Όχι,τελειώνει η ιστορία,η Αρμπόν είναι άλλο.
Όντως είναι λίγο φλύαρος,ξεκίνησα κάποτε και το τρίτομο "Το Υφαντό της Φιόναβαρ' αλλά το άφησα.
Αν σου αρέσει η φαντασία πολύ καλός είναι και ο Clive Barker,Υφαντόκοσμος-Ιματζίκα κλπ.
Όχι,τελειώνει η ιστορία,η Αρμπόν είναι άλλο.
Όντως είναι λίγο φλύαρος,ξεκίνησα κάποτε και το τρίτομο "Το Υφαντό της Φιόναβαρ' αλλά το άφησα.
Αν σου αρέσει η φαντασία πολύ καλός είναι και ο Clive Barker,Υφαντόκοσμος-Ιματζίκα κλπ.
Ναι ο "Anubis" τα συνηθίζει κάτι τέτοια,κάποια εποχή τέλη 90ς αρχάς 2000 είχε πάρει φόρα και έβγαζε βιβλία fantasy-Forgoten Realms το ένα πάνω στο άλλο,εκμεταλλευόμενος την ευρεία διάδοση των rpg games και κατόπιν την επιτυχία του Άρχοντα.Φυσικά τα περισσότερα ήταν αφελή σαν στορυ και δεν πολυ-περπάτησαν.
Κάπου τα έχω φωτογραφία,θα την ψάξω.
Αγαπητές φίλες και φίλοι, με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας παρουσιάζω το εικαστικό και βιογραφικό λεύκωμα με τίτλο Τζένη Τσιμπισκάκη – Ζωγραφική Παρακαταθήκη αφιερωμένο στη μνήμη και το έργο της αγαπημένης μου μητέρας.
Εργογραφία, φωτογραφίες και πλούσιο αρχειακό υλικό από την καλλιτεχνική και κοινωνική πορεία, παρακαταθήκη και κληρονομιά της που άγγιξε πολλές ψυχές και πτυχές του καλλιτεχνικού κόσμου και της κοινωνίας μας:
https://biblionet.gr/%CF%84%CE%B6%CE...A%CE%B7-293209
https://ziti.gr/vivlio/tsimpiskakis-...i-tsimpiskaki/
Το βιβλίο Τζένη Τσιμπισκάκη – Ζωγραφική Παρακαταθήκη είναι αφιερωμένο στη μνήμη και το έργο της ζωγράφου Τζένης Τσιμπισκάκη με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά ζωγραφικά έργα από τη μακρά και πολυποίκιλη καλλιτεχνική της πορεία, καθώς και πλούσιο υλικό από την κοινωνική και φιλανθρωπική προσφορά της μέσω της τέχνης, της διδασκαλίας, αλλά και της συμμετοχής στα κοινά με τη μεγαλύτερη ψυχική και ηθική ικανοποίηση να είναι πάντα η ευτυχία που της έδινε η δυνατότητα να βάζει την τέχνη σε κάθε σπίτι και τη χαρά της ζωγραφικής σε κάθε παιδική ψυχή, με αγάπη μεράκι και χαμόγελο.
Στην αγαπημένη σύζυγο,
την τρυφερή μητέρα
και την ταλαντούχα ζωγράφο
σε ευχαριστούμε για όλα,
η οικογένειά σου.
Μπράβο που το ανέβασες Παντελή, δεν γνώριζα το μέγεθος της προσφοράς της στα κοινά!
Θα πάρω και εγώ
Ο σκοπός του ανθρώπου είναι η συμμετοχή και η προσφορά στα κοινά, είναι η παρακαταθήκη που τους κρατάει για πάντα στις μνήμες των επόμενων γενεών
Να ζήσετε να την θυμάστε
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά!
Χρήστο η μητέρα μου επέλεξε συνειδητά να ενεργεί αποκλειστικά εντός του καλλιτεχνικού κύκλου και αρνήθηκε θέσεις διοικητικές και πολύ "προσοδοφόρες" για να βοηθά παιδιά μέσω της ζωγραφικής, η προσφορά της ήταν πάντα αθόρυβη αλλά ουσιαστική.
Νίκο εκ Βελγίου, ο πίνακας του εξωφύλλου έχει τίτλο "Η ιστορία της Μακεδονίας μέσα από μία εικόνα".
Νίκο δικέ μας τα έργα στο βιβλίο δεν είναι προς πώληση, είναι ήδη σε μουσεία, φορείς και λοιπά ή είναι εντός οικογένειας. Την περίοδο των γιορτών βάζουμε συνήθως τη Γέννηση στη βιτρίνα, αν σε φέρει ο δρόμος θα μπορέσεις και να τη δεις και να σου πω κάποια πράγματα από κοντά![]()
Ένα ακόμα υπέροχο λεύκωμα - συλλογή φωτογραφιών από τη Θεσσαλονίκη, 120 καρέ μέσα από τον φακό τεσσάρων δημοσιογράφων (Μπάμπης Γιαννακίδης, Λάζαρος Θεοδωρακίδης, Χρήστος Καραγιαννόπουλος, Γιάννης Κεσσόπουλος):
Με χαρά διαπίστωσα ότι παρόμοιες ή σχεδόν ίδιες συνθέσεις και θέματα με τις φωτό του λευκώματος έχω τραβήξει, εν αγνοία μου, κι εγώ και τις έχω μοιραστεί εδώ μαζί σας![]()