κάτι τέτοιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι σαν κι αυτό που έχεις στο avatar![]()
![]()
κάτι τέτοιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
Ρε Βαγγελακι μην τρελλενεσαι και ανυσηχεις καθολου......το παλλικαρι οσο παει και χειροτερευει....γινεται πιο κουλος και απο τον Τετρις.........εεεεεεεεε...........Σουντοκου............εεεεεεεε Σογκοκου.........δενα πετυχαινει ουτε κουνουπι με μπαζουκα......![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε Βαγγελακι μην τρελλενεσαι και ανυσηχεις καθολου......το παλλικαρι οσο παει και χειροτερευει....γινεται πιο κουλος και απο τον Τετρις.........εεεεεεεεε...........Σουντοκου............εεεεεεεε Σογκοκου.........δενα πετυχαινει ουτε κουνουπι με μπαζουκα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a017: :a015: :a16: :a17:
ρε μπουζουκόβιε δεν φτάνει που τα ακούω στο άλλο thread θα τα ακούω και σε αυτό, εδώ μπινελικωνόμαστε μόνο για ομάδες!!!!
![]()
![]()
την π@@τανα μου δεν γλυτώνω πουθενά!!!!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε μπουζουκόβιε δεν φτάνει που τα ακούω στο άλλο thread θα τα ακούω και σε αυτό, εδώ μπινελικωνόμαστε μόνο για ομάδες!!!!
την π@@τανα μου δεν γλυτώνω πουθενά!!!!!!!!!
δηλαδη τα ακους αδικα???![]()
και εμεις ομαδες παιζουμε....οι ''Χαβαλεδες'' με τους ''Αστραχανιδες''(γιουσουφοκουτσαλογα δηλαδη)...
αυτα....![]()
![]()
![]()
Βαγγελη......Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μάστα μάααστα....Εσείς καλέ πτωχοί,πλην όμως τίμιοι βιοπαλαισταί,πούθε τα βρήκατε τα γήπεδα και τα όβολα;Σε ποιό άρθρο υπάγεστε;
Μήν είναι το άρθρο τού Κοσκωτά,μήνα τού Σαλιαρέλη;Μην είναι τα,βγαλμένα με κόπο και ιδρώτα λεφτουδάκια τού Κόκκαλη;
Πάρτε λοιπόν τίς προεδράρες σας,πάρτε τούς Τσουκαλάδες και τούς Αλέφαντους,πάρτε και την προπονητάρα τον Λεμονή και πορευτείτε.
Και ανάψτε και καμμιά λαμπαδίτσα που υπάρχει η ΑΕΚ και κάνατε ομάδα.Εκτός αν δεν σού άρεσαν ο Μπάγεβιτς,ο Αλεξανδρής,ο Οκκάς,ο Μπατίστα και ο Σαμπανάζοβιτς.
Δεν πειράζει,άρεσαν στον Σωκρατάκια.Όπως τού άρεσαν και ο Νικολαΐδης με τον Λάκη αλλά τού ρίξανε χυλόπιττα οι αχρείοι.
Θυμάσαι τότε STOYBI μου που,όποιον παίχτη ήθελε ο Ντούσαν,τον χτύπαγε ο θρύλος;(Ίβιτς πχ)Θυμάσαι τι είχαν δηλώσει οι Γεωργάτος,Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλος πριν πάρουν μεταγραφή;Ότι θα πήγαιναν όπου πήγαινε ο Μπάγεβιτς.
Και τον διώξατε το Μπάγεβιτς γιατί δεν έκανε για Ευρώπη.Ε βέβαια...κάνανε ο Μπιγκόν και ο Προτάσωφ.:rotflmao: :rotflmao:
Άντε λοιπόν,κατουρείστε γιατί διψάμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διαφορα ειναι οτι σας τους πηραμε .........
Δεν τους διωξατε και τους πηραμε μετα......
Ας αφησουμε κατι μητροπουλους ,γεωργατους κλπ...![]()
Ο τζολε και ο γιανακοπουλος ητανε να πανε παο ( απο τοτε που επαιζαν στην παναχαικη αν δεν κανω λαθος.) αλλα ο γατος ο βαρδινογιαννης τους απεριψε .....![]()
Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι να εκαναν ποτε την δηλωση που αναφερεις...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μου φαίνεται απλά ότι αν ξαναδιαδάσεις το κείμενο του ........... θα βρεις 1 και μόνο λέξη "εκτός ορίων" και ακόμα και αυτή ΔΕΝ απευθύνεται προσωπικά σε κάποιον !!!
Όσο για την επιθετική εισαγωγή ...... νομίζω ότι ο la villa την έχει "δουλεμένη" που λένε και ήταν απλά θέμα χρόνου ........
έτσι σου φάνηκε εσένα μικρέ και ανόητε τσιμεντόλιθε?
για εξήγησε μου και εμ΄νε ατι ακριβώς είχα δουλεμένο γαριφαλλένιο μου
γιατι όταν μιλάς και κρίνεις τα άλλα δεν πρέπει να λες μαλακίες
αρρωστημένο χανουμάκι
δε3ν πιστεύω τα παραπάνω να τα πέρσαες για προσωπική επίθεση και προσβολή....πρόσεχε τι θα απαντήσεις...επίτηδες τα έγραψα
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Εγώ θα έλεγα να προσέχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τι γράφετε.....:a28:Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
έτσι σου φάνηκε εσένα μικρέ και ανόητε τσιμεντόλιθε?
για εξήγησε μου και εμ΄νε ατι ακριβώς είχα δουλεμένο γαριφαλλένιο μου
γιατι όταν μιλάς και κρίνεις τα άλλα δεν πρέπει να λες μαλακίες
αρρωστημένο γαυράκι
δε3ν πιστεύω τα παραπάνω να τα πέρσαες για προσωπική επίθεση και προσβολή....πρόσεχε τι θα απαντήσεις...επίτηδες τα έγραψα
Μωρ' την έκαναν!Λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη τού Μπάγεβιτς.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι να εκαναν ποτε την δηλωση που αναφερεις...
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καλά εκτός απο ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος και ΕΝΤΕΛΩΣ ανίκανος να ξεχωρίσεις τα αθλήματα και τα ποσα που παίζονται στο καθένα για να πάρεις παίκτες είσαι και ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
TEΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ
ΞΑΝΑΠΕΙΣ..........
ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ..........ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟΠΟΥΛΟ........!!!!!!!
10 χρόνια μαζεύει ό άνθρωπος ,μέχρι πιστωτικές κάρτες
σάς βγάζει..............
ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΕΦΤΑ..............
ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ..............άν δέν ήσουν τόσο πανάσχετος
..........καί φανατίλας καί έπαιρνες ένα.........
απλό περιοδικό μπάσκετ.............τούβλο μου εσύ ,θά
διαπίστωνες ότι κάθε χρόνο ..............
Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...........
ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.............!!!!!!!!!!!
Καί ναί...........μικρό μου τούβλο.............
αυτοί πού έφερε ό Γιαννακόπουλος στό μπάσκετ............
είναι επιπέδου..............Ροναλντίνιο........!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΣΟ..................
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ...................ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ.........
Άντε μικρό μου καί τριανταφυλλένιο αγόρι...............άντε στό καλό........!!!!!!
Μέ μένα όταν θά μιλάς.............δέ θά λές κοτσάνες.........!!!!!!!!!!
υγ. Ούτε τίς ψωλότριχες τών Γιαννακοπουλέων..........δέν ακούμπησε
κανένας γαύρος........!!!!!!!!
Μέ τήν τρέλλα πούχουν αυτοί γιά τόν ΠΑΟ πουλάνε καί όλη τή φαρμακοβιομηχανία τους
άμα λάχει.........!!!!!!
![]()
καλα τόσα χρόνια λίγο μυαλό δεν κατάφερες να μαζέψεις?κρίμα ρε αρχίζω και σε λυπάμαι
στην αρχή νόμιζα το παίζεις τώρα μου φαίνεται ότι πραγματικά δεν....
τέλος με σένα απο μένα (εξάλλου δεν έχει και νόημα) και δεν χρωσταν τίποτα και οι άλλοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μωρ' την έκαναν!Λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη τού Μπάγεβιτς.![]()
ελπιζω να μην ξεχασες και την προταση Βατραχου στον Τροχανα,για αυτους τους 3 παικτες.....''προεδρε αστους ακομα ενα χρονο να ψηθουνε,για να τους παρουμε πιο ετοιμους''.....λιγο πριν την παραιτηση??? Βατραχου και ενω ειχε γινει ο ντορος οτι οχι απλα φευγει,αλλα και οτι εχει υπογραψει στον γαυρο....![]()
Άκου τα καρντάση να μαθαίνεις.![]()
Δε μού λες...τη βολτίτσα στην Τούμπα θα την κάνουμε;
Edit... Ωωωπ!Πάνο,δεν ήταν για σένα αυτό,ξέρεις...![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εννοείτε γιαυτο στο τέλος διευκρίνησα να μην τα παρει σαν προσβολήΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ θα έλεγα να προσέχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τι γράφετε.....:a28:
απο απλή περιέργεια πως θα του φανεί...είναι ακριβώςε στο ύφος του terens
ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα μπασκετ ηταν πασίγνωστο και ανταγωνσιτικοτατο μεχρι να φερει ο Γιαννακοπουλος Ντομινικ , Ρατζα , Κομαζετς κ ΣΙΑ???και μην ξεχνάμε οτι πριν σκοτωθει ο υπερπαιχτης Πετροβιτς ειχε συμφωνησει να ανωνιστει με τα χρωματα του Παναθηναικού....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
στο ποδόσφαιρο εν αντιθέση η ποδοσφαιρική ελλάδα και οι ομάδες τις στον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι από πολύ μικρή μέχρι ανύπαρχτη και είναι λογικό να μην έρχονται στο ελλαντα τόσο μεγάλοι παίχτες ακόμα και να τους έδινες τα διπλά η πενταπλά όπως οι σαουδάραβες για να φύγουν από τις ομάδες τους δεν θα ερχόντουσταν οπότε μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα μεταξύ τους
ηξερε δηλαδή ο Ντομινικ το ελληνικο πρωτάθλημα??
πολύ λιγοτερο απο οτι ξερει ενας ευρωπαιος ποδοσφαιριστης την Ελλαδα....ειδικα τωρα με το CL...
τετοιους παιχτες εχει φερει....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
οι παίκτες που ανέφερες για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει και μη λέμε ότι να ναι και τους βγάζουμε άχρηστους επειδή δεν έπαιζαν στην ομάδα μας, έλεος πια!!!!!!!! σε πληροφορώ οτι παίχτες σαν τον τζιοβάνι και τον ριβάλντο και τον καρεμπέ κτλ θα ήθελες πολύ να έχεις στην ομάδα σου αλλά δυστηχώς ο τζίγγερ δε φέρνει.
ΖΑΕΤΣ....
ΣΟΟΥΖΑ (δις πρωταθλητης Ευρωπης με γιουβεντους και Μπορουσια)
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ (πρωταθλητης ευρωπης με Ρεαλ)
ΜΠΙΣΚΑΝ (πρωταθλητης ευρωπης με Λιβερπουλ)
ΣΕΖΑΡ....(έπαιξε κανα δυο παιχνιδια. και γελαγαν κ τα τσιμεντα...αλλη μια αποδειξη οτι εμεις δεν μασαμε κουτοχορτο)
ΒΛΑΟΒΙΤΣ (πολύ πιο καταξιωμένος απο τον Ζαχοβιτς....μελλος μια καταπληκτικης φουρνιας παιχτων της Κροατιας που πηγε και στους 4 του Μουντιαλ) κτλ κτλ
ολοι στη δυση της καριερας τους....και δεν μπορυσαν να προσφερουν....στα αναφερω για να σου αποδειξω οτι το βιογραφικο δεν λεει παντα την αληθεια....
απλά ο δικος σας προεδρος σας πουλάει φυκια για μεταξωτες κορδελες ...και εσεις θαμπώνεστε απο τα πρωταθλήματα (τα περισσοτερα καλπικα) και τους κανετε θεους....
ο Τζιοβάνι μετά απο εσας και σε μικρή σχετικά ηλικία δεν έπαιξε ουτε στον ΕΘνικό.....ουτε σε περιφερειακό της Ισπανιας ρε φιλε....αυτό έλειπε να παιξει στην ομάδα μου.... το ΠΑΛΤΟΟΟΟΟ....
![]()
ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ....ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ....ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗς ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΖΕΙΣ ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ.....![]()
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ...
"ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ"....![]()
υ.γ. ο μονος που πραγματικα προσέφερε ηταν ο Καρεμπέ...αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν στο τελος της καριερας του και στα αζητητα....
Υ.Γ. και μην ξεχναμε οτι οι ελληνικες ομαδες επαιξαν πραγματικα καλή μπάλα οταν στηριχθηκαν σε ελληνικα ταλέντα και ξενες μεταγραφες αγνωστες στο ευρύ κοινο αλλα πραγματικα λαχεια (όπως βαζεχα κτλ)...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ....ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ....ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗς ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΖΕΙΣ ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ.....![]()
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ...
"ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ"....![]()
![]()
![]()
![]()
Τον φανταζομαι τον Τζιοβανι στο καρναγιο να ατενιζει τα βρωμονερα αλα Παπαμιχαηλ και να ζει με τις αναμνησεις..σε καποια φαση μπαινει στο πλανο και η αγαπητικια του και του φερνει λιγο κολατσο ...ελιες...ντοματες...κασερι και ψωμι...![]()
![]()
απο τα μεγαλυτερα παλτα που εχουν περασει...![]()
υ.γ. το μεγα παλτο ηταν ο Κονσεϊσαο παντως...