Με είδα να κάνω καμιά 50αρα χιλιόμετρα στην Αθήνα και περιφερειακά (Αττική οδό, εθνική οδό κτλ) μέσα στη δυνατή βρόχα τουλάχιστον τα 30 πρώτα. Με είδα να γλυστράω με σταθερό γκάζι στην Παπανδρέου στο Περιστέρι καθώς προσπερνούσα αργά κινούμενο ΙΧ και το 1300 να κάνει κόλπα κουνώντας τον κ0λο του δεξιά αριστερά "like a ten dollar hooker on the job"!
Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου στη στιγμή, αλλά ευτυχώς επανήλθε χωρίς άσχημα επακόλουθα!
Κι όσοι κυκλοφόρησαν στη βροχή όπως εγώ χωρίς αδιάβροχο και με δερμάτινο, όσοι έκαναν ποδόλουτρο μέσα στα ίδια τα παπούτσια τους, όσοι έγιναν παπί χωρίς λόγο, τους νιώθω και next time πιο προετοιμασμένοι
![]()
Με είδα άνεργο και να κοντεύω να τσακωθώ για ένα μεροκάματο......
κουράγιο,
επειδή έχει ξεφύγει η κατάσταση, προτείνω όποιος θέλει να βάζει στην υπογραφή του με τι ασχολείται και πόλη. Σε περίπτωση που κάποιος ακούει κάτι για προσφορά εργασίας να μπορεί να το προτείνει στους ενδιαφερόμενους από εδώ μέσα. Έστω και ένα μεροκάματο να βρει κάποιος από εδώ καλό είναι.
παλευουμε για ενα μεροκαματο 25 ευρω να πουμε....και αυτα τα 25 οποτε τυχει....
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:
Με είδα να πλένω το μηχανάκι και να το κάνω αστέρι.
Με είδα να κοντεύω να βάλω τα κλάμματα από τα νεύρα μου όταν πρόσεξα πως όλες μα ΟΛΕΣ οι βίδες που κρατούν το πίσω γρανάζι ήταν χαλαρές.
Όλες γυρνούσαν με το χέρι.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Mε είδα για δεύτερο Σαββάτο σερί να ρίχνω ματιές στην μηχανή και στην κόρη και να προτιμώ βόλτα με τη δεύτερη. Μάλλον ήρθε η ώρα να την πουλήσω τη μικρή Βαυαρέζα κι ας μην το παραδέχομαι...