Σελίδα 44 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν δεν τους χωρίζατε, δε θα έλειπε σε κανέναν.
    Life begins at 45°.

Σας ειδα στην Καραμανλη προς βαρκιζα που περιμενατε λογικα φιλους.Ενα gsxr και ενα vstrom.Καλα μπανια αλανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Σε είδα,ιταλικό μηχανάκι γνωστού συμφορουμίτη το απόγευμα έξω απ την εστία παρκαρισμένο να περιμένεις τον ιδιοκτήτη που μάλλον μασαμπούκιαζε μέσα η έδινε μάθημα..
    Στην 1η περίπτωση.. καλή χώνεψη.. Στη 2η, καλά αποτελέσματα.. (η καλή χώνεψη)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
    ιταλική λαδιέρα συμφορουμίτη

Μελος Συμμοριας Το avatar του/της K5_N
    ρε φιλε χαλαρωσε λιγο με το κτμ. ενταξει παει το μηχανακι σου το ειδαν ολοι. ξεχασες μαλλον οτι περυ εξω απο του χατζη δυο παιδακια εμειναν χωρις μανα απο ενα παπομοιο με σενα ηληθιο .
    γροθε
    GSF 650 N

Αρχικά δημιουργήθηκε από K5_N
    ρε φιλε χαλαρωσε λιγο με το κτμ. ενταξει παει το μηχανακι σου το ειδαν ολοι. ξεχασες μαλλον οτι περυ εξω απο του χατζη δυο παιδακια εμειναν χωρις μανα απο ενα παπομοιο με σενα ηληθιο .
    γροθε
    Δε σε ξερω δε με ξερεις και συνεπως απαξιω πληρως...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Σε είδα,ιταλικό μηχανάκι γνωστού συμφορουμίτη το απόγευμα έξω απ την εστία παρκαρισμένο να περιμένεις τον ιδιοκτήτη που μάλλον μασαμπούκιαζε μέσα η έδινε μάθημα..
    Στην 1η περίπτωση.. καλή χώνεψη.. Στη 2η, καλά αποτελέσματα.. (η καλή χώνεψη)

μασαμπουκιαζε

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μασαμπουκιαζε

Αλοιμονο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

οταν η λαδιερα θα σε περασει φιλερ με σουζα να δω που θα τρεχεις να αλλαξεις βρακακι μετα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Δε σε ξερω δε με ξερεις και συνεπως απαξιω πληρως...
    Ρε συ, δεν είμαι και 100 τα 100 σίγουρος αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι δε λεει εσένα... :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    θα τρεχεις να αλλαξεις βρακακι μετα

Δε φοραω,με ζεσταινουν τωρα το καλοκαιρι... Οβερ εντ αουτ...

Ρε συ, δεν είμαι και 100 τα 100 σίγουρος αλλά έχω μια μικρή εντύπωση οτι δε λεει εσένα... :smilea:
    Παρεξηγησης τοτε και ζητω συγνωμη...

The eye of the tiger... Το avatar του/της C-LF

Σε ειδαμε παππου,που ειχες σταματησει 2 λεπτα να ξεφορτωσεις την θειτσα,που εκανε μια ωρα να βγει απο το αμαξι.Σεβαστο,ξερω οτι δε μπορουσες να πας να παρκαρεις κ να τη φερεις με τα ποδια.. Ενα απο τα 2 μπροστινα αμαξια σου φωναξε: ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!
    Και εσυ φυσικα,σα γνησιος ηλιθιος ελληνας,κατεβηκες να ζητησεις παρεξηγηση,60 χρονων ανθρωπος. Το αστειο ειναι οτι οταν ζητησες το λογο στο 2ο αμαξι ( απο το οποιο ειχε ακουστει το κραξιμο ) ο τυπος το επαιζε κινεζος. Μας στραβοκοιταζες εμας που γελαγαμε απο πισω,αλλα για καποιο λογο δεν ηρθες να φορτωθεις και σε εμας. Και μετα αναρωτιομαστε γιατι δεν παμε μπροστα.. Αφου δεν εχουμε σεβασμο,παιδεια και φιλοτιμο.. Καλα να παθουμε..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Σε είδα κοπελια με το χτ..το σορτσακι με τα μπουτακια εξω..το φανελακι τιραντε απο πανω και τη σαγιοναριτσα και το κρανος που δεν ειχε ουτε ζελατινα..
    να με ρωτας στο φαναρι..

καλα δε σκας με αυτο το μπουφαν?

η απαντηση ΝΑΙ...δεν ειδα να σε ικανοποιησε φανταζομαι θα με προτιμουσες κ εμενα με σορτσακι..τιραντε..και σαγιοναρα...αλλα απο την αλλη κ εσενα ιδρωμενη σε ειδα.

τεσπα..

σου ειπα μετα οτι καλυτερα λιγη ζεστη παρα μια τουμπα και αντιο καλοκαιρι..και σε προβληματισα..

δεν εννοούσα οτι θα χασω την αδεια μου.. :rotflmao: ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ..:rotflmao:

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF