Σελίδα 43 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai

@Anritsu Σε Suzuki δώρα κάνει ο Γκουντούφας (απ΄ότι βλέπω σε περιοδικά, δεν έχω ρωτήσει). Πάντως τα δώρα είναι σπάνια καλής ποιότητας, όταν πρόκειται για κράνη κλπ. Τώρα αν σου δώσουν κανένα λουκετάκι, tankbag, συναγερμό, ίσως κανένα αδιάβροχο, αυτά τα βλέπω χρήσιμα... Πάντως επιμένω, ότι υπάρχει προκατάληψη εναντίον του Bandit, με μερική ευθύνη και στη Suzuki, γιατί το άφησε να θεωρείται δεινόσαυρος τόσα χρόνια. Και ξαναλέω ότι πούλησε όσο το ER-6 μέσα στο 2007...
    Για αυτόν που είπες, έχω ακούσει κ εγώ πολλά, αλλά δεν ξέρω τι από όλα είναι αλήθεια. Μπορεί κάποιοι να έχουν δίκιο, μπορεί να είναι απλά ζήλεια.
    Η τιμή του Bandit ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, είναι απλά χαμηλή, γιατί η μοτοσικλέτα σε γενικές γραμμές δεν έχει κάτι ακριβό επάνω της. "Προσφορά" λόγω έντονου ανταγωνισμού είναι το απλό GSR. Χωρίς πλάκα, αν δε πεθαίνεις για fairing, δε ρίχνεις μια ματιά; GSR στα 6000 είναι χάρισμα! Είναι το ίδιο άνετο με το Bandit σαν σέλα/θέση, παίρνει ζελατίνα (όχι της Suzuki είναι πανάσχημη) και το μοτεράκι είναι διαμάντι. Θα γλιτώσεις και 30 κιλά...
    Καλό και άγιο το GSR , ένα φεγγάρι το σκεφτόμουνα , όμως το άφησα στην άκρη α) λόγω σχετικά αυξημένης κατανάλωσης β) λόγω σχετικά μειωμένων δυνατοτήτων για ταξίδια η μεγάλες βόλτες . Αν και δεν τα έχω βολτάρει ακόμα , ειμαι 1.90 95 κιλά , νομίζω πως με 2 ατομά θα είναι σαφώς πιο άνετο το ΒΑΝΔΙΤ . Ισως το GSR στην κίνηση να είναι πιο ευέλικτο όντας πιο μαζεμένο και ελαφρύ , αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα , μπορούμε ? Τωρα για την τιμή που λες ίσως και να διαφωνήσω . Στην ίδια κατηγορία ας πούμε , τι παραπάνω δίνει δηλαδή το FAZER με τα 78 αλόγα ABS στα 7400 ? Χοντρικά καμιά , ίσως μονό μια πιθανά καλύτερη μεταπώληση . Το S2 μου αρέσει καλύτερα αλλά ξεφεύγει στην τιμή κάπου κοντά στα 9000 . Σε σχέση με το CBF όμως στα 7400 ??? ΧΜΜΜΜ εδώ αν θεωρήσω ότι για τιμή μετρητής ίσως κατέβω κοντά στα 7000 και με τίποτα δωράκια θεωρητικά υπάρχει μια πραγματική διαφορά κάπου στα 600 εβρα η οποία δεν είναι και τραγική δεδομένου ότι το CBF του 2008 και μ' αρέσει , και ειναι βελτιωμένο τόσο από από άποψη πλαισίου όσο και από άποψη κινητήρα .Νόμιζα πως το 2008 CBF θα ξεπερνάει κατά πολύ τα 8000 . Κοιτα ρε πάνω που είχα κατασταλάξει κάπου γύρισα στο πουθενά ...

Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Κοιτα ρε πάνω που είχα κατασταλάξει κάπου γύρισα στο πουθενά ...

Αχ να ένας άνθρωπος που με νιώθει! Δε ξέρεις πόσες φορές είπα παρόμοιες φράσεις, πόσες φορές έφαγα καζούρα του τύπου "άντε ΠΟΤΕ θα πάρεις μηχανή και ποιά" και τέτοια. Αν δεν το έχεις ψώρα ένα συγκεκριμένο μοντέλο είναι δύσκολη η απόφαση. Το fazer δεν λέει με τίποτα γιατί είναι άδειο χαμηλά και με τον τρόπο που αποδίδει, προορίζεται για ταξιδάκια "τάπα" στην εθνική, ή για φαναρομάχους. Το CBF είναι όντως ο μόνος ουσιαστικός αντίπαλος. Ίσως να περιμένεις να το δεις ζωντανό στην έκθεση (αν το έχουν) και κανένα συγκριτικό; Πάντως 2000 ευρώ παραπάνω δεν τα αξίζει. Ήμουν και εγώ στη σκέψη να το έπαιρνα πέρυσι (Χτες έκλεισα ένα χρόνο με το ληστή) αλλά δεν μπορούσα να βρώ κάτι καλό σε 2ο χέρι και σε λεφτά που να τα φτάνω...

Φίλε Anritsu το συμπέρασμα είναι ένα. Όσο το σκέφτεσαι, τόσο θα σε τρώει και δε θα παίρνεις απόφαση. Γιατί ΟΛΕΣ κάτι έχουν να πουν, όλες είναι όμορφες, όλες σε καλούν να τις πας βόλτα. Οπότε, μια που δεν μπορείς να τις έχεις όλες, πάρε μία που να σου κάνει όσο μπορείς περισσότερο κλικ. Με τη μοτοσικλέτα χωρίζεις πιό εύκολα αν έχετε ασυμφωνία χαρακτήρων (συνήθως). Ακόμα με πιάνω να σκέφτομαι, βρε μήπως ήταν καλύτερα να έπαιρνα το... Αλλά δε σκάω. Το Bandit είναι όσο γρήγορο πρέπει για να με τρομάξει ενίοτε, είναι όσο άνετο πρέπει για να με πάει παντού, είναι πολυεργαλείο και το έχω χαρεί. Και αρκετά φτηνό για να μη το έχω άγχος... (και άμα αποφασίσω αν θέλω SS, on-off, SM ή enduro για δεύτερη καλά θα είναι)

Το CBF είναι όντως ο μόνος ουσιαστικός αντίπαλος. Ίσως να περιμένεις να το δεις ζωντανό στην έκθεση (αν το έχουν) και κανένα συγκριτικό; Πάντως 2000 ευρώ παραπάνω δεν τα αξίζει. Ήμουν και εγώ στη σκέψη να το έπαιρνα πέρυσι (Χτες έκλεισα ένα χρόνο με το ληστή) αλλά δεν μπορούσα να βρώ κάτι καλό σε 2ο χέρι και σε λεφτά που να τα φτάνω...

Μα 7400 το δίνει αυτή την στιγμή ο Σαρακάκης , τουλαχίστον συμφωνα με το site του .Αν το πάρω μαλίστα απο κανα μότο Βυνιο με φουλ αξεσουαρ σε αυτήν την τιμή ή και κατι λιγοτερο αν το καταφέρω σε τιμή μετροιτής , η διαφορά θα ειναι πραγματικά λιγοτερα απο 1000 εβρά καθως το Μπαντιτ μπορει να πώλειται 6350 αλλά δεν εχει ουτέ λουκετό δώρο . Αν πεις να βαλεις κανα καγκέλακι , συναγερμό η μπαγκαζίερα τα πλησιαζεί τα 7000. Το μόνο αρνητικό πουμπορώ να βρω στο CBF σε σχέση με το Bandit είναι οτι σιγουρά απο αποψή κλόπης ειναι πολύ πιο επιφόβο . Βεβαία επειδή ακομά το BROSακι με τα 105.000 κμ στην πλάτη του εχεί ψυχή δεν βλέπω να επενδύω πριν το 2009 , ισώς να αξιζει δε να περιμένω μήπως και δώ καμία αλλαγη στο CBF 2009 . Λέμε τώρα ...
    Modenas Kriss 125

ισώς να αξιζει δε να περιμένω μήπως και δώ καμία αλλαγη στο CBF 2009 . Λέμε τώρα ...
    CBF του 2009 δεν υπάρχει... Το CBF ανανεώθηκε φέτος και έρχεται σύντομα. Φυσικά και θα βγαίνει και το 2009, αλλά άντε να προσθέσουν κανένα χρώμα, δε θα αλλάξει τπτ άλλο. Αυτό που λες εσύ με τα 7400, μήπως είναι το μοντέλο που μόλις σταμάτησε να παράγεται;;;
    Το μοντέλο 2008, λέει "αναμένεται".
    Και το ανησυχητικό είναι, ότι έχουν αλλάξει μοτέρ και πλαίσιο με πιο μοντέρνα, έχουν αδυνατίσει τα πλαστικά, αλλά πήρε και 15 κιλά; Εκτός αν η Honda ξεκίνησε να τα μετράει με υγρά και καύσιμα, επιτέλους...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχεις απολύτο δίκιο . Μακάρι και το καινουριο να παιξεί εκεί κοντά αν και επιμένω πως θα τα πατήσει τα 8 Κ . Οπώς και να εχεί εχώ καταλάξει στο Μπαντιτ , σαν μια αξιοπίστη οικονομική και διασκεδαστική επιλογή . Αυτο το μπουρι να μην είχε μόνο και θα ήταν άψογο ...

Modenas Kriss 125

Αυτο το μπουρι να μην είχε μόνο και θα ήταν άψογο ...
    Mivv motogp style. "Τέλος".
    Και όμορφη και μικρή...

Παλαιό μέλος
    Mivv motogp style. "Τέλος".
    Και όμορφη και μικρή...
    Γνωριζουμε τιμη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Γνωριζουμε τιμη;
    Δε το έψαξα γιατί δεν μπαίνει στο δικό μου. Τα στοιχεία του εισαγωγέα ειναι:
    KOSTPART
    DIMITRAKOPOULOU STR., 29
    11742 ATHENS
    GREECE
    Tel 0030/210-9241400
    Fax 0030/ 210-9213038
    email: kostpart@otenet.gr

Φίλοι, amyroukai και aman 17-2 σας ευχαριστώ για τις οδηγίες σας για την αλλαγή ζελατίνας. Ασχολήθηκα χθες το μεσημέρι και πέρασα μια ψηλότερη της kappa.Πραγματικά η διαφόρα είναι μέρα με την νύχτα.Πήγα χθες Κοζανή (από Θεσ/κη) και γύρισα σήμερα.Πολυ άνετα και με υψηλές ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται σκύψημο. Ευχαριστώ και πάλι.
    Giorgos

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoskoz
    Φίλοι, amyroukai και aman 17-2 σας ευχαριστώ για τις οδηγίες σας για την αλλαγή ζελατίνας. Ασχολήθηκα χθες το μεσημέρι και πέρασα μια ψηλότερη της kappa.Πραγματικά η διαφόρα είναι μέρα με την νύχτα.Πήγα χθες Κοζανή (από Θεσ/κη) και γύρισα σήμερα.Πολυ άνετα και με υψηλές ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται σκύψημο. Ευχαριστώ και πάλι.
    Τι ύψος έχεις ρε ΤΖΟΡΤΖ ??? Για βάλε απάνω κανένα στο 1.90 να διακτινιστει και μαθέ αν τον φυσάει

.
    Modenas Kriss 125

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Εγω τη ζελατινα της Kappa την κραταω με το χερι για να μενει ακινητη..
    Ενω την εχω βιδωσει σωστα μετα τα 200 τρεμοπαιζει δημιουργωντας στροβιλισμους μπροστα στο κρανος..

Edit : Ξερω ξερω...παρε gsxr..
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος
    Ξεχασα να πω οτι τα TDM τα εχουμε Και ειχα και την βαλιτσα πανω...

Smile

Σιγουρα για κάποιον με ύψος 1,90 χρειάζεται 2 ζελατίνες κολλημένες για να μην τον χτυπάει ο αέρας.Εγώ είμαι 1,77 και βολεύομαι.Τώρα λέγοντας υψηλές ταχύτητες εννοούσα 160 - 180 (μάλλον έπρεπε να πω κανονικες ταχυτητες για εσας ε? :smilea: ).Για πάνω από 200 βλέπω να φεύγει και το βαλιτσάκι που έχω και να το ψάχνω.
    Για αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι η καλύτερη ζελατινα είναι της powerbronze.

http://www.powerbronze.co.uk/display...O&OBJ_ID=31358
    Giorgos

με λίγο σκύψιμο όλα είναι μια χαρά
    έκανα ταξίδι με 180-200 όλη την ώρα..
    η απόλυτη ησυχία αρκεί τα μάτια να είναι λίγο πιο πάνω από το πάνω μέρος της ζελατίνας
    (1,82)
    είχα πάνω 3βάλιτσο κ με το βάρος πίσω το ένιωθα πιο καλά στις στροφές κ έστριβα καλύτερα !!!??? #$@#$@#

236 τελική
    οι βαλίτσες πιάστηκαν κ με ιμάντες πάνω στην βάση απλά για 10000% σιγουριά ότι δεν θα ανοίξουν
    η givi λέει μέχρι 120 (το ίδιο κ για την ζελατίνα αν έχει αέρα)
    οπότε δεν θέλω να δοκιμάσω τα όρια των βαλιτσών
    η ζελατίνα δεν είχε πρόβλημα
    έπαιζε λίγο το πάνω μέρος αλλά λίγο κ νομίζω φυσιολογικό με τόσο ζόρι που τράβαγε στα 200+

Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
    με λίγο σκύψιμο όλα είναι μια χαρά
    έκανα ταξίδι με 180-200 όλη την ώρα..

236 τελική
    Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι εξωγήινος... ΛΟΛ για το ταξίδι 180-200 με λίγο σκύψιμο ακόμα και η μαμά ζελατίνα είναι καλά, το δοκίμασα φέτος από Μαλιακό ως Τέμπη. Αλλά με την ψηλή, δεν θέλει σκύψιμο. Για να μη λέμε και μακακίες, οι δρόμοι μας και η κυκλοφοριακή μας αγωγή ΔΕΝ είναι για ταξίδια με τόσα. Και δεν εννοώ ότι σώνει και καλά ο οδηγός της μοτοσικλέτας είναι κουλός, αλλά ότι είναι πολλά περισσότερα από όσα έχει συνηθίσει ο μέσος Έλληνας και δεν υπάρχει περίπτωση να σε προσέξει όταν πηγαίνεις με τόσα, που σημαίνει απλά ότι ψάχνεσαι να φας το κεφάλι σου. Το προσωπικό μου όριο για να μην νιώθω στην τσίτα, είναι στα 150 το πολύ. Μετά, ο Αγ. Πέτρος ανοίγει τεφτέρια, το ΚΑΤ ετοιμάζεται για πελάτη κλπ.

Οι ψηλές ζελατίνες όντως έχουν μιά παραμόρφωση από την πίεση του αέρα, λογικό δεν είναι; Όποιος θέλει τελικές, βάζει χαμηλή ζελατίνα και σκύβει. Η ψηλή είναι για άνετο ταξίδι σε "λογικά" χιλιόμετρα. Η MRA Vario touring μάλλον είναι ο καλύτερος συμβιβασμός... Θα την ψωνίσω αν έχω μετρητά για "κάψιμο" να δω.

Τελική, σε ελάχιστες περιπτώσεις μακακίας που την έχω κυνηγήσει, πάνω από 221 δεν έχει γράψει το όργανο, με τη βαλίτσα πίσω. Και είχα μείνει με το γκάζι κολλημένο τέρμα αρκετή ώρα, ξαπλωτός, δεν ανέβαζε άλλο. Τι να σου πω, αν με ξανακαβαλήσει ο διάολος θα το ξαναπροσπαθήσω το θέμα... 236...? Εντυπωσιακό!

Και LOL τα Vstrom τα έχουμε άαανετα, τα TDM λιγότερο άνετα, τα F800 μας έχουν, τα ER-6 μας πάνε μαζί ανάλογα τη σχέση στο κιβώτιο. (μάλλον έχουμε και τις R1200GS αλλά δεν παίρνω όρκο, έχω ανοίξει και μαζί με Varkadero και δεν έφυγε).

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •