Καλό και άγιο το GSR , ένα φεγγάρι το σκεφτόμουνα , όμως το άφησα στην άκρη α) λόγω σχετικά αυξημένης κατανάλωσης β) λόγω σχετικά μειωμένων δυνατοτήτων για ταξίδια η μεγάλες βόλτες . Αν και δεν τα έχω βολτάρει ακόμα , ειμαι 1.90 95 κιλά , νομίζω πως με 2 ατομά θα είναι σαφώς πιο άνετο το ΒΑΝΔΙΤ . Ισως το GSR στην κίνηση να είναι πιο ευέλικτο όντας πιο μαζεμένο και ελαφρύ , αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , μπορούμε ? Τωρα για την τιμή που λες ίσως και να διαφωνήσω . Στην ίδια κατηγορία ας πούμε , τι παραπάνω δίνει δηλαδή το FAZER με τα 78 αλόγα ABS στα 7400 ? Χοντρικά καμιά , ίσως μονό μια πιθανά καλύτερη μεταπώληση . Το S2 μου αρέσει καλύτερα αλλά ξεφεύγει στην τιμή κάπου κοντά στα 9000 . Σε σχέση με το CBF όμως στα 7400 ??? ΧΜΜΜΜ εδώ αν θεωρήσω ότι για τιμή μετρητής ίσως κατέβω κοντά στα 7000 και με τίποτα δωράκια θεωρητικά υπάρχει μια πραγματική διαφορά κάπου στα 600 εβρα η οποία δεν είναι και τραγική δεδομένου ότι το CBF του 2008 και μ' αρέσει , και ειναι βελτιωμένο τόσο από από άποψη πλαισίου όσο και από άποψη κινητήρα .Νόμιζα πως το 2008 CBF θα ξεπερνάει κατά πολύ τα 8000 . Κοιτα ρε πάνω που είχα κατασταλάξει κάπου γύρισα στο πουθενά ...Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
@Anritsu Σε Suzuki δώρα κάνει ο Γκουντούφας (απ΄ότι βλέπω σε περιοδικά, δεν έχω ρωτήσει). Πάντως τα δώρα είναι σπάνια καλής ποιότητας, όταν πρόκειται για κράνη κλπ. Τώρα αν σου δώσουν κανένα λουκετάκι, tankbag, συναγερμό, ίσως κανένα αδιάβροχο, αυτά τα βλέπω χρήσιμα... Πάντως επιμένω, ότι υπάρχει προκατάληψη εναντίον του Bandit, με μερική ευθύνη και στη Suzuki, γιατί το άφησε να θεωρείται δεινόσαυρος τόσα χρόνια. Και ξαναλέω ότι πούλησε όσο το ER-6 μέσα στο 2007...
Για αυτόν που είπες, έχω ακούσει κ εγώ πολλά, αλλά δεν ξέρω τι από όλα είναι αλήθεια. Μπορεί κάποιοι να έχουν δίκιο, μπορεί να είναι απλά ζήλεια.
Η τιμή του Bandit ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, είναι απλά χαμηλή, γιατί η μοτοσικλέτα σε γενικές γραμμές δεν έχει κάτι ακριβό επάνω της. "Προσφορά" λόγω έντονου ανταγωνισμού είναι το απλό GSR. Χωρίς πλάκα, αν δε πεθαίνεις για fairing, δε ρίχνεις μια ματιά; GSR στα 6000 είναι χάρισμα! Είναι το ίδιο άνετο με το Bandit σαν σέλα/θέση, παίρνει ζελατίνα (όχι της Suzuki είναι πανάσχημη) και το μοτεράκι είναι διαμάντι. Θα γλιτώσεις και 30 κιλά...
![]()