Σελίδα 44 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494144 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Γενικως τον εχουμε πιει πολυ ασχημα,θα χε πλακα απο μια αλλη οπτικη πλευρα να μπορουσαμε να διαβασουμε την ιστορια της Ελλαδος...
    (τουλάχιστον) από το 2200 πΧ και ένθεν.
    Δεν έχει αλλάξει τίποτε.
    Αδερφοφάδες και πάντα ο ξένος δάκτυλος.
    "Καλός" δάκτυλος όταν "τα πιάναμε" ζεστά-ζεστά, "κακός" όταν μας "τον έπιανε".

Ρε από τότε κάτι μας βάζανε στο νερό, δε μου το βγάζεις από το νου!

:wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Και γιατί από το 2200...????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Και γιατί από το 2200...????
    Pax Minoa
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    «Αυτό που κάπνιζαν οι ευρωπαίοι υπ. Οικονομικών πρέπει να ήταν πολύ δυνατό»

αναφέρει η Guardian...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.newsbeast.gr/politiki/art...o-apo-to-euro/

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Τι να πω ρε σεις; Οπου να ΄ναι κοντοζυγωνει και το συνδρομο της Στοκχολμης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν έχει αλλάξει τίποτε.
    Αδερφοφάδες και πάντα ο ξένος δάκτυλος.
    Πες μου οτι έχεις πρακτικά βασιλικού συμβουλείου που αναφέρονται σε παρεμβάσεις ξένων, γραμμένα σε γραμμική Α'...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ενος λεπτου σιγη για το δραμα ενος συνανθρωπου μας... με δυσκολια συγκρατω τα δακρυα μου αδερφια μου, clubers, hipsters και λοιποι κατηγοριοποιημενο lifestylαδες... το πολιτιστικο δυναμικο των νεοελληνων φαληρισε, τεραστια απωλεια...

http://www.yupi.gr/apopsi/c39015/Pet...stopoylos.html

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ενος λεπτου σιγη για το δραμα ενος συνανθρωπου μας... με δυσκολια συγκρατω τα δακρυα μου αδερφια μου, clubers, hipsters και λοιποι κατηγοριοποιημενο lifestylαδες... το πολιτιστικο δυναμικο των νεοελληνων φαληρισε, τεραστια απωλεια...

http://www.yupi.gr/apopsi/c39015/Pet...stopoylos.html

τραβα ρε "ανωνυμε λασπολογε κομπλεξικέ που στο βωμό της ανέξοδης λασπολογίας θελεις να ικανοποιήσεις τα πιο άγρια ένστικτά σου" να σου παράξει οποιαδήποτε διευκόλυνση ωστε να διαπιστώσεις το αληθές των λεγομένων του

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    τραβα ρε "ανωνυμε λασπολογε κομπλεξικέ που στο βωμό της ανέξοδης λασπολογίας θελεις να ικανοποιήσεις τα πιο άγρια ένστικτά σου" να σου παράξει οποιαδήποτε διευκόλυνση ωστε να διαπιστώσεις το αληθές των λεγομένων του

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Πες μου οτι έχεις πρακτικά βασιλικού συμβουλείου που αναφέρονται σε παρεμβάσεις ξένων, γραμμένα σε γραμμική Α'...
    Η ανάγνωση του Δίσκου της Φαιστού απλά θα επαληθέψει τα γραφόμενά μου.

Πραγματικά μεγάλη νίλα..

τώρα...

.dancing on shit...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Και το όνομα αυτού....!!!!!!
    Έλα μωρέ, μπέρδεψε τα κουτάκια ο άνθρωπος, δεν το έχετε πάθει ποτέ εσείς.

Αμάν πια.

[Mε αισθησιακη - λιγωμενη φωνη και faux βραχναδα - γρεζι]

Στο Nitro που κυκλοφορει... κανε win στη κριση... τα 50 πιο hot spot σημεια της πολης που ακομα αντεχει... συσσιτια, cosy places για υπνο και που θα βρεις free μοδατα ρουχα... ακομη... αστεγος, το νεο trend και talk of the town... sex... οι 10 πιο αισθησιακες στασεις που θα την απογειωσουν μεσα σε χαρτοκουτο...επισης μην χασετε... Μητσος η περσονα που ολοι αγαπησαμε, γωνια Πειραιως και Μενανδρου... που παει, που πινει, που τα δινει... φακελος επαιτεια... καντο με στυλ! Μη χασεις το νεο Nitro! Δωρο, πρακτικο αδιαβροχο για τις... υγρες νυχτες του χειμωνα... Nitro! δες τη ζωη στο δρομο με αλλο ματι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    [Mε αισθησιακη - λιγωμενη φωνη και faux βραχναδα - γρεζι]

Στο Nitro που κυκλοφορει... κανε win στη κριση... τα 50 πιο hot spot σημεια της πολης που ακομα αντεχει... συσσιτια, cosy places για υπνο και που θα βρεις free μοδατα ρουχα... ακομη... αστεγος, το νεο trend και talk of the town... sex... οι 10 πιο αισθησιακες στασεις που θα την απογειωσουν μεσα σε χαρτοκουτο...επισης μην χασετε... Μητσος η περσονα που ολοι αγαπησαμε, γωνια Πειραιως και Μενανδρου... που παει, που πινει, που τα δινει... φακελος επαιτεια... καντο με στυλ! Μη χασεις το νεο Nitro! Δωρο, πρακτικο αδιαβροχο για τις... υγρες νυχτες του χειμωνα... Nitro! δες τη ζωη στο δρομο με αλλο ματι!

μλκ θα εχει και αφιερωμα στο πρωτο tweet αυτουνου http://www.yupi.gr/gossip/c38963/Lakhs_Gavalas.html

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF