moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Κουμάντο σε αγγλίδα να παρκάρει σε νησί: Come, come, opa, otherwise the wheel now, come come. Stop you will find.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν λες ότι καταλαβαίνεις τις γυναίκες τότε καταλαβαίνεις επίσης ότι οι Θεωρίες Χορδών είναι μοντέλα της φυσικής στα οποία τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία είναι μονοδιάστατα εκτεταμένα αντικείμενα σε αντίθεση με την παραδοσιακή έννοια των σημειακών και αδιάστατων στοιχειωδών σωματιδίων.
tourkos chuck norris
most deadly legs ever
http://www.youtube.com/watch?v=k7G9IRjt4_8
Ρώτησα τον κολλητό μου αν έχει εφημερίδα...
"Μην είσαι χαζός ρε",μου είπε."Που ζεις...;;;Πάρε το i-Pad μου,να κανείς τη δουλειά σου".
Η άτιμη η μύγα,ούτε κατάλαβε από που της ήρθε..!
![]()
-Ρε συ,πόσο καιρό πας γυμναστήριο;
-Τρία-τέσσερα χρόνια περίπου.
-Καμιά διαφορά έχεις δει;
-Μπαα.Μόνο τη μοκετα,έχουν αλλάξει...
![]()
prosoxi....uperkameno
Σε μια μεγαλη εταιρια ζητουν υπαλληλο νεο,πραο και φιλοδοξο με αντοχη για να τρεχει σε εξωτερικες δουλειες (εφοριες, δεη, οτε κτλ.). Η αιτηση του Τακη τους φανηκε ενδιαφερουσα και τον καλουν για προσληψη. Την πρωτη μερα της δουλειας, σκαει μυτη ο Τακης με ενα κανονακι με ροδες οπως αυτα στα πειρατικα πλοια. Παραξενεμενοι οι εργοδοτες του αναθετουν τις πρωτες δουλειες. Να παρει κατι χαρτια απο εφορια, να πληρωσει δεη και να παει ταχυδρομειο.
Μπαινει στην εφορια ο τακης γεμιζει με μπαρουτι και φσσσσσ ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!!
Μετα πηγαινει στη ΔΕΗ να πληρωσει...μπαινει μεσα στο υποκαταστημα,γεμιζει μπαρουτι και φσσσσσσ...ΜΠΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!!
Στο ταχυδρομειο το ιδιο.
Γυρνωντας στο γραφειο τον ρωταει το αφεντικο:
-Πως ηταν η πρωτη μερα Τακη?
Και απανταει ο Τακης γεματος καμαρι:
-Ολα καλα αφεντικο! Ολα τα εχω ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ!
![]()
χαχαχαχα....τον μαλακ@ τον τακη!!!χαχαχαχαχαχα....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Παει ένας τύπος στο μαγαζί που τραγουδάει η παολα....
Πίνει.. Πίνει ... Πίνει ... Εγινε κόκκαλο.
Δεν τον ξανά είδε κανεις ..
ΑΑΑΑΣΣΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ