Τελευταία τροποποίηση από S705; 27/05/2018 στις 13:02.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
και πως ακριβως εισαι τοσο σιγουρος οτι μυθοπλαθω? ξερεις τον πελατη?
τελικα βλεπω εισαστε τοσο γνωστες ολοι που κακως καθομαι και ασχολουμαι.. απο μερια μου συμβουλες και προτασεις οσοι ζητατε εδω η με πμ δε προκειται να ξαναδωσω.. καντε οτι καταλαβαινετε.. εγω μιας και ειμαι μυθομανης σιγουρα λεω μαλακιες για να προωθησω μαπα προϊοντα..
και καταφερες να με ψαρωσεις για τα καλα..μα ρε φιλε με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω λαλησει πλεον.. δε ξερω τι να πιστεψω πια
παντως σοβαρα τωρα επειδη υπαρχουν αυτοι οι 5-6 που κανουν αντιλογο νομιζοντας οτι γνωριζουν την αγορα ελαστικου αποφασισα σταματησω πλεον να δινω συμβουλες και να εκφερω γνωμη... γιατι ετσι οπως το θετουν καποιοι ειδικος μπορει να ειμαι μεν αλλα σιγουρα δεν ειμαι γνωστης.. ε μην ππαρω κοσμο στο λαιμο μου αδικα, δε κανει..![]()
Δεν συμφωνώ μαζί σου στο να σταματήσεις να συμβουλεύεις, βεβαία η απόφαση δική σου.
Θα πρέπει να νοιώθουμε πολύ τυχεροί που ένας άνθρωπος του χώρου μας συμβουλεύει χωρίς κανένα σκοπό και κύριος οικονομικό, δεν νομίζω να περιμένεις να πουλήσεις από εδώ μέσα αλλά ούτε πιστεύω ότι όσους συμβουλεύεις είναι στην περιοχή σου και θα έρθουν σε εσένα να ψωνίσουν.
Θα ήθελα να δω και άλλες συμβουλές σου και σε αυτούς τους λίγους μην απαντάς, μην κάνεις αντιπαράθεση.
Θα πρέπει να ανοίξουμε όλοι μα μάτια μας και τα μυαλά μας.
Ο φίλος daz και μερικοί ακόμα μας έμαθαν για τα εργαλεία και συμπληρώσαμε τις λίγες γνώσεις που είχαμε, ας γίνει και εδώ το ίδιο.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Μην μασάς Mike. Δεν ξέρεις πόσοι διαβάζουν και κερδίζουν από την κατάθεση της γνώμης σου εδώ μέσα.
προσωπικα εχω ζητησει τη γνωμη σου 1-2 φορες και με βοηθησες, κανεις δεν αμφισβητει οτι γνωριζεις περισσοτερα απο εμας γιατι αυτο ειναι το επαγγελμα σου.
εισαι 100% σιγουρος ομως πως στο θεμα με το evo δεν υπαρχει καμια περιπτωση να κανεις λαθος και τα petlas 741 ειναι λαστιχα που του ταιριαζουν?
ειναι πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο. πχ απο τα 100 λαστιχα της αγορας, του ταιριαζουν 10, αναμεσα σε αυτα τα 10 τα 4-5 ταιριαζουν αριστα, τα αλλα 5 πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις.
καποιοι ιδιοκτητες που "γνωριζουν" βαζουν τα παρακατω 3 (αναλογα τη χρηση κανει ο καθενας), πιστευεις οτι τα petlas ειναι παρομοια η καλυτερα με καποιο απο αυτα?
michelin pilot supersport
yokohama advan neova ad08r
toyo proxes r1r
ξαναλεω πως ειναι πολυ ιδιαιτερο αυτοκινητο και μονο σα "γνωστης" οδηγος η συνοδηγος σε "γνωστη" οδηγο θα καταλαβεις γιατι τα περισσοτερα λαστιχα δε κανουν γι'αυτο...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Πλάκα έχουν μερικοί ρε φιλε...είναι σαν να έχεις πάει σε μηχανικό στη NASA να σου λέει κοίτα να δεις αυτό το λαδι θέλει ο πύραυλος και να του λες άκου μάστορα να ουμ Εμείς στο χωριό μου βάζουμε αυτο με το ελαιόλαδο γιατί αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστευόμαστε...ελεος ρε σεις,ο άνθρωπος κάνει αυτή τη δουλειά χρόνια πάει να σας δώσει τα φώτα του μπας και παίξετε μπάλα πιο οικονομικά και μιλάμε για ΤΙΣ παρωπίδες,στην τελική όποιος δε γουστάρει ας μη βάλει πετλας μετλας φετλας και τέλος αλλα χωρίς προσωπική εμπειρία και άποψη πάνω στο χώρο μη βγάζετε συμπέρασμα και παίρνετε και άλλους στο λαιμό σας...αλλα ναι ορθώς ο Έλλην οδηγός είναι βιν ντιζελ 15ταχυτο σασμαν νιητριδι αναρτήσεις από άλλο σύμπαν νέον ταυτότητα στο στόμα εεεε δε γίνεται να μη λέει πιρελι η τογιο το λάστιχο με βαμμένα άσπρα γράμματα με μαρκαδόρο.....Τι είμαστε τίποτα τριτοδευτερες βλαχαρες??![]()
Throttle that mysterious friend of ours
ρε φιλε τι δεν καταλαβες!!! αφου το λεει ο mikes οτι ειχε λιωμενα λαστιχα και ειθελε να βαλει συγκεκριμενα λαστιχα,αλλα δεν υπηρχαν στη αγορα και προκειμενου να περιμενει να ερθουν και να φοραει τα λιομενα εβαλε τα petlas που σιγουρα ειναι καλητερα απο τον χαρο που φορουσε το αμαξι. μεχρι να ερθουν τα λαστιχα εισαγωγη ελλαδα.![]()
παίδες, για hyundai matrix με 195/55/15 με 5.5 ζάντα τι προτείνετε;
Με βαση τα τελευταια ποστ, μονο P zero φιλαρακι να εισαι ασφαλης οτι και να γινει...
Δεν λες τι χρηση κανεις.. Προσωπικα τελευται ειχα βαλει ΝΕΧΕΝ απο οικονομικα, συγκεκριμενα τα blue hd plus (εξαιρετικες κριτικες σε tyrereviews.co.uk αλλα και ΟΚ απο Μικε εδω) και μου φανηκαν πολυ καλα για τα χρηματα τους.. θα τα εβαζα ξανα.
Quod me nutrit... me destruit.....
Διάβασε το παρακάτω άρθρο http://www.gazzetta.gr/in-motion/art...mesaia-montela (είναι περίπου η διάστασή σου) και άντε βγάλε συμπέρασμα.
Ο κάθε οδηγός έχει διαφορετική άποψη βάσει του αμαξιού του, των συνθηκών οδήγησης και 1002 άλλοι παράγοντες.
Εγώ πχ κάηκα 2-3 φορές με μπρίτζεστον (δεν θυμάμαι μοντέλο) και δεν θέλω ούτε να τα ακούω.
Τα Uniroyal που έχω βάλει επίσης 2 φορές σε αμάξι (παλιό πισωκούνα) τα έβλεπα μια χαρά.
Τα Conti και τα μισλέν τα βλέπω σχεδόν εφάμιλλα, ενώ τα energy συγκεκριμένα που τα βάζω εδώ και πολλά χρόνια σε αμάξι,το άρθρο λέει ' φθείρεται πιο αργά από όλα τα υπόλοιπα λάστιχα της δοκιμής' και εγώ κάθε φορά που τα βάζω, σε 1 - 1,5 χρόνο βλέπω ήδη σημάδια γήρανσης στα πλαϊνά τους καθώς και μείωση πέλματος.
Μόνο ο καθένας ξεχωριστά μπορεί να δώσει απάντηση (όπως και σε κάθε θέμα).
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Εγώ σκέφτομαι να πάω σε 45 προφίλ, αντί 40, γιατί το λυπάμαι στους ελληνικούς δρόμους. Αλλά δε θέλω να το μετανιώσω, χάνοντας σε αίσθηση. Ο καθένας τον πόνο του.![]()
Life begins at 45°.
Με βάση τα τελευταία πόστ θεωρώ ότι όλοι (χρήστες και επαγγελματίες) θα πρέπει να λένε τη γνώμη τους (εάν το θέλουν βέβαια), διαφορετικά εδώ μέσα θα έγραφαν μόνο αναβάτες αγώνων και μηχανικοί μοτοσυκλετών.
Το ποιά "βαρύτητα" θα έχει η κάθε γνώμη θα το κρίνει εκείνος που ρωτάει κάτι.
Γενικά είναι μεγάλη κουβέντα όλο αυτό και όχι του παρόντος.
"Δεν λες τι χρήση κάνεις..." μιλάμε για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με καθημερινή μετακίνηση παιδιών σε σχολείο-σπιτι, supermarket κλπ. και μιά φορά την εβδομάδα 120 χλμ σε εθνική οδό.
αν έβαζα κριτήρια θα διάλεγα κάτι που να έχει καλή απόδοση φρεναρίσματος, άνεση, η κατανάλωση καυσίμου, προστασία ζάντας (ναι θα το οδηγάει γυναίκα) και τελευταίο την χλμ απόδοση, με ενδιαφέρει η ασφάλεια και η άνεση περισσότερο και μετά όλα τ' άλλα.
τώρα φοράει savva "κάτι", αλλά η αλλάγή θα γίνει προς το τέλος του χρόνου