Σελίδα 43 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Παλαιό μέλος
    και για τους φιλους , υπαρχει καθε παρασκευη , βολτα στην πολη ........... www.podilates.gr

Ικανο Μέλος
    ολοι στην ποδηλατοπορεια στης 17 τοθ μηνος μην λειψει κανεις

Ικανο Μέλος
    θελω να δοκιμασω το καινουριο μου MERIDA στιν ασφαλτο να δω της δυνατοτητες του και στον δρομο , φιλοι μου περιτο να σας πω οτι στο χωμα εχει τρομερες επιδοσεις , εν σχεσει με το παλιοτερο SECTOR X7, θα θελα και την γνωμη σας για το TFS 300D, το αποκτησα λογω απωλειας του SECTOR απο κατι τσιγκανους (κλαψ) το εβλεπα να φευγει μακρια και να φωναζω και να μην μ ακουει κανεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Ξερει κανεις που μπορω να βρω στην Ελλαδα καταλογο με τα ποδηλατα της Πεζο?
    η ενα λινκ με φωτο και τιμες?
    Τωρα το ειδα,ρωτα με οτι θες...για δρομο σε ενδιαφερει η mountain?
    Eχω αυτο,RC Full Suspension του εχω πιει το αιμα(παω μονο χωμα,τουμπες,καταβασεις) και δεν εχει ¨βγαλει¨ το παραμικρο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00226..jpg 
Προβολές:	553 
Μέγεθος:	82,1 KB 
ID:	184947
    ...cause the place seems still alive...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

λάστιχα?

Παίδες γεια χαρά
    Είμαι κάτοχος ενός ΚΤΜ ultra sport (07 άσπρο) και το μπροστινό μου λάστιχο απέκτησε μια καλή "ξυραφιά" στα πλάγια μάλλον απο πέτρα- βράχο... Θα χρειαστώ καινούριο...
    Το ερώτημα είναι να βάλω ίδιο με το μαμά ή να κοιτάξω και αλλού?
    Φοράω SCHWALBE RACING RALPH (evo triple nano compound evoloution ) και μεγεθος 54-559 26Χ2,1 ( έγραψα ακριβώς ότι γράφει το λάστιχο πάνω γιατί δεν τα κατέω και καλά...)
    Η χρήση είναι μικτή ...άσφαλτος δηλαδή μέχρι να φτάσω στο χώμα...που συνήθως δεν είναι χωματόδρομος πατημένος, αλλά μονοπάτια με πέτρες και σχίνους...(βράχος το νησί...)
    Επίσης ακούω προτάσεις και για σαμπρέλες...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Re: λάστιχα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    26Χ2,1 ( έγραψα ακριβώς ότι γράφει το λάστιχο πάνω γιατί δεν τα κατέω και καλά...)
    Η χρήση είναι μικτή ...άσφαλτος δηλαδή μέχρι να φτάσω στο χώμα...που συνήθως δεν είναι χωματόδρομος πατημένος, αλλά μονοπάτια με πέτρες και σχίνους...(βράχος το νησί...)
    Επίσης ακούω προτάσεις και για σαμπρέλες...
    Δεν έχει νόημα να σου γράφω μάρκες μιας και θα βρεις πάρα μα πάρα πολλές στα μαγαζιά (SCHWALBE, KENDA, Michelin, Maxxis κλπ κλπ), αξιόλογες είναι οι περισσότερες από αυτές και το μόνο που θα σε βοηθήσει στο τέλος να πάρεις την απόφασή σου είναι η τιμή! Το νούμερο το έγραψες και ο ίδιος, 26Χ2,1 αλλά παρ'όλα αυτά μπορείς και να το "λεπτίνεις" επιλέγοντας για παράδειγμα 26Χ1,9 ή να το "φαρδύνεις" με ένα 26Χ2,3 ανάλογα πάντα που ποδηλατείς περισσότερο.

Άλλο ένα κριτήριο που απασχολεί τους επαγγελματίες περισσότερο είναι το πέλμα του ελαστικού, άλλο πέλμα έχουν τα λάστιχα για χώμα, άλλο για κατσάβραχο και άλλο για τη λάσπη. Δεν θέλω να σε βάλω σε περίεργα διλλήματα γι'αυτό αφήνω τον καταστηματάρχη που θα επισκευτείς να σε κατατοπίσει περισσότερο.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες όπως καταλαβαίνεις γι'αυτό και δεν μπορώ να γίνω συγκεκριμένος, σημασία έχει να καταλάβεις ότι στο ποδήλατο δεν υπάρχει τίποτα το "εργοστασιακό" εκτός από τα μέρη του σκελετού (πχ το ψαλίδι για ποδήλατο με πίσω ανάρτηση). Όλα τ'άλλα μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ότι θες αρκεί να ταιριάζουν και να καλύβουν τις ανάγκες σου.

Τις σαμπρέλες τις κατατάσσω στα αναλώσιμα γι'αυτό το αφήνω σε σένα να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτές που κοστίζουν από ένα πακέτο τσιγάρα έως τις άλλες που πιάνουν και την ταμπακιέρα μαζί, όλες τρυπάνε άμα τα βρουν σκούρα, οι ακριβότερες λίγο πιο δύσκολα βέβαια αλλά αυτά είναι τα τυχερά που λένε..

Προσωπικά πάντως προτιμώ τις Maxxis αλλά τις αγοράζω 8 ευρώ τη μία, εννοείται πως αν δεν την βρω διαθέσιμη δεν θα διστάσω να πάρω τη φθηνότερη..

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Εδώ που βρίσκομαι μόνο ένα μαγαζί παίζει ουσιαστικά και για αυτό προσπαθώ να πληροφορηθώ για μερικά πραγματάκια για μην πάω σαν το σκυλί στο αμπέλι...
    Το λαστιχάκι που φοράω τώρα από όσα καταλαβαίνω δεν είναι πολύ "βουνίσιο" και σίγουρα είναι πολυ ελαφρύ πράγμα όμως που μάλλον το κάνει ευάλωτο σε κοφτερά βράχια και κλαδιά...
    Που μπορώ να βρώ τιμές στο διαδίκτυο? ξέρουμε κανά καλό?
    Προς το παρόν σκέφτομαι να ξαναφορέσω το ίδιο και ίσως ανάλογα με τα οικονομικά μου πάρω και ένα δευτερο ζευγάρι πιο "βουνίσιο"...
    ευχαριστώ
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Που μπορώ να βρώ τιμές στο διαδίκτυο? ξέρουμε κανά καλό?
    Ότι καλύτερο έχω βρει, έχει τα πάντα! Οι τιμές του δεν είναι πάντα οι καλύτερες αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό γλυτώνεις αρκετά ευρά, ιδιαίτερα σε ποδήλατα, περιφερειακά και διάφορα άλλα καλούδια περσινής χρονιάς. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες με πιστωτική κάρτα και σε 10 μέρες το πολύ έχουν έρθει στην πόρτα μου (ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που θα επιλέξεις). Αν παρακολουθείς και τις συνεχείς προσφορές μόνο να κερδίσεις μπορείς!

http://www.chainreactioncycles.com/

Τα πάντα όλα http://bicycletutor.com/
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Τα πάντα όλα http://bicycletutor.com/
    Τέλειο!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    να κανω και γω την ερωτηση μου

λοιπον καινουργιος στο αντικειμενο και ασχετος ... θα ασχοληθω λιγες ωρες με το αθλημα και μαλλον μια μερα την εβδομαδα ... διαθετω περιπου 700-800 εουρο για ποδηλατο ... τωρα θα με ρωτησετε για τι χρηση ...μμμ μαλλον περισσοτερο βουνο και παρκο και λιγοτερο ασφαλτος και δρομος πολης . Η λυση των υβριδικων δεν μου αρεσει και απο αυτα που διαβασα εδω μεσα μαλλον mtb hardtail χρειαζομαι αν και απο ενα ψαξιμο που εκανα στα σαιτ των αντιπροσωπειων δεν χρησιμοποιουν ολες τις ιδιες ονομασιες .

Παμε λοιπον παρακατω ....mtb hardtail λοιπον με αναρτηση μπροστα που να κλειδωνει ...εχω βρει καποια στο νετ αν και δεν ξερω να συγκρινω τα τεχνικα τους .... πχ ποσες ταχυτητες μου χρειαζονται; και αν τα περιφερειακα ειναι αξιολογα η οχι ... Επισης ειδα οτι σε αυτα τα λεφτα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα , βγαινουν με δισκοφρενα πραγμα που δεν με ευχαριστει και τοσο απο αποψη συντηρησης .... Τα V brakes αν ειναι καλα (τακακια εχουν την ιδια αποδοση;;; παιζουν ρολο και τα στεφανια;;

Οποτε μετα απο ολα τα παραπανω και ξεροντας οτι ο καθενας εχει και τα γουστα του για πειτε καποιες μαρκες να εχω υποψιν και καποια μοντελα αν θελετε ....επειδη δεν προκειτε να μπω στο τριπακι του tunning ψαχνω για κατι που θα με καλυψει και στο μελλον για μια ολιγοωρη ενασχοληση με το αθλημα ....

τελος επειδη για να πηγαινω παρνηθα η υμητο θα πρεπει να το φορτωνω στο αυτοκινητο ..ποσο ευκολη στη χρηση ειναι η σχαρα που μπαινει στη πισω πορτα ; ειναι επικυνδινη για το αυτοκινητο ..χτυπηματα και τετοια ..;

FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ότι καλύτερο έχω βρει, έχει τα πάντα! Οι τιμές του δεν είναι πάντα οι καλύτερες αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό γλυτώνεις αρκετά ευρά, ιδιαίτερα σε ποδήλατα, περιφερειακά και διάφορα άλλα καλούδια περσινής χρονιάς. Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες με πιστωτική κάρτα και σε 10 μέρες το πολύ έχουν έρθει στην πόρτα μου (ανάλογα με τον τρόπο μεταφοράς που θα επιλέξεις). Αν παρακολουθείς και τις συνεχείς προσφορές μόνο να κερδίσεις μπορείς!

http://www.chainreactioncycles.com/

http://www.evanscycles.com/
    http://www.stif.co.uk/
    http://www.wiggle.co.uk/

Το chainreaction που αναφέρει ο φίλος πιο πάνω δεν στέλνει ποδήλατα (όλα τα υπόλοιπα τα στέλνει)
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    να κανω και γω την ερωτηση μου

λοιπον καινουργιος στο αντικειμενο και ασχετος ... θα ασχοληθω λιγες ωρες με το αθλημα και μαλλον μια μερα την εβδομαδα ... διαθετω περιπου 700-800 εουρο για ποδηλατο ... τωρα θα με ρωτησετε για τι χρηση ...μμμ μαλλον περισσοτερο βουνο και παρκο και λιγοτερο ασφαλτος και δρομος πολης . Η λυση των υβριδικων δεν μου αρεσει και απο αυτα που διαβασα εδω μεσα μαλλον mtb hardtail χρειαζομαι αν και απο ενα ψαξιμο που εκανα στα σαιτ των αντιπροσωπειων δεν χρησιμοποιουν ολες τις ιδιες ονομασιες .

Παμε λοιπον παρακατω ....mtb hardtail λοιπον με αναρτηση μπροστα που να κλειδωνει ...εχω βρει καποια στο νετ αν και δεν ξερω να συγκρινω τα τεχνικα τους .... πχ ποσες ταχυτητες μου χρειαζονται; και αν τα περιφερειακα ειναι αξιολογα η οχι ... Επισης ειδα οτι σε αυτα τα λεφτα τα περισσοτερα αν οχι ολα τα μοντελα , βγαινουν με δισκοφρενα πραγμα που δεν με ευχαριστει και τοσο απο αποψη συντηρησης .... Τα V brakes αν ειναι καλα (τακακια εχουν την ιδια αποδοση;;; παιζουν ρολο και τα στεφανια;;

Οποτε μετα απο ολα τα παραπανω και ξεροντας οτι ο καθενας εχει και τα γουστα του για πειτε καποιες μαρκες να εχω υποψιν και καποια μοντελα αν θελετε ....επειδη δεν προκειτε να μπω στο τριπακι του tunning ψαχνω για κατι που θα με καλυψει και στο μελλον για μια ολιγοωρη ενασχοληση με το αθλημα ....

τελος επειδη για να πηγαινω παρνηθα η υμητο θα πρεπει να το φορτωνω στο αυτοκινητο ..ποσο ευκολη στη χρηση ειναι η σχαρα που μπαινει στη πισω πορτα ; ειναι επικυνδινη για το αυτοκινητο ..χτυπηματα και τετοια ..;

Με 700-800? παιρνεις πολυ καλο ποδηλατο...καλυτερα να προτιμησεις ενα με V-Brakes εναντι των δισκοφρενων που σε αυτη τη κατηγορια τιμης δεν εχουν κατι παραπανω να προσφερουν σε σχεση με τα συμβατικα φρενα...(μακρυα ειδικα απο τα μηχανικα δισκοφρενα. πλην των Avid)

Για τις ταχυτητες, συνηθως παιζουν συνδυασμοι 3Χ8 = 24 και συχνοτερα 3Χ9 = 27 και στις δυο περιπτωσεις καλυμμενος θα εισαι παντως.

Σε οτι αφορα στο συνολο των περιφερειακα (αλλαγες ταχυτητων, κεντρα, φρενα) οι δυο κραταιες εταιρειες ειναι η Shimano και η Sram. Για τη πρωτη απεφυγε τις σειρες Acera και Alivio (με Deore και SLX θα εισαι απολυτα καλυμμενος και για τη δευτερη προτιμησε απο Χ.4 και πανω.

Γενικα παντως οποιο ποδηλατο σε αυτα τα χρηματα και να διαλεξεις κακο αποκλειεται να ειναι, απλα προτιμησε γνωστες εταιρειες...βρες ενα που γουσταρεις εμφανισιακα και χτυπα το αρκει να ειναι:

Cannondale
    Ideal
    Trek
    Orbea
    Giant
    Specialized
    Focus
    Merida
    Canyon
    CUBE
    Kona

και καποιες αλλες που μου διαφευγουν....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Γενικα παντως οποιο ποδηλατο σε αυτα τα χρηματα και να διαλεξεις κακο αποκλειεται να ειναι, απλα προτιμησε γνωστες εταιρειες...βρες ενα που γουσταρεις εμφανισιακα και χτυπα το αρκει να ειναι:

Cannondale
    Ideal
    Trek
    Orbea
    Giant
    Specialized
    Focus
    Merida
    Canyon
    CUBE
    Kona

και καποιες αλλες που μου διαφευγουν....
    SCOTT!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    SCOTT!!!!

scott!! aspect 55...καλο για beginners στο downhill και οχι μονο... εγω αυτο τσιμπησα προ ημερων...

Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06