Σελίδα 43 από 99 ΠρώτοΠρώτο ... 3338394041424344454647485393 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 631 έως 645 από 1476

Θέμα: photo apo ta gsxrakia mas

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    παιδια χαλαρωστε λιγο , εκει διπλα μενω . Ρε τι θα γινει με σας , καποιοι νομιζω οτι υπαρχουν εδω μεσα απλα για να την λενε στους αλλους .

Δεν νομιζω να υπηρχε προθεση να προσβαλουν τα παιδια ,απλα εκαναν ενα σχολιο!

Chill dudes

Μέλος
    Καλησπερα ειμαι καινουριος.Αυτη ειναι η μοτο μου
    http://img227.imageshack.us/img227/6262/dsc00449yj5.jpg
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-k7

καλως ηλθες αδερφε...

πολυ ομορφη μηχανη....
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

καλως τον , καλοριζικος φιλε μου . Πραγματικα πολυ ομορφη η μηχανη σου , να σου κανω μια προταση ? εχεις δοκιμασει να βαλεις αντι κοκκινη ριγα στις ζαντες ασπρη ? εχω το κ7 600 στον ιδιο χρωματισμο με σενα , μολις προχτες του βάλα ασπρη ριγα και πραγματικα αλλαξε τελειως ολο το μηχανακι .

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
    παιδια χαλαρωστε λιγο , εκει διπλα μενω . Ρε τι θα γινει με σας , καποιοι νομιζω οτι υπαρχουν εδω μεσα απλα για να την λενε στους αλλους .
    Eσυ χαλαρωσε αδερφε πλακα κανουμε μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.

Εσυ αμα εβλεπες τετοια φωτο λες και ειναι σε εθνικη δεν θα σχολιαζες?Ε αυτο ειχα κανει εγω και μου εξηγησες ωραια και καλα οτι δεν ειναι εθνικη και ειναι δρομος καινουργιος που χρησιμοποιειται σπανια και τελος.

Το καρδιακο εγω το ειχα παθει ηδη ομως εγω!:rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Ωραίος ο φίλος alex...full suzuki βλέπω!
    Έτσι...τα μπλε είναι και τα πιο γρήγορα...

Μέλος
    καλως τον , καλοριζικος φιλε μου . Πραγματικα πολυ ομορφη η μηχανη σου , να σου κανω μια προταση ? εχεις δοκιμασει να βαλεις αντι κοκκινη ριγα στις ζαντες ασπρη ? εχω το κ7 600 στον ιδιο χρωματισμο με σενα , μολις προχτες του βάλα ασπρη ριγα και πραγματικα αλλαξε τελειως ολο το μηχανακι .
    Να ειστε καλα παιδια.Να σου πω την αληθεια κ7 600 τη βαρεθηκα την κοκκινη και λεω να την αλλαξω.Μπορει να δοκιμασω ασπρη..
    Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι θελω να αλλαξω ζαντες
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Eσυ χαλαρωσε αδερφε πλακα κανουμε μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις.

Εσυ αμα εβλεπες τετοια φωτο λες και ειναι σε εθνικη δεν θα σχολιαζες?Ε αυτο ειχα κανει εγω και μου εξηγησες ωραια και καλα οτι δεν ειναι εθνικη και ειναι δρομος καινουργιος που χρησιμοποιειται σπανια και τελος.

Το καρδιακο εγω το ειχα παθει ηδη ομως εγω!:rotflmao: :rotflmao:

Oταν μου εκανες τον σχολιασμο οπως ειπες και ο ιδιος σου εξηγησα ομορφα και ωραια , το να απευθυνεται ομως σε εσενα με τροπο ειρωνικο για ενα θεμα που εχει να κανει με εμενα νομιζω οτι δεν ειναι και ο,τι πιο ωραιο . Anyway και παλ φιλοι .

Να ειστε καλα παιδια.Να σου πω την αληθεια κ7 600 τη βαρεθηκα την κοκκινη και λεω να την αλλαξω.Μπορει να δοκιμασω ασπρη..
    Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι θελω να αλλαξω ζαντες

και εγω αυτο ηθελα να κανω στο κ7 μου ( ηθελα λευκες GALESPEED ) αλλα οταν εμαθα τιμη ασε φιλε μου , μου πεσαν τα μαλλια , δεν λεω οτι δεν τα αξιζουν οι ζαντες απλα για τη δικη μου τσεπη ειναι πολλα. Ρωτησα και για βαψιμο , η τιμη ειναι καλη αλλα εμπιστευεσαι να αφησεις το μηχανακι σου λυμμενο σε ενα μαγαζι για τουλαχιστον 3 μερες που θα κανει το βαψιμο? εγω παντως οχι . Οποτε συμβιβαστικα με την λευκη λωριδα.

Μέλος
    και εγω αυτο ηθελα να κανω στο κ7 μου ( ηθελα λευκες GALESPEED ) αλλα οταν εμαθα τιμη ασε φιλε μου , μου πεσαν τα μαλλια , δεν λεω οτι δεν τα αξιζουν οι ζαντες απλα για τη δικη μου τσεπη ειναι πολλα. Ρωτησα και για βαψιμο , η τιμη ειναι καλη αλλα εμπιστευεσαι να αφησεις το μηχανακι σου λυμμενο σε ενα μαγαζι για τουλαχιστον 3 μερες που θα κανει το βαψιμο? εγω παντως οχι . Οποτε συμβιβαστικα με την λευκη λωριδα.
    Η braking εχουν 1500 ευρω μαζι με μαργαριτες και γραναζι πισω,καλη τιμη αλλα εχω καποιες βλεψεις
    αν ειμαστε καλα για κ9 αν εχει μεγαλες διαφορες , και δεν ξερω αν θα μπαινουν εκει αλλιως μπορει να τις εβαζα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Ωραιο μαμα μηχανακι...

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Ωραιο μαμα μηχανακι...
    Κλασικος μπριζακιας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Aν και θελει καποιες λεπτομερειες ακομα,ειναι σχεδον ετοιμο....Μολις τελειωσω θα βγαλω και μερικες πιο καλες σε διπλο σταντ...
    Επισης κανονικα το κοκκινο στο ντεποζιτο επρεπε να παει παραλληλα με τις ριγες,αλλα απο λαθος συνεννοηση βγηκε ετσι,και θα μεινει ετσι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	k6 forum.jpg 
Προβολές:	463 
Μέγεθος:	82,6 KB 
ID:	125841

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Aν και θελει καποιες λεπτομερειες ακομα,ειναι σχεδον ετοιμο....Μολις τελειωσω θα βγαλω και μερικες πιο καλες σε διπλο σταντ...
    Επισης κανονικα το κοκκινο στο ντεποζιτο επρεπε να παει παραλληλα με τις ριγες,αλλα απο λαθος συνεννοηση βγηκε ετσι,και θα μεινει ετσι...

κουκλα εγινε
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ