Είναι αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, ανάλογα τι υπογράψει. Δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιο έγγραφο κτλ. Στη περίπτωση του αδερφού μου, από τι στιγμή που δουλεύει 20+ χρόνια είχε να πάρει και είχε να κάνει ασφάλεια κλοπής, αλλά δεν έχουμε όλοι για ασφάλεια κλοπής εκεί που τα φτάσανε όμως. Θα ζούμε με το φόβο μην μας κλέψουν ότι πιο πολύτιμο σε εμάς που έχουμε το μικρόβιο. Κρίμα είναι
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Είναι το .........δεν φέρουμε καμμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής ή φωτιάς...!!!
Δυστυχώς κι αυτοί ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ παίρνουνε αν αναλογιστούμε,και φυσικά
διασφαλίζονται με το συμβόλαιο που υπογράφεις.
Αν κανείς υπέγραψε συμβόλαιο που λέει ότι το γκαράζ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ σε περίπτωση
κλοπής ή φωτιάς ......ας μας το πει που είναι να το πάω κι εγώ,Αθήνα....Ταγκανίκα όπου νάναι...!!!
Μη λέτε ρε παιδιά τέτοια......πληζζζζζζζζ.
Αν στο φάνε, αν καεί,αν καταστραφεί....ΑΝ....ΑΝ....ΑΝ, αυτοί ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ....!!!!
Όσοι μπήκατε στον κόπο και διαβάσατε το συμβόλαιο που υπογράψατε, ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ,
γιατί τα μισά είναι και καουμπόικα λέμε.......
θα είδατε ότι οι άνθρωποι ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΝ..........
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΛΑΣΑΚΙ...!!!
υγ. Εκεί που τρελαίνομαι ΕΝΤΕΛΩΣ είναι με αυτά τα γκαράζ στο κέντρο,όπου παραδίνεις τα κλειδιά
και το παρκάρουν αυτοί και κάθε λίγο και λιγάκι το βγάζουν ....το βάζουν.
ΕΚΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ, δεν θα άφηνα αυτοκίνητο με τίποτε...!!
Πόσο μάλλον μηχανή...!!!!
Τελευταία τροποποίηση από irinia; 01/05/2017 στις 15:14.
εγω συγκεκριμένα έχω δει γυναίκα (νταρντάνα) χαχαχαχα να βλέπει απο το μπάλκόνι να ανοιγει ένας το αμάξι της και κατεβαίνει τον βάζει κάτω και τον αρχίζει στο ξύλο (το ειδα με τα ματια μου) τον τύπο ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβε και βλάστημισε την ώρα και την στιγμή που άνοιξε το αυτοκίνητο της. Οι περισσότεροι ειναι πρεζόνια
Ίσως δεν της έκαναν κάτι γιατί ήταν γυναίκα.
Σε άλλη περίπτωση πιθανόν το θύμα θα ήταν υπόδικος.
Δυστυχώς η πολλή δημοκρατία μας έχει κάνει κακό.
Πριν από λίγο διάβασα το εξής απίστευτο στο fb : Παρακαλώ την προσοχή σας. Όποιος μπορεί να το κοινοποιήσει. Σήμερα το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια κλάπηκε η μοτοσικλέτα μάρκας BMW GS 1200 adventure με αριθμό κυκλοφοριας ΟΙΥ606 Και το golf GTI με αριθμό κυκλοφορίας ΙΚΡ 9173. Κλάπηκαν και τα δυο μαζί από κλειστό Πάρκιν ώρα 3:30 τα ξημερώματα και κινήθηκαν προς Μενιδι. Ευχαριστώ για την προσπάθεια που θα κάνετε.
Του έκλεψαν του χριστιανού από κλειστό γκαράζ και τη μοτοσυκλέτα και το αμάξι...
Εδώ βρίσκεται η δημοσίευση μήπως θέλει κάποιος να την κοινοποιήσει.
Στο Λονδίνο διαβάζω έχουν ξεκινήσει πρωτοβουλίες ιδιωτών "εκδικητών" με περιπολίες. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την κατάληξη...
Προχθές το ξημέρωμα στις 4:00 έφαγαν το μισό TDM που παρκάρει στα 10 μέτρα από το δικό μου. 2 άτομα πεζοί. Τους είδε γείτονας φώναξε αστυνομία και δε τους πρόλαβαν για 5 λεπτά. Χάθηκαν μέσα στα στενά.
Το πρόβλημα είναι τώρα οτι έχουν δει και το δικό μου. Απόψε καραούλι στο μπαλκόνι. Δευτέρα έξτρα κάμερα, κουκούλα, αλυσίδα.
Αν τολμήσουν ξανά θα φωνάξω και το παλικάρι με το TDM να κατέβουμε για πέσιμο. Ως εδώ αυτή η κωλοκατάσταση.
Γ@μησέ τα...να ξυπνάς το πρωί και να διαπιστώνεις ότι σου έχουν κλέψει δικά σου αγαπημένα οχήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μάλιστα μέσα από το σπίτι σου.
Coyote ακόμα και έτσι να είναι,πόσο θράσος πρέπει να έχει αυτό το καθίκι που μπήκε μέσα...
Και βέβαια άμα τολμήσεις και πεις τιποτα για τη κωλόφαρα που έχουν δημιουργήσει σκόρπια αυτόνομα κράτη που δνε τολμά να πατήσει αστυνομία θα σε πούνε ρατσιστή