ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
στην θεση σου... πολυ απλα θα το εκανα ενα ΚΑΛΟ γυαλισμα θα εφτιαχνα μια βαση τοιχου στο δωματιο μου και θα το κρεμαγα :P
φοβερη δουλεια φιλε.. μπραβο
τα αυτοκολητα που τα εφτιαξες?
εγω τα φτιαχνω φιλε μου http://spiroslitsas.blogspot.gr/2012...t_10.html#more![]()
δυστηχως η τρομπα δεν μπορουσε να μπει χαμηλα στο κενο που αφηνει το ψαλιδι.πρωτον γιατι θα εβρισκε στην κινηση του ψαλιδιου και δευτερον δεν εκανε μοχλο με το ποδοφρενο...
ετσι αρχικα ανοιξα σπειρωμα,μιας και το παχος της λαμαρινας ειναι αρκετο...
εφτιαξα πειρο απο εξαρτημα πιστολιου αερα που προσαρμοσα στο διχαλο της τρομπας...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από lspiros; 17/12/2012 στις 14:40.
καπως ετσι το φανταζομαι,με παντρεμα ολων αυτων των εξαρτηματων...
την πανω τρυπα δεν την εχω ανοιξει ακομα μιας και την ακριβη της θεση θα την δω αφου δουλεψει το ποδοφρενο.δεν θα αρκεστω στο σπειρωμα και οι βιδες της τρομπας θα ειναι μακρυες με παξιμαδι ασφαλειας.επισης λειπουν δυο αποστατες που θα δωσουν την καταλληλη αποσταση απο τον σκελετο...
keep watching![]()
Ρε έχετε βαλθεί να μας τρελάνετε??? Τρίβετε γυαλίζετε προσαρμόζετε, ενώνετε και φτιάχνετε κοσμήματα.
Παραμιλάμε στον ύπνο μας λέμε. Χθες το βράδυ έβλεπα ότι είχα δυο κουβάδες βίδες ντίζες παξιμάδια και άλλα γυαλιστερά μέταλλα, τα πήγαινα κάπου σε ένα υπόγειο και μετά βγήκα από μέσα με ένα καλογυαλισμένο μηχανάκι.
Ήμαρτον λέμε.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).