Σελίδα 44 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 2034

Θέμα: HABEMUS PAPAM 3

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ναι φυσικα μιλαμε αλλη γλωσσα,αλλα θεωρω πολυ υποκριτικο να αγνοουνται τεραστια πολιτικα και οικονομικα σκανδαλα των προηγουμενων κυβερνησεων,και
    για ολα να φταιει ο Βαρουφ κι ο Συριζα μεσα σε 5 μηνες.
    Ακομη και για συσταση τρομοκρατικης οργανωσης τον κατηγορουν τον Βαρουφ,ελεος δηλαδη
    Ολο αυτο το μενος για καποιο λογο βγαινει.
    Και οι πολιτικες μου αποψεις δεν συμβαδιζουν με τον Συριζα,αλλα εχουμε χασει την εννοια της απλης λογικης.
    Κοίτα, εξακολουθώ να μην μπαίνω στο τριπάκι της συμψηφιστικής μαλακίας. Επειδή έγιναν τα σκάνδαλα των προηγούμενων, ας τα κανουν και αυτοί πουτάνα με την ανοχή του κοινού δηλαδή?
    Και ναι, προφανώς έχουμε χάσει την έννοια της απλης λογικής όταν κάποιος/κάποιοι χάνουν 10-20 δις επειδή δεν τους βγήκε η μπλόφα και δεν τρέχει και τίποτα.

Εμένα μου φταίνε και αυτοί, και το σύμπαν.
    Εσένα σου φταίνε οι προηγούμενοι και στα @@ σου τι σημαίνει για την οικονομία τα CC όπως είχες πει
    Στον άλλον φταίνε οι τράπεζες και τα δάνεια
    Στον παράλλο φταίνε τα συμφέροντα και στο πέος του για το τι συμβαίνει αφού δεν έχει λεφτά σε λογαριασμό για να τον ενδιαφέρει.
    Στο παραπαραλλο δεν τον ενδιαφέρει αν προκύψουν άλλοι τόσοι άνεργοι, αφου δεν δουλεύει αυτός.

Η "κοινή", "απλή" λογική, ούτε κοινή είναι, ούτε απλή. Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας μας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, εξακολουθώ να μην μπαίνω στο τριπάκι της συμψηφιστικής μαλακίας. Επειδή έγιναν τα σκάνδαλα των προηγούμενων, ας τα κανουν και αυτοί πουτάνα με την ανοχή του κοινού δηλαδή?
    Και ναι, προφανώς έχουμε χάσει την έννοια της απλης λογικής όταν κάποιος/κάποιοι χάνουν 10-20 δις επειδή δεν τους βγήκε η μπλόφα και δεν τρέχει και τίποτα.

Εμένα μου φταίνε και αυτοί, και το σύμπαν.
    Εσένα σου φταίνε οι προηγούμενοι και στα @@ σου τι σημαίνει για την οικονομία τα CC όπως είχες πει
    Στον άλλον φταίνε οι τράπεζες και τα μεγάλα θαλοσσοδάνεια
    Στον παράλλο φταίνε τα συμφέροντα και στο πέος του για το τι συμβαίνει αφού δεν έχει λεφτά σε λογαριασμό για να τον ενδιαφέρει.
    Στο παραπαραλλο δεν τον ενδιαφέρει αν προκύψουν άλλοι τόσοι άνεργοι, αφου δεν δουλεύει αυτός.

Η "κοινή", "απλή" λογική, ούτε κοινή είναι, ούτε απλή. Μέχρι εκεί που μπορεί ο καθένας μας.
    Κι άμα πάρω ένα μαγαζί και το φεσώσω μερικά δις.
    Έλα δω εσύ μετά να βγάλεις άκρη.
    Κοινή λογική....

υγ
    και μόλις χαρίσουν και τη ΔΕΗ και ότι έχει απομείνει ετοιμάσου για τα χειρότερα....
    ανανήψαντας

ο Μπαρούφας τελικά δεν έκανε αυτό που ήθελε...ακούγετε οτι η ζημία που προξένησε μας πήγε πίσω...βέβαια κανείς δεν μας λέει πόσο πίσω...γιατί???

απο την άλλη για μια ακόμη φορά κάνουμε με ελέυθερη βούληση αυτό που μας ζήτησαν οι φίλοι της ΕΕ...ερώτηση:αν αποτύχουμε ξανά το φταίξιμο θα το έχει ποιός???

η πλάκα (λέμε τώρα) είναι οτι ο ένας πετάει το μπαλλάκι στον άλλον...μόνο εγώ αντιλαμβάνομαι οτι ο Σύριζα παρακαλάει για εκλογές και η ΝΔ/Πασοκ/Ποταμι παρακαλάνε να μην γίνουν άμεσα...θυμάστε ποτέ να έχουμε τέτοια γεγονότα και να μην γκαρίζουν για εκλογές???προσωπική άποψη ειναι οτι για τα μέτρα που θα περάσουν, και για το κάβλι που θα το φάνε πολλοι την δικαιολογία την έχουνε έτοιμη...για το καλό της χώρας...ο Μπαρουφάς φταίει....μαζί τα φάγαμε...και αλλα όμορφα...

Οταν βγήκε ο Αλέξης και μείλισε πρώτη φορά σαν πρωθυπουργός είπα σε εναν φίλο..."Μάλακα αναστήθηκε ο Αντρέας???την γαμήσαμε...αν αποτύχουν και αυτοί πάμε βουρ για τα Αύγα"...για να είμαι ειλικρηνείς με τις μετέπειτα κινήσεις του πίστεψα οτι μάλλον ειναι διαφορετικός...ειναι και 40 χρώνων ρε γαμώτο...θα έχει κάποια ιδέα διαφορετική....ξέρει τι κάνει...ίσως και να είχε αλλα να κατάλαβε οτι δέν γίνετε...αλλα αποδείχτηκε λίγος και αυτός...οχι γιατί δεν μπόρεσε να κάνει αυτό το διαφορετικό που ίσψς να είχε στο μυαλό του αλλα γιατι κωλοτουμπίασς και αυτός....και μας πούλησε τρέλλα κάνοντας το ΟΧΙ ΝΑΙ...τελικά αυτό που μετράει ειναι η καρέκλα...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΑΓΚΕΣ....ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ...

υ.γ. ο Μπαρούφας μπορεί να έχει ολα τα κακά του κόσμου αλλα σε λίγο θα του προσάψουν και την στάυρωση ξέρετε ποιού...βγήκε κάποιο ηχειτικό υλικό και όλοι έχουν πέσει να τον φάνε...προσωπικά μετα απο αυτό το τρολλάρσμα δεν ξέρω τι να πιστέψω...https://www.youtube.com/watch?v=Vx-1LQu6mAE
    Τελευταία τροποποίηση από blackbusa; 28/07/2015 στις 14:37.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Κι άμα πάρω ένα μαγαζί και το φεσώσω μερικά δις.
    Έλα δω εσύ μετά να βγάλεις άκρη.
    Κοινή λογική....

υγ
    και μόλις χαρίσουν και τη ΔΕΗ και ότι έχει απομείνει ετοιμάσου για τα χειρότερα....
    1. Φεσωμένα μαγαζιά που σώθηκαν υπάρχουν. Είτε μιλάμε για κανονικά μαγαζιά, είτε για κράτη. Σε αντίθεση όμως με εμάς, είχαν γάτους στο τιμόνι...
    2. Όταν βάλεις υποψηφιότητα σου υπόσχομαι να σε ψηφίσω, με έναν όρο όμως. Δεν θέλω να μου πεις ούτε τι κακό έκαναν οι άλλοι ούτε τι δεν θα κάνεις. Θέλω απλά να μου πεις τι θα κάνεις εσύ.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

κι endo με ταξί....
    Τώτα το καλοκαιράκι τσααααακκκκκκκ..... και χλάααατς......
    Ττσσσσςςςςςςςςςς!

http://www.efsyn.gr/arthro/apofylaki...pageorgopoylos
    ανανήψαντας

κι endo με ταξί....
    Ττσσσσςςςςςςςςςς!

Λευτεριά στους καρδιοπαθείς!!!

παρεμπιπτόντως εκείνο το γλυκό αγοράκι που ήθελε να σπουδάσει μέσα από τη φυλακή,
    πήρε άδεια για διακοπές τώρα που κλείσαν οι σχολές...?

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Ρε ο άλλος πήρε το usb με τοσα ονόματα και το παρέδωσε σαν δισκέτα 3,5 ιντσών με τοσα ονόματα που διέγραψε
    και την έβγαλε με 10 μήνες σιγα τα ωα..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

κι endo με ταξί....
    Ττσσσσςςςςςςςςςς!

lol...
    Με τον νόμο Παρασκευόπουλου...τον Ξηρό ήθελαν να φτιάξουν, Παπαγεωργόπουλος τους προέκυψε. Γουστάρω να τον δω με μπλούζα Τσε, αριστερό χέρι υψωμένο και να φωνάζει "Το πάθος για την Λευτεριά είναι δυνατότερο απ όλα τα κελιά"

OMG + 3 LoL
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Ρε Βύρωνα άσχετο, στο e-banking του λογαριασμού μου λέει για "Λογιστικό Υπόλοιπο" και "Διαθέσιμο Υπόλοιπο"

Ποιά η διαφορά τους; Ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το διαθέσιμο υπόλοιπο ενώ στον λογαριασμό έχω το λογιστικό υπόλοιπο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Ρε Βύρωνα άσχετο, στο e-banking του λογαριασμού μου λέει για "Λογιστικό Υπόλοιπο" και "Διαθέσιμο Υπόλοιπο"

Ποιά η διαφορά τους; Ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το διαθέσιμο υπόλοιπο ενώ στον λογαριασμό έχω το λογιστικό υπόλοιπο;
    Πολλές φορές, εκκρεμμούν πληρωμές από κάρτα και ενώ έχει δεσμεύσει λογιστικά το ποσό, δεν το έχει χρεώσει (συνήθως γίνεται την επόμενη). Μόνο το διαθέσιμο να κοιτάς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αφού έχεις λογιστικό ή διαθέσιμο πάλι καλά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    lol...
    Με τον νόμο Παρασκευόπουλου...τον Ξηρό ήθελαν να φτιάξουν, Παπαγεωργόπουλος τους προέκυψε. Γουστάρω να τον δω με μπλούζα Τσε, αριστερό χέρι υψωμένο και να φωνάζει "Το πάθος για την Λευτεριά είναι δυνατότερο απ όλα τα κελιά"

OMG + 3 LoL
    Δεν νομίζω ότι ήθελαν να φτιάξουν τον Ξηρό.
    Από την αρχή ήμουν σίγουρος ότι καμία σχέση δεν είχε.
    Λογική σπίκινγκ.
    Αν οι Αμερικάνοι (ΝΑΤΟ) σε βάλουν σε λίστα τρομοκρατών
    πιο καλά να κάτσεις μέσα. (ο Ξηρός το ήξερε, το υπουργείο ΔΕΝ το ήξερε?)
    Εξ αρχής λοιπόν ο νόμος δεν μπορούσε να είναι για αυτόν.
    Η φασαρία φυσικά και ΠΑΝΤΑ στην Ελλάδα είναι για τα μάτια του κόΖμου και χωρίς νόημα.
    (όπως και για το πλαν β του Βαρούφ...)
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Ερώτημα .

Μπορεί από καθεστώς αστικής δημοκρατίας , με εκλογές , να προκύψει καθεστώς λαϊκής δημοκρατίας?

Με εκλογές ε? γιατί με επανάσταση προφανώς και μπορεί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Ερώτημα .

Μπορεί από καθεστώς αστικής δημοκρατίας , με εκλογές , να προκύψει καθεστώς λαϊκής δημοκρατίας?

Με εκλογές ε? γιατί με επανάσταση προφανώς και μπορεί!
    Υποθέτω πως αν αύριο βγει το ΚΚΕ κυβέρνηση, ναι. Αυτό περιγράφεται και στο καταστατικό του άλλωστε.

Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση
    (εισαγωγή, παράγραφος α.)
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Το ΚΚΕ έχει αποδεχτεί το Σύνταγμα και το Πολίτευμα από το 74' και το καταστατικό του έχει τροποποιηθεί .
    Respect mah authoritah!!!!

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPAM 2
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2015, 00:57
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic