια...![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ρε μην μιλάς για σένα και τι θα ήθελες να σου κάνουν![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ντρουνα ΜΟΥ μην φοβασαι ολα ειναι απο ελεγχο, δεν μας εχει παρει κανεις χαμπαρι....Γαμωτ γαμωτ με ποναει και η καρφιτσα με το ματακι....![]()
![]()
![]()
Παω να αγορασω παπουτσια για Κινεζικο ποδοσφαιρο..!![]()
![]()
:wacko:
Οτι ολα ειναι υπο ελεγχο, αυτο ειναι κατι παρα πανω απο σιγουρο.....Ποιανου τον ελεγχο ομως δεν ξερω....Μα καλα την καρφιτσα γλυκε ΜΟΥ κατευθειαν στο δερμα την καρφιτσωσες? Προσεχε λιγο το δερματακι σου ......Εκτος αν την εκανες πιερσιγκ οποτε Οκ!!
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
μαλλον .... ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ..... θα βλεπετε στο Δελεαρ στο εξης.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οχι τα piercings μου εχουν κλεισει απο καιρο και θα μεινουν κλειστα...Ασε να μπορω να παω και σε κανα επαγγελματικο ραντεβου με καποια στοιχειωδη σοβαροτητα...Ολα ειναι υπο τον ελεγχο καποιου τωρα το ποιος δεν εχει σημασια...!!![]()
![]()
![]()
![]()
Επαγγελματικά ραντεβού τα ονομάζουμε τώρα????Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Οχι τα piercings μου εχουν κλεισει απο καιρο και θα μεινουν κλειστα...Ασε να μπορω να παω και σε κανα επαγγελματικο ραντεβου με καποια στοιχειωδη σοβαροτητα...Ολα ειναι υπο τον ελεγχο καποιου τωρα το ποιος δεν εχει σημασια...!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μάλλον ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από LINA
μαλλον .... ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ..... θα βλεπετε στο Δελεαρ στο εξης.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μάλλον ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι Ο ΕΡΩΤΑΣ ΒΑΡΕΣΕ ΜΠΙΕΛΑ ;;;;;;;;;;;;;;
Να αλλαξω καναλι ;;;
:hypnotize :hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
Keep spamming, έχουμε καιρό μέχρι την επόμενη Δευτέρα![]()