Σελίδα 43 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393143 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    μεγαλο κοουτσαρισμα ο Ζελικο χτες ....κρατησε την Παρτιζαν{χωρις Μαριτς}στους ...64 ποντους!
    πρωταθλητης Ευρωπης

βολτάδικο μέλος
    «Γίνε κομμάτι του ΠΑΟΚ».....................

οι μπαοκτζήδες όχι απλά θα γίνουν μέλη κ θα πουν κ ευχαριστώ...
    αλλά θα τα σκάσουν και στην MARFIN τυχαιο; μπορεί....
    ...

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    συνήθως εμείς ήμασταν πρώτοι στο ποδόσφαιρο
    και χάναμε στο μπάσκετ...

τώρα έγινε τα κάνετε εσείς αυτά!

για το μπάσκετ ακόμα δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει φέτος... θα φανούν πολλά στον τελικό του κυπέλλου... αν σπάσει εκεί η πράσινη παράδοση, τότε μπορεί να ελπίζουμε κ σε τίποτα καλύτερο...

Τωρα θυμηθηκαμε και το μπασκετ ε......... να ειναι καλα ο μεγας Καλαμποκης του Πανιωνιου ......ειστε μεγαλη ομαδα και στο μπασκετ πλεον

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΡΕΕΕΕΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΙΝΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ????

α και κατι αλλο, οταν λεμε σκοτωσε....εννοουμε εβαλε κρισιμο γκολ.

οχι μειωσε απο 2-0 σε 2-1 οπως στην λεωφορο πχ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ, ο λυμπε δεν ειναι που εχασε μονος του την κεφαλια στο 90 στο οακα, και τον πλακωσατε στις φαπες οταν εμπαινε φυσουνα???ή μηπως και αυτο ψεμματα ειναι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μαλλον εχεις πατησει το κουμπακι που διαγραφει απο τη μνημη σου οτι σε ποναει δεν εξηγηται αλλιως ρε φιλε....

το 04 05 εβαλε το νικητιριο γκολ στο 85 σε ενα παιχνιδι που ηταν καθοριστικο για εμας (τη μαγικη χρονια που ειχαμε το "παρτι")....
    το 05 06 εβαλε το πρωτο γκολ στο 86 και ουσιαστικα μας εδωσε τη νικη (τα αλλα δυο μπηκαν στις ...καθυστερισεις....)
    το κυπελικο του ειναι εξισου καθοριστικο γιατι ισοφαρισε στις καθυστερισεις και στο 2 παιχνιδι πηραμε τη προκριση

εγω δε θα κρινω... ας κρινουν οι αλλοι... αλλωστε εσυ ακομα δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου εγραφα τις προαλλες οτι ο βαζελος δεν εχει καταφερει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο την ΑΕΚ συνολικα τη τελευταια 5ετια και στο απεδιξα με νουμερα... αλλα δε πειραζει.... δε τα οπως θες... τελευταια φορα που σου απανταω αλλωστε ..καθε φορα λεμε τα ιδια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μαλλον εχεις πατησει το κουμπακι που διαγραφει απο τη μνημη σου οτι σε ποναει δεν εξηγηται αλλιως ρε φιλε....

το 04 05 εβαλε το νικητιριο γκολ στο 85 σε ενα παιχνιδι που ηταν καθοριστικο για εμας (τη μαγικη χρονια που ειχαμε το "παρτι")....
    το 05 06 εβαλε το πρωτο γκολ στο 86 και ουσιαστικα μας εδωσε τη νικη (τα αλλα δυο μπηκαν στις ...καθυστερισεις....)
    το κυπελικο του ειναι εξισου καθοριστικο γιατι ισοφαρισε στις καθυστερισεις και στο 2 παιχνιδι πηραμε τη προκριση

εγω δε θα κρινω... ας κρινουν οι αλλοι... αλλωστε εσυ ακομα δε μπορεις να καταλαβεις αυτο που σου εγραφα τις προαλλες οτι ο βαζελος δεν εχει καταφερει ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο απο την ΑΕΚ συνολικα τη τελευταια 5ετια και στο απεδιξα με νουμερα... αλλα δε πειραζει.... δε τα οπως θες... τελευταια φορα που σου απανταω αλλωστε ..καθε φορα λεμε τα ιδια..
    τι να απαντησεις ρε ιντι....
    για το ροστερ που μας ελεγες?
    για τον προπονητη σου?
    για τους στοχους της ομαδος σου? (απο νοεμβριο παλι εξω απο ολα)
    για το οτι σε εχουν όλοι παιχνιδακι τους?
    για το οτι παλι με νικησες φετος??

τι απο ολα να απαντησεις....
    εγω ζητησα απο το παλικαρι να μου βαλει τα γκολ του λυμπε γιατι δεν τα θυμομουν να μας ¨σκοτωνει¨ οπως ειπε...οχι γιατι λεω πως δεν μπηκαν.

οπως οντως δεν θυμαμαι να μας σκοτωνει ο σαραβακος οπως προειπε..

κατσε τωρα φορα τα παλτα σου γιατι εχει πολυυυυυυυυυυυ κρυο εκει στο μειον γάμισε τα

ουτε οταν πεταξε το πεναλτυ με τον παναθηναικο, επιτηδες έξω?
    ειναι ισως το μοναδικο μελανο σημειο...που και παλι δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης που του εδωσε εντολη να το σουταρει....ποιος ηταν αραγες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ...τοσα χρονια στην βαζελα μπερδευεται ο επαγγελματισμος με το αισθημα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Δεν το ήξερα αλλά δεν μού φαίνεται περίεργο ειδικά γι' αυτόν τον παίχτη.Δεν ξέρω άλλον που έπαιρνε τη μπάλα και δεν σκεφτόταν σέντρες και μαλακίες."Θα τούς περάσω όλους" έλεγε και το έκανε πολλές φορές.Ο άνθρωπος ήταν φαινόμενο.Την έβρισκε με τέτοιου είδου προκλήσεις.
    Δεν είχε πει όμως ποτέ ότι ήταν οπαδός τής Μπάρτσα.Νομίζω;
    πωπωπω τι εισαι εσυ ρε???σου εβαλα το πιο τρανο παραδειγμα (φτασμενου κιολλας παιχτη)...οχι ρε...δεν ηταν οπαδος της Barca...αφου την συνδρομη του σαν μελος των blaugrana οταν ηταν στην Real την πλερωνε ο Sanz και ο Perez... θες και αλλους???να σε θυμησω απο Ελλαδα τον μικρο Μητσαρα???τον Φασουλα???τον Γκαλλη???τον βλαχοΣτρατο που καψανε και το ΟΑΚΑ για την παρτη του οι βαζελογαυροι???θα μου πεις μπροστα στην γουρουνοκεφαλη και στο johnny που πηγαν να κερασουν τον Luis ειναι πταισμα αλλα οκ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ειναι ισως το μοναδικο μελανο σημειο...που και παλι δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης που του εδωσε εντολη να το σουταρει....ποιος ηταν αραγες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νταξ...τοσα χρονια στην βαζελα μπερδευεται ο επαγγελματισμος με το αισθημα....

παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη μλκ που εχω ακουσει ποτε μου....

ο σαραβακος πεταξε το πεναλτυ εξω επειδη το ειπε ο προπονητης.......

παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη μλκ που εχω ακουσει ποτε μου....

ο σαραβακος πεταξε το πεναλτυ εξω επειδη το ειπε ο προπονητης.......

μαλακα θα κανεις νταμπλ και εχεις χασει τα μυαλα σου ε???δεν ειπα αυτο ρε παπαρα...ειπα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ...δεν ξερω αν το εστειλε εξω επιτηδες...μπορει ναι μπορει και οχι...ειναι τι θα μετρησει εκεινη την στιγμη...ο επαγγελματισμος η το συναισθημα...ισως και η τυχη...

υ.γ. να δω σε ποια μπουζουκια θα πανυγηρησετε ρε...ο Δακης και ο ΛΕΠΑ εχουν σταματησει την νυχτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x

υ.γ. να δω σε ποια μπουζουκια θα πανυγηρησετε ρε...ο Δακης και ο ΛΕΠΑ εχουν σταματησει την νυχτα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    θα βρουνε λυση μην ανησυχεις...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	terhs.jpg 
Προβολές:	112 
Μέγεθος:	9,8 KB 
ID:	186998
    πρωταθλητης Ευρωπης

μαλακα θα κανεις νταμπλ και εχεις χασει τα μυαλα σου ε???δεν ειπα αυτο ρε παπαρα...ειπα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ...δεν ξερω αν το εστειλε εξω επιτηδες...μπορει ναι μπορει και οχι...ειναι τι θα μετρησει εκεινη την στιγμη...ο επαγγελματισμος η το συναισθημα...ισως και η τυχη...

e re παπαρα διαβασε την συνταξη σου και θα καταλαβεις γιατι μπερδευτηκα...

σου απαντησα και πιο πριν ρεεεεεεεεεε
    σοτν βογιατζη για να τραγουδησει και τον υμνο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Η "Μάνδρα του Αττίκ" υπάρχει ακόμα ;;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    θ7 και τηλέφωνα δεν τα έκανα στα 18 μου πριν 20 χρόνια.
    Όσο για το θρεντ δεν κινδυνεύει από εμένα γιατί δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά άσε που κατά καιρούς έχουν γραφτεί τέρατα. Το ύφος είναι πολύ καλύτερο από άλλων

ΧΥΔΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..........ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΛΥΜΠΕ VS ΠΑΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
    '03-'04 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 2-1 01-02-2004 78' Με σουτ
    '04-'05 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-0 09-01-2005 85' Με σουτ
    '05-'06 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 3-0 23-10-2005 83' Με σουτ
    '07-'08 Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. = 2-1 11-11-2007 42' Με κεφαλιά

ΚΥΠΕΛΟ
    '04-'05 Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός = 1-1 27-01-2005 94' Με κεφαλιά

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Α ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!

ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.............ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ

Αύτός........ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...........ούτε στήν πλάκα....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα ρε παιδια,

απο την μια ειναι ανοητο να λες οτι δεν μας μαμησε ο λυμπε, και απο την αλλη ανοητο να το παρουσιαζεις σαν κατι κακο αυτο ή οτι εχει σχεση με τον τροπο που εφυγε..

ο λυμπε μας εχει ριξει καλα μαμησια, και μας εχει τσουξει
    αλλα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας, και καλα μας εκανε
    δεν τα κανε ουτε επειδη μας μισει, ουτε για αντιποινα..

εγω τον γουσταρα τον γουσταρω και θα τον γουσταρω, γιατι ηταν παιχτουρα, και με ψυχη

και αν θυμαμαι καλα, δεν πανυγηριζε τα γκολ

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ...........

Γιατί σεβόταν τόν κόσμο καί τό ψωμί πού είχε φάει.
    Κατά μία έννοια,σύμφωνα μέ τά Έλληνικά πρότυπα.
    ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ.......ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΕΒΕΣ γιά παράδειγμα
    προχθές στό Μάντσεστερ,καί πού ,άνάμεσα σέ 2 αίώνιους έχθρούς....!!!
    Έπαγγελματίες είναι καί πρέπει νά ταυτίζονται μέ τόν κόσμο.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.........ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ.
    Σάν τόν λυπημένο Σαλπιγγίδη στήν Τούμπα.
    Τό κάρφωσε καί μετά ντεμέκ,κατέβασε τό κεφαλι....!!!

ΑΜΑ ΡΕ ΜΛΚ..........ΕΙΣΑΙ ΠΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ @@, ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ......
    ΕΓΩ..........ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΠΑΟΚ
    ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Γιαυτό καί τρώει καί τό κράξιμο τής άρκούδας τώρα πού προσπαθεί νά άνοίξει πόρτα.
    Έδώ πάνω...........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ.......!!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864