Για 50 ευρώ διαφορά θα προτιμούσα σίγουρα τα Ohlins. Τα Bitubo τα έχω υπόψιν και για το δικό μου, Breva 750.
Penske και Wilbers έχεις κοιτάξει μήπως βγάζουν για το Zephyr?
Eπισκευή τα μαμα η αλλιώς παίρνεις αυτα που είναι πολύ καλά κι επισκευαζόμενα.
Ειναι τα ιδια με τα παλια Koni, με ρυθμιση αποσβεσης επαναφοράς.
http://www.ebay.co.uk/itm/IKON-Feder...item5ae2857c09
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν επισκευάζονται τα μαμά ρε τάπα. Είχε έμπνευση ο κατασκευαστής και τα σφράγισε, χαλάει – πετάει ένα πράμα.
κανένα καφέ θα πιούμε αδελφέ?
Πέρασα σήμερα από τον K-shock, ο Αντώνης είναι enduroφίλος από τα παλιά, μου είπε και αυτός ότι τα Koni (Ikon) είναι η καλύτερη επιλογή για την φάση μου.
http://www.ebay.com/itm/Ohlins-Rear-...#ht_412wt_1105
Full ρυθμιζόμενα.
Ορμα.
Πρόλαβες και τον ρώτησες και σου απάντησε ήδη? Ασχετα με το τι δηλώνουν στο ebay, τις περισσότερες φορές που έχω ρωτήσει τον πωλητή, δεν έχουν πρόβλημα να τα στείλουν έξω. Και είναι τούμπανα τα συγκεκριμένα.
Το μόνο πρόβλημα είναι το reserve price που ακόμα δεν το έχει πιάσει στα 370+ €...![]()
Αν η τιμή είναι συγκρίσιμη με τα άλλα Ohlins (τα καινούργια), θα έλεγα κάνε την κίνηση και πάρε τα καινούργια (αν το αντέχει η τσέπη σου)
Το ότι τούτα είναι για άλλο μηχανάκι, δε μας πειράζει;
Επίσης, θα προτιμούσα κάτι καινούργιο και αρκετά καλό σε μία αρκετά καλή τιμή - π.χ. τα ΙΚΟΝ που βρήκες - από κάτι λάθος (ή έστω άγνωστο) στην ίδια (καλή) τιμή.
Αν είσαι του παντρέματος από άλλα μηχανάκια, κοίταξες και από ZRX; Το λέω διότι φοράς το ψαλίδι του.
Τέλος, ρώτα στη γύρα αν επισκευάζονται τα δικά σου. Ένας στο Μαρούσι, επί της Κηφισίας ανεβαίνοντας μετά την Αττική Οδό δίπλα στην Πειραιώς μου έλεγε ότι επισκεύαζε και σφραγισμένα. Δεν θυμάμαι όνομα και τηλέφωνο - η πινακίδα του έγραφε Jobe.
Μ.
Η αντίστοιχη τιμή των καινούργιων Ohlins είναι 1200+αλλά και αυτά που έβαλε ο Βύρωνας παραπάνω είναι σε δημοπρασία δηλαδή μπορεί να φτάσουν πολύ ψιλά.
Λίγη σημασία έχει εάν είναι σε παραπλήσιο μηχανάκι φορεμένα μια και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Αυτό που έχει σημασία είναι η απόσταση από μάτι σε μάτι να είναι η σωστή. Εννοείτε ότι κάνουν και από ZRX και από όποιο παρόμοιο μηχανάκι σε χαρακτηριστικά.
Τα μαμά δεν επισκευάζονται και είναι και 17 χρονών ήρθε η ώρα τους![]()