αγαπητο cosmopolitan : ολο με καλει στο σπιτι του για ταινια και ολο με πηδαει ! τελικα ειμαι cinefil η πουτανακι ;
μωράκι μου τι σου θυμίζω όταν με βλέπεις?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-να μην ανακατεύω τα ποτά όταν βγαίνω
αγαπητο cosmopolitan : ολο με καλει στο σπιτι του για ταινια και ολο με πηδαει ! τελικα ειμαι cinefil η πουτανακι ;
μωράκι μου τι σου θυμίζω όταν με βλέπεις?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
-να μην ανακατεύω τα ποτά όταν βγαίνω
Άλλαξε πλευρό. Ροχαλίζεις.
- Γιατί, στο άλλο τί νομίζεις ότι παίζει, Πάριο?
==========================================
Χώνεται η γριά μπροστά σου στην Τράπεζα και σου λέει "μια ανάληψη και μια πληρωμή έχω να κάνω μόνο".
Ενώ οι υπόλοιποι περιμένουμε και για ανταύγειες.......
– Πήδηξα τη γυναίκα σου, Καθιστέ Βούβαλε.
– Κι εγώ τη δικιά σου, Τρελό Άλογο…
– Είμαστε Απάτσι!
To talk without thinking is to shoot without aiming...
-Κατάλαβα
-Παρε ... πάρε
-Κατάλαβα ρε , κατάλαβα
Του δίνει και καταλαβαίνει
axaxaxxaaax
Αγορασα απο τα ΙΚΕΑ χριστουγεννιατικο δεντρο....
ειχε μεσα τσεκουρι και χαρτη για το δασος.....
wasn't me.......
- 1,20x 2,00.
- Παραλληλογραμμο
- Μπράβο. 2,40 x 2,40 x 2,40.
- Κύβος
- Τελεια. 1,65x1,70x2,30x1,90x1,85.
- Κουβάς
Για καθε 1024 οπαδούς των Megadeth γινεται ενας Gigadeth.
Εχεις πολυ χιουμορ
-Ειμαι και πολυ ωραιος
-Νάτο παλι!
Tρεις φίλοι... ο Σάκης, ο Μάκης κι ο Τάκης... οδηγώντας μηχανές (μια Honda, μια Κawasaki και μια Yamaha, αντίστοιχα) ξεκινάνε από Θεσσαλονίκη για τη Μαλακάσα για να παρακολουθήσουν τη συναυλία των Μetallica.
Της παρέας ηγείται ο οδηγός της Honda, μετά αυτός της Kawasaki και τέλος ο αναβάτης της Yamaha.
Όλα ωραία και καλά, ώσπου κάποια στιγμή μετά τη Λαμία τους κάνει οτοστόπ μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τουμπανιασμένη θεά με καυτό σορτσάκι και t-shirt Metallica, η οποία όλως τυχαίως πάει κι αυτή στο Rockwave!
Αρχίζουν λοιπόν να λογομαχούν για το ποιος θα την πάρει μαζί του στη μηχανή, ώσπου τελικά αφήνουν την κοπέλα να αποφασίσει η ίδια και έτσι καταλήγει με τον αναβάτη της Honda.
Ξεκινούν και πάλι το ταξίδι τους, μπροστά η Honda, μετά η Kawasaki κ.ο.κ. Φτάνουν στη Μαλακάσα, βλέπουν το live, πίνουν τις μπύρες τους, περνάνε άψογα και τελικά καταλήγουν να συσφίξουν και τις σχέσεις τους και να καταλήξουν ζευγάρι ο οδηγός της Honda και η κοπέλα.
Ποιο είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα;
.
.
.
.
Η κοπέλα πήγε με τον πρώτο τη-Ηοnda!
ανανήψαντας