Σε είδα χθες στην Αλεξάνδρας να ανεβαίνεις ακράνωτη,
με πλήρη στολή διασώστη ΕΚΑΒ,
και αναρωτήθηκα απο πόσους καημένους σαν εσένα έχεις μαζέψει τα κομμάτια πάνω απο την άσφαλτο...
Να έλεγα ότι δεν είχες δει ή ότι δεν ήξερες...
Σε είδα χθες στην Αλεξάνδρας να ανεβαίνεις ακράνωτη,
με πλήρη στολή διασώστη ΕΚΑΒ,
και αναρωτήθηκα απο πόσους καημένους σαν εσένα έχεις μαζέψει τα κομμάτια πάνω απο την άσφαλτο...
Να έλεγα ότι δεν είχες δει ή ότι δεν ήξερες...
Γληγόρης ο γλήγορος
Σε είδα 70χρονη ταξιτζού όταν μπήκα στο ταξί σου. Σε είδα να καπνίζεις το ένα τσγάρο μετά το άλλο, και να έχει γίνει το ταξί σου τεκές. Και να με βλέπεις με το κράνος στο χέρι και να μου αρχίζεις να μου διηγείσαι μια ιστορία ότι ένα παλληκάρι με μηχανή έπεσε πάνω στο ταξί σου. Τα περισσότερα δεν τα κατάλαβα, γιατί μιλούσες χωρίς ειρμό, και εντελώς ακατάλειπτα. Και πριν βγω από το ταξί σου μου είπες ότι σε λίγο έχεις και ραντεβού με τον ψυχίατρό σου. Μα, τι άτομα κρατάνε τιμόνι γαμώτο πια; Κράτησα τον αριθμό σου και σκέφτομαι σοβαρά να σου κάνω καταγγελία.
Σε είδα και εσένα τενερέ μου να έχεις πρόβλημα με το πιστόνι και να κάνεις έναν απίστευτα ενοχλητικό θόρυβο συνέχεια. Σε βλέπω να με ζαλίζεις εδώ και δύο μέρες με αυτόν τον θόρυβο...και είδα χθες το μεσημέρι δίπλα μου στην Τζαβέλλα στον Πειραιά μία Χάρλεϋ...και σφύραγα αδιάφορα, επειδή εγώ με το τενερέ έκανα περισσότερο θόρυβο στο ρελαντί, από ότι η Χάρλεϋ όταν μάρσαρε...Αλλά στον μηχανικό σε βλέπω να πηγαίνεις από Δευτέρα μηχανούλα μου...Ως τότε...αν δείτε ένα μαύρο τενερέ του 83 στους δρόμους που κάνει απίστευτα ενοχλητικό θόρυβο πείτε μου ένα γεια και ότι με κατανοείται....
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
Σε είδα εχθές συνάδελφε να με κοιτάς έξω από την εταιρεία με τα μάτια σου να βγάζουν σπίθες καθώς είχα βάλει μπροστά το Ληστή και ετοίμαζα την εξάρτηση για να φύγω. Κάτι σαν να έλεγε μέσα σου "έχω καιρό να καβαλήσω έχω καιρό να πάω βόλτα!!"![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σε είδα το πρωί και μιλήσαμε για λίγο (όσο προλαβαίναμε στα φανάρια του Πειραιά στο λιμάνι)
Μου είπες οτι το πάω ωραία. Σου είπα οτι μου γλιστράει το πίσω. Αλλά δεν πρόλαβα να σου πω οτι δεν το πάω τόσο ωραία όσο εσύ το gsxr σου! Καλούς δρόμους κ.Γρήγορε!![]()
Τελευταία τροποποίηση από HelenKoR; 05/04/2012 στις 14:26.
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Σε είδα παλίκαρε το πρωί κατά τις 9.30 με το ασπρό-γκρί Άφρικα τουΙν στα φανάρια Κηφισσού και Καβάλας ρεύμα πρός Θηβών με αυτοκόλλητο ΜΟΤΟ.GR στην βαλίτσα και άσπρο-μπλέ SHOEI με ένα Α+ μπλέ.Ποιός είσαι ρέη και ήμανε με το αμάξι δεν μπορούσα να έρθω να χαιρετήσω.![]()
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 07/04/2012 στις 17:48.
Keep spamming!!!:a13:
Σε ειδα βλακα με το TDM να τρως το φαναρι στις Στηλες Ολυμπιου Διος για να περασεις απεναντι οπου αρχιζει η Βουλιαγμενης. Το χειροτερο ειναι οτι ο ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ταριφας νομιζε οτι εγινε πρασινο το φαναρι και το εφαγε και αυτος δευτερολεπτα πριν φτασουν τα πρωτα αμαξια απο την ανοδο.
Εχε χαρη που δεν μπορεσα να στριψω γιατι ημουν αριστερο ρευμα αλλιως μια 700αρα θα ηταν οτι πρεπειγια να στανιαρετε ζωα!
Τι καταλαβατε που κερδισετε 4.77 δλ απο τη ζωη σας ;;;;
Σε είδα ... Κυριακή πρωί στη στροφή που σκοτώθηκε ο άντρας σου πέρισυ να κλαις γονατιστή στο εκκλησάκι του ... μας άκουσες να ερχόμαστε και γύρισες ... μας σταύρωσες με το χέρι σου καθώς περνούσαμε ... σ' ευχαριστούμε ... χτύπησα μια κόφτες όπως κάνω πάντα όταν περνάω από εκεί και συνέχισα το δρόμο μου.
Όποτε και να περάσω το καντήλι είναι αναμμένο ... ας είσαι καλά και εσύ και τα παιδιά σας ...
Ως πότε θα σκοτώνονται σε αυτό το δρόμο φίλοι και γνωστοί ;;; Ως πότε ;;;
Ας φτιαχτεί επιτέλους μια πίστα στην Κρήτη ... είναι κρίμα ...
Ο άντρας κάμει τη γενιά κι όχι η γενιά τον άντρα !!! (Κρητική παροιμία) ....... και τη γυναίκα αντίστοιχα !!!
Σε είδα BMW HP2 στο κέντρο σήμερα με αναβάτη πιθανότατα Αμαζόνα.Έφυγες πρός Καβάλας και γώ έστριψα πρός Λένορμαν με το σκούτερ.Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν το είχα ξαναδει σε χωμάτινη version.
(φιμέ ελαφρώς ζελατίνα στο χωμάτινο Αrai δεν μπουρούσα να διακρίνω καλά το φύλλο.)
Keep spamming!!!:a13:
σε είδα ηλίθιε με την κλούβα να σφάζεις φανάρι ενώ εγώ περνούσα με πράσινο,να πλακώνομαι στα φρένα και ευτυχώς σταμάτησες,αφού άκουσες την κόρνα και δεν αγκαλιαστήκαμε,η μούντζα όμως όλη δικιά σου...![]()
σε είδα κι εσένα κωλόσκυλο να πετάγεσαι σε σημείο όπου η άσφαλτος είναι γλυστερή σαν πάγος,ευτυχώς δεν έτρεχα και πάτησα μόνο το πίσω,φρενάροντας θεαματικά...ευτυχώς δεν τρίτωσε το κακό...:a13:
σε είδα κι εσένα με το duccati να μου κορνάρεις,αφού χωρίστηκαν οι δρόμοι μας στο τελευταίο φανάρι στο Σταυρό,καλούς δρόμους να'χεις...![]()
σε ειδα χθες πηγαινοντας απο τριπολη προς κορινθο κιτρινο punto κι εβγαλα το ποδι μου για χαιρετισμο οταν σε προσπερασα...καλα γυρολογια να εχεις με το εργαλειο που ειχες στο τρειλερ...
σε ειδα κι εσενα με το on off στην τσακωνα και χαιρετηθηκαμε...καλες βολτες να εχεις...εδω και το video της συναντησηςhttp://www.greektube.org/content/view/172693/2/
Τελευταία τροποποίηση από ghostkon; 06/04/2012 στις 20:33.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
σε ειδα 50αρη πανω στο σκουτερ,ακρανοτος να σφαζεις το φαναρι π.ραλλη και αγ. αννης ΜΕ ΟΛΑ και ξαφνικα να αλλαζεις χερι στη γκαζιερα για να μην κοψεις μενα αλλα να εκτελεσεις και τα θρησκευτικα σου καθηκοντα δε!!!μετα σιγουρος οτι σε φυλανε οι αγιοι παντες γονατισες και ολα τα υπολοιπα φαναρια μεχρι οσο σε εβλεπα χωρις να κοβεις καν!!!!!!!
τι να πω....θα αρχισω να πιστευω ετσι οπως παει....!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
(Τα ευχαριστα) σας ειδα ολοκαινουργια RENNSPORT πανω στο μοτορι και σας χαρηκα!
(Τα δυσαρεστα) σε ειδα πουστοπαιδο να μου σπας το παρμπριζ του αυτοκινητου, ετσι...γιατι στη βαρεσε κι εγω να πληρωνω τα γ@μησιατικα!
Σε ειδα φιλε μου σημερα στην Σκυλιτση στον Πειραια στο υψος του Παπαγιαννη να ...σε τρωει ο κωλος με το Ktm 950 sm.
Η ...αναζητηση σου για θυματα λιγοτερων ιππων συνεχιστηκε καθ΄ολη την κινηση σου στην παραλιακη οπου αλλαζες πορεια σαν δαιμονισμενος.
Κριμα βεβαια που στην υπογεια στροφη για Συγγρου...μου φανηκες ευθειακιας.
Αφου βρηκες θυμα (tdm900 ξεκρανωτος) εδειξες...τα αλογα σου !
Μολις ηρθα διπλα σου...προκλητικα μολις ανοιγα γκαζι , ανοιγες για να μου δειξεις οτι εχεις καλυτερα ανοιγματα.
Αφου το επανελαβες για αρκετη ωρα και ειδες οτι απλα θελω να παω στη δουλεια μου...εστριψες για να πας οπου ηταν να πας !
Να προσεχεις φιλαρακο μου μαι να κοιτας μπροστα σου αλλη φορα οταν ερχεσαι διπλα σε συνοδοιπορο σου!
ΔΕΝ ΘΑ ΦΡΕΝΑΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ !
ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ !!!
140-150 στη Συγγρού...Griechenland, ach du Griechenland