Σελίδα 43 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    έτσι ξεπλένεται το χρήμα
    ρε παιδια, η εννοια ξεπλενω χρημα σημαινει οτι εχω παρανομες δραστηριοτητες και εχω εσοδα τα οποια πρεπει να τα δειξω νομιμα
    αρα φτιαχνω μια εικονικη εταιρια και παρουσιαζω ΕΣΟΔΑ.....ΕΤΣΙ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    εκτος αν ο παιχτης ανηκει σε καποια εικονικη εταιρια που ανηκει στον Κοκκαλη....

αλλιως πως τα εξοδα μπορουν να ξεπλύνουν μαυρο χρημα δεν μπορω να το καταλαβω...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Το πάμε μακριά και καλό ειναι να μη γράφουμε πράγματα που διαβάζονται, αλλα το ξέπλυμα λειτουργεί αμφίδρομα

Πλεοναζον ρευστο (ασχέτως προέλευσης) το οποίο πρέπει να διοχετευθεί σε πιο "επισημα" καναλια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το πάμε μακριά και καλό ειναι να μη γράφουμε πράγματα που διαβάζονται, αλλα το ξέπλυμα λειτουργεί αμφίδρομα

Πλεοναζον ρευστο (ασχέτως προέλευσης) το οποίο πρέπει να διοχετευθεί σε πιο "επισημα" καναλια

ΣΩΣΤΟΣτ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πως ακριβώς ξεπλένεις χρήμα δίνοντας λεφτά???

2007 καστιγιο στην Shahtar 15.000.000?
    2008 Ronaldinho στην Milan 18.500.000?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ο διάλογος που έβαλε ο eL_ δεν θα μου φαινόταν απίθανο να έγινε στα αλήθεια....
    11+7 = 18 εκ για ντιόγο ,μπελούτσι
    ε ρε τι παίρναμε με 18 εκ...
    καλά χρήμα ξεπλένει ο πούστης και δίνει τόσα σε έναν παίκτη?
    ας τα δωσει πρωτα και μετα βλεπουμε αν ξεπλενει χρημα η πλενει εγκεφαλους γαυρων!!!!!

ειναι παγια πολητικη του Κοκκαλη να κανει προσφορες λιγο ποιο χαμηλες απο εκει που μπορει να ψωνισει..........ετσι ωστε να δειξει οτι το παλεψε αλλα δεν του εκαστε!!!!

οχι τιποτε αλλο γενικα δειχνει λιγο δισκοιλιος τελευταια!!!!

οχι μονο δεν ριχνει στην ομαδα ουτε το 1/4 των περσινων εσοδων, αλλα κοιταζει να ξεφορτωθει και κανα μεγαλο συμβολαιο......(Λουα Λουα).

σας παραμυθιαζει οτι θα φερει μεγαλο παικτη για να δειξει οτι το παλευει αλλα στο τελος θα σας φερει κανα ξεπεσμενο ελευθερο μεγαλο ονομα τυπου Ρεκομπα.........απλα και μονο για να βγει κυριος!!!!

τωρα που θα την πουλεψει και ο Γκαγκατσης...............τζαμπα κοπος σου λεει!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    πως ακριβώς ξεπλένεις χρήμα δίνοντας λεφτά???
    ρε μια έτσι για την μαλακία το πέταξε....ξερω και εγώ τ κάνει

giabazolia μην γράφεις ότι γράφω....βρες δικά σου
    αυτά τα περί προσπαθειών και ποσών τα έχω αναλύση 2~3 σελίδες πίσω...

να υποθέσω ότι εμπίπτεις στα περί αντίληψης των βαζελων που λέγαμε ε?2~3 μέρες μετα και 700 ποστ μετα απαντάτε???
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ρε μια έτσι για την μαλακία το πέταξε....ξερω και εγώ τ κάνει

giabazolia μην γράφεις ότι γράφω....βρες δικά σου
    αυτά τα περί προσπαθειών και ποσών τα έχω αναλύση 2~3 σελίδες πίσω...

να υποθέσω ότι εμπίπτεις στα περί αντίληψης των βαζελων που λέγαμε ε?2~3 μέρες μετα και 700 ποστ μετα απαντάτε???
    αααααααααααααα.......νταξει ρε φιλε!!!

μου διεφυγαν τα παλαιοτερα ποστ........

πασο!!!

υ.γ. παραδεχομαι οτι επεσα εξω με τον Αλονσο που ελεγε πως θα τον κρατησουν......δεν αντεξε στην πιεση τπου κοσμου ο Βαλβερδε και τον εστειλε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    υ.γ. παραδεχομαι οτι επεσα εξω με τον Αλονσο που ελεγε πως θα τον κρατησουν
    παλι κωλοτουμπα?

:rotflmao:

καλά έχω μια υποψία ότι τον αλόνσο δεν τον κράταγαν τόσο καιρό για να τον πάρουν για την ποδοσφαιρική ομάδα...εκεί ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν το κατείχε το άθλημα...

φήμες λένε ότι δοκιμαζόταν σαν οδηγός για το μονοθέσιο του Θρύλου

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

φήμες λένε ότι δοκιμαζόταν σαν οδηγός για το μονοθέσιο του Θρύλου
    Άσε ............. αυτό θα το οδηγεί ΜΟΝΟ ο Σωκράτης !!! Μην το γρατζουνίσετε κίόλας ..........
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ακρίβηνε και η βενζίνη ................ έχει και έξοδα από τις πολλές μεταγραφές ..............
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μην το ρίξει έξω το μαγαζί, είναι και γωνία !!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ο γαυρος αποψε ειχε πολυ πλακα..
    ακριβως τα ιδια με περσυ, με ενα τσουρμο παπουδες να τρεχουν με οτι πνοες εχουν απομεινει..

ο δρακουμελ μονο σκοραρει..

ο γυφτος-μητρογλου ταλεντο αλλα μικρος ακομα για βασικη

ο μπραβο θα δημιουργησει προβληματα με την συμπεριφορα του

ειχατε γελιο..

ο βαζελος τωρα, ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε, ομως η σοβαρη προσπαθεια απο διοικηση παικτες επιασε ηδη τοπο και ο κοσμος το ανταμοιβει με την προσελευση του.

μαντζιος/βυντρα μονα μελανα στοιχεια,
    εχουμε να δουμε σοουζα, σιλβα, και ενα κεντρικο μπακ

- σαριεγκι απο περσυ με αρεσε, και φαινετε να παταει ποιο καλα φετος
    - νινις δινει πολυ ποιοτητα στην ομαδα, και οπως φαινεται θα χρησιμοποιηθει
    - σαλπι, μου φαινετε πως φετος που η ομαδα παιζει ποιο σωστη μπαλα θα εχει ευκαιριες να δειξει ολο το ταλεντο του, και οπως τον βλεπω θα αφησει μικρη ιστορια στον Π.Α.Ο.εχει τρομερη εφεση στο σκοραρισμα/τελιωμα αρκει να τον τροφοδοτουν οπως πρεπει.
    - ο σιμαο απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε, βελτιωνετε και δειχνει να χει λαμπρο μελλον μπροστα του
    la vivivivilla ελα τωρα να μας πεις οτι δεν ειναι καλος.

η ιδια η περσινη ομαδα επαιξε αγνωριστο ποδοσφαιρο, και αυτο με δικαιωνει ως ενα βαθμο, που ελεγα οτι δεν ειναι κακη η ομαδα και οτι δεν φταιει 100% η ποιοτητα των παιχτων.

περιμενουμε να δουμε βελτιωση, γιατι αν εχουμε καποιες φιλοδοξιες για ευρωπη πρεπει να δυναμωσουμε.
    βεβαια ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε σκεψεις..

ας ελπισουμε η προσπαθεια να ειναι οργανωμενη-συγκροτημενη με πλανο, ωστε εκτος τα πρωταθληματα φετος και του χρονου να ειμαστε σε θεση σε 3-4 χρονια να φτανουμε στους 8 και στους 4 της ευρωπης ch.l. ή uefa.

και επιτελους να σταματησουμε να θεωρουμε ντερμπι τα παιχνιδια με τους παπουδες απο τον περαια

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    παλι κωλοτουμπα?

το οτι παραδεχτηκα πως η προβλεψη μου περι Αλονσο επεσε εξω................εσυ το αντιληφθηκες σαν κωλοτουμπα!!!

μαλιστα.........

ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ..........ΝΑ ΞΕΓΡΑΣΣΑΡΕΤΕ

Αύτή ή Δυναμό............κάτι άπό μικρομεσαίο Β' Έθνικής τού

Έλληνικού πρωταθλήματος ήτανε......!!!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........πάτε γιά κανά μπάνιο σάς λέω....!!!!

ΑΡΡΩΣΤΟΙ........Ε............ΑΡΡΩΣΤΟΙ.......

κι άφήστε τά συμπεράσματα.........

Δέν έχει καί Σεβίλλη φέτος.........ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ........ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ

ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ......!!!!!!

Τό χειρότερο σας...??

Άτλέτικο καί Γαλατά........

ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.......................άπό Σεβίλλη.....όπως ήταν τότε.....

πρό...........ΠΟΥΕΡΤΑ.......!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

ο γαυρος αποψε ειχε πολυ πλακα..
    ακριβως τα ιδια με περσυ, με ενα τσουρμο παπουδες να τρεχουν με οτι πνοες εχουν απομεινει..

ο δρακουμελ μονο σκοραρει..

ο γυφτος-μητρογλου ταλεντο αλλα μικρος ακομα για βασικη

ο μπραβο θα δημιουργησει προβληματα με την συμπεριφορα του

ειχατε γελιο..

ο βαζελος τωρα, ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε, ομως η σοβαρη προσπαθεια απο διοικηση παικτες επιασε ηδη τοπο και ο κοσμος το ανταμοιβει με την προσελευση του.

μαντζιος/βυντρα μονα μελανα στοιχεια,
    εχουμε να δουμε σοουζα, σιλβα, και ενα κεντρικο μπακ

- σαριεγκι απο περσυ με αρεσε, και φαινετε να παταει ποιο καλα φετος
    - νινις δινει πολυ ποιοτητα στην ομαδα, και οπως φαινεται θα χρησιμοποιηθει
    - σαλπι, μου φαινετε πως φετος που η ομαδα παιζει ποιο σωστη μπαλα θα εχει ευκαιριες να δειξει ολο το ταλεντο του, και οπως τον βλεπω θα αφησει μικρη ιστορια στον Π.Α.Ο.εχει τρομερη εφεση στο σκοραρισμα/τελιωμα αρκει να τον τροφοδοτουν οπως πρεπει.
    - ο σιμαο απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε, βελτιωνετε και δειχνει να χει λαμπρο μελλον μπροστα του
    la vivivivilla ελα τωρα να μας πεις οτι δεν ειναι καλος.

η ιδια η περσινη ομαδα επαιξε αγνωριστο ποδοσφαιρο, και αυτο με δικαιωνει ως ενα βαθμο, που ελεγα οτι δεν ειναι κακη η ομαδα και οτι δεν φταιει 100% η ποιοτητα των παιχτων.

περιμενουμε να δουμε βελτιωση, γιατι αν εχουμε καποιες φιλοδοξιες για ευρωπη πρεπει να δυναμωσουμε.
    βεβαια ειναι πολυ νωρις για οτιδηποτε σκεψεις..

ας ελπισουμε η προσπαθεια να ειναι οργανωμενη-συγκροτημενη με πλανο, ωστε εκτος τα πρωταθληματα φετος και του χρονου να ειμαστε σε θεση σε 3-4 χρονια να φτανουμε στους 8 και στους 4 της ευρωπης ch.l. ή uefa.

και επιτελους να σταματησουμε να θεωρουμε ντερμπι τα παιχνιδια με τους παπουδες απο τον περαια

συγχαρητήρια ρε....
    αμα έμεινες τόσο εντυπωσιασμένος με την μπάλα (με την ποια???? ) που έπαιξες απέναντι στην ντιναμο ΤΙΦΛΙΔΑΣ τι άλλο έχουμε να διαβάσουμε....
    ρε βαζέλια έχετε απίστευτο γέλιο

έχεις δίκιο ο Σιμάο συγκρούστηκε με παιχταράδες του διαγαλαξιακού στερεώματος και έδειξε ότι είναι παικτάρα...με καναν στοιχειώδη παίκτη θέλω να τον δω...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλα ο La Villa των οργιων ειναι γνωστος πορωμενος stone-γαυρος οποτε δεν εχει νοημα να συζητας σοβαρα μαζι του...

Αλλα οι υπολοιποι, που ειδατε ρε παιδια κανεναν να λεει οτι γιναμε ξαφνικα υπερομαδαρα;

Θελει ακομα πολυ δουλεια και με δυο φιλικα και ενα επισημο αγωνα με την Δυναμο της φλιδας, σιγουρα συμπερασματα δεν μπορεις να βγαλεις...

Κολοφυλαδες και δημοσιογραφισκοι εχουν αρχισει και την κανουν την μ@λ@κι@ τους με πομπωδεις τιτλους στα πρωτοσελιδα και παπαρολογια ανευ προηγουμενου.

Ακομα χωρις να εχει "πατησει" η τελικη ενδεκαδα στο χορταρι και αρχισαμε τα super-ομαδα κτλ-κτλ;

Χωρις να εχουν παιξει και ενσωματωθει ο Σοουζα και ο Σιλβα; Χωρις να εχουμε κατασταλαξει για την αμυνα; Basta ρε...

Αυτο που υποστηριζω και που απο οτι ακουω και διαβαζω συμμεριζονται οι περισσοτεροι Παναθηναϊκοι, ειναι οτι η ομαδα βρισκεται σε ενα πολυ καλο δρομο και παρουσιαζει μεγαλη αλλαγη νοοτροπιας στο στυλ παιχνιδιου.

Επιθετικο ποδοσφαιρο και γρηγορη μπαλα με καλη κυκλοφορια, τερμα οι γιομες, τερμα τα χασματα μεταξυ των γραμμων, τρεμα το μιζερο, "στειρο" και ανεμπνευστο παιχνιδι.

Ειχαμε να δουμε μπαλα απο την εποχη του Κυραστα και τωρα για πρωτη φορα παρουσιαζονται σοβαροτατες ενδειξεις οτι θα παιχτει ωραιο ποδοσφαιρο.

Thats all! και εμενα μου αρκει...Στραπατσα και στραβοπατηματα ειμαι σιγουρος οτι θα συμβουν και δεν προδικαζω ουτε πρωταθληματα, ουτε πορειες στην Ευρωπη.

Δεν κοιταει ο καθενας το δικο του το "μαγαζι" λεω εγω;

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα