αντε ρε παλι κονομισες τσαμπα λαστιχα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Αφού σου είπα θα παίρνεις τα δικά μου και του ΤΙΤΑΝ![]()
για ευθείες είναι ότι πρέπει![]()
![]()
είναι και ελαφρομένα:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
αντε ρε παλι κονομισες τσαμπα λαστιχα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εχεις ρε κουφαλα λαστιχο με λινα στο πλαι και ψωμι ακομα στο κεντρο θα σε παραδεχτω...Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
![]()
Παντως εν'οψει Πανελληνιας καβατζωστε μερικα αν σας περισσευουν,θα τα χρειαστω...![]()
![]()
Πάντως ρε συ TRE, εγώ παρόλο που δε μπαίνω σε πίστα έχω δει αρκετές φωτογραφίες από παιδιά που μπαίνουν, με τα λάστιχα στο κέντρο άθικτα και στις άκρες γκάματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αν εχεις ρε κουφαλα λαστιχο με λινα στο πλαι και ψωμι ακομα στο κεντρο θα σε παραδεχτω...
Παντως εν'οψει Πανελληνιας καβατζωστε μερικα αν σας περισσευουν,θα τα χρειαστω...![]()
![]()
Για το άλλο που ειπώθηκε παραπρίν (νέα λέξις), και γώ είχα περάσει σε κάτι στροφιλίκια με το ονοφάκι κάτι κοιμισμένα παληκάρια, αλλά ούτε τα πηγαίναμε, ούτε τους έκοψα ότι ξέρανε τους δρόμους -άσε που εγώ για δουλειά πήγαινα, άμα μου κολλάγανε για κόντρα, μάλλον τον γνωστό άγιο θα ακούγανε από το πάντα ευγενές στοματάκι μου.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Πάντως ρε συ TRE, εγώ παρόλο που δε μπαίνω σε πίστα έχω δει αρκετές φωτογραφίες από παιδιά που μπαίνουν, με τα λάστιχα στο κέντρο άθικτα και στις άκρες γκάματα.
Απο πιστα εχω δει και εγω,αλλα στο δρομο λιγο δυσκολα να βρεις δρομο με τετοια ασφαλτο και τετοια συνεχεια στροφων που να μην προλαβαινεις να σηκωθεις και να τρως λαστιχο μονο στην ακρη...![]()
![]()
Παντως αν εχετε τιποτα τετοια λαστιχα τα θελω σοβαρα...![]()
![]()
και τι θα φορεσεις τα λαστιχα απο r6 και r1?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Απο πιστα εχω δει και εγω,αλλα στο δρομο λιγο δυσκολα να βρεις δρομο με τετοια ασφαλτο και τετοια συνεχεια στροφων που να μην προλαβαινεις να σηκωθεις και να τρως λαστιχο μονο στην ακρη...![]()
![]()
Παντως αν εχετε τιποτα τετοια λαστιχα τα θελω σοβαρα...![]()
![]()
δηλ.θα βαλεις λαστιχα απο μηχανακια που τα θεωρεις κατωτερα απο το δικο σου?![]()
E ta lastixa de peirazoun re cΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
και τι θα φορεσεις τα λαστιχα απο r6 και r1?
δηλ.θα βαλεις λαστιχα απο μηχανακια που τα θεωρεις κατωτερα απο το δικο σου?![]()
den einai yamaha i suzuki
ναι αλλα φορεθηκαν απο yamaha,οποτε οταν τα εβγαλε ο γιαμαχακιας,επειδη του σπηναρε,τα εβαλε ο τζιξερακιας, που του πανε κουτι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
E ta lastixa de peirazoun re cden einai yamaha i suzuki
![]()
Mpa gia to K7 de kanun pantosΑρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ναι αλλα φορεθηκαν απο yamaha,οποτε οταν τα εβγαλε ο γιαμαχακιας,επειδη του σπηναρε,τα εβαλε ο τζιξερακιας, που του πανε κουτι!!!![]()
Oλα τα λαστιχα τον ιδιο καπνο βγαζουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ναι αλλα φορεθηκαν απο yamaha,οποτε οταν τα εβγαλε ο γιαμαχακιας,επειδη του σπηναρε,τα εβαλε ο τζιξερακιας, που του πανε κουτι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
To astio pu to blepis ?
ΤΑ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ YAMAHA ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SUZUKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Epidh ta suzuki pane mono euthia e? de striboun sa ta yamahaΑρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
ΤΑ ΜΕΤΑΧΙΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ YAMAHA ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SUZUKI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a029: :a029: :a029: πεσατε στην παγιδα που σας εστησαν οι γιαμαχακιδες!!:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Epidh ta suzuki pane mono euthia e? de striboun sa ta yamaha
ο τρε την πηρε γραμμη την φαση,και το γυρησε,αλλα εσυ...:a029: :a029: :a029: